2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ama boş yere yoruluyorum ve halsiz düşüyorum. kendime yarım saat bile ayıramıyorum. mamaya dönmek daha iyi. hem o da çok yoruluyor boşuna
Yanlis dusunuyorsun ben hic is yapamiyorun surekli emiyor ama mutluyumda Allaha sukur suan mamaya ihtiyacim yok Rabbimin ona bahsettigi besini yiyor

ah ah keşke yemek yemeye yapmaya zamanım olsa. ama bırakmıyor paşa :)
neden okadar ağlıyo..gaz sorunumu var acaba..
aç olan bebek iki yudumda emse biraz sakinleşir vede genelde uyur memede..
sancısı vardır belki..zaten yorgunluk uykusuzluk olan sütünüde azaltır..kimse yokmu sana yardım edecek..

Yanlis dusunuyorsun ben hic is yapamiyorun surekli emiyor ama mutluyumda Allaha sukur suan mamaya ihtiyacim yok Rabbimin ona bahsettigi besini yiyor
ben kendimi fazlasıyla hırpaladım gerçekten. doğumdan çıktığımda 60 kiloydum. şimdi 45 oldum. daha da düşersem lürüm her halde. boyum da 165

annem izmirde. kaynanam da akrabalar da yok. ordan 2 sene önce filan taşındım istanbula. baya zayıfladım. kansızlık da var

annem izmirde. kaynanam da akrabalar da yok. ordan 2 sene önce filan taşındım istanbula. baya zayıfladım. kansızlık da var
ALLAH yardımcın olsun..bende ilk 15 gün sütüm neredeyse yok gibidi..göysümü sıkıyodum sıkıyodum anca süt çıkıyodu..
eşim dr dedi sütü yok hangi mamayı verelim..mama vermeyin sütü yeterli dedi..ikimizde şok olduk..
daha lafı ağzımıza tıktı dr...ama çayla damla ile büskivi özellikle betitbör vs.sonuçta geldi geldi sütüm..
sen de işe yarar diye düşün..sütüm olacak de olur inanki..

ben emzirmiycem malesef.

egemenhalit cnm bana damlanin ismini yazar misin..çay dq ısırgan otu çayı idi dimi. .benim sütum var ama doymuo bebeğim. .belki faydası olur
Canım biberonla mama verdiğim için bebeğim beni emmiyo yazan sendin sanırım ben de Oğluma mama veriyorum ama ben hep kaşıkla yedirdim geçen hafta biberon aldık iki gün verdik ve beni emmesi Değişti.. Biraz daha versem beni bırakacaktı bizde mecbur tekrar kasığa döndük.. Biberon daha kolay oluyor ama beni bırakması her şeyden kötü o Yüzden ben kaşıkla vermeye devam ediyorum..

Canım bebislerin usuyup usumedigi ensesinden belli olur. Elleri genelde soğuk olurmus hapsirmasi da burnunu temizliyor
himm tamam canim ya cok sagol ensesini kontrol edeyim bundan sonra bi basladimi hapsurmaya durmuyor dort bes kez arka arkaya hapsuruyor annelik iste insanin aklina sacma sapan bin turlu sey geliyor

Kizlar bebegim hep az surelerle emdi 21 gunluk iki uc saatte bir bes yada on dk..ondan sonra memeyi agzina almiyordu cok geliyodu zaten sutum yeter diyordum...bugun sorun yasadik sutum o kadar cok geliyoki gogsumden fiskiriyoo resmen ve bebegim agzina aldigi an cikariyo memeyi yada sut agzina cok doluyo ya oguruyo yada agzindan sutleri cikariyo yatiriyorum meme araniyo annem sagda verelim dedi 60 cc icti biberonla hemde tek nefeste cok gelmesi de kotu ememiyo beni rahat napcam ben ya bi akil verin nolur

H hukukcu_ evet cnm benim o..ben de kaşıkla deneyeyim o zmn.peji sen kaç kez mama veriyorsun kaç cc
Canım ben iyice emzirdikten sonra mama veriyorum kaç defa emzirdiysem ona göre Değişiyor ama bazen aranmıyor o zaman vermiyorum.. 30 cc yapıyorum bazen bitirmiyor bazen yetmiyor yetmezse bir daha yapıyorum.. Başlarda çok az yiyordu 30u hiç bitirmiyordu ama artık bazen 60bile yiyor..

Kızlar. .bebeğinize ek olarak mama veren anneler..günde lac kez kaç cc MAMA veriyorsunuz. .
Ben 3 gün öncesine kadar altı saatte bir 90 cc veriyordum. Dr yanlış yapıyorsun dedi. Her emzirmeden sonra doymazsa doyacağı kadar mama ver dedi. Sutum yeterse mama vermiyorum. Sutumun durumuna göre değişiyor. Mutlaka emzirip sonra 100 cc bile içtiği oluyo. Mamada sınırlama koyma kendine dedi de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…