2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kakasını yaptımı canım geceden bu yana bide aklıma gelen diğer ihtimal sütün çok fazla akıyor olabilirmi agzına acaba öyle oldumu benimkide ememeyip memeyle kavga ediyo sagıp tekrar emzirince yani süt azalınca emiyo

Canim kakasini sabahlari yapiyodu ama bugun yapmadi.sut baya bi akti tekrar denedim yine almıyo. Burnunda tikaniklik vardi acaba ondan mi emmiyo dicem ama 2 haftadir devam ediyo zaten. Emmese emmezdi.hergun damla damlatiyorum acilmiyo. İnşallah geçici bir durumdur. Canim sıkıldı

Merhaba kızlar yogunluktan giremiyorum. Bebek bütün günümü kaplıyor.
Aranızda Avent soothie emzik kullanan vardi. Memnun musunuz. 1.5 aylık bebekte kullanılır mi

Benim kızım tam tersi süt azalınca acayip sinir oluyor memeyle resmen kavga ediyor. Ben de inatlasiyorum o memeyi bosalt ana kadar birakmiyorum :)

Kızlar pişik kremi olarak ne alabilirim çok şükür kızım bugüne dek hiç pisik olmadı bir gece kaka yapmış ben de farketmedim 4 5 saat öylece kalmış hemen pişik oldu kuzum

Arkadaşlar rota virüsü aşısıyla ilgili biraz araştırma yaptım. Benden önce Yeni anne olmuş arkadaşlarıma sordum kimse yaptırmamış. Milyonda bir yan etkisi bağırsak düğümlenmesiymiş.. Aşıyı yaptıran bazı bebekler 1 hafta boyunca yoğun ishal ve kusmadan perişan olmuşlar.. Aynı zamanda bu aşıyı yaptırmak bu hastalığa yakalanmayacağı anlamına gelmiyormuş sadece 1 tık düşükmüş belirtileri ve sadece 3 yaşına kadar koruyormuş.. Daha birçok iddia var.. Benim gözüm korktu çok gerekli olsa devlet mecburi tutmaz mıydı diye düşünmeye başladım.. Ben yaptırmaktan vazgeçtim.. Sizde araştırın lütfen içinize sinerse yaptırın.. 150tl miş fiyatı..

Aranızda Avent soothie emzik kullanan vardi. Memnun musunuz. 1.5 aylık bebekte kullanılır mi
Ben de burdan duymuştum. Son çare onu aldım instagramdan. Hemen aldı sıpam. Uykuluyken alıyodu ilk başta şimdi emzirdikten sonra da veriyorum sallayıp uyutuyrm. Memede uyumalar bitti sayılır. Kesinlikle tavsiye ederim. Anne memesi şeklinde bence farkı anlamıyor.. Biz 3o günlükken denemeye başladık emzikleri 45inde aventi aldık.

Kızlar pişik kremi olarak ne alabilirim çok şükür kızım bugüne dek hiç pisik olmadı bir gece kaka yapmış ben de farketmedim 4 5 saat öylece kalmış hemen pişik oldu kuzum
Ben de desitin vardı pişik olmadık ama kızarıklık vardı azıcık sürdüm 3 gün işe yaramadı. Ben de arıyorum iyi bi krem.

Ben de desitin vardı pişik olmadık ama kızarıklık vardı azıcık sürdüm 3 gün işe yaramadı. Ben de arıyorum iyi bi krem.
Benimde büyük oğlum pişik oldu eşim amerikadan desitin almıştı 1 kere sürmeyle geçiyordu bitince burdan aldım şimdi her bezinde sürüyorum banamısın demiyor . İçerikleri farklı mı ne napcam bilmiyorum sudocremde iyi onumunalsam

Kizlar burun tikanikligi icin ne kullaniyosunuz? Bende bu damla var respimer adi. Boyle birsey kullanan varsa ne miktarda uyguluyosunuz? Acil yardım

Herkese merhaba yarın kırkımız çıkıyor şükür

Gerçi şu sıralar huysuzluk var gazını çıkarıyor ama garip garip kendini sıkıp öyle çıkarıyor önceden böle sıkıntı yoktu 2 gündür kaka da yapmadı oğlum sıktı kendini hep

@didolin canim bebeklerimiz ayni gun dogmus. Senin kizin ne kadar dogdu kac kilo aldi? Benim 3960 dogdu 3770e dustu. Ilk 1. Ay kontrolde 4770 cikti. Suan evde tartinca yaklasik 5 kg cikiyor. Kilo alimi az mi bilemedim
Evde normal tartidami tartiyorsun canim bu arada biz 3 numaraya geceli nerdeyse 1 ay olacak o bile kucuk gelmeye basladi (masaAllah)4 numarayi denedim o da fazla buyuk 3.5 numara olsa keske:)

Allah allah neden öyle yaptı acaba canım belki kakasını yapamadığı için mi sorun yaşadı acaba...bizimde burnumuz tıkalı nezamndır damla damlatıyorum hergün banamısın demio aspiratörle cekiyorum burnunda azcık sümük var ama alamıyorum onuda kaldı orda öyle nefes alırken zorlanıyor yavrum ama emmemesine üzüldün ya

Selam canim.ben kullaniuorum.almadi baska emzik.20 gunlukten bu yana kullaniyorum. 1 aylik olduk. Su anda uyumak uzere ve agzinda emzik.rahat ettim emzikten sonra.cunku hic ayrilmiyordu mememden

Kizlar dogumdan sonra turk kahvesi nescafe falan icen varmi.sutu etkiler mi
Çocuk doktoru bana kesinlikle yasaklamisti eğer çocuğunun uyumasini istiyosan icmiceksin demişti.. çay ve kahvesiz güne baslayamazdim şimdi kahvenin zaten tadını unuttum çayida günde 1 bardak çok açık iciyorum

Beninkide 20gunde 1kilo almisti canim goturdum sagkik ocagina 5gun once ebe cok iyi demisti bakalim insallah guzel toparlar benim minnak kizim

Tam yarim saat ugrastim demin canim yuz ustu yatirdim omzuma koydum yan yatirdim zorla azcik cikardi ama ter icinde ben bike kaldim cocukta perisan okuyo boyle gece byle yapamiyoruz uykusu bolunuyo hep yarim saat nasil olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…