- 20 Eylül 2014
- 54
- 27
- 3
- 38
Günaydınnn bizde d vit kullaniyoruz günde 1 kez 3 damla bence dr a sormaya gerek yok rutin bişey zatengünaydın arkadaşlar bebegine D3 vitamin damlası veren var mı?sağlık ocağında hemşire verdi.günde 1 damla kullanın dedi.ben dr a gitmeden kullanmak istemedim.Sizler kullanıyor musunuz ????
Benim kizimin da saçları bazi yerlerde seyrek bazi yerlerde sık canim zaten bu ilk saçı dökülecek tamamen yeni kalıcı saçları çıkacak ama yavas yavaş biraz sabretmek gerekiyoarkadaşlar benim oğlumun doğumdan beri tepesin deki saçları seyrek.diğer bölgelerde ki daha sığ.böyle olunca uzaktan bakınca kel gibi görünüyor.bu normal mi.çok komik görünüyor açıkçası.arka saçlarını görmeyene kadar saçların seyrek olması sorun değil.ama bütün olarak bakınca tuhaf bir görüntü.
Günaydin canim bende kullanıxnruw günde 5 damla veriyorum benım bebisin doktoru vermedi sağlik ocağından aldim daha sonra bebişhn dr.unu aradım sordum günde 5damla yeterli dedı kullanmak gerek canım çocuklarin kafasindakqg bıngıldağin erken kapanmasinıda sağlıyo bence hemen kullanmaya başlagünaydın arkadaşlar bebegine D3 vitamin damlası veren var mı?sağlık ocağında hemşire verdi.günde 1 damla kullanın dedi.ben dr a gitmeden kullanmak istemedim.Sizler kullanıyor musunuz ????
E canim sen karninı nasıl doyuruyosun ev temizliğı yemek çamaşra nasil yetisiyosun benhm annem yanımda zorlanıyorum yinede Allah hepimizin yardımcısı olsun :)benim oğlum geceleri uyuyor çok şükür. ama gündüzleri 1 dakika kucaktan inince ortalığı ayağa kaldırıyor
günde 3 damla bebeğe 1 yaşına kadar. 10. günden sonra. anne ise ilk 2 ay 9 damla canmgünaydın arkadaşlar bebegine D3 vitamin damlası veren var mı?sağlık ocağında hemşire verdi.günde 1 damla kullanın dedi.ben dr a gitmeden kullanmak istemedim.Sizler kullanıyor musunuz ????
Ayni dertten muzdaribiz desene canim dunden beri neler cekiyoum dun gunduz gece kizim hic ustten gaz cikarmadi ne yaptiysam gegirmedi alttan cikardi ama gegirmedi zinco kullaniyoruz biz dun dr gunde 4kez 5damla dedi bana cok geldi sen kullaniyomusun zinco gunde kac damla yada kullanan arkadaslar siz nasil kullaniyosunuzSabaha karsi bende ince battaniyesini ortuyorum canim bruno damla var bende de onu damlatiyorum ama sonra pompayla cekmeye korkuyorum.bende
Canimm soramadim gobegi kotulesince acil jastaneye gittik.o panikle.unuttum :-( nette arastirdim refluden kaynaklanabilir diyo beslenirken cok sik oksuruyo bide agzina yedikleri geliyo benimkinin zaten :-(Canım sordun mu sağlık ocağı na?
bunu hiç düşünmemiştim canım. benim kızım da besleyip uyutunca öksürüyo arada. bide ellerini ağzına görütürüyo. ısırır gibi yapıyo. sizin öyle mi? 2 gündür çok huzursuz.Canimm soramadim gobegi kotulesince acil jastaneye gittik.o panikle.unuttum :-( nette arastirdim refluden kaynaklanabilir diyo beslenirken cok sik oksuruyo bide agzina yedikleri geliyo benimkinin zaten :-(
canım bizim uyuyosa 3 saatte tek meme emiyo bazen 2 saatte oluyo. dün hiç uyumadı dediğin gibi ağzını açıp durdu ben de sık emzirdim. sonrada kustu. gazdan diye düşünüp bugün saatli emziriyorum. inşallah hata yapmıyorumdur.Kizlar bebekleri ne kadar surede bi emsiriyosunuz benim kizim eb fazla 10dk emiyor sonra ya uyuyo ya birakiyo sonra aradan biraz zaman sinra tekrar araniyo ama gazdan mi neden bilmiyorum hemen wermiyorum gazi warsa cikarmaya calisiyorum gegirmiyo benim kizim cunku cok zorlaniyoruz su gaz problemi bi cozulse daha 23gunluguz onumuzda aylar war insallah hemen gecer
günaydın arkadaşlar bebegine D3 vitamin damlası veren var mı?sağlık ocağında hemşire verdi.günde 1 damla kullanın dedi.ben dr a gitmeden kullanmak istemedim.Sizler kullanıyor musunuz ????
Sirtina pit pit vuruyorum ovuyorum yuz ustu yatiriyorum gaz cikarmiyo 3gundur ne cektiriuo bana dun saglik ocaginin dr u 2saatte bi emzir sik emzirme gaz problemi artar dedicanım bizim uyuyosa 3 saatte tek meme emiyo bazen 2 saatte oluyo. dün hiç uyumadı dediğin gibi ağzını açıp durdu ben de sık emzirdim. sonrada kustu. gazdan diye düşünüp bugün saatli emziriyorum. inşallah hata yapmıyorumdur.
Bana Dr günde 3 kere 4 damladedi cnmAyni dertten muzdaribiz desene canim dunden beri neler cekiyoum dun gunduz gece kizim hic ustten gaz cikarmadi ne yaptiysam gegirmedi alttan cikardi ama gegirmedi zinco kullaniyoruz biz dun dr gunde 4kez 5damla dedi bana cok geldi sen kullaniyomusun zinco gunde kac damla yada kullanan arkadaslar siz nasil kullaniyosunuz
her emzirmeden sonra mutlaka gazını çıkar canım. illaki gaz oluyo.Sirtina pit pit vuruyorum ovuyorum yuz ustu yatiriyorum gaz cikarmiyo 3gundur ne cektiriuo bana dun saglik ocaginin dr u 2saatte bi emzir sik emzirme gaz problemi artar dedi
Banada cok dedi gbi eldi dr kendi dr una goturecem 1.ayinda bakayim o ne digcek onada soylicemBana Dr günde 3 kere 4 damladedi cnm
Ahh canim neler yapiyorum ama cikartmiyo oda cok zorlaniyo bende agliyo cikaramiyo diye gegirme bile bozde cok asiri problem haline geldiher emzirmeden sonra mutlaka gazını çıkar canım. illaki gaz oluyo.
Kızlar Merhaba. .benim kızım akşam olunca neme de ağlamaya baslio....neden acaba...inatla çekio aglio bırakıp tekrar emio..acaba sütum mu yetmio
Canim bizim bebislerin durumunu ebeye sordum buyune atagi geciriyorlarmis bazi bebkler bir kac gunde atlatir bu durumu bazilarida 1 2 haftayi bulurmus emmek istedigi sureve emzirmek lazimmis cunku vucudumuz 1 2 gun icinde bebisimizin istegine gore sut uretimini cogaltirtirmis:)her emzirmeden sonra mutlaka gazını çıkar canım. illaki gaz oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?