- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
Keşke yapabilsem en iyisini yapmışsın ama ben yapamamCanım biz de oyleydik. Baktım olacak iş değil. Karnını doyurup atıyorum beşiğe. İlk zamanlar ağlaya ağlaya bi hal oldu ama alıştı sonra. Biraz gaddar oldum ben açıkçası
Metsil vermeyin kızlar ya paraben var içinde. Nurse harveysde de şeker var. Ben gasodex veriyorum zararlı hiç bi şey yok içinde ama tadı kötü. Biberona koyuyorum sütle içiyormestil bebek için değil mi
Maşallah canım kısma bence de çocuk aç durmaz zaten.arkadaşlar benim bebek meme yi emiyo ama o ilk süt şişliği gidince meme yumuşuyor ya hemen bırakıyor süt olduğunu biliyorum ama kendini yormak istemiyor.istiyor ki fazla zorlanmadan fışır fışır aksın ağzına:)diğerini de öyle yapıyor.sonra doymak yerine başlıyor ağlamaya.memeleri zorla veriyorum daha fazla emsin diye huysuzlanıyor ağlıyor ağzını kocaman açıp memenin sağını solunu rast gele saldırganca ses ve hareketler eşliğinde ağzına alıp bırakıyor.emin olduğum bişey varsa eger dişleri olsaydı meme uçlarımı koparmıştı:)ben de mama veriyorum.önceden günde bir ikidefa 30 ml veriridim.şimdi 33 günlük olan bebek 60 ml emiyo ve hala aç.önce meme ardından 60 ml mama.hatta versem rahat 125 ml biberonu dolu bitirir. aşı için sağlık ocağına gittik hemşire yanlışmı görüyom diye 2 kez tarttı.Allah nazardan saklasın ama ben ne yapcam.Annem kısma hem mamayı hem de memeni vermeye devam et.sen de kardeşlerinde küçükken iştahlı ve kiloluydunuz.şimdi hepiniz sağlıklısınız.oğlun da sana çekmiş diyor.
bu arada 12 kilo almıştım hamilelikte.son 3 hafta doğuma kala sebepsiz zayıfladım.doğuma 8 kilo ile girdim.normal doğum yaptım.ve şu anda hamilelik öncesi gibiyim.göbek yok ama göbek derim yumuşak.mekik çekip sıkılaştırmam gerek bebekten fırsat kaldıkça bir de ev işinden.
Göğüs pedi koy ve sutyenle yat. Göğsün serbest kalmazsa akmaz. Ben atletler aldım sıkı baya lycralı ondan da akmıyor sutyenle yatamıyorum çünkü alışmamışımIkinci paragraf bendeki olay napMAM lazım boşa akıyor doyurucu değil galiba gece uykuda bile akıyor
Tam boşaltma için son anda sağıyorum
Kırkımız çıktı hava da sıcakladı iyice. 3 gündür senin gibi giydiriyoeum. Yer istanbul. Bi de anneler yok artık:)) kafama göre:))Evet canim biz 1 haftalıkken başladık. Bazen sıfır kol bazen kısa kollu body giydiriyorum tek kat.
Sudocream var eczanelerde ben öok memnunum. Bezinin markasını değiştirmeyi de düşün bence canım. Bi de bezini sık aık değiştir ve ıslak mendil yerine ılık suyla pamuğu ıslatıp temizleyebilirsşn bebişi.Bide poposu pişik oluyo ön tarafıda olmaya basladı nasıl gecirecem
Gece uyandıkça veriyorum kakayı günde bir kez yapıyor. Emzirmiyorum ama sağarak verdiğimden ölçüyorum 100 le doyuyor bizimki. 27 nisan doğumlu bir hafta var heralde aramızdaKızlar biz bugün 40 günlük olduk haftanıza yakın olanlardan yardım istiyorum
Bebeğiniz mde kaç kez kaka yapıyor
Emme süresi her Göğüste kaç dakika
Bizde 10 dakikayı zor bıluyor sonra sanırım azalıyor çekip bırakıyor sinirlenip ağlıyor sonra yine çekiyor hırslanıyor bırakıyor damağı ile eziyor diğer göğüse Alınca yine ekiyor 10 dakika sonra yine aynısı sonu ağlama nöbeti ve emzik ve uyku
Kakasınıda günde 2 3 kez yapıyor
Kilo alı o ise şimdiye kadar 15 20 gün mama ve meme beraber gittik ama mama günde Max 60 Cc idi kilo alımı iyi dedi doktor en son bi hafta önce gittik doktora sizinki nasıl seyrediyor bilmek istedim
Birde uykusunu bölüp emziriyormusunuz yoksavuyandıkça mı
Ay biz bu ayın 26 sında gelicez adanaya öok korkuyorum bi yarım kollu body bi çorap gezeriz heralde hiç sıcak aevmiyor istanbulda bile yarım kollu şort tulumlayız orda napıcaz bilmem. Bi de her gün duş aldırabilirsin faydası olur herhaldeBiz Adanadayiz isilik oldu yüzü bile benek benek bende dün ayaklı pijama üstündeki çorabı çıkardım battaniye ye sarmiyorm dünden beri ama kısa kollu için erken galiba
Ayni sorunu bende yaşıyorum 10 dkdk emip ağlama krizine giriyor ve emmek istemiyor zorladigimda ittiriyor memeyi aglamaktan helak oldum kac gündür ac kalio çocuk biberonla verince cok güzel içiyor ama ben biberona alissin istemiyorum ne yapacağımiyapacağımi şaşırdımKızlar biz bugün 40 günlük olduk haftanıza yakın olanlardan yardım istiyorum
Bebeğiniz mde kaç kez kaka yapıyor
Emme süresi her Göğüste kaç dakika
Bizde 10 dakikayı zor bıluyor sonra sanırım azalıyor çekip bırakıyor sinirlenip ağlıyor sonra yine çekiyor hırslanıyor bırakıyor damağı ile eziyor diğer göğüse Alınca yine ekiyor 10 dakika sonra yine aynısı sonu ağlama nöbeti ve emzik ve uyku
Kakasınıda günde 2 3 kez yapıyor
Kilo alı o ise şimdiye kadar 15 20 gün mama ve meme beraber gittik ama mama günde Max 60 Cc idi kilo alımı iyi dedi doktor en son bi hafta önce gittik doktora sizinki nasıl seyrediyor bilmek istedim
Birde uykusunu bölüp emziriyormusunuz yoksavuyandıkça mı
bizde de aynı sorun olunca ben kaldırıp gazını çıkartıyorum rahatlıyor sonra emmek istiyorsa emziriyorum ama genelde uyuyor. Emerken gaz olunca memeyle savaşıyor bizimkisiAyni sorunu bende yaşıyorum 10 dkdk emip ağlama krizine giriyor ve emmek istemiyor zorladigimda ittiriyor memeyi aglamaktan helak oldum kac gündür ac kalio çocuk biberonla verince cok güzel içiyor ama ben biberona alissin istemiyorum ne yapacağımiyapacağımi şaşırdım
Ya belkide doyuyordur kakası nasıl kaç kez yapıyorAyni sorunu bende yaşıyorum 10 dkdk emip ağlama krizine giriyor ve emmek istemiyor zorladigimda ittiriyor memeyi aglamaktan helak oldum kac gündür ac kalio çocuk biberonla verince cok güzel içiyor ama ben biberona alissin istemiyorum ne yapacağımiyapacağımi şaşırdım
Canım Doktorum ilaç veremem süte geçer prezervatif kullan dedi. Eşim onu sevmiyor kendi aramızda dikkat ederiz dedi. Ama dün dikkat edemedi ve kaçırdı. Açıkçası korktum. Bir yöntem bulmak gerekKızlar korunma yöntemi ne düşünüyorsunuz? Spiral dusundum ama vazgectim kayma falan olabiliyormus. Bir de 40.gun kontrole giden arkadaşlar nasil muayene ediyo.sezeryan oldum ben.
Gozün aydin canim cok sevindim senin adina. Nasil basardin sutun gelmesini benimki hala performansli degil.tekrar emzirmeye başladım. çok mutluyum
Canimmm cok sevindim gozunaydintekrar emzirmeye başladım. çok mutluyum
tekrar emzirmeye başladım. çok mutluyum
3 kez falan yapıyor kakasini gazida olmuyor kolay çıkarıyor çünkü ama huzursuzlugu beni mahvediyor elini emiyor kucağıma aliyorum cenemi yanagimi emiyor memeye koyuyorum feryat figanYa belkide doyuyordur kakası nasıl kaç kez yapıyor
Çok üzücü gerçekten memeyi itmesi ne Kadar'da emzirmek istiyorum oysa göğsüm resmen ikiye yarıldı yinede emsin diye can atıyorum Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?