2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ya kızlar oğlum doymak bilmiyor. en az 1 saat emziriyorum. ondan sonra 120 cc mama veriyorum yine de doymuyor. kafayı yiycem. ne yapıyım ya

Moralim çok bozuk kızlar. .bebegim e emzirdikten sonra ek mama veriyorum 4 gündür mamaya daha yeni başladık. .kilo alımı az olduğu için yani sütum yetmiyormuş. .neyse bugün her memeyi alımında ağladı ağladı. .resmen istemedi yani hemen alıştı biberon a..biberon u aldığı an sustu..ne yapacam ben ya nolur fikir verin..memeyi tekrar nasıl kabul edecek

Canım biberonu anne gogsuyle aynı olanlardan al bide meme almaması gaz olayından dolayıdır

Kızlar 1 haftadır benim oğlan memeyi 5 dk bile dolmadan bırakıyor o kadr çabuk doyuyormudur ki ayın 26.sında kontrolumuz var o zamana kdr nasıl anlayacam bunun. Doyup doymadıgını

Canım olmaz doktora götür men lazım dün akşamdan beri diyorsun ara eşini gelsin gelmezse de tek git.
Gittik canım ya şükür ishal değil dedi ek gıdaya başlayana kadar olur dedi aşırı gazı varmış normalde gazı olunca bacaklarını karnına dayardı dün sadece ağlıyordu gaz gelmedi aklıma bi ilaç verdi 10 dk sonra uyudu yavrum hala uyuyor çok yıprandı dünden beri sağolasın canım cevabın için

Hep doğal zeytinyagiyla yagladim.. şimdide ersag in bebek yagina başladım..

Kızlar silikon meme ucu ile emziren var mi varsa bebeklerinizin gaz durumu nasıl gaz yapar diyorlar kizimda çok gazlı bana bi fikir verir misiniz?
Ben silikon uç kullanıyorum fazla gaz yaptığını düşünmüyorum boş verince de aynı çünkü ama boş verdiğim emzirmeler gittikçe azalıyor silikon uca alıştı iyice olmayınca itiraz ediyor artık böyle gidecek hep galiba

Canim kullandigin biberondan olabilir belki ben dr browns kullandim 4.gunden itibaren sutumu sagip veriyordum tam tutamiyor diye, cok sukur hic sorun olmadi simdi biberonu biraktik emmesi guclendi diye..bir onu dene istersen

Kizlar bence yaninizda yatirmayin bebekleri, cok tehlikeli, uykusuz kaliyoruz, Allah korusun uyuyp kaliriz.

Memeyi cabuk birakmasi, memeyle kavga etmesi, sinirlenmesi gazdandir diye dusunuyorum. Ben.oyle olunca gazini cikartip tekrar istiyorsa veriyorum.

Doyma konusunda cis onemli, en az 4 kez cis yapiyorsa doyuyordur diye biliyorum. Malesef biberona cok cabuk alisiyorlar, biberon son careniz olsun.

Ben kizimi 2 ay silikon ucla emzirdim. Gaz problemi yasamadik desem yeridir, kizim bu konuda cok iyiydi, 2 ay sonra ucu cikardim, 10 gun surdu alışması, ilk gunler resmen oguruyodu, istemedi, ama mama vermedim, ac kalmasin diye arada babasi agzini aciyordu ben skiyordum sutu agzina, o sekildr 10 gun sonra tamamen alisti ucsuz emmeye, uclari 3 aydan sonra kullanmasaniz iyi cunku sutu azaltiyo demislerdi bana.

Bebekler cok emiyorsa kakalari da o dogrultuda sulu olabiliyor, oglum da sulu yapiyor ve gun icinde sık yapiyor ama ishal degil.

Iyi aksamlar kizlar.tecrubeli anneler yardiminiza ihtiyacim var kizim 34 gunluk oldu onceden tek gogusle doyuyordu ama bugun iki gogsumu emdi 2-3 saate bir sutum azaliyor mu yardim edin lutfen.

Kizlar, normal dogum sonrasi bas agrisi ceken var mi? Ben bu kadar basimun agridigini bilmem, epidural falan da almadim, her gece basim agriyor, cok kotu bir agri. Uykusuzluk, yorgunluk veya kansızlıktan midir, dogumdan midir acaba

Kizim annemin kokusuna ve annemden dolayi kucakta uyumaya alisti geceleri aksamlari uyuyana kadar bazen annemin yaninda uyuyor.ben uyutamiyorum annem gibi alistimi annemin kokusuna kucagina anneme de birsey diyorum kiriliyor hemen ne yapmaliyim ben kizim bugun 35 gunluk oldu

Kizlar, normal dogum sonrasi bas agrisi ceken var mi? Ben bu kadar basimun agridigini bilmem, epidural falan da almadim, her gece basim agriyor, cok kotu bir agri. Uykusuzluk, yorgunluk veya kansızlıktan midir, dogumdan midir acaba
Canım sebebi yorgunluk ve uykusuzluk sanırım malum eskisi gibi uyuyamiyoruz hep kesik kesik, ilk başlarda benim de çok oluyordu simdi kızımın uykusu düzene girdi çok şükür bi de vücut alıştı artik
Canım küçük olduklari için kucağa alışmıyorlar diye biliyorum, annenin enerjisi iyi geliyordur sevgisini hissediyordur belki, benim de annem gelince şikayet ettiğim kız gazsız oluyor uyuyor kucağında , ama kuzenim geldiğinde ki kendisi heyecanlı yerinde duramayan bi tip bebeği kucağına alıp uyutmaya çalışıyor bizimki hic uyumuyor

Ahh ahh anneannelerde var bi hikmet :)) annem gidince kızımı bi türlü uyutamadım hep gögsümde yatırdım bi hafta sonra annem geldi kırkına. Yanımda yatmaya alıştırdı. Dedim bana el ver yapamıyorum. Zamanla olur dedi.

Anneme alisirda 40 imdan sonra evime gittigimde bakamam diye korkuyorum

Benim kucagimda uyumuyor annemin kucagina gidiyor saniyede uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…