Çocuk doktoru bana kesinlikle yasaklamisti eğer çocuğunun uyumasini istiyosan icmiceksin demişti.. çay ve kahvesiz güne baslayamazdim şimdi kahvenin zaten tadını unuttum çayida günde 1 bardak çok açık iciyorum
ben çay kahvaltıda 3 bardak kesin içerim.Akşam 5 çayını yalnız olsam bile yaparım kek vb. ile.hatta şimdi zamanı gelmiş.yeşil çay da ayretten günde 1 yada 2 bardak tüketirim.sabahta saat 10 gibi kahve mi içtim.bebeği etkilediğini düşünmüyorum.uykusuzluk falan da yapmıyor yani.bebeğim huysuzlandığı zaman gözlemlediğim tek şey gazı olduğudur.karnı tok altı kuruysa ve gazı yok yada azsa mışıl mışıl uyuyor.Kizlar dogumdan sonra turk kahvesi nescafe falan icen varmi.sutu etkiler mi
merhaba öncelikle denediğim şeylerden söz edeyim.uzun süre emzirme yada mama verme.mesela emziriyorsun ya biraz içtikten sonra memeden ayır.omzuna al ve sırtını hafif ovalayıp,hafif hafif avuç içini vur.gazını hemen çıkarır zaten yoksa öyle uzun uzun uğraşılacak bir işlem değil.sonra tekrar emzir ve doyduktan sonra hiç beklemeden aynı işlemi tekrarla.bir de işin püf noktası şuki;bu işlemi oturur vaziyette yapma.ayaga kalk çocuk omzunda dik bir şekilde yken hem yürü hem uygula.ben otururken hemen sonuç almıyordum ama ayaga kalkınca bebek hemen gazını çıkarıyor.Tam yarim saat ugrastim demin canim yuz ustu yatirdim omzuma koydum yan yatirdim zorla azcik cikardi ama ter icinde ben bike kaldim cocukta perisan okuyo boyle gece byle yapamiyoruz uykusu bolunuyo hep yarim saat nasil olcak
İyi hadi cok svindim canım ya büyüsün bizim minnaklar hemencik sağlıklaBeninkide 20gunde 1kilo almisti canim goturdum sagkik ocagina 5gun once ebe cok iyi demisti bakalim insallah guzel toparlar benim minnak kizim
Maşallah canim :) evdeki tartiya bebegi kucagima alip cokiyorum. Sonra bebegi birakip çıkıyorum. Ama tarti elektronik. Az cok kac olduğu belli oluyo. Senin bebegin de iri dogmustu sanırım. Ayda kac kg aliyor.bizin 1. Ay 1 kilo aldiEvde normal tartidami tartiyorsun canim bu arada biz 3 numaraya geceli nerdeyse 1 ay olacak o bile kucuk gelmeye basladi (masaAllah)4 numarayi denedim o da fazla buyuk 3.5 numara olsa keske:)
Sonunda 2 defa kaka yapti canim ard arda. Biraz emdi inşallah duzelirAllah allah neden öyle yaptı acaba canım belki kakasını yapamadığı için mi sorun yaşadı acaba...bizimde burnumuz tıkalı nezamndır damla damlatıyorum hergün banamısın demio aspiratörle cekiyorum burnunda azcık sümük var ama alamıyorum onuda kaldı orda öyle nefes alırken zorlanıyor yavrum ama emmemesine üzüldün ya
Cok enteresan canim.bizim de arada bir cikmadigi oluyo ama cogunlukla cikiyo.Tam yarim saat ugrastim demin canim yuz ustu yatirdim omzuma koydum yan yatirdim zorla azcik cikardi ama ter icinde ben bike kaldim cocukta perisan okuyo boyle gece byle yapamiyoruz uykusu bolunuyo hep yarim saat nasil olcak
ben çay kahvaltıda 3 bardak kesin içerim.Akşam 5 çayını yalnız olsam bile yaparım kek vb. ile.hatta şimdi zamanı gelmiş.yeşil çay da ayretten günde 1 yada 2 bardak tüketirim.sabahta saat 10 gibi kahve mi içtim.bebeği etkilediğini düşünmüyorum.uykusuzluk falan da yapmıyor yani.bebeğim huysuzlandığı zaman gözlemlediğim tek şey gazı olduğudur.karnı tok altı kuruysa ve gazı yok yada azsa mışıl mışıl uyuyor.
Ay hadi inşallah canım belki sıkıntısı kaka yapamadığındandır dahada düzelir inşSonunda 2 defa kaka yapti canim ard arda. Biraz emdi inşallah duzelir
1.ay 2080 gr almisti 2.ay cuma gunu belli olacak bakalim ne kadar almis bu ay cok huzursuz birgun fazla emmek iatiyor diger emmiyor bir gun guzel uyuyor birkacgun uyumuyor aglayip duruyor mesela dunden beri hic uyumadi nerdeyse hep agliyor bende timarhanelik olacam yakinda hic uyumuyorumMaşallah canim :) evdeki tartiya bebegi kucagima alip cokiyorum. Sonra bebegi birakip çıkıyorum. Ama tarti elektronik. Az cok kac olduğu belli oluyo. Senin bebegin de iri dogmustu sanırım. Ayda kac kg aliyor.bizin 1. Ay 1 kilo aldi
Benim esim daha hic cinsellik lafi acmadi buda kotu bi durum bence33 iki aylik olcak bebek..eşlerinden şikayetçi olan kızlar, şöyle bi gerçek var: cinsellik erkekler için en önemli şey. ona ara verdiğiniz süre yada sıkıldığı sürede sizden uzaklaşır. bu maalesef ki acımasız bi gerçek.
Dün tahlil yapıldı. 6.5 çıktı bilirubin seviyesi. Doktor 1 ay sonra tekrar bakalim dedi. 45 gunluguz. Kilo alimi iyi...Meb benim kızımda da uzayan sarılık var. Birinci ayın sonunda kan, guatr ve karaciğer degerlerine bakıldı. Bişey çıkmadı. İkinci ay tekrar bakılacak. Ama hala gözünün içinde sarılık var gecmedi bence. Doktor uzayan sarılığa anne sütü sarılığı denir emzirdiğin müddetce gecmeyebilir dedi. Şuan50 günlüğüz bizde. Kilo alımı falan normal
Ben hiç içmiyorum. Sezeryan sonrası doktorum günde bi kez ikisi bi arada iç bi hafta boyunca demişti. O ara içtim sadece. Zararı bebege uykusuzluk yaparmış. Çay da aynı şekilde.Kizlar dogumdan sonra turk kahvesi nescafe falan icen varmi.sutu etkiler mi
İnş. Düzelecekler.Dün tahlil yapıldı. 6.5 çıktı bilirubin seviyesi. Doktor 1 ay sonra tekrar bakalim dedi. 45 gunluguz. Kilo alimi iyi...
Dün johnsns babynin pişik kremini aldım 3 defa sürdüm canım öğlen akşam ve gece hemen geçti. Birde her kakasinda poposunu su ile yıkadım silmedim yıkadıktan sonra yağ sürdümBen de desitin vardı pişik olmadık ama kızarıklık vardı azıcık sürdüm 3 gün işe yaramadı. Ben de arıyorum iyi bi krem.
Benimki çok çok olsun istiyor. Nedense hemen 6 ay gelsin yemeğe basliyalim istiyorum :)süt azda olamayacak çokta bu bebişlere karaında gelsin bende rahat rahat emeyim istiyorlar
Ben de desitin vardı pişik olmadık ama kızarıklık vardı azıcık sürdüm 3 gün işe yaramadı. Ben de arıyorum iyi bi krem.
aslında bende sürmeye başlıyayım diyorum ama söylede bi sorun var kzım vucudu yıkanırken sesi cıkmıyo sonra kafaya su dökünce basıyo cığlıgı güçlükle sacını hemen yıkayıp havluya sarıyorum kurulayıp giydiresiye durmadan ağlıyo ancak meme emmeye başlayınca susuyo ozaman bile emerken arada ağzını mememden cekip ağlayıp tekrar emmeye devam ediyo. o banyo yapıp temizleniyo ben ter içinde kalıyorum. o sırada bide bebe yağını nasıl sürerim bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?