2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sevindim canim inşallah alisir yatagina

Ben silikon meme ucuyla emziriyorum gaz falan yapmadi normal emerkende hava yutuyor ztn emzirdikten sonra gazini cikar biseycik olmaz ben gunde 2 ser bardak rezene ve kimyon çayı içiyorum gaza iyi geliyor dene bence

Canım hangi ölçülerde karıştırarak içiyorsun ?

Doktor günde en az bir defa yapması gerek dedi iki gündür yapmıyor bugün de yapmazsa 3 olacak. Zararı yok mu ki

Canım olmaz doktora götür men lazım dün akşamdan beri diyorsun ara eşini gelsin gelmezse de tek git.

Kızlar evimiz 26-28 derece bebegime citcitli body ve üstüne uzun Kollu tulum giydirdim. Cok mu acaba bi türlü ayarlayamiyorum. Birnu tikali usudumu ki bugun 41 gün oldu

biz Dw 25 günlüğü z avent kullanıyorum benim ilk dogdugundan beri var gazı sürekli çıkartıyor da alttan üstten ama hep var bana uc yapıyor dediler kendi göğüs ucum yok almıyor

Benim kullandigim weebaby. 10 dk falan emince uc olusuyor. 5 dk da silikonsuz vermeye calisiyorum.almak icin cabaliyor sinir yapiyor. Kalici uc cikartmiyor ama. Damla kullaniyor musun.1emzirirken 10 dk da bir kaldir sirtini sivazla iyice migdeye inmeden cikar belki

Kizlar havalar cok sicakladi artik ve bgun biz 20gunluguz bebisleri nasil giydiriyosunuz

Kizlar havalar cok sicakladi artik ve bgun biz 20gunluguz bebisleri nasil giydiriyosunuz
Canim ya bizde yirmi gunluguz ayni gun dogum yapmistik zaten ben hala kisa kolluya cesaret edemiyorum icinde zibini var ustunde tulum yada pijamasi hatta gece ve sabaha karsi cok hafif uzerini ortuyorum hemen kulaklari burnu buz gibi oluyor ama.dogru mu yapiyorum.bilmiyorum tecrubeli anneler bizi yonlendirirmisiniz

Selamlar bizde persembe gunu 1 aylik olucaz Allahin izniyle
Ben bastan beri yanimda yatiriyorum babamizi salona gonderdik
Besige bir turlu gecemedik kusar diye cok korkuyorum
Gecen gun besigi yanima aldim icime sinmedi yine
Nasil alisicam bilmiyorum
Giysi konusu acilmis dun yarim kollu tisort giydirdim sonra yine uzun kolluya döndük pisecek bebecikler

Doktor günde en az bir defa yapması gerek dedi iki gündür yapmıyor bugün de yapmazsa 3 olacak. Zararı yok mu ki
Benim oğlan 3 bazen 4 günde bir yapıyo. Mama yediği için kabız. Ama dr dun dediki 4 günden sonrasını kabız sayıyoruz. Damla verdi. Çıkmazsa 5. Gün damlatıcaz

Cok korkuyosan yan yatış yastogi al canim
Ben dogdugundan beri kullaniyorum. Icim rahat oluyo. Ebebekten almıştım

Canım benim kızın kukusu pişik olmuş. Oymuş derdi. Gene bi kez kaka yaptı bugun. Ama pişik kremi sürer sürmez sakinleşti ağlamayı kesti. Bi de avent soothie emzik sipariş etmiştim. Onu da aldı uyudu emzikle. Memelere özgürlük artık :)) kaka hala aklımda takip edeyim bikaç gün daha.

Slm anneler bende yarın doğum yapıcam hayırlısıyla sizlere bise sormak istiyorum bebişlerinize banyo sonrası yağ mı kullanıyosunuz losyon mu bende jahnsons babay nin hem yağ hem losyonunu aldım kendimede aynı yağ dan aldım çatlak için ama bende çok fena alerji taptı sürdügum yerler kırmizı benek benek oldu oğlu mada yapar diye kullabmak istemiyorum sizler hangi marka kullanıyosunuz

Kızlar. .bebeğinize ek olarak mama veren anneler..günde lac kez kaç cc MAMA veriyorsunuz. .

EN GÜZEİ ZEYTİNYAĞI.BEN ÖNCE bebe yağı kullandım kuru kalıyordu.zeytinyağı süper...

Bende hala yanimda yatiriyorum canim sanki besigine koysam bisey olacak sacma ama asmam lazim benimde bunu besiginde uyumali ayni odada zaten ya benim ki uzerini degistirirken hatta altini alirken bile hemen hapsuruyo eldiveni iki dk cikariyorum elleri buz gibi oluyo cesaret edemedim pismiyodur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…