2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim benim kizim da hep tek memeyi emiyirdu en fazla 10 dk.bugun uyumadi sik sik emdi goguslerim cok yumusak sanki boş gibi. Sut var mi bilmiyorum

Kizlar normalde kizim 3 saatte tek meme emiyo..kilo alımı iyi. Bugun nerdeyse hic uyumadi bende sik sik emzirdim. Göğüslerim bos sanki cok yumusak. Yumusak olmasi sut olmadigi anlamina gelir mi

Kizlar normalde kizim 3 saatte tek meme emiyo..kilo alımı iyi. Bugun nerdeyse hic uyumadi bende sik sik emzirdim. Göğüslerim bos sanki cok yumusak. Yumusak olmasi sut olmadigi anlamina gelir mi

Ya benim kizda bugun hic uyumadi.hep emmek istiyor. Sut geliyor cnm merak etme.benimde cok emzirinxe yumusuyor.

Kızlar Merhaba. .benim kızım akşam olunca neme de ağlamaya baslio....neden acaba...inatla çekio aglio bırakıp tekrar emio..acaba sütum mu yetmio

iyi geceler herkese bizim 2 ayımız dolmaya başladı .hepimiz aynı durumdayız galiba gaz uykusuzuk kusma günde kaç tişört değişiyorum bilmiyorum allah canlarını sağ etsin ama hırpaladılar bizi ben yalnızım eşim çok fazla evde değil evde de olsa Fadime onda çok kalmıyor ama nerdeysem oraya bakıp yarım ağız guluyor ya dünyalar benim oluyor varsın uyumasın ne yapalım kuçuk kollarıyla bana sarılınca yaşadığım duyguları anlatcak cümlem yok sanki dünyaya geliş amacım fadişimmiş nasıl okula bırakıp gideceğim bilemiyorum allah hepimizin yavrularını bağışlasın evlatları hasta olanların şifasını versin allaha emanet olun iyi geceler sağlıkla

Aynısı bizde de var ben kizim boyle yaptiginda mama veriyorum 4 aksamdir bu durumdayiz malesef resmen memeyle savaşıyor cekistiriyo sürekli ve agliyo ama sadece akşam gündüz iyi şükür

Kızlar Merhaba. .benim kızım akşam olunca neme de ağlamaya baslio....neden acaba...inatla çekio aglio bırakıp tekrar emio..acaba sütum mu yetmio
Benimde kızım aynısını yapıyor ağzında pamukçuk olmus ondan yada gaz sancısı dedi doktor

Günaydin kizlar anlaşlan hepimizin durumu ayni bızim kide geceleri 2 saat uyuxo sonra nóbetim başlıyo bende uyku uyumayınca sinirleniyoqum pisikolojim alt üst oldu sürekli ayakta sallanmak istiyo gazı gelince yavrucak kıpkirmizi iki büklum oluyo gazi cikarana kadar ben bitiyoqum artik aksamlari ayni şaatlerde ağlama kırizlerimz tutuyo şuan bile salliyorum bazı akşamlaR sütüm yetmixo mama yapiyorum onuda yemiyo napacagimi şaşiqdim hergün ağliyodum en sonunda esim annemi getirdi de biraz nefes aldim Allah,ım evlatlarimizın bu huysuz halleri gaz sancılrı biran evvel geçsn insaAllah

Allah bağışlasın.gerçekten de gülüşleri yeter.

benim oğlum geceleri uyuyor çok şükür. ama gündüzleri 1 dakika kucaktan inince ortalığı ayağa kaldırıyor

aç kalıyor da olabilir.mama ver gazını çıkar.ince bir örtüye kundak gibi sarıp dizlerinde sallayarak uyutabilirsin.emzik kullanıyorsanız emzik de verin bu aşamalar da benim kin de birebir çözüm.

arkadaşlar benim oğlumun doğumdan beri tepesin deki saçları seyrek.diğer bölgelerde ki daha sığ.böyle olunca uzaktan bakınca kel gibi görünüyor.bu normal mi.çok komik görünüyor açıkçası.arka saçlarını görmeyene kadar saçların seyrek olması sorun değil.ama bütün olarak bakınca tuhaf bir görüntü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…