İki hftadır sürüyom bişi yok benim basenler son hafta catlamıştı. Halen kırmızı. Umarım işe yarar.Benim basenlerim de fLan cok çatlak var. Ise yarar mi acaba. Kokusu da bir acayip :)
Evet. Günde 4 defa 8 damla kullanılıyor ama ben sadece gaz Sancısı olduğu zaman 5 6 damla veriyorum emziği de arkasından veriyorum emerken sakinleşiyor hemenmestil bebek için değil mi
Onda da açıldıktan sonra beş gün içinde kullanılmalı falan gibi birşey yazıyordu sanki
tamam da biz süt için damlayı söyledik, gaz için değil :)) okumadın galiba geçmişiEvet. Günde 4 defa 8 damla kullanılıyor ama ben sadece gaz Sancısı olduğu zaman 5 6 damla veriyorum emziği de arkasından veriyorum emerken sakinleşiyor hemen
benim öylece duruyor. sonuçta hala sızlama var. bişey değdiremezsin doğrudüzgünKizlar daha oncede yazdim ama cevap yapılmamıştı. Yarin kontrolum var sezeryan oldugum icin agda yapamadim. Dikis yerimin bitisiginde tüyler var. Siz nasil cozum buldunuz
Canim diyor ki bir sure hep ayni gogsu verceksiniz, ben 3 4 kere vermeye basladim ayni tarafi, zaten cabuk yoruluyor, cok emmiyor, cok sulu geliyor, cabuk acikiyor, 2 gundur boyle.yapiyorum, uyudugu zaman daha cok uyumaya basladi.Ikinci paragraf bendeki olay napMAM lazım boşa akıyor doyurucu değil galiba gece uykuda bile akıyor
Tam boşaltma için son anda sağıyorum
Canim sulu kismi cok olabilir, ayni gogsu birkac kez vermeyi dene, ya da biraz sag once sonra ver, bence bunun icin mama verme, 1 ayda 550 600 gr aldigini kabul etsek bence mamaya baslayacak kadar kotu bir rakam degil bu, bir de zamanla sutun kalitesi icerigi vs degisiyor.Kızlar merhabalr. .Moralim çok bozuk...günlerdir kızım gaz sancısı çekio bu yuzdrn doktora gittik ...damla verdi. .ver tartti. .25 günde 500 gr almış sadece. .Doktor demekki sütün yetmio dedi..Ek mama ver dedi. .ya sütum nasıl yetmio anlamiom Bi göğsümu emerken diğer gogsum akio..çocuğun ağzından süt akio bazen boğazına duruyo..nasıl yetmio ki napim ben
Bide poposu pişik oluyo ön tarafıda olmaya basladı nasıl gecirecem
Canm ben dokunmadim kontrole oyle gittimKizlar daha oncede yazdim ama cevap yapılmamıştı. Yarin kontrolum var sezeryan oldugum icin agda yapamadim. Dikis yerimin bitisiginde tüyler var. Siz nasil cozum buldunuz
Canım o acıkınca uyanır. bırak uyusun. uyku da beslenme kadar önemliKızlar biz bugün 40 günlük olduk haftanıza yakın olanlardan yardım istiyorum
Bebeğiniz mde kaç kez kaka yapıyor
Emme süresi her Göğüste kaç dakika
Bizde 10 dakikayı zor bıluyor sonra sanırım azalıyor çekip bırakıyor sinirlenip ağlıyor sonra yine çekiyor hırslanıyor bırakıyor damağı ile eziyor diğer göğüse Alınca yine ekiyor 10 dakika sonra yine aynısı sonu ağlama nöbeti ve emzik ve uyku
Kakasınıda günde 2 3 kez yapıyor
Kilo alı o ise şimdiye kadar 15 20 gün mama ve meme beraber gittik ama mama günde Max 60 Cc idi kilo alımı iyi dedi doktor en son bi hafta önce gittik doktora sizinki nasıl seyrediyor bilmek istedim
Birde uykusunu bölüp emziriyormusunuz yoksavuyandıkça mı
Canm benm durumumda senin gibi sutumun yettigini dusunuyrdm ama doktor kilo alimi az dedi mamaya basladik. Benim bide sol gogsum digerine gore daha cok sut doluyr hep onda vermeye basladim digerinde pek yok. Sende durumlar naslcountryrose cnm.merhaba..beni en iyi sen anlarsin sanırım peki şimdi ne yapıyorsun mama veriyor musun. .Doktorun ne önerdi. .benim sütum var ama doyurmuyo sanırım
Evet canim biz 1 haftalıkken başladık. Bazen sıfır kol bazen kısa kollu body giydiriyorum tek kat.Özellikle sıcak yerde oturan kızlar kısa kollu giydirmeye başladınız mi
Canm benm durumumda senin gibi sutumun yettigini dusunuyrdm ama doktor kilo alimi az dedi mamaya basladik. Benim bide sol gogsum digerine gore daha cok sut doluyr hep onda vermeye basladim digerinde pek yok. Sende durumlar nasl
Ya oto koltkla ilgili anlatsam inanmazsınız, bizimki bebek arabasına da monte edilebiliyor. Çocuk bebek arabasında da normal arabada da uyuyordu aldık eve geldik o an gözünü açtı uyandı. Hafta sonundan beri tek yatırmaya çalışıyorum, sıcağı sevmiyor serin yere koyuyorum kısa kollu giydiriyotum altını daha sık değiştiriyorum bi de yatağa koyup elini tutuyorım birax biraz işe yaramays başladı. Bugün hep tek yyudu inş böyle gideRCanim ana kucagi varsa cok iyi oluyo. Bizim aksamlari gaz sancmiz oluyo sicrayip uyaniyodu dedigin gibi. Oto kolyuguna koyuyorum 2 aksamdir. Cok rahat etti sicrasa 2 salliyorum daliyo.iyice uykusu agirlasinca yatagina aliyorum. Egervhuzursuzsa gazi vardir. Kizim gazi olunca emzikle de durabiliyo. Oyalayinca unutuyo gaz sancisini sanirim.tam cozemedim. Biz de damla kullaniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?