- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
Canım biberonu anne gogsuyle aynı olanlardan al bide meme almaması gaz olayından dolayıdırMoralim çok bozuk kızlar. .bebegim e emzirdikten sonra ek mama veriyorum 4 gündür mamaya daha yeni başladık. .kilo alımı az olduğu için yani sütum yetmiyormuş. .neyse bugün her memeyi alımında ağladı ağladı. .resmen istemedi yani hemen alıştı biberon a..biberon u aldığı an sustu..ne yapacam ben ya nolur fikir verin..memeyi tekrar nasıl kabul edecek
Gittik canım ya şükür ishal değil dedi ek gıdaya başlayana kadar olur dedi aşırı gazı varmış normalde gazı olunca bacaklarını karnına dayardı dün sadece ağlıyordu gaz gelmedi aklıma bi ilaç verdi 10 dk sonra uyudu yavrum hala uyuyor çok yıprandı dünden beri sağolasın canım cevabın içinCanım olmaz doktora götür men lazım dün akşamdan beri diyorsun ara eşini gelsin gelmezse de tek git.
Hep doğal zeytinyagiyla yagladim.. şimdide ersag in bebek yagina başladım..Slm anneler bende yarın doğum yapıcam hayırlısıyla sizlere bise sormak istiyorum bebişlerinize banyo sonrası yağ mı kullanıyosunuz losyon mu bende jahnsons babay nin hem yağ hem losyonunu aldım kendimede aynı yağ dan aldım çatlak için ama bende çok fena alerji taptı sürdügum yerler kırmizı benek benek oldu oğlu mada yapar diye kullabmak istemiyorum sizler hangi marka kullanıyosunuz
Ben silikon uç kullanıyorum fazla gaz yaptığını düşünmüyorum boş verince de aynı çünkü ama boş verdiğim emzirmeler gittikçe azalıyor silikon uca alıştı iyice olmayınca itiraz ediyor artık böyle gidecek hep galibaKızlar silikon meme ucu ile emziren var mi varsa bebeklerinizin gaz durumu nasıl gaz yapar diyorlar kizimda çok gazlı bana bi fikir verir misiniz?
Canim kullandigin biberondan olabilir belki ben dr browns kullandim 4.gunden itibaren sutumu sagip veriyordum tam tutamiyor diye, cok sukur hic sorun olmadi simdi biberonu biraktik emmesi guclendi diye..bir onu dene istersenMoralim çok bozuk kızlar. .bebegim e emzirdikten sonra ek mama veriyorum 4 gündür mamaya daha yeni başladık. .kilo alımı az olduğu için yani sütum yetmiyormuş. .neyse bugün her memeyi alımında ağladı ağladı. .resmen istemedi yani hemen alıştı biberon a..biberon u aldığı an sustu..ne yapacam ben ya nolur fikir verin..memeyi tekrar nasıl kabul edecek
Emme kapasitesi artmistir. Sutunuz azalmamistir.Iyi aksamlar kizlar.tecrubeli anneler yardiminiza ihtiyacim var kizim 34 gunluk oldu onceden tek gogusle doyuyordu ama bugun iki gogsumu emdi 2-3 saate bir sutum azaliyor mu yardim edin lutfen.
Tek gogus ondan mi yetmio ohh iyi bari cok tesekkur ederimEmme kapasitesi artmistir. Sutunuz azalmamistir.
Kizlar, normal dogum sonrasi bas agrisi ceken var mi? Ben bu kadar basimun agridigini bilmem, epidural falan da almadim, her gece basim agriyor, cok kotu bir agri. Uykusuzluk, yorgunluk veya kansızlıktan midir, dogumdan midir acaba
Canım küçük olduklari için kucağa alışmıyorlar diye biliyorum, annenin enerjisi iyi geliyordur sevgisini hissediyordur belki, benim de annem gelince şikayet ettiğim kız gazsız oluyor uyuyor kucağında , ama kuzenim geldiğinde ki kendisi heyecanlı yerinde duramayan bi tip bebeği kucağına alıp uyutmaya çalışıyor bizimki hic uyumuyorKizim annemin kokusuna ve annemden dolayi kucakta uyumaya alisti geceleri aksamlari uyuyana kadar bazen annemin yaninda uyuyor.ben uyutamiyorum annem gibi alistimi annemin kokusuna kucagina anneme de birsey diyorum kiriliyor hemen ne yapmaliyim ben kizim bugun 35 gunluk oldu
Ahh ahh anneannelerde var bi hikmet :)) annem gidince kızımı bi türlü uyutamadım hep gögsümde yatırdım bi hafta sonra annem geldi kırkına. Yanımda yatmaya alıştırdı. Dedim bana el ver yapamıyorum. Zamanla olur dedi.Kizim annemin kokusuna ve annemden dolayi kucakta uyumaya alisti geceleri aksamlari uyuyana kadar bazen annemin yaninda uyuyor.ben uyutamiyorum annem gibi alistimi annemin kokusuna kucagina anneme de birsey diyorum kiriliyor hemen ne yapmaliyim ben kizim bugun 35 gunluk oldu
iyi olmana sevindim Rabbim başka dert vermesinBi arkadaşım krem gönderdi onu kullanıyorum bitkisel. Çay ağacı merhemi. Çok şükür fatda etti daha iyiyim
Anneme alisirda 40 imdan sonra evime gittigimde bakamam diye korkuyorumCanım sebebi yorgunluk ve uykusuzluk sanırım malum eskisi gibi uyuyamiyoruz hep kesik kesik, ilk başlarda benim de çok oluyordu simdi kızımın uykusu düzene girdi çok şükür bi de vücut alıştı artik
Canım küçük olduklari için kucağa alışmıyorlar diye biliyorum, annenin enerjisi iyi geliyordur sevgisini hissediyordur belki, benim de annem gelince şikayet ettiğim kız gazsız oluyor uyuyor kucağında , ama kuzenim geldiğinde ki kendisi heyecanlı yerinde duramayan bi tip bebeği kucağına alıp uyutmaya çalışıyor bizimki hic uyumuyor
Benim kucagimda uyumuyor annemin kucagina gidiyor saniyede uyuyorAhh ahh anneannelerde var bi hikmet :)) annem gidince kızımı bi türlü uyutamadım hep gögsümde yatırdım bi hafta sonra annem geldi kırkına. Yanımda yatmaya alıştırdı. Dedim bana el ver yapamıyorum. Zamanla olur dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?