2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim bende bir haftadir biogaia kullaniyorum. 10 gun icinde etkisini gosterirmis.hergun ayni saatte veroyorum.buzdolabinda sakliyorum.bakalim ise yarayacakmi.
Bizde basladık biogia.ya. Dolapta dvitamini ve nurse harvey çıkarıp ılımasını bekliyomusunuz. Ben biogiia.yı direk veriyorum. Digerlerini 5-10 dk bekletiyorm dışarda.

günaydın arkadaşlar bebegine D3 vitamin damlası veren var mı?sağlık ocağında hemşire verdi.günde 1 damla kullanın dedi.ben dr a gitmeden kullanmak istemedim.Sizler kullanıyor musunuz ????
Canim 17. Gunden itibaren kullanmaya basladik. Gunde 3 damla.

Gecmis olsun canim ya... cok uzuldum inan. Kucucuk yüregiyle kimbilir nasil aci cekiyor yavrum. Ama sen miralini yuksrk tut. Allahin izniyle gececek bebisin icin dua ediyorum. Allah sifa verin insallah.

Kizlar selam.

Mamfortbaby kanguru kullanan var mi? Ya da baska onerisi olan? Bebegim 40 gunluk momfortbaby yenidogan aparati var onunla mi aldiniz kullanam varsa?

ben dün aldım aparat yok zaten bebek battaniyesi ile kullanın dediler ama dışarı çıktım bebeğin ayakları içerde iki büklüm kalıyo rahat değil ve sıkılıyo. Şimdilik kullanıma uygun değil sanırım 7 kilo üzeri olursa bebeler iyi olacak

Kızlar Merhaba. .benim kızım akşam olunca neme de ağlamaya baslio....neden acaba...inatla çekio aglio bırakıp tekrar emio..acaba sütum mu yetmio

bunu hiç düşünmemiştim canım. benim kızım da besleyip uyutunca öksürüyo arada. bide ellerini ağzına görütürüyo. ısırır gibi yapıyo. sizin öyle mi? 2 gündür çok huzursuz.

Kizlar iki problem benim bebeğimde de var haftaya cuma günü kontrolde soracam kilo alımını da merak etmiyor değilim ilk ay yoktu bu problem son bir haftadır oluyor ve midesi de bi anda çok bulanıyor. Bizim küçük portatif besigimiz 45 derece açıyla durabiliyor bu iyi geliyor uyku saatini arttırdı.. bırakıp bırakıp emmedi de tamamen gazdan kaynaklı hala arada bir yapıyor ama sab simplex ten sonra çok çok ilerleme kaydettik.

akşam 8e kadr ne bişey yiyebiliyorum ne içebiliyorum. bi te annemler de uzak
Allah kolaylik versin anladığım kadarıxla aksam esin gelince biraz rahat edıyosun herkesin bünyesi farklıdhr ama bdn akşama kadar bısey ydmesem sütüm olmuyo bunu farkettim inşaAllah senin sûtün yetiyodur

Canm bizim de oto koltugu iyi geldi. Orda daha sakin durdugunu farketmistim nedenini yeni anladm. Dedigin damla çok iyimis. Eczanede bulamamistik tekrar arastircam.

Kizlar dogumdan sonra farkettim. Yere cokerken ve kalkarken cok zorlanıyorum. Dizlerim zorlaniyo. Geçici birsey mi acaba.sizde de var mi bu problem

tek başına bebek bakımı konuşmuşsunuz ya; bebeği dizlerim de sallarken ara ara mekik çekiyorum.yemek yaparken bazen beş defa ocağı kapatmak yada ellerimi alel acele silip bebeğe koşuyorum.banyo ya girip saçlarım ıslandıktan sonra bornozla bebeğe koşuyorum.en komiği de ütü yaparken fişi iki bir çekiyorum.dün ütü yaparken gömleğin bir kolu kalmış oyle oda da bırakmışım.sabah eşim giymiş işe gidiyordu nerdeyse:)şimdi de size yazarken bebeği sallıyorum ara ara ağlıyor.iki saat uyuyo sözde ama arada mızmızlanıp uyanıyo o arada müdahele etmezsem uyanıyor.böyle sessiz sedasız uyuması çok nadirdir.yemek saatlerim ise yok oldu.ondan fırsat buldukça atıştırıyorum.ama bunlar geçici diye sabrediyorum:)

Canim cok güzel yazmışsın :) benim de bazı islerim yarim kalıyor. Gece olunca ne kollarimda ne bacaklarimda hal kalıyo.

Kizlar dogumdan sonra farkettim. Yere cokerken ve kalkarken cok zorlanıyorum. Dizlerim zorlaniyo. Geçici birsey mi acaba.sizde de var mi bu problem
Benimf öyle canım hatta ayakta sabit durduğumda dengemı sağlamakta güçlük çekyorum vûcutlarımız henüz kendıni toplayamdı sanırım bol bol kan yapıcı seyler xemeye çalis canım

Kızlar Merhaba. .benim kızım gündüz hoc uyumuyo 1 saat bile...hep memede olmak istio. .memeyi de emzik yerine koydu..hoc bi iş yapamıyorum dinlen emi yorum. ..gece uyuyo ama gündüz uyku yok

Kızlar Merhaba. .benim kızım gündüz hoc uyumuyo 1 saat bile...hep memede olmak istio. .memeyi de emzik yerine koydu..hoc bi iş yapamıyorum dinlen emi yorum. ..gece uyuyo ama gündüz uyku yok
Emzik almiyo mu canim.uyumayinca emzik veriyorum ben. Arada ağzından dusunce agliyo ama derin uykuya dalinca dustugunu farketmiyo.

Kizlar bebegim bir hafta sonra bir aylik olacak son donemlerde uykuya dalmasi cok guclesti emzirirken bile cok nadir uyuyor yatirincanhemen uyuyan bebek birkac saat cirpiniyor uyuyamadikcada huysuzlasiyor emzik verdim karni tokken deli gibi emiyor uyuyacak gibi oluyor emzik dusunce pat uyaniyor on bes dk dan uzun uyumuyor neredeyse hep kesik kesik hem uykuya dalmasi zor hemde cok sik uyaniyor neden olabilir ne yapmam lazim sizce :-(

Gecmis olsun canim ya... cok uzuldum inan. Kucucuk yüregiyle kimbilir nasil aci cekiyor yavrum. Ama sen miralini yuksrk tut. Allahin izniyle gececek bebisin icin dua ediyorum. Allah sifa verin insallah.
çok geçmiş olsunnn insan bilemiyor niye ağladığını en kısa zamanda toplaması dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…