Sevindim canim inşallah alisir yataginaYa oto koltkla ilgili anlatsam inanmazsınız, bizimki bebek arabasına da monte edilebiliyor. Çocuk bebek arabasında da normal arabada da uyuyordu aldık eve geldik o an gözünü açtı uyandı. Hafta sonundan beri tek yatırmaya çalışıyorum, sıcağı sevmiyor serin yere koyuyorum kısa kollu giydiriyotum altını daha sık değiştiriyorum bi de yatağa koyup elini tutuyorım birax biraz işe yaramays başladı. Bugün hep tek yyudu inş böyle gideR
Ben silikon meme ucuyla emziriyorum gaz falan yapmadi normal emerkende hava yutuyor ztn emzirdikten sonra gazini cikar biseycik olmaz ben gunde 2 ser bardak rezene ve kimyon çayı içiyorum gaza iyi geliyor dene bence
Benim kızım da dün bu saatlerde tamamı sümüksü bi kaka yaptı ondan beri hiç yapmadı. Nerdeyse 24 saat oldu. Gazı da rahat çıkaramıyo dünden beri. Aglayıp uykusunu bölüyo. Arastıırdım biraz. 1. Aydan sonra sindirim gelişip sütün coğunu emiyomuş. Kiloya dönüşüyomuş. İyi bişeymiş. Az önce acı elmayagı sürdüm karnına ve topuklarına.
Anneler ne olur yardım edin kızım dün akşamdan beri iishal olmuş yediğim yemek dokundu herhalde hiç uyumadı sırt üstü yatırınca çığlığı basıyor kaç tane bez değiştirdim Allah bilir şimdihhastaneye gidemiyorum eşim okulda sağlık ocağını arasam bilgi verirler mi
Canım olmaz doktora götür men lazım dün akşamdan beri diyorsun ara eşini gelsin gelmezse de tek git.Anneler ne olur yardım edin kızım dün akşamdan beri iishal olmuş yediğim yemek dokundu herhalde hiç uyumadı sırt üstü yatırınca çığlığı basıyor kaç tane bez değiştirdim Allah bilir şimdihhastaneye gidemiyorum eşim okulda sağlık ocağını arasam bilgi verirler mi
biz Dw 25 günlüğü z avent kullanıyorum benim ilk dogdugundan beri var gazı sürekli çıkartıyor da alttan üstten ama hep var bana uc yapıyor dediler kendi göğüs ucum yok almıyor
Kızım emerken terliyor artık(
Canim ya bizde yirmi gunluguz ayni gun dogum yapmistik zatenKizlar havalar cok sicakladi artik ve bgun biz 20gunluguz bebisleri nasil giydiriyosunuz
Bi arkadaşım krem gönderdi onu kullanıyorum bitkisel. Çay ağacı merhemi. Çok şükür fatda etti daha iyiyimbende de aynı sıkıntı vardı mustela aldım eczanedenbir dene istersen canım inşallah sende de ise yarar
Benim oğlan 3 bazen 4 günde bir yapıyo. Mama yediği için kabız. Ama dr dun dediki 4 günden sonrasını kabız sayıyoruz. Damla verdi. Çıkmazsa 5. Gün damlatıcazDoktor günde en az bir defa yapması gerek dedi iki gündür yapmıyor bugün de yapmazsa 3 olacak. Zararı yok mu ki
Canım dikisimin dugum yeri düştü kendi kendine. Dus alirken dokundum elimde kaldi , yumusamis :)Ben de bilmiyorum düşünüyorum canım
Cok korkuyosan yan yatış yastogi al canimSelamlar bizde persembe gunu 1 aylik olucaz Allahin izniyle
Ben bastan beri yanimda yatiriyorum babamizi salona gonderdik
Besige bir turlu gecemedik kusar diye cok korkuyorum
Gecen gun besigi yanima aldim icime sinmedi yine
Nasil alisicam bilmiyorum
Giysi konusu acilmis dun yarim kollu tisort giydirdim sonra yine uzun kolluya döndük pisecek bebecikler
Canım benim kızın kukusu pişik olmuş. Oymuş derdi. Gene bi kez kaka yaptı bugun. Ama pişik kremi sürer sürmez sakinleşti ağlamayı kesti. Bi de avent soothie emzik sipariş etmiştim. Onu da aldı uyudu emzikle. Memelere özgürlük artık :)) kaka hala aklımda takip edeyim bikaç gün daha.Doktor günde en az bir defa yapması gerek dedi iki gündür yapmıyor bugün de yapmazsa 3 olacak. Zararı yok mu ki
EN GÜZEİ ZEYTİNYAĞI.BEN ÖNCE bebe yağı kullandım kuru kalıyordu.zeytinyağı süper...Slm anneler bende yarın doğum yapıcam hayırlısıyla sizlere bise sormak istiyorum bebişlerinize banyo sonrası yağ mı kullanıyosunuz losyon mu bende jahnsons babay nin hem yağ hem losyonunu aldım kendimede aynı yağ dan aldım çatlak için ama bende çok fena alerji taptı sürdügum yerler kırmizı benek benek oldu oğlu mada yapar diye kullabmak istemiyorum sizler hangi marka kullanıyosunuz
aç kaldıkça veriyorum.bazen 1 bazen 6 seferi buluyorKızlar. .bebeğinize ek olarak mama veren anneler..günde lac kez kaç cc MAMA veriyorsunuz. .
Bende hala yanimda yatiriyorum canim sanki besigine koysam bisey olacak sacma amaSelamlar bizde persembe gunu 1 aylik olucaz Allahin izniyle
Ben bastan beri yanimda yatiriyorum babamizi salona gonderdik
Besige bir turlu gecemedik kusar diye cok korkuyorum
Gecen gun besigi yanima aldim icime sinmedi yine
Nasil alisicam bilmiyorum
Giysi konusu acilmis dun yarim kollu tisort giydirdim sonra yine uzun kolluya döndük pisecek bebecikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?