Kizlar, normal dogum sonrasi bas agrisi ceken var mi? Ben bu kadar basimun agridigini bilmem, epidural falan da almadim, her gece basim agriyor, cok kotu bir agri. Uykusuzluk, yorgunluk veya kansızlıktan midir, dogumdan midir acaba
Dün yaptı benimki canımBenim oğlan 3 bazen 4 günde bir yapıyo. Mama yediği için kabız. Ama dr dun dediki 4 günden sonrasını kabız sayıyoruz. Damla verdi. Çıkmazsa 5. Gün damlatıcaz
Oyyyy Kıyamam dikkat et canım .benimki emzik alıyor ama çok bağlı değil sıkılıyor ondan :)Canım benim kızın kukusu pişik olmuş. Oymuş derdi. Gene bi kez kaka yaptı bugun. Ama pişik kremi sürer sürmez sakinleşti ağlamayı kesti. Bi de avent soothie emzik sipariş etmiştim. Onu da aldı uyudu emzikle. Memelere özgürlük artık :)) kaka hala aklımda takip edeyim bikaç gün daha.
Canım bebislerin usuyup usumedigi ensesinden belli olur. Elleri genelde soğuk olurmus hapsirmasi da burnunu temizliyorBende hala yanimda yatiriyorum canim sanki besigine koysam bisey olacak sacma amaasmam lazim benimde bunu besiginde uyumali ayni odada zaten ya benim ki uzerini degistirirken hatta altini alirken bile hemen hapsuruyo eldiveni iki dk cikariyorum elleri buz gibi oluyo cesaret edemedim pismiyodur herhalde
Canım aç olsa uyumaz huysuzlanir hiç bir şekilde sakinlestiremezsinKızlar 1 haftadır benim oğlan memeyi 5 dk bile dolmadan bırakıyor o kadr çabuk doyuyormudur ki ayın 26.sında kontrolumuz var o zamana kdr nasıl anlayacam bunun. Doyup doymadıgını
Çok şükür canım. Dikkat et minige Kıyamam öp yerimeGittik canım ya şükür ishal değil dedi ek gıdaya başlayana kadar olur dedi aşırı gazı varmış normalde gazı olunca bacaklarını karnına dayardı dün sadece ağlıyordu gaz gelmedi aklıma bi ilaç verdi 10 dk sonra uyudu yavrum hala uyuyor çok yıprandı dünden beri sağolasın canım cevabın için
Kizlar, normal dogum sonrasi bas agrisi ceken var mi? Ben bu kadar basimun agridigini bilmem, epidural falan da almadim, her gece basim agriyor, cok kotu bir agri. Uykusuzluk, yorgunluk veya kansızlıktan midir, dogumdan midir acaba
Ne kadarlik oldu bebeginniye hiç doymuyor bu çocuk ya
cnm çok üzüldüm yaa..
40 günlük hayatımNe kadarlik oldu bebegin
keşke hiç denemeseydim emzirmeye. bu kez de iştahı aşırı arttı. 2 saat emziriyorum ve doymuyor en az 100 cc mama veriyorum. yine doymuyorcnm çok üzüldüm yaa..
ama pes etme sen sürekli emzir..dün bi misafir geldi..kadın 65-70 yaşlarında..5 çocuk 9 torun büyütmüş..
kesinlikle sütün yeter dedi..kv yok dedi yetmedi dedi kadın kızdı bu bebeklerin midesi yumruğu kadar.iki kaşık bile gitse yeter ona dedi..bence çok mantıklı geldi..
çorba iç dedi bana kuru yersen sütünde kurur sulu yeki sütünde kaynasın dedi..
ne diyeyim bacım senin adına üzüldüm..ama şuna inan ne kadar çok emerse o kadar çok ve çabuk olur süt..
allah yardımcın olsun..
Sundan dolayi sordum canim benimkide 35 gunluk birkac gundur tek gogus yetmiyor iki gogsumu veriyorum o da yetmiyor sende ikisini mi veriyorsun40 günlük hayatım
canım kusması normalKızlar bebeğim çok kusuyor dün bir avuçtan fazla kustu yavrum üsütto mu acaba tecrübeliler yardım eder misiniz
Artsin istahi emsin sakin oyle deme Allahin hosuna gitmez kesilir sutun yinekeşke hiç denemeseydim emzirmeye. bu kez de iştahı aşırı arttı. 2 saat emziriyorum ve doymuyor en az 100 cc mama veriyorum. yine doymuyor
karpuz sütü sıvılaştırıyouş..yanı su oranını arttırıyomuş..doyuculuğu kalmıyo..kavunda gaz yaparmış..ama bende hem gaz yaptı hemde bolcana süt..Sağolun kızlar. .peki acaba karpuz kavun kiraz gaz yapar mı acaba ya biliyo musunuz
evet canım. en az 1 saat emziriyorum iki göğüsten deSundan dolayi sordum canim benimkide 35 gunluk birkac gundur tek gogus yetmiyor iki gogsumu veriyorum o da yetmiyor sende ikisini mi veriyorsun
ah ah keşke yemek yemeye yapmaya zamanım olsa. ama bırakmıyor paşa :)karpuz sütü sıvılaştırıyouş..yanı su oranını arttırıyomuş..doyuculuğu kalmıyo..kavunda gaz yaparmış..ama bende hem gaz yaptı hemde bolcana süt..
kiraz şu ara bende çok yiyom..bi teyzem var bayan bilmişş..hep ona sorarım meyveye yüklenme..yağlı yemekler ye ve bol bol su iç dedi...
Kızlar merhabalr..bebeklerimiz ilk ay ortalama kaç kg almalı. .nete baktık ama net bişi yazmio
ama boş yere yoruluyorum ve halsiz düşüyorum. kendime yarım saat bile ayıramıyorum. mamaya dönmek daha iyi. hem o da çok yoruluyor boşunaArtsin istahi emsin sakin oyle deme Allahin hosuna gitmez kesilir sutun yine
Her saat basi emmek istiyor goguslerimin ucu iyilesmisti iki gundur feci agriyor yine ve hatta gogsumun biri kucuk biri buyuk kaldievet canım. en az 1 saat emziriyorum iki göğüsten de
ben doktora durumu anlattım. kızdı. boşuna yoruyorsun çocuğu sana mama ver demiştimHer saat basi emmek istiyor goguslerimin ucu iyilesmisti iki gundur feci agriyor yine ve hatta gogsumun biri kucuk biri buyuk kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?