Aynen canim elleri agzinda surekli ben sutun agzina geldiginide hissediyorumbunu hiç düşünmemiştim canım. benim kızım da besleyip uyutunca öksürüyo arada. bide ellerini ağzına görütürüyo. ısırır gibi yapıyo. sizin öyle mi? 2 gündür çok huzursuz.
Canim.bizim gunde birkez bes damla biogaia bizimki onuda hergun vermiyorum yanlismi yapiyorum bilmiyorum ama gazini cikaramadiginda veriyorumAyni dertten muzdaribiz desene canim dunden beri neler cekiyoum dun gunduz gece kizim hic ustten gaz cikarmadi ne yaptiysam gegirmedi alttan cikardi ama gegirmedi zinco kullaniyoruz biz dun dr gunde 4kez 5damla dedi bana cok geldi sen kullaniyomusun zinco gunde kac damla yada kullanan arkadaslar siz nasil kullaniyosunuz
Benimkide oyle canim bes dk emiyo en fazla oda cok nadir on dk...ama dun gobegi icin goturdugumde 23 gunde 800 gr almis doktor iyi bakiosun demekki az emmesi yetio dedi sutum cok tanzikli gelio benim ilk emzirirken cocugun agzina fiskirio rahat ememio kavga ediyo memeyle dun once sagdim sonra kalani verdim daha rahat emdi canim on dk yi gecti..kilo alimi iyiyse dk nin pek onemi yokmus saglik ocagina gotur bi tartsinlar icin rahat eder benimkide bazen uc saat emmio bazen yarim saat sonra istiyoKizlar bebekleri ne kadar surede bi emsiriyosunuz benim kizim eb fazla 10dk emiyor sonra ya uyuyo ya birakiyo sonra aradan biraz zaman sinra tekrar araniyo ama gazdan mi neden bilmiyorum hemen wermiyorum gazi warsa cikarmaya calisiyorum gegirmiyo benim kizim cunku cok zorlaniyoruz su gaz problemi bi cozulse daha 23gunluguz onumuzda aylar war insallah hemen gecer
Canim kanguruya gore degisiyor, dogar dogmaz kullanilanlarda var, 3ay itibariyle olanlarda, alirken sorarsin, bizde hala arastiriyorz deneyerek almak istiyorum ben insAynen canım :) kan dolasimlari tam gelismedigi için elleri ayakları soğuk olurmus
Ben de kanguruyu sordum ama cevap al almadım :)
Biz her gun yikamaya calisiyoruz canimkızlar bıcırıkları kaç günde yıkıyorsunuz?
Bizdede ayni:) resimlerde kel gibi cikiyor yavrum sinir oluyorum ama artacaktir bunlar dokuluncearkadaşlar benim oğlumun doğumdan beri tepesin deki saçları seyrek.diğer bölgelerde ki daha sığ.böyle olunca uzaktan bakınca kel gibi görünüyor.bu normal mi.çok komik görünüyor açıkçası.arka saçlarını görmeyene kadar saçların seyrek olması sorun değil.ama bütün olarak bakınca tuhaf bir görüntü.
B biyologanne kilo akımı 1 ayda 700 gr..2 doktora gittim biri sütün az mama ver dedi..diğeri yeterli ilk ay için mama verme dedi..ben de ortada kaldm içim çok kötü acaba çocuğu aç mi bırakıyorum diye. .
Kızlar burda bi arkadasin bebeği ishal olmuştu. .ne yaptı acaba..Çünkü benim kızım da sanırım ishal. .2 kez sulu dışkı yaptı ne yapsam normal mi acaba ya
Gazi okabilir canim benimki gazi olunca oyle yapiyor cunkuKızlar Merhaba. .benim kızım akşam olunca neme de ağlamaya baslio....neden acaba...inatla çekio aglio bırakıp tekrar emio..acaba sütum mu yetmio
Canim bebek hemşiresi demisti eger beslenmedn sonra üstten gaz cikmazsa sonra bağırsak gazina dönüşüyomus. Alttan cikarmasi cok daha zor. Besledigin gibi omzunda cikarckmisz.eger cikarmiyosa yatay konuma getr biraz bekle sonra dik konuma tekrar getr gaz hareket ediyo o zamn.Ahh canim neler yapiyorum ama cikartmiyo oda cok zorlaniyo bende agliyo cikaramiyo diye gegirme bile bozde cok asiri problem haline geldi
Panik yok. Normal. Ben daha 3 gün önce acilen götürdüm doktora üstelik günde bi kere yapıyo diye. Azkaka çok kilo dönemine gecmişiz. Bagırsaklar guzel çalışıyo demek. Sütün çoğunu sindiryo demekmiş. 7-10 gün bile normalmiş. Gecmiş olsun.kızlar acil yardım oğlum 3 gündür kakasını yapmadı şimdiye kadar günde 3 kere yapardi nasıl çözebilirim bu sorunu 38 günlügüz :-(
Canim yazdgin icin Teşekkürler. Icim rahat olsun ozmn:)Canim bizim bebislerin durumunu ebeye sordum buyune atagi geciriyorlarmis bazi bebkler bir kac gunde atlatir bu durumu bazilarida 1 2 haftayi bulurmus emmek istedigi sureve emzirmek lazimmis cunku vucudumuz 1 2 gun icinde bebisimizin istegine gore sut uretimini cogaltirtirmis:)
İnstagramda gördüm ben onu. Kullanımı çok rahat gibi ama ne kadar süre kullanabilirz onu. Hem pahalı eger yaşına kadar kullanılırsa alcam ben de.Kizlar selam.
Mamfortbaby kanguru kullanan var mi? Ya da baska onerisi olan? Bebegim 40 gunluk momfortbaby yenidogan aparati var onunla mi aldiniz kullanam varsa?
İnstagramda gördüm ben onu. Kullanımı çok rahat gibi ama ne kadar süre kullanabilirz onu. Hem pahalı eger yaşına kadar kullanılırsa alcam ben de.
İnşallah kisa surede atlatirlar canımAynen canim elleri agzinda surekli ben sutun agzina geldiginide hissediyorum
sağol canım ya önceden çok yapıp bir anda yapmayınca telaş yaptımPanik yok. Normal. Ben daha 3 gün önce acilen götürdüm doktora üstelik günde bi kere yapıyo diye. Azkaka çok kilo dönemine gecmişiz. Bagırsaklar guzel çalışıyo demek. Sütün çoğunu sindiryo demekmiş. 7-10 gün bile normalmiş. Gecmiş olsun.
Canim.bizim gunde birkez bes damla biogaia bizimki onuda hergun vermiyorum yanlismi yapiyorum bilmiyorum ama gazini cikaramadiginda veriyorum
İnstagramda kadının sayfası var msj at yardımcı oluyo. Badeile..nin annesi diye. Kilosuna göre aparat gerekmez belki.20 kg kadar diyor canim. Bende biraz arastirdim gayet memnun kullananlar. Ama yenidogan aparatini alacak miyim bilemedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?