- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Aynen canım :) kan dolasimlari tam gelismedigi için elleri ayakları soğuk olurmusCanım bebislerin usuyup usumedigi ensesinden belli olur. Elleri genelde soğuk olurmus hapsirmasi da burnunu temizliyor
himm tamam canim ya cok sagol ensesini kontrol edeyim bundan sonra bi basladimi hapsurmaya durmuyor dort bes kez arka arkaya hapsuruyor annelik iste insanin aklina sacma sapan bin turlu sey geliyor
Ben de kanguruyu sordum ama cevap al almadım :)Kizlar herkese hayirli ramazanlar
Benim bi kac gündür bir sıkıntım var. Oglum gündüz uyumuyor ayagimda salliyorum yerine yatirdigim an uyaniyor ne is yapabiliyorum ne yemek uyaninca surekli agliyor kucakta olmak istiyor kanguru tarzi kucakta tasinan bisey aldiniz mi ne zaman kullamilmaya baslaniyor arastiran varmi help meeee
canım bildiğim kadarıyla kanguru yenidoğanlarda da kullanılıyor ama bebeği kendine doğru asıyosun. birkaç ay sonra dışarı doğru asıyosunAynen canım :) kan dolasimlari tam gelismedigi için elleri ayakları soğuk olurmus
Ben de kanguruyu sordum ama cevap al almadım :)
aynı ben de öyleyim. 5 dakika anneden ayrı kalamıyorKizlar herkese hayirli ramazanlar
Benim bi kac gündür bir sıkıntım var. Oglum gündüz uyumuyor ayagimda salliyorum yerine yatirdigim an uyaniyor ne is yapabiliyorum ne yemek uyaninca surekli agliyor kucakta olmak istiyor kanguru tarzi kucakta tasinan bisey aldiniz mi ne zaman kullamilmaya baslaniyor arastiran varmi help meeee
Amin hepimizinkiniAllah kabul etsin canım.. Ilk sahurumuzu yaptık inşallah zorlanmadan tutarız..
arkadaşlar galiba adet oldum.dünden beri adet kanamasıının aynını yaşıyorum.bebeğim 36 günlük.doğumun ilk 3-4 günü kanamam olmuştu sonra lekelenmeye hatta beyazımsı kanama gibi lekelenme yaşıyordum.tam geçti derken dünden beri normal kanamam oluyor.aranızda erkenden adet olan var mı.acaba yanılıyor muyum.dr a gitmem gerekir mi.netleştirmek için.pazartesi 40 ımız doluyor.dr kontrole çağırmıştı.
Yaptım ama geçmiyor malesef benim birkaç hafta önce öyleydi canım. meme ucunu sık sık akan su altında yıka ya da mendili ıslatıp sil. sonrasında meme ucu kremi sür.
Canım daha 40 ınız çıkmamış adet değildir bence benim de azaldı ama 40 a doğru bi kanama arttı günlük ped kullaniyordum normal pede dönmüştüm, sonra yine azaldı ama 40 da bitmedi hala bazen hafif lekelenme oluyorarkadaşlar galiba adet oldum.dünden beri adet kanamasıının aynını yaşıyorum.bebeğim 36 günlük.doğumun ilk 3-4 günü kanamam olmuştu sonra lekelenmeye hatta beyazımsı kanama gibi lekelenme yaşıyordum.tam geçti derken dünden beri normal kanamam oluyor.aranızda erkenden adet olan var mı.acaba yanılıyor muyum.dr a gitmem gerekir mi.netleştirmek için.pazartesi 40 ımız doluyor.dr kontrole çağırmıştı.
Kızlar adını unuttum ama bi hap var. Yan etkisi aşırı süt salgılatması. Bi arastırın. Ben de sütüm azalırsa onu denicem bi arkadasım içti gecen sene faydasını da gördü. ama unuttum adını.Slm biz bir aylik olduk. Sutumu arttirmak icin bir suru sey denedim olmadi mama ile birlikte besliyorum. Sadece emince doymuyor. Simdi yrni bir sey deneyecegim bira mayasi tableti. Cok arastirdim. Olumlu yorumlar cok. Gnc ve solar olmak uzere iki marka var. Solar stoklarinda yok. Gnc den siparis verdim. Istersen sende incele. Dahs once kullanan varsa bilgi verirse sevinirim.
Çok şükür iyi gidiyor canım ama sütüm biraz az gibi ama ben zaten mama veriyordum şimdi gündüz mamasını biraz artırıcam akşam yemek yersem tekrar çoğalır inşallah sütüm.. Ben de mutluyum tutabildiğim için..Amin hepimizinkini
Nasıl gidiyor oruç biz simdilik iyi gibiyiz çok şükür sütümde de bi değişiklik olmadı, böyle geçeceğini hic sanmıyordum daha doğrusu tutmayı düşünmüyordum dün sizden de cesaret aldım bi de arkadaşla konuştum ben tuttum hiçbişey olmadı dedi Allah razı olsun vesile oldu
ben normal doğum yaptım.dikişlerim var.doğumun 2. ve 8. günü kontrole gitmiştim.dr bir de 40 ın çıkınca gel kontrol edelim demişti.pazartesi 40 ım çıkıyor ama gerekirse yarın da giderim.3 gün öncesi sorun olmaz herhal de.Ama şunu da söyleyeyim ilk bir kaç ay adet düzensiz olabiliyormuş.mesela 5 gün süren adet 3 gün yada 10 gün sürebilir.düzene girmesi zaman alırmış.daniel canm ben de 34. gün aynı durumu yaşadım benm de senn bahsettiğin gibi ilk 1 hafta kanama sonra beyaz akıntı şeklinde lekelenmem oldu tam bitti derken adet oldum öyle düşünüyorum dün kırkımız çıktı bugün de adet son gün. 8 gün sürüyor normalde benim. bakalım adet en fazla 10 gün sürer ya ihtiyatlı davranıp cumartesiye kadar bekleyeceğim. ama benm doktorum kontrole çağırmadı
beni normal doğum mu yaptın sen. ben adet olduğunu düşündüğüm için gitmiyorum gitmem lazım mı acaba
ben her gün yıkıyorum.su çok iyi geliyor.genel de sabah 8 ila 11 arası yıkıyordum.ama bugün mışıl mışıl uyudu.saat 4 giibi yıkadım.şimdi yine uyuyor.kızlar bıcırıkları kaç günde yıkıyorsunuz?
kızlar bıcırıkları kaç günde yıkıyorsunuz?
Canım aksam derken saat kaç gibi aksam yıkama dediler bana da pek anlam veremedim açıkçasıBen 1 haftadir her aksam yikiyorum. Suya alisti hic aglamiyor artik.giydirirken agliyor
ben her gün yıkıyorum.su çok iyi geliyor.genel de sabah 8 ila 11 arası yıkıyordum.ama bugün mışıl mışıl uyudu.saat 4 giibi yıkadım.şimdi yine uyuyor.
ben de hergün yıkasam iyi olcak sanırım 4 günü buluyor yıkamam.Ben 1 haftadir her aksam yikiyorum. Suya alisti hic aglamiyor artik.giydirirken agliyor
Benimkide cikariyor cnm birkac gundur neden kaunaklaniyor acabakızlar kızım tükürük çıkarıyor. sizin de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?