2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
countryrose cnm.merhaba..beni en iyi sen anlarsin sanırım peki şimdi ne yapıyorsun mama veriyor musun. .Doktorun ne önerdi. .benim sütum var ama doyurmuyo sanırım

Kizlar daha 17 gunluguz ama uykuya gecislerde kendiliginden gecemiyor artik zorlaniyor buldugum bir cozumu paylasmak isterim cok ince bir battaniyeyle kundak yapiyorum elleri ayaklarini cok siki olmadan sariyorum hemen uyuyo birde sormak istedigim birsey var iki gundur sutum acayip sulu ve cok azaldi sanki sadece veyaz su akiyo o kadar kotu neden olabilir sizce ne yapmam lazim koyulasmasi icin bu sutle hayatta doymaz bebek

Selam kızlar 1.5 aylık kız bebeğim var karnı gurulduyo ayaklarını karnına çekiyo gaz sancısı galiba 3 gündür oldu böyle ondan once cok rahattı ayağına karnına acı elma yağı sürüyorum zinco damlatıyorum ama fayda etmıyo Gaz için ne yapıyosonuz lütfen yardım edin

Kızlar biz bugün 40 günlük olduk haftanıza yakın olanlardan yardım istiyorum
Bebeğiniz mde kaç kez kaka yapıyor
Emme süresi her Göğüste kaç dakika
Bizde 10 dakikayı zor bıluyor sonra sanırım azalıyor çekip bırakıyor sinirlenip ağlıyor sonra yine çekiyor hırslanıyor bırakıyor damağı ile eziyor diğer göğüse Alınca yine ekiyor 10 dakika sonra yine aynısı sonu ağlama nöbeti ve emzik ve uyku
Kakasınıda günde 2 3 kez yapıyor
Kilo alı o ise şimdiye kadar 15 20 gün mama ve meme beraber gittik ama mama günde Max 60 Cc idi kilo alımı iyi dedi doktor en son bi hafta önce gittik doktora sizinki nasıl seyrediyor bilmek istedim
Birde uykusunu bölüp emziriyormusunuz yoksavuyandıkça mı

Ikinci paragraf bendeki olay napMAM lazım boşa akıyor doyurucu değil galiba gece uykuda bile akıyor

Tam boşaltma için son anda sağıyorum
Canim diyor ki bir sure hep ayni gogsu verceksiniz, ben 3 4 kere vermeye basladim ayni tarafi, zaten cabuk yoruluyor, cok emmiyor, cok sulu geliyor, cabuk acikiyor, 2 gundur boyle.yapiyorum, uyudugu zaman daha cok uyumaya basladi.

Canim sulu kismi cok olabilir, ayni gogsu birkac kez vermeyi dene, ya da biraz sag once sonra ver, bence bunun icin mama verme, 1 ayda 550 600 gr aldigini kabul etsek bence mamaya baslayacak kadar kotu bir rakam degil bu, bir de zamanla sutun kalitesi icerigi vs degisiyor.

Canım o acıkınca uyanır. bırak uyusun. uyku da beslenme kadar önemli

countryrose cnm.merhaba..beni en iyi sen anlarsin sanırım peki şimdi ne yapıyorsun mama veriyor musun. .Doktorun ne önerdi. .benim sütum var ama doyurmuyo sanırım
Canm benm durumumda senin gibi sutumun yettigini dusunuyrdm ama doktor kilo alimi az dedi mamaya basladik. Benim bide sol gogsum digerine gore daha cok sut doluyr hep onda vermeye basladim digerinde pek yok. Sende durumlar nasl

Canm benm durumumda senin gibi sutumun yettigini dusunuyrdm ama doktor kilo alimi az dedi mamaya basladik. Benim bide sol gogsum digerine gore daha cok sut doluyr hep onda vermeye basladim digerinde pek yok. Sende durumlar nasl

Canim sut az olan gogusten de ver mutlaka.. hatta her emzirmede vermeye calis.. benim de bir gogsum oyleydi.. surekli o gogusten de emzirdim simdi eskiye gore daha iyi masallah.. en iyi sut yapan, sut getiren sey emzirmek.. emzirmedigin surece sutun geri kacar.

arkadaşlar benim bebek meme yi emiyo ama o ilk süt şişliği gidince meme yumuşuyor ya hemen bırakıyor süt olduğunu biliyorum ama kendini yormak istemiyor.istiyor ki fazla zorlanmadan fışır fışır aksın ağzına:)diğerini de öyle yapıyor.sonra doymak yerine başlıyor ağlamaya.memeleri zorla veriyorum daha fazla emsin diye huysuzlanıyor ağlıyor ağzını kocaman açıp memenin sağını solunu rast gele saldırganca ses ve hareketler eşliğinde ağzına alıp bırakıyor.emin olduğum bişey varsa eger dişleri olsaydı meme uçlarımı koparmıştı:)ben de mama veriyorum.önceden günde bir ikidefa 30 ml veriridim.şimdi 33 günlük olan bebek 60 ml emiyo ve hala aç.önce meme ardından 60 ml mama.hatta versem rahat 125 ml biberonu dolu bitirir. aşı için sağlık ocağına gittik hemşire yanlışmı görüyom diye 2 kez tarttı.Allah nazardan saklasın ama ben ne yapcam.Annem kısma hem mamayı hem de memeni vermeye devam et.sen de kardeşlerinde küçükken iştahlı ve kiloluydunuz.şimdi hepiniz sağlıklısınız.oğlun da sana çekmiş diyor.
bu arada 12 kilo almıştım hamilelikte.son 3 hafta doğuma kala sebepsiz zayıfladım.doğuma 8 kilo ile girdim.normal doğum yaptım.ve şu anda hamilelik öncesi gibiyim.göbek yok ama göbek derim yumuşak.mekik çekip sıkılaştırmam gerek bebekten fırsat kaldıkça bir de ev işinden.

Ya oto koltkla ilgili anlatsam inanmazsınız, bizimki bebek arabasına da monte edilebiliyor. Çocuk bebek arabasında da normal arabada da uyuyordu aldık eve geldik o an gözünü açtı uyandı. Hafta sonundan beri tek yatırmaya çalışıyorum, sıcağı sevmiyor serin yere koyuyorum kısa kollu giydiriyotum altını daha sık değiştiriyorum bi de yatağa koyup elini tutuyorım birax biraz işe yaramays başladı. Bugün hep tek yyudu inş böyle gideR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…