2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım ben yalnızım annemin evi yakin arada geliyor sağolsun. ben ilk gün tuttum ve o gün gece kızım gece hic uyumadı kucağımda ve ayakta evin içinde dolandık. Gazdan dolayı 2. Gün tutamadim, Ramazandan önce uyuyordu gazimiz da iyiydi, iki gündür eski gazlı günlere döndük ayakta zor duruyorum

yarın 40 ımız çıkıyor hayırlısıyla.ama moralim bozuk eşimden şikayetçiyim.ilgisiz davranıyor.eskiden sarılıp öper okşardı her an.ama şimdi öyle değil yüzüne vurdum hayır alakası yok diyo.sen değiştin diyor oysa ne kadar çok ilgiye ihtiyacım var anlatamam.

Bizdede durum ayni canim ustelik lohusayiz cok ilgiye ihtiyacimiz oldugu donem ama adamin ilgisi sevgisi bicak gibi kesildi sanki anlamiyorum nedenini kendimi cok kotu hissediyorun sarip sarmalanmaya ihtiyacim var :-(

Gecmis olsun canim ya... cok uzuldum inan. Kucucuk yüregiyle kimbilir nasil aci cekiyor yavrum. Ama sen miralini yuksrk tut. Allahin izniyle gececek bebisin icin dua ediyorum. Allah sifa verin insallah.
Sağol canım Allah razı olsun okuyan herkesten dua bekliyorum

asosyalmedya cnm çok geçmiş olsun. .peki belirtiler ne idi. .benim bebeğim emerken bile kivranio. ..memeden alınca aglio..sabahtan beri hiç uyumadi. ..acaba olabilir mi
Canım gazdan da olabilir, benimki de öyle bazı zaman emerken çok huzursuz oluyor resmen memeyle kavga ediyor, aglamayaa başlarsa etini koparıyorlar sanırsın öyle bagiriyor, ve en büyük sorun uyku, koskoca 24 saati 5 lik falan uykuylt bitiriyordu, gece en fazla 3 saat gündüz en fazla 2 saat, ben bike koca insan dayanamıyorum o nasıl dayanıyor bilmiyorum, ben acile götürmüştum bi defa dr gaz demişti ama son götürdüğüm çocuk doktoru ağlayan her bebeği gaz diye gönderiyorlar ama bazen altından baska şeyler de çıkıyor, detaylica araştırılmadan gaz demek cok yanlis dedi

kızlar acil yardım oğlum 3 gündür kakasını yapmadı şimdiye kadar günde 3 kere yapardi nasıl çözebilirim bu sorunu 38 günlügüz :-(
Canım benimki de 3 gün yapmadı dün 4.günde yaptı önceden uyariyordum poposunu sonra yazık dedim çocuğa bıraktım kendi haline
Bizimki wee baby fotoğraf taki sol tarafta kırmızı olan canım. Yenidogan icin demis eşim alirken
Eki Görüntüle 1562079
Bizimki de bundan canım pembesi :)

asosyalmedya cnm tsk ederim. Çok soru soruyorum ama peki kakasi nasıldı. .benimki ishal gibi 3 gündür. Çok sulu..Bugün de yesilimsi idi..emerken aglio sürekli. .ağzı da süt dolu sütum yok desem.. ogleden sonra doktora goturcem bakalım. .acaba laktoz inteloransi mi var

Bizimki de huysuz bu aralar 26 günlük

Canım çok fazla beslendiği anlamına geliyor kakasının yeşil olması

Selam herkese bizde bugün tam 2 aylık olduk.. 3 tane aşı yaptılar sabah sabah çok ağladık.. Bizde kabızız dün yeşilimsi ve sümüksü bir kaka yaptı 3 gün sonrasında korktum hemen doktorunu aradım sümüksü kaka ciddi ağlama, ateş yoksa boğazındaki balgamı atma anlamına geliyormuş.. Bugün huysuz aşılardan Rabbim hepimize büyütme kolaylığı versin.. Ben oruç tutamıyorum maalesef şimdi bile Halim yok başım dönüyor Allah affetsin.. Insan kendini kötü hissediyor tutamadığı için.. Annemin sütü gitmiş zamanında sen tutma diyor.. Tutabilenlere de maşallah diyorum valla..

Mrb arkadaslar burayi takipteyim sürekli sutu az olanlar bende dut çok sut yapti belki ayni etkiyi sizdede yapar deneyin isterseniz bi faydasi olur belki diye yazmak istedim Rabbim hepimizin evlatlarına saglik versin​

Merhabalar.Goguslerim kanıyor.Aranızda göğüs kalkanı kullanan var mi?hangi markayı onerirsiniz?ya da başka ne yapabilirim?beynim durdu iyice.hic emzirememekten korkuyorum.

Merhaba canım geçmiş olsun. Benim kizim da arada bir normal kakayla karışık şeffaf renkte dedigin gibi sumuksu kaka yapiyor. Sizin de boyle mi sirf sunuksu mu?Burnunda tikaniklik var acaba ondan mi arada bir diye pek onemsememistim ben.

Merhaba arkadaşlar. Aranızda uzayan sarılık sıkıntısı yasayan var mı? Bugun 50 günlük bebegimi kontrole götürdüm. Doktor sariligi geçmemiş, tam teşekküllü bir hastahaneye konrol ettir dedi. Tesirfin oldum. Bi konida deneyimi olan var mi?

Meb benim kızımda da uzayan sarılık var. Birinci ayın sonunda kan, guatr ve karaciğer degerlerine bakıldı. Bişey çıkmadı. İkinci ay tekrar bakılacak. Ama hala gözünün içinde sarılık var gecmedi bence. Doktor uzayan sarılığa anne sütü sarılığı denir emzirdiğin müddetce gecmeyebilir dedi. Şuan50 günlüğüz bizde. Kilo alımı falan normal

Kızlar biz bugün genel bi kontrol için çocuk doktorumuza gittik bize rota aşisindan bahsetti devlet yapmiyomus onu kendimiz aliyomusuz 2 doz uygulaniyomus 2. Ve 4. Aylarda sizin de doktorlariniz soyledi mi gerekli biseymi acaba..

Merhabalar.Goguslerim kanıyor.Aranızda göğüs kalkanı kullanan var mi?hangi markayı onerirsiniz?ya da başka ne yapabilirim?beynim durdu iyice.hic emzirememekten korkuyorum.
silikon gogus ucu kullan cnm doktorum cok yara olursa bunu tawsiye edecegini soylemisti

Kızlar biz bugün genel bi kontrol için çocuk doktorumuza gittik bize rota aşisindan bahsetti devlet yapmiyomus onu kendimiz aliyomusuz 2 doz uygulaniyomus 2. Ve 4. Aylarda sizin de doktorlariniz soyledi mi gerekli biseymi acaba..
benim doktorum onerdi canim yapilsa iyi olurmus.

Arkadaslar pisik olmamasi icin ne yapiyorsunuz.ben sadece krem suruyorum.bide kurulamak lazimmis sanirim sildikten sonra siz kuruluyormusunuz.ve neyle kuruluyorsunuz

Evet kocaman bir afedersin balgam gibi bişiydi.. Sende korkma ateş yoksa sorun değilmiş öksüremedikleri için böyle atıyorlarmış canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…