2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Bende bi bardak acik cay iciyirum.kahvesiz yapamayanlardandimm dogumdan sonra icmedim hic. Sagol bilgi icin. Nettende baktim icmemek gerekmis

Kizlar dogumdan sonra turk kahvesi nescafe falan icen varmi.sutu etkiler mi
ben çay kahvaltıda 3 bardak kesin içerim.Akşam 5 çayını yalnız olsam bile yaparım kek vb. ile.hatta şimdi zamanı gelmiş.yeşil çay da ayretten günde 1 yada 2 bardak tüketirim.sabahta saat 10 gibi kahve mi içtim.bebeği etkilediğini düşünmüyorum.uykusuzluk falan da yapmıyor yani.bebeğim huysuzlandığı zaman gözlemlediğim tek şey gazı olduğudur.karnı tok altı kuruysa ve gazı yok yada azsa mışıl mışıl uyuyor.

Tam yarim saat ugrastim demin canim yuz ustu yatirdim omzuma koydum yan yatirdim zorla azcik cikardi ama ter icinde ben bike kaldim cocukta perisan okuyo boyle gece byle yapamiyoruz uykusu bolunuyo hep yarim saat nasil olcak
merhaba öncelikle denediğim şeylerden söz edeyim.uzun süre emzirme yada mama verme.mesela emziriyorsun ya biraz içtikten sonra memeden ayır.omzuna al ve sırtını hafif ovalayıp,hafif hafif avuç içini vur.gazını hemen çıkarır zaten yoksa öyle uzun uzun uğraşılacak bir işlem değil.sonra tekrar emzir ve doyduktan sonra hiç beklemeden aynı işlemi tekrarla.bir de işin püf noktası şuki;bu işlemi oturur vaziyette yapma.ayaga kalk çocuk omzunda dik bir şekilde yken hem yürü hem uygula.ben otururken hemen sonuç almıyordum ama ayaga kalkınca bebek hemen gazını çıkarıyor.

Bende rota aşısı ni yaptirmamaya karar verdim karşı olan doktorlar da var.. bagisikligini kendisinin kazanması daha sağlıklı diyorlar ..

Beninkide 20gunde 1kilo almisti canim goturdum sagkik ocagina 5gun once ebe cok iyi demisti bakalim insallah guzel toparlar benim minnak kizim
İyi hadi cok svindim canım ya büyüsün bizim minnaklar hemencik sağlıkla
Canım eğer çok emmiyorsa yani uzun süre emmiyorsa çok gaz oluşmuyormuş o yüzden de ağızdan çıkaramıyormus çok yutmadığı için...bağırsaklarında oluyormu çok gaZı

Evde normal tartidami tartiyorsun canim bu arada biz 3 numaraya geceli nerdeyse 1 ay olacak o bile kucuk gelmeye basladi (masaAllah)4 numarayi denedim o da fazla buyuk 3.5 numara olsa keske:)
Maşallah canim :) evdeki tartiya bebegi kucagima alip cokiyorum. Sonra bebegi birakip çıkıyorum. Ama tarti elektronik. Az cok kac olduğu belli oluyo. Senin bebegin de iri dogmustu sanırım. Ayda kac kg aliyor.bizin 1. Ay 1 kilo aldi

Sonunda 2 defa kaka yapti canim ard arda. Biraz emdi inşallah duzelir

Tam yarim saat ugrastim demin canim yuz ustu yatirdim omzuma koydum yan yatirdim zorla azcik cikardi ama ter icinde ben bike kaldim cocukta perisan okuyo boyle gece byle yapamiyoruz uykusu bolunuyo hep yarim saat nasil olcak
Cok enteresan canim.bizim de arada bir cikmadigi oluyo ama cogunlukla cikiyo.

Ne guzel yazmissin ya.

1.ay 2080 gr almisti 2.ay cuma gunu belli olacak bakalim ne kadar almis bu ay cok huzursuz birgun fazla emmek iatiyor diger emmiyor bir gun guzel uyuyor birkacgun uyumuyor aglayip duruyor mesela dunden beri hic uyumadi nerdeyse hep agliyor bende timarhanelik olacam yakinda hic uyumuyorum

eşlerinden şikayetçi olan kızlar, şöyle bi gerçek var: cinsellik erkekler için en önemli şey. ona ara verdiğiniz süre yada sıkıldığı sürede sizden uzaklaşır. bu maalesef ki acımasız bi gerçek.

Benim esim daha hic cinsellik lafi acmadi buda kotu bi durum bence33 iki aylik olcak bebek..

Dün tahlil yapıldı. 6.5 çıktı bilirubin seviyesi. Doktor 1 ay sonra tekrar bakalim dedi. 45 gunluguz. Kilo alimi iyi...

Ben de desitin vardı pişik olmadık ama kızarıklık vardı azıcık sürdüm 3 gün işe yaramadı. Ben de arıyorum iyi bi krem.
Dün johnsns babynin pişik kremini aldım 3 defa sürdüm canım öğlen akşam ve gece hemen geçti. Birde her kakasinda poposunu su ile yıkadım silmedim yıkadıktan sonra yağ sürdüm
süt azda olamayacak çokta bu bebişlere karaında gelsin bende rahat rahat emeyim istiyorlar
Benimki çok çok olsun istiyor. Nedense hemen 6 ay gelsin yemeğe basliyalim istiyorum :)

Ben de desitin vardı pişik olmadık ama kızarıklık vardı azıcık sürdüm 3 gün işe yaramadı. Ben de arıyorum iyi bi krem.

Ben bepanten baby kullanıyorum. Ama pişik konusunda bez de önemli huggies bez almıştık biz,prima geldi hediye falan çocuğun poposu hep pişikti.Şimdi can bebe kullanıyorum pişik kalmadı. Tabi her bebeğe her bez uymuyor

Aynı şeyleri yaşıyoruz senle canım

Bebeginiz pisik olmasin istemiyorsaniz su ve pamuk kullanin.. sonrasinda da mutlaka poposunu kurulayin.. ben pazen kumastan alt kurulama bezi yaptim.. onu altina sererek bezini aciyorum. Bir de gunde iki uc kere altini zeytinyagliyorum.. tabi z.yagini kullanmadan once hafif isitmaniz lazim, asit degetini dusurmek icin.. bir kere isittiktan sonra bir daha isitmaya gerek yok.. koyun kapakli bir tasa her alt acmada kullanin. Bepanthen baby ve sebamedin pisik kremini de kullandim ve memnun kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…