Bizim de 1 haftadir. Ozellikle sinirlenince agzini koydugu yer baya bi islaniyo. Gun icinde de baloncuk gibi cikariyoBenimkide cikariyor cnm birkac gundur neden kaunaklaniyor acaba
Ben yarin saglik ocagina gitmeyi dusunuyorum canim sanki gobegi iltihaplandi gibi geldi bunu da sorayim.bakalim birsey diyeceklermiBizim de 1 haftadir. Ozellikle sinirlenince agzini koydugu yer baya bi islaniyo. Gun icinde de baloncuk gibi cikariyo
Nedenini anlamadim
Canim ya ogrenirsen harika olur.Kızlar adını unuttum ama bi hap var. Yan etkisi aşırı süt salgılatması. Bi arastırın. Ben de sütüm azalırsa onu denicem bi arkadasım içti gecen sene faydasını da gördü. ama unuttum adını.
Ya bende cok istiyorum orucumu tutmayi esim birakmiyo yaa cesaretimi kiriyo ama sonra tutmak daha zor olacak masallah size ne guzel tutabiliyosunuz..Amin hepimizinkini
Nasıl gidiyor oruç biz simdilik iyi gibiyiz çok şükür sütümde de bi değişiklik olmadı, böyle geçeceğini hic sanmıyordum daha doğrusu tutmayı düşünmüyordum dün sizden de cesaret aldım bi de arkadaşla konuştum ben tuttum hiçbişey olmadı dedi Allah razı olsun vesile oldu
Ohh mis gibi olmuştur.yıkadım canım dedğin gibi yaptım uzun kollu tulumunu giydirdim
uyuyo şimdi :)
cnm ben dün tuttum..çok da zorlanmadım..zaten evden çıktığımız yok..Ben de tutucam canım inşallah bebişler etkilenmez.. Şimdi tutmazsam bir ay kaza tutamam ben çok zor olur..
cnm mamaya başladınmı..bence hiç emzirme ile uğraşma..tabiki anne sütü en iyisi ama olmuyosa zorlama..kalbimin sahibi.
gülüşüne kurbanEki Görüntüle 1559442
Aynen bizimki de ilk zamanlar çok ağlıyordu şimdi sesini çıkartmıyorBen 1 haftadir her aksam yikiyorum. Suya alisti hic aglamiyor artik.giydirirken agliyor
iyi bi sahur yaparsan ALLAHIN izniyle bişe olmaz...bol hurma ye su iç tmm.hurma bende çok süt yaptı..Ya bende tutmak istiyorum ama sutum ekilenirm diye de tedirginim..
Canım aksam derken saat kaç gibi aksam yıkama dediler bana da pek anlam veremedim açıkçası
Bizim de 1 haftadir. Ozellikle sinirlenince agzini koydugu yer baya bi islaniyo. Gun icinde de baloncuk gibi cikariyo
Nedenini anlamadim
Canim bizim de daha kirkimiz cikmadi, ben de tutamiyorum, ama temizlenince de tutmiycam sanirim, inan arada ictigim sular meyvesulari olmasa ayakta duramam, gucun yetiyorsa tabi ki tutarsin, bunyeyle alakali, ama Allah boyle.bir.ruhsat vermis, emziren kadinlara, benim arastirdigim okudugum kadariyla verilen ruhsatlari kullanmak lazim, bu bi yerde Rabbimizin bir ikrami bize, o yuzden kendini kotu hissetme.Kizlar bizim daha kirkimiz cikmadi.oruc tutamiyorum bu yuzden.dun de tv de kanama geldigi surece abdest alinmaz oruc tutulmaz sonradan kazasini tutarsiniz diyordu. dun oruc tutmadim ama alisik degilim tutmamaya cok kotu hissediyorum kendimi.suclu gibiyim. Oruc tutan anneler sizlerin kirki cikti kanamaniz bittimi
Ben battaniyesine sariyorum walla hasta olmasin diye burnu tikaniyi bu aralar damla werdi dr bgun bakalim bide nazal asprator korkuyorum onuda kullabmaya yaCanim ya bizde yirmi gunluguz ayni gun dogum yapmistik zatenben hala kisa kolluya cesaret edemiyorum icinde zibini var ustunde tulum yada pijamasi hatta gece ve sabaha karsi cok hafif uzerini ortuyorum hemen kulaklari burnu buz gibi oluyor ama.dogru mu yapiyorum.bilmiyorum tecrubeli anneler bizi yonlendirirmisiniz
Sabaha karsi bende ince battaniyesini ortuyorum canim bruno damla var bende de onu damlatiyorum ama sonra pompayla cekmeye korkuyorum.bendeBen battaniyesine sariyorum walla hasta olmasin diye burnu tikaniyi bu aralar damla werdi dr bgun bakalim bide nazal asprator korkuyorum onuda kullabmaya ya
Canim bizim de daha kirkimiz cikmadi, ben de tutamiyorum, ama temizlenince de tutmiycam sanirim, inan arada ictigim sular meyvesulari olmasa ayakta duramam, gucun yetiyorsa tabi ki tutarsin, bunyeyle alakali, ama Allah boyle.bir.ruhsat vermis, emziren kadinlara, benim arastirdigim okudugum kadariyla verilen ruhsatlari kullanmak lazim, bu bi yerde Rabbimizin bir ikrami bize, o yuzden kendini kotu hissetme.
Merhaba bebeğim bugün 45 günlük. 1. Ay kontrolünde doktora kanguru kullanamını dordum, kullanabilirsin dedi. 2 kez chicco soft&dream kangurumuzla dışarı çıktık. 0 ay 3.5 kilodan itibaren kullanılabiliyor.Aynen canım :) kan dolasimlari tam gelismedigi için elleri ayakları soğuk olurmus
Ben de kanguruyu sordum ama cevap al almadım :)
aşkım mama veriyorum ama emzirmeyi de hiç kesmedim. az sütüm olsa bile ne alırsa kar.cnm mamaya başladınmı..bence hiç emzirme ile uğraşma..tabiki anne sütü en iyisi ama olmuyosa zorlama..
ben kızımı mamayla büyüttüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?