2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar bebeğimi yıkıyacağım bugün. ilk defa yalnız yıkıcam. siz odada yıkarkwn ısıtıcı kullanıyo musunuz? oda sıcaklığı 28 derece şuan. bir de ben çıtçıtlı sıfır kol body üzerine şort giydirdim. artık tulum giydirmicem sanırım. çok sıcak

Emziren anneler meme ucunda beyazlık var mı sizde bende var acaba normal mi emzirirken ve sonrasında inanılmazsızlıyor göğüslerim acaba ilgisi var mı diye merak ediyorum bu ağrılar beni delirtecek çünkü
benim birkaç hafta önce öyleydi canım. meme ucunu sık sık akan su altında yıka ya da mendili ıslatıp sil. sonrasında meme ucu kremi sür.

28 derece gayet iyi bir sicaklik.. isiticiya gerek yok canim. :)

1 aylık kontrolünden sonra sarılığına da bakacak. Bir problem olmazsa randevu aldım sünneti de yaptıracağım.

Biz yıkadık kendimiz. 28 derece iyi bence ısıtıcı falan takma ama yıkadıktan sonra havluyla güzelce kurula ve çok ince de giydirme hemen. Aradan birkaç saat geçince ince giydirirsin.

Sanırım sütüm azalıyor. Oğlum yarım saatte bir emmek istiyor. O uyurkende sağayım diorum çok az çıkıyor süt. Acaba doymuyor mu. Her bezine de kakasını yapıyor aslında. Dr iyi beslendiğini gösterir demişti. Nasıl çoğalır sütüm tavsiyeye ihtiyacım var

sen bebeğini makat gelişi mi doğurdun.maşallah

Slm biz bir aylik olduk. Sutumu arttirmak icin bir suru sey denedim olmadi mama ile birlikte besliyorum. Sadece emince doymuyor. Simdi yrni bir sey deneyecegim bira mayasi tableti. Cok arastirdim. Olumlu yorumlar cok. Gnc ve solar olmak uzere iki marka var. Solar stoklarinda yok. Gnc den siparis verdim. Istersen sende incele. Dahs once kullanan varsa bilgi verirse sevinirim.

sen bebeğini makat gelişi mi doğurdun.maşallah
yok canım makat geliş olduğu için sezeryan oldum. bebeğin anne karnında ters olması kalça çıkığını tetikleyebiliyormuş. bebeğimde şuan yüksek riskte kalça çıkığı var. çift bez bağlıyorum. inşallah düzelir

arkadaşlar galiba adet oldum.dünden beri adet kanamasıının aynını yaşıyorum.bebeğim 36 günlük.doğumun ilk 3-4 günü kanamam olmuştu sonra lekelenmeye hatta beyazımsı kanama gibi lekelenme yaşıyordum.tam geçti derken dünden beri normal kanamam oluyor.aranızda erkenden adet olan var mı.acaba yanılıyor muyum.dr a gitmem gerekir mi.netleştirmek için.pazartesi 40 ımız doluyor.dr kontrole çağırmıştı.

çift bez bağlamak nasıl yani.kusura bakma anlamadım.

doğum yapan bir arkadaşım 1 ay sonra regl olduğunu söylemişti. istersen doktorunu ara canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…