2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bizim de 1 haftadir. Ozellikle sinirlenince agzini koydugu yer baya bi islaniyo. Gun icinde de baloncuk gibi cikariyo
Nedenini anlamadim
Ben yarin saglik ocagina gitmeyi dusunuyorum canim sanki gobegi iltihaplandi gibi geldi bunu da sorayim.bakalim birsey diyeceklermi

Ya bende cok istiyorum orucumu tutmayi esim birakmiyo yaa cesaretimi kiriyo ama sonra tutmak daha zor olacak masallah size ne guzel tutabiliyosunuz..

Ben de tutucam canım inşallah bebişler etkilenmez.. Şimdi tutmazsam bir ay kaza tutamam ben çok zor olur..
cnm ben dün tuttum..çok da zorlanmadım..zaten evden çıktığımız yok..
sütümde ALLAHA şükür hiç etkilenmedi..tabi akşama doğru azaldı ama şimdilik iyi durumdayız..
inşallah sonuna kadar gideriz böyle..bol bol hurma ye su iç.

Kizlar bizim daha kirkimiz cikmadi.oruc tutamiyorum bu yuzden.dun de tv de kanama geldigi surece abdest alinmaz oruc tutulmaz sonradan kazasini tutarsiniz diyordu. dun oruc tutmadim ama alisik degilim tutmamaya cok kotu hissediyorum kendimi.suclu gibiyim. Oruc tutan anneler sizlerin kirki cikti kanamaniz bittimi

Canim bizim de daha kirkimiz cikmadi, ben de tutamiyorum, ama temizlenince de tutmiycam sanirim, inan arada ictigim sular meyvesulari olmasa ayakta duramam, gucun yetiyorsa tabi ki tutarsin, bunyeyle alakali, ama Allah boyle.bir.ruhsat vermis, emziren kadinlara, benim arastirdigim okudugum kadariyla verilen ruhsatlari kullanmak lazim, bu bi yerde Rabbimizin bir ikrami bize, o yuzden kendini kotu hissetme.

Ben de oruc tutanlara sey sorcaktim, yaninizda biri var mi, iftar sahur vs nasil yapiyorsunuz, iftar neyse de,sahur ozellikle, cunku oglum gece hic uyumuyor, 3 ten sonra yatiyir bazen geri uyaniyor, dun gece mesela uyuyakalmisiz, esim sahursuz tuttu, burda aksam 7.30 da ama hava asiri sicak ve nemli, bende kabizlik problemi var o yuzden sebze meyve ile besleniyorum resmen, ekmek bile cok az yiyorum, cok sukur sutum fena degil ama ben iyi degilim, cok kansizlik var, ayaga kalkinca basim donuyor. sahur hazirlamak cok zor benim icin. Oruc tutarsam nasil olcak diye dusunuyorum. Iftari hallediyorum da.Siz nasil yapiyorsunuz?

Ben battaniyesine sariyorum walla hasta olmasin diye burnu tikaniyi bu aralar damla werdi dr bgun bakalim bide nazal asprator korkuyorum onuda kullabmaya ya

Ben battaniyesine sariyorum walla hasta olmasin diye burnu tikaniyi bu aralar damla werdi dr bgun bakalim bide nazal asprator korkuyorum onuda kullabmaya ya
Sabaha karsi bende ince battaniyesini ortuyorum canim bruno damla var bende de onu damlatiyorum ama sonra pompayla cekmeye korkuyorum.bende

Kizlar oglum 2 haftadir 5 dk dan fazla emmiyordu dunden beri aglmasida azaldi ve onceden tek memeyi bile en fazla 5 dk emen cocuk dunden beri iki memeyide 10 dk emiyor sutummu azaldi acaba yoksa coxuk normallestimi:) bu arada dunden beri cok emdigi icin gogsum hic sertlesmiyor nerdeyse

Aynen canım :) kan dolasimlari tam gelismedigi için elleri ayakları soğuk olurmus
Ben de kanguruyu sordum ama cevap al almadım :)
Merhaba bebeğim bugün 45 günlük. 1. Ay kontrolünde doktora kanguru kullanamını dordum, kullanabilirsin dedi. 2 kez chicco soft&dream kangurumuzla dışarı çıktık. 0 ay 3.5 kilodan itibaren kullanılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…