2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
günaydın arkadaşlar bebegine D3 vitamin damlası veren var mı?sağlık ocağında hemşire verdi.günde 1 damla kullanın dedi.ben dr a gitmeden kullanmak istemedim.Sizler kullanıyor musunuz ????
Günaydınnn bizde d vit kullaniyoruz günde 1 kez 3 damla bence dr a sormaya gerek yok rutin bişey zaten

Benim kizimin da saçları bazi yerlerde seyrek bazi yerlerde sık canim zaten bu ilk saçı dökülecek tamamen yeni kalıcı saçları çıkacak ama yavas yavaş biraz sabretmek gerekiyo

günaydın arkadaşlar bebegine D3 vitamin damlası veren var mı?sağlık ocağında hemşire verdi.günde 1 damla kullanın dedi.ben dr a gitmeden kullanmak istemedim.Sizler kullanıyor musunuz ????
Günaydin canim bende kullanıxnruw günde 5 damla veriyorum benım bebisin doktoru vermedi sağlik ocağından aldim daha sonra bebişhn dr.unu aradım sordum günde 5damla yeterli dedı kullanmak gerek canım çocuklarin kafasindakqg bıngıldağin erken kapanmasinıda sağlıyo bence hemen kullanmaya başla

benim oğlum geceleri uyuyor çok şükür. ama gündüzleri 1 dakika kucaktan inince ortalığı ayağa kaldırıyor
E canim sen karninı nasıl doyuruyosun ev temizliğı yemek çamaşra nasil yetisiyosun benhm annem yanımda zorlanıyorum yinede Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

günde 3 damla bebeğe 1 yaşına kadar. 10. günden sonra. anne ise ilk 2 ay 9 damla canm

Sabaha karsi bende ince battaniyesini ortuyorum canim bruno damla var bende de onu damlatiyorum ama sonra pompayla cekmeye korkuyorum.bende
Ayni dertten muzdaribiz desene canim dunden beri neler cekiyoum dun gunduz gece kizim hic ustten gaz cikarmadi ne yaptiysam gegirmedi alttan cikardi ama gegirmedi zinco kullaniyoruz biz dun dr gunde 4kez 5damla dedi bana cok geldi sen kullaniyomusun zinco gunde kac damla yada kullanan arkadaslar siz nasil kullaniyosunuz

kizlar herkese merhabalar, yavrucaklar da sizler de iyisinizdir inşallah, 52. günümüz bugün, nerdeyse 2 aylık olcaz daha dun gibi, genellikle aynı sorunları yaşıyoruz, iyilesmeyen göğüs ucu yaraları, uykusuz bebis, gaz, ama hepsine değer onun bi gülüşü-)
Benimmoralim bozuk azicik, küçücük yavrum kum döküyormusHiç durmaksızın agliyodu hiç bişey sakinleştirmiyodu acile götürmüştuk gaz dedi dr, metsil verdi bide lagman, bi değişiklik olmayınca sap simpleks aldik yine bi değişiklik olmadı, perşembe yine doktora götürdük, doktor detaylı bi inceleme yapılmadan gaz demek çok yanlış dedi, tüm organları ultrasonda incelendi sağ bobrekte kum görüldü, çiş ve kaaka tahlili de istemişti, laktoz alerjisi de çıktı, yani inek sutune alerjisi varmış, benim yediğim süt ve süt ürünlerini sindiremiyomus bana diyet verdi oğluma da iki ilaç, inşallah geçer, kumu dokemezse taşa dönüşürmus ve ameliyat olması gerekirmiş o zamanKuzum benim kim bilir nasıl acı çekiyor, Allah hepsine şifalar versin

Kizlar bebekleri ne kadar surede bi emsiriyosunuz benim kizim eb fazla 10dk emiyor sonra ya uyuyo ya birakiyo sonra aradan biraz zaman sinra tekrar araniyo ama gazdan mi neden bilmiyorum hemen wermiyorum gazi warsa cikarmaya calisiyorum gegirmiyo benim kizim cunku cok zorlaniyoruz su gaz problemi bi cozulse daha 23gunluguz onumuzda aylar war insallah hemen gecer

Canım sordun mu sağlık ocağı na?
Canimm soramadim gobegi kotulesince acil jastaneye gittik.o panikle.unuttum :-( nette arastirdim refluden kaynaklanabilir diyo beslenirken cok sik oksuruyo bide agzina yedikleri geliyo benimkinin zaten :-(

Canimm soramadim gobegi kotulesince acil jastaneye gittik.o panikle.unuttum :-( nette arastirdim refluden kaynaklanabilir diyo beslenirken cok sik oksuruyo bide agzina yedikleri geliyo benimkinin zaten :-(
bunu hiç düşünmemiştim canım. benim kızım da besleyip uyutunca öksürüyo arada. bide ellerini ağzına görütürüyo. ısırır gibi yapıyo. sizin öyle mi? 2 gündür çok huzursuz.

canım bizim uyuyosa 3 saatte tek meme emiyo bazen 2 saatte oluyo. dün hiç uyumadı dediğin gibi ağzını açıp durdu ben de sık emzirdim. sonrada kustu. gazdan diye düşünüp bugün saatli emziriyorum. inşallah hata yapmıyorumdur.

Selam canim. Banada aile hekimi Monovit isimli d vitamini verdi.bende doktora sordum oda Tetrazinc verdi.icinde a c d vitamini ve cinko var.sabahlari uyandiginda yarim damlalik veriyorum.15
Gun basladik

Sirtina pit pit vuruyorum ovuyorum yuz ustu yatiriyorum gaz cikarmiyo 3gundur ne cektiriuo bana dun saglik ocaginin dr u 2saatte bi emzir sik emzirme gaz problemi artar dedi

Bana Dr günde 3 kere 4 damladedi cnm

Kızlar Merhaba. .benim kızım akşam olunca neme de ağlamaya baslio....neden acaba...inatla çekio aglio bırakıp tekrar emio..acaba sütum mu yetmio

Doktor kontrolune gittin mi? Kilo alimi nasil? Eger kilo alimi iyiyse sutum yetmiyor diye dusunme.. zaten bebegi sik emen ve uyumayan annelerin gogusleri aksamlari yumusar.. ama bu demek degildir ki sut yok..

Benim ilk oglum kolikti.. benzer durumu yasiyorduk.. her gece aglama krizleri olurdu.. emzirdigimde 2 dakika ceker sonra aglayarak birakirdi.. sebebi gazinin olmasi ve emerek kendini rahatlatmak istemesi.. cunku bebekler memeyle rahatlar, huzur bulur.. fakat gazi oldugu icin emdikce daha da karni agrir..

her emzirmeden sonra mutlaka gazını çıkar canım. illaki gaz oluyo.
Canim bizim bebislerin durumunu ebeye sordum buyune atagi geciriyorlarmis bazi bebkler bir kac gunde atlatir bu durumu bazilarida 1 2 haftayi bulurmus emmek istedigi sureve emzirmek lazimmis cunku vucudumuz 1 2 gun icinde bebisimizin istegine gore sut uretimini cogaltirtirmis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…