alıştım bende fadişde oyleydi şimdi 2 güne bir yapıyor normal diyorlar panik yapma arkadaşım poposunu zeytinyağladım seninkide öyle olmuştur muhtemel sıkma canınıben karnına masaj ama o isterse yapıyorkızlar acil yardım oğlum 3 gündür kakasını yapmadı şimdiye kadar günde 3 kere yapardi nasıl çözebilirim bu sorunu 38 günlügüz :-(
Canim bebekler buyudukce sesleri daha cok duyuyor. 3. Haftaya kadar benim kizim da derin uyuyodu. Simdi bazi gunler cok derin uyuyo kimi zaman da en ufak sese uyaniyoKizlar bebegim bir hafta sonra bir aylik olacak son donemlerde uykuya dalmasi cok guclesti emzirirken bile cok nadir uyuyor yatirincanhemen uyuyan bebek birkac saat cirpiniyor uyuyamadikcada huysuzlasiyor emzik verdim karni tokken deli gibi emiyor uyuyacak gibi oluyor emzik dusunce pat uyaniyor on bes dk dan uzun uyumuyor neredeyse hep kesik kesik hem uykuya dalmasi zor hemde cok sik uyaniyor neden olabilir ne yapmam lazim sizce :-(
Canım benim de iki gündür yapamıyordu bebeğim, kıpkırmızı oluyordu hatta çıkaramadığı için sıkıntıdan ağlıyordu. Bugün zeytinyağladım hem karnını hem poposunu. Bide çiş tutar gibi tuttum yarım kilo yaptı :) Anne sütü içiyor sadece kabız değil ama bu dönemlerde oluyormuş sanırım. 39 günlüğüz biz de.kızlar acil yardım oğlum 3 gündür kakasını yapmadı şimdiye kadar günde 3 kere yapardi nasıl çözebilirim bu sorunu 38 günlügüz :-(
Benim doktorum sata göre hesaplıyordu hep. Bebeğinin kilosu ya da boyunun ileride olması iri bir bebek olacağını gösterir diyordu. 39+0da doğum yaptım. Gerçi sezaryen oldu mecburen, yoksa daha bekleyecektik. Kalp atışları zayıflayınca bebek streste almamız lazım dedi. Şimdiden hayırlı olsun senin bebeğin de, sağlıkla gelsin inşallah :)Selam kızlar Öncelikle Bebişleriniz Hayırlı olsun Saglıkla sıhaatle büyüsünler inşallah darısı başımıza Diyelim :)
Size Sorum Doğum Sata Göre mi oldu ultrasondaki Gelişimine Göre mi?
Benim Ultrasonda 3 hafta önde Bebeğimin Gelişimi
şimdi Sata göre mi Beklemeli Ultrasona Göre mi Aklım karma karışık?
Bilgisi olan beni Aydınlatamazmı_?
Doğum normal Gözüküyor şuanlık bir aksilik çıkmazsa :)
Şimdiden Teşekkürlerimi Sunar İyi hafta sonları Dilerim...
Benim doktorum sata göre hesaplıyordu hep. Bebeğinin kilosu ya da boyunun ileride olması iri bir bebek olacağını gösterir diyordu. 39+0da doğum yaptım. Gerçi sezaryen oldu mecburen, yoksa daha bekleyecektik. Kalp atışları zayıflayınca bebek streste almamız lazım dedi. Şimdiden hayırlı olsun senin bebeğin de, sağlıkla gelsin inşallah :)
Benim doktorumda sata göre hesapliyodu ve hep de öyle duydum baskalarindanda.. normaldoğum tarihimi soyluyodu hep gelişimi önde olsada zaten belli olmuyor bi hafta önde diyo diğer hafta gidiyorsun tam haftasında diyo :) bende 39+5 de yaptım doğumu.. rabbim yardımcın olsun sağlıkla kucağına al bebisini..benim doktorum biraz tuhaf bisi demior bu konu hakkinda sinir oluyorum.
hmm allah bagislasin ne guzel kavusmussunuz sag salim bebislerinize :)
belki benim durumumda olan bir arkadas bulurum die yazdim buraya
Merhaba öncelikle allah saglikla bebegine kavusmayi nasip etsin. Benim bebegim tersti sat a gore son gunune kadar bekledik.hem bebek döner mi diye hem dte ben gelişimi tamamlansin istedim. Doktor sat dikate aliyorSelam kızlar Öncelikle Bebişleriniz Hayırlı olsun Saglıkla sıhaatle büyüsünler inşallah darısı başımıza Diyelim :)
Size Sorum Doğum Sata Göre mi oldu ultrasondaki Gelişimine Göre mi?
Benim Ultrasonda 3 hafta önde Bebeğimin Gelişimi
şimdi Sata göre mi Beklemeli Ultrasona Göre mi Aklım karma karışık?
Bilgisi olan beni Aydınlatamazmı_?
Doğum normal Gözüküyor şuanlık bir aksilik çıkmazsa :)
Şimdiden Teşekkürlerimi Sunar İyi hafta sonları Dilerim...
Benim doktorumda sata göre hesapliyodu ve hep de öyle duydum baskalarindanda.. normaldoğum tarihimi soyluyodu hep gelişimi önde olsada zaten belli olmuyor bi hafta önde diyo diğer hafta gidiyorsun tam haftasında diyo :) bende 39+5 de yaptım doğumu.. rabbim yardımcın olsun sağlıkla kucağına al bebisini..
Haha biz kardes olduk hala tik yokDinimizcede 40 gun yasak canim merak etme acimaz
Merhaba öncelikle allah saglikla bebegine kavusmayi nasip etsin. Benim bebegim tersti sat a gore son gunune kadar bekledik.hem bebek döner mi diye hem dte ben gelişimi tamamlansin istedim. Doktor sat dikate aliyor
Bana bastan beri bebek iri demisti. Gercekten dogruymus 4 kilo dogdu. tabi bebek ne zaman hazir olur bilinmez erken ya da gec te olabilir
Haha aynen yaa .. Bizde heralde en son kizimizi yaotik.. Bide aynen parmaklanmadik yerm kalmadii yaaaBen de korkuyorum. Acılma var mı diye 4-5 kez kontrol etmişlerdi. Acılmam 3 cmde kaldı 16 saat boyunca. O 3 cm.i de sanırım elleye elleye actılar. 2 farklı ebe bi de doktorum. Kendimi çok kötü hissettim uzun süre. Doğumdan önce de esimle korkuyoduk düşük tehlikrsi atlattık die. Sonlara doğru ben cesaretlrndim ama onda tık yoktu. Yani en son kızımızı yaptık. Düşün :)))
Himm anladim.canim cok sagol millet anlamiyo ki pldir kuldur alissin sese diyolar bideCanim bebekler buyudukce sesleri daha cok duyuyor. 3. Haftaya kadar benim kizim da derin uyuyodu. Simdi bazi gunler cok derin uyuyo kimi zaman da en ufak sese uyaniyo
sağol canım bizimki de sadece anne sütü içiyor 3 gün sonunda bugün yaptı ama ishal şeklinde bir daha da yapmadıCanım benim de iki gündür yapamıyordu bebeğim, kıpkırmızı oluyordu hatta çıkaramadığı için sıkıntıdan ağlıyordu. Bugün zeytinyağladım hem karnını hem poposunu. Bide çiş tutar gibi tuttum yarım kilo yaptı :) Anne sütü içiyor sadece kabız değil ama bu dönemlerde oluyormuş sanırım. 39 günlüğüz biz de.
Bizde 39 olduk ilk kez bebeğim kendini sıkıyor kuzu gibi ses çıkarıyor meğerse gazdanmış koltuğa koydummu uyuyan bebek ağlama krizine giriyor kucağa alınca susuyorCanım benim de iki gündür yapamıyordu bebeğim, kıpkırmızı oluyordu hatta çıkaramadığı için sıkıntıdan ağlıyordu. Bugün zeytinyağladım hem karnını hem poposunu. Bide çiş tutar gibi tuttum yarım kilo yaptı :) Anne sütü içiyor sadece kabız değil ama bu dönemlerde oluyormuş sanırım. 39 günlüğüz biz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?