- 5 Mart 2015
- 284
- 207
- 18
- 34
Yanlis dusunuyorsun ben hic is yapamiyorun surekli emiyor ama mutluyumda Allaha sukur suan mamaya ihtiyacim yok Rabbimin ona bahsettigi besini yiyorama boş yere yoruluyorum ve halsiz düşüyorum. kendime yarım saat bile ayıramıyorum. mamaya dönmek daha iyi. hem o da çok yoruluyor boşuna
neden okadar ağlıyo..gaz sorunumu var acaba..ah ah keşke yemek yemeye yapmaya zamanım olsa. ama bırakmıyor paşa :)
ben kendimi fazlasıyla hırpaladım gerçekten. doğumdan çıktığımda 60 kiloydum. şimdi 45 oldum. daha da düşersem lürüm her halde. boyum da 165Yanlis dusunuyorsun ben hic is yapamiyorun surekli emiyor ama mutluyumda Allaha sukur suan mamaya ihtiyacim yok Rabbimin ona bahsettigi besini yiyor
annem izmirde. kaynanam da akrabalar da yok. ordan 2 sene önce filan taşındım istanbula. baya zayıfladım. kansızlık da varneden okadar ağlıyo..gaz sorunumu var acaba..
aç olan bebek iki yudumda emse biraz sakinleşir vede genelde uyur memede..
sancısı vardır belki..zaten yorgunluk uykusuzluk olan sütünüde azaltır..kimse yokmu sana yardım edecek..
Bir doktor niye boyle bisi der anlamadimben doktora durumu anlattım. kızdı. boşuna yoruyorsun çocuğu sana mama ver demiştim
para tuzağıBir doktor niye boyle bisi der anlamadim
Uzuldum cok kilo vermissin doktor ondan mama ver demistirben kendimi fazlasıyla hırpaladım gerçekten. doğumdan çıktığımda 60 kiloydum. şimdi 45 oldum. daha da düşersem lürüm her halde. boyum da 165
Vitamin kan ilaci aliyor musunpara tuzağı
ALLAH yardımcın olsun..bende ilk 15 gün sütüm neredeyse yok gibidi..göysümü sıkıyodum sıkıyodum anca süt çıkıyodu..annem izmirde. kaynanam da akrabalar da yok. ordan 2 sene önce filan taşındım istanbula. baya zayıfladım. kansızlık da var
ben emzirmiycem malesef.ALLAH yardımcın olsun..bende ilk 15 gün sütüm neredeyse yok gibidi..göysümü sıkıyodum sıkıyodum anca süt çıkıyodu..
eşim dr dedi sütü yok hangi mamayı verelim..mama vermeyin sütü yeterli dedi..ikimizde şok olduk..
daha lafı ağzımıza tıktı dr...ama çayla damla ile büskivi özellikle betitbör vs.sonuçta geldi geldi sütüm..
sen de işe yarar diye düşün..sütüm olacak de olur inanki..
ferro sanol verdi drVitamin kan ilaci aliyor musun
Canım biberonla mama verdiğim için bebeğim beni emmiyo yazan sendin sanırım ben de Oğluma mama veriyorum ama ben hep kaşıkla yedirdim geçen hafta biberon aldık iki gün verdik ve beni emmesi Değişti.. Biraz daha versem beni bırakacaktı bizde mecbur tekrar kasığa döndük.. Biberon daha kolay oluyor ama beni bırakması her şeyden kötü o Yüzden ben kaşıkla vermeye devam ediyorum..egemenhalit cnm bana damlanin ismini yazar misin..çay dq ısırgan otu çayı idi dimi. .benim sütum var ama doymuo bebeğim. .belki faydası olur
Canim belki az geliyodur sutun ondan cok emiyodur az geldigi icinniye hiç doymuyor bu çocuk ya
Canım ben iyice emzirdikten sonra mama veriyorum kaç defa emzirdiysem ona göre Değişiyor ama bazen aranmıyor o zaman vermiyorum.. 30 cc yapıyorum bazen bitirmiyor bazen yetmiyor yetmezse bir daha yapıyorum.. Başlarda çok az yiyordu 30u hiç bitirmiyordu ama artık bazen 60bile yiyor..
Ben 3 gün öncesine kadar altı saatte bir 90 cc veriyordum. Dr yanlış yapıyorsun dedi. Her emzirmeden sonra doymazsa doyacağı kadar mama ver dedi. Sutum yeterse mama vermiyorum. Sutumun durumuna göre değişiyor. Mutlaka emzirip sonra 100 cc bile içtiği oluyo. Mamada sınırlama koyma kendine dedi de.Kızlar. .bebeğinize ek olarak mama veren anneler..günde lac kez kaç cc MAMA veriyorsunuz. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?