2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar acil yardım oğlum 3 gündür kakasını yapmadı şimdiye kadar günde 3 kere yapardi nasıl çözebilirim bu sorunu 38 günlügüz :-(
alıştım bende fadişde oyleydi şimdi 2 güne bir yapıyor normal diyorlar panik yapma arkadaşım poposunu zeytinyağladım seninkide öyle olmuştur muhtemel sıkma canınıben karnına masaj ama o isterse yapıyor

Canim bebekler buyudukce sesleri daha cok duyuyor. 3. Haftaya kadar benim kizim da derin uyuyodu. Simdi bazi gunler cok derin uyuyo kimi zaman da en ufak sese uyaniyo

Selam kızlar Öncelikle Bebişleriniz Hayırlı olsun Saglıkla sıhaatle büyüsünler inşallah darısı başımıza Diyelim :)
Size Sorum Doğum Sata Göre mi oldu ultrasondaki Gelişimine Göre mi?
Benim Ultrasonda 3 hafta önde Bebeğimin Gelişimi
şimdi Sata göre mi Beklemeli Ultrasona Göre mi Aklım karma karışık?
Bilgisi olan beni Aydınlatamazmı_?
Doğum normal Gözüküyor şuanlık bir aksilik çıkmazsa :)
Şimdiden Teşekkürlerimi Sunar İyi hafta sonları Dilerim...

kızlar acil yardım oğlum 3 gündür kakasını yapmadı şimdiye kadar günde 3 kere yapardi nasıl çözebilirim bu sorunu 38 günlügüz :-(
Canım benim de iki gündür yapamıyordu bebeğim, kıpkırmızı oluyordu hatta çıkaramadığı için sıkıntıdan ağlıyordu. Bugün zeytinyağladım hem karnını hem poposunu. Bide çiş tutar gibi tuttum yarım kilo yaptı :) Anne sütü içiyor sadece kabız değil ama bu dönemlerde oluyormuş sanırım. 39 günlüğüz biz de.

Benim doktorum sata göre hesaplıyordu hep. Bebeğinin kilosu ya da boyunun ileride olması iri bir bebek olacağını gösterir diyordu. 39+0da doğum yaptım. Gerçi sezaryen oldu mecburen, yoksa daha bekleyecektik. Kalp atışları zayıflayınca bebek streste almamız lazım dedi. Şimdiden hayırlı olsun senin bebeğin de, sağlıkla gelsin inşallah :)

benim doktorum biraz tuhaf bisi demior bu konu hakkinda sinir oluyorum.
hmm allah bagislasin ne guzel kavusmussunuz sag salim bebislerinize :)
belki benim durumumda olan bir arkadas bulurum die yazdim buraya

benim doktorum biraz tuhaf bisi demior bu konu hakkinda sinir oluyorum.
hmm allah bagislasin ne guzel kavusmussunuz sag salim bebislerinize :)
belki benim durumumda olan bir arkadas bulurum die yazdim buraya
Benim doktorumda sata göre hesapliyodu ve hep de öyle duydum baskalarindanda.. normaldoğum tarihimi soyluyodu hep gelişimi önde olsada zaten belli olmuyor bi hafta önde diyo diğer hafta gidiyorsun tam haftasında diyo :) bende 39+5 de yaptım doğumu.. rabbim yardımcın olsun sağlıkla kucağına al bebisini..

Merhaba öncelikle allah saglikla bebegine kavusmayi nasip etsin. Benim bebegim tersti sat a gore son gunune kadar bekledik.hem bebek döner mi diye hem dte ben gelişimi tamamlansin istedim. Doktor sat dikate aliyor
Bana bastan beri bebek iri demisti. Gercekten dogruymus 4 kilo dogdu. tabi bebek ne zaman hazir olur bilinmez erken ya da gec te olabilir

benim surekli 3 hafta onde oynama olsa zaten sormazdim takmazdim da

sagol canim yazdigin icin keyfini bekliycez prensesimizin desene neyse ben her an hazirlikli olayim ozaman :)

Haha aynen yaa .. Bizde heralde en son kizimizi yaotik.. Bide aynen parmaklanmadik yerm kalmadii yaaa

asosyalmedya cnm çok geçmiş olsun. .peki belirtiler ne idi. .benim bebeğim emerken bile kivranio. ..memeden alınca aglio..sabahtan beri hiç uyumadi. ..acaba olabilir mi

Canim bebekler buyudukce sesleri daha cok duyuyor. 3. Haftaya kadar benim kizim da derin uyuyodu. Simdi bazi gunler cok derin uyuyo kimi zaman da en ufak sese uyaniyo
Himm anladim.canim cok sagol millet anlamiyo ki pldir kuldur alissin sese diyolar bide

sağol canım bizimki de sadece anne sütü içiyor 3 gün sonunda bugün yaptı ama ishal şeklinde bir daha da yapmadı

Selamlar hayirli ramazanlar
3 gundur oglum gunduzleri hic durmuyor yatirinca hemen uyanip aglamaya basliyor dun aksama kadar bu sekildeydik kucaga alinca yada emzirince susuyor bugunde ayniydi
Pusetin icine yastik koyup düzlestirdik sallayinca uyudu
Yarin napicam bilmiyorum sütüm azaldi mamaya basladim ek olarak ona da üzülüyorum bu arada 33 gunluguz

Bizde 39 olduk ilk kez bebeğim kendini sıkıyor kuzu gibi ses çıkarıyor meğerse gazdanmış koltuğa koydummu uyuyan bebek ağlama krizine giriyor kucağa alınca susuyor

Ilk kez gaz problemi yaşıyoruz ne yapacağımı şaşırdım

Kızlar uzun süredir giremiyorum hepiniz sağlıkla büyütün inşallah bebişleri Son bir kaç sayfayı okudum da uyku problemi yaşayan arkadaşlar hurma yesin ben günde 10 tane yiyorum benim bebiş maşallah bol bol uyuyo hem de süt yapıyo denemekte fayda var derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…