2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Maşallah canım kısma bence de çocuk aç durmaz zaten.

Ikinci paragraf bendeki olay napMAM lazım boşa akıyor doyurucu değil galiba gece uykuda bile akıyor

Tam boşaltma için son anda sağıyorum
Göğüs pedi koy ve sutyenle yat. Göğsün serbest kalmazsa akmaz. Ben atletler aldım sıkı baya lycralı ondan da akmıyor sutyenle yatamıyorum çünkü alışmamışım

Gece uyandıkça veriyorum kakayı günde bir kez yapıyor. Emzirmiyorum ama sağarak verdiğimden ölçüyorum 100 le doyuyor bizimki. 27 nisan doğumlu bir hafta var heralde aramızda

Biz Adanadayiz isilik oldu yüzü bile benek benek bende dün ayaklı pijama üstündeki çorabı çıkardım battaniye ye sarmiyorm dünden beri ama kısa kollu için erken galiba
Ay biz bu ayın 26 sında gelicez adanaya öok korkuyorum bi yarım kollu body bi çorap gezeriz heralde hiç sıcak aevmiyor istanbulda bile yarım kollu şort tulumlayız orda napıcaz bilmem. Bi de her gün duş aldırabilirsin faydası olur herhalde

Arkadaslar aranizda devlet memuru olupta cocuk parasina basvuran var mi. Formu nerden indirdiniz ben bulamadim. Yardjmci olurmusunuz.

Kizlar bebeginin agzinda pamukcuk olan var mi bizim bugun olmus doktor damla verdi dilini karbonatli su ile sil dedi cok agliyo silemiyorum tamnilac ise yarar insallah

Ayni sorunu bende yaşıyorum 10 dkdk emip ağlama krizine giriyor ve emmek istemiyor zorladigimda ittiriyor memeyi aglamaktan helak oldum kac gündür ac kalio çocuk biberonla verince cok güzel içiyor ama ben biberona alissin istemiyorum ne yapacağımiyapacağımi şaşırdım

bizde de aynı sorun olunca ben kaldırıp gazını çıkartıyorum rahatlıyor sonra emmek istiyorsa emziriyorum ama genelde uyuyor. Emerken gaz olunca memeyle savaşıyor bizimkisi

Ya belkide doyuyordur kakası nasıl kaç kez yapıyor
Çok üzücü gerçekten memeyi itmesi ne Kadar'da emzirmek istiyorum oysa göğsüm resmen ikiye yarıldı yinede emsin diye can atıyorum Allah yardımcımız olsun

Kızlar korunma yöntemi ne düşünüyorsunuz? Spiral dusundum ama vazgectim kayma falan olabiliyormus. Bir de 40.gun kontrole giden arkadaşlar nasil muayene ediyo.sezeryan oldum ben.
Canım Doktorum ilaç veremem süte geçer prezervatif kullan dedi. Eşim onu sevmiyor kendi aramızda dikkat ederiz dedi. Ama dün dikkat edemedi ve kaçırdı. Açıkçası korktum. Bir yöntem bulmak gerek

3 kez falan yapıyor kakasini gazida olmuyor kolay çıkarıyor çünkü ama huzursuzlugu beni mahvediyor elini emiyor kucağıma aliyorum cenemi yanagimi emiyor memeye koyuyorum feryat figan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…