Bizde basladık biogia.ya. Dolapta dvitamini ve nurse harvey çıkarıp ılımasını bekliyomusunuz. Ben biogiia.yı direk veriyorum. Digerlerini 5-10 dk bekletiyorm dışarda.Canim bende bir haftadir biogaia kullaniyorum. 10 gun icinde etkisini gosterirmis.hergun ayni saatte veroyorum.buzdolabinda sakliyorum.bakalim ise yarayacakmi.
amin canim..Bir yasina kadar suruyormus canim artik bir aylik kontrolde soracagim haftaya bakalimİnşallah kisa surede atlatirlar canım
akşam 8e kadr ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum. bi te annemler de uzakE canim sen karninı nasıl doyuruyosun ev temizliğı yemek çamaşra nasil yetisiyosun benhm annem yanımda zorlanıyorum yinede Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
Canim 17. Gunden itibaren kullanmaya basladik. Gunde 3 damla.günaydın arkadaşlar bebegine D3 vitamin damlası veren var mı?sağlık ocağında hemşire verdi.günde 1 damla kullanın dedi.ben dr a gitmeden kullanmak istemedim.Sizler kullanıyor musunuz ????
Gecmis olsun canim ya... cok uzuldum inan. Kucucuk yüregiyle kimbilir nasil aci cekiyor yavrum. Ama sen miralini yuksrk tut. Allahin izniyle gececek bebisin icin dua ediyorum. Allah sifa verin insallah.kizlar herkese merhabalar, yavrucaklar da sizler de iyisinizdir inşallah, 52. günümüz bugün, nerdeyse 2 aylık olcaz daha dun gibi, genellikle aynı sorunları yaşıyoruz, iyilesmeyen göğüs ucu yaraları, uykusuz bebis, gaz, ama hepsine değer onun bi gülüşü-)
Benimmoralim bozuk azicik, küçücük yavrum kum döküyormusHiç durmaksızın agliyodu hiç bişey sakinleştirmiyodu acile götürmüştuk gaz dedi dr, metsil verdi bide lagman, bi değişiklik olmayınca sap simpleks aldik yine bi değişiklik olmadı, perşembe yine doktora götürdük, doktor detaylı bi inceleme yapılmadan gaz demek çok yanlış dedi, tüm organları ultrasonda incelendi sağ bobrekte kum görüldü, çiş ve kaaka tahlili de istemişti, laktoz alerjisi de çıktı, yani inek sutune alerjisi varmış, benim yediğim süt ve süt ürünlerini sindiremiyomus bana diyet verdi oğluma da iki ilaç, inşallah geçer, kumu dokemezse taşa dönüşürmus ve ameliyat olması gerekirmiş o zaman Kuzum benim kim bilir nasıl acı çekiyor, Allah hepsine şifalar versin
Kizlar selam.
Mamfortbaby kanguru kullanan var mi? Ya da baska onerisi olan? Bebegim 40 gunluk momfortbaby yenidogan aparati var onunla mi aldiniz kullanam varsa?
Kızlar Merhaba. .benim kızım akşam olunca neme de ağlamaya baslio....neden acaba...inatla çekio aglio bırakıp tekrar emio..acaba sütum mu yetmio
bunu hiç düşünmemiştim canım. benim kızım da besleyip uyutunca öksürüyo arada. bide ellerini ağzına görütürüyo. ısırır gibi yapıyo. sizin öyle mi? 2 gündür çok huzursuz.
Allah kolaylik versin anladığım kadarıxla aksam esin gelince biraz rahat edıyosun herkesin bünyesi farklıdhr ama bdn akşama kadar bısey ydmesem sütüm olmuyo bunu farkettim inşaAllah senin sûtün yetiyodurakşam 8e kadr ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum. bi te annemler de uzak
Canm bizim de oto koltugu iyi geldi. Orda daha sakin durdugunu farketmistim nedenini yeni anladm. Dedigin damla çok iyimis. Eczanede bulamamistik tekrar arastircam.Kizlar iki problem benim bebeğimde de var haftaya cuma günü kontrolde soracam kilo alımını da merak etmiyor değilim ilk ay yoktu bu problem son bir haftadır oluyor ve midesi de bi anda çok bulanıyor. Bizim küçük portatif besigimiz 45 derece açıyla durabiliyor bu iyi geliyor uyku saatini arttırdı.. bırakıp bırakıp emmedi de tamamen gazdan kaynaklı hala arada bir yapıyor ama sab simplex ten sonra çok çok ilerleme kaydettik.
Canim cok güzel yazmışsın :) benim de bazı islerim yarim kalıyor. Gece olunca ne kollarimda ne bacaklarimda hal kalıyo.tek başına bebek bakımı konuşmuşsunuz ya; bebeği dizlerim de sallarken ara ara mekik çekiyorum.yemek yaparken bazen beş defa ocağı kapatmak yada ellerimi alel acele silip bebeğe koşuyorum.banyo ya girip saçlarım ıslandıktan sonra bornozla bebeğe koşuyorum.en komiği de ütü yaparken fişi iki bir çekiyorum.dün ütü yaparken gömleğin bir kolu kalmış oyle oda da bırakmışım.sabah eşim giymiş işe gidiyordu nerdeyse:)şimdi de size yazarken bebeği sallıyorum ara ara ağlıyor.iki saat uyuyo sözde ama arada mızmızlanıp uyanıyo o arada müdahele etmezsem uyanıyor.böyle sessiz sedasız uyuması çok nadirdir.yemek saatlerim ise yok oldu.ondan fırsat buldukça atıştırıyorum.ama bunlar geçici diye sabrediyorum:)
Benimf öyle canım hatta ayakta sabit durduğumda dengemı sağlamakta güçlük çekyorum vûcutlarımız henüz kendıni toplayamdı sanırım bol bol kan yapıcı seyler xemeye çalis canımKizlar dogumdan sonra farkettim. Yere cokerken ve kalkarken cok zorlanıyorum. Dizlerim zorlaniyo. Geçici birsey mi acaba.sizde de var mi bu problem
Bizde basladık biogia.ya. Dolapta dvitamini ve nurse harvey çıkarıp ılımasını bekliyomusunuz. Ben biogiia.yı direk veriyorum. Digerlerini 5-10 dk bekletiyorm dışarda.
Kizlar dogumdan sonra farkettim. Yere cokerken ve kalkarken cok zorlanıyorum. Dizlerim zorlaniyo. Geçici birsey mi acaba.sizde de var mi bu problem
Benimf öyle canım hatta ayakta sabit durduğumda dengemı sağlamakta güçlük çekyorum vûcutlarımız henüz kendıni toplayamdı sanırım bol bol kan yapıcı seyler xemeye çalis canım
Normal demek ben de kireçlenme oldu falan sandım. Sagolun kızlarBenimde dizlerim cok kesiliyor.dusecek gibi oluyorum
Emzik almiyo mu canim.uyumayinca emzik veriyorum ben. Arada ağzından dusunce agliyo ama derin uykuya dalinca dustugunu farketmiyo.Kızlar Merhaba. .benim kızım gündüz hoc uyumuyo 1 saat bile...hep memede olmak istio. .memeyi de emzik yerine koydu..hoc bi iş yapamıyorum dinlen emi yorum. ..gece uyuyo ama gündüz uyku yok
çok geçmiş olsunnn insan bilemiyor niye ağladığını en kısa zamanda toplaması dileğiyleGecmis olsun canim ya... cok uzuldum inan. Kucucuk yüregiyle kimbilir nasil aci cekiyor yavrum. Ama sen miralini yuksrk tut. Allahin izniyle gececek bebisin icin dua ediyorum. Allah sifa verin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?