2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
teşekkür ederim canım. Evet 3 numarayı denedim büyük oldu. Ben yine 2 numaraya devam edeyim. 5 kg şuan bebeğim.

çocukların arası 5 yaş canım. Ben bebeğin kalça çıkığı kontrolününü yaptırmadım oyüzden 2.ayında bir çocuk dr unagötüreyim diyorum sonra hastalanmadıktan sonra sağlık ocağına götürmeye devqm ederim diye düşünüyorum.

arkadaşlar hepinize günaydın.bebeklerimize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileyerek başlıyorum sorunuma.ben 3 tekerlekli bir bebek arabası aldım.bebeği taşımak için o fermuarlı portbebe mi deniyo onlardan almadım.sevmiyorum onları.bebek doğduktan sonra 4 defa dışarı çıktık.iki defa hastahaneye bir defa düğüne vs.arbayla gidiyorduk bebek kucağımda battaniye de oluyordu.bu da hiç güzel görünmüyor haliyle.bebek arabasına bebeği koyduğum gibi çığlığı basıyor.onu kucağıma alsam arabayı idare etmekte zorlanıyorum.uyurken arabaya koyduğumda uyumaya devam ediyor.çığlığı basacak diye tek başıma dışarı çıkamıyorum sizler ne yapıyorsunuz.

canım bebeğin kaç kg? Kaç kiloyken 3 e geçtin? Buarada 2 gündür hiç biberon vermedim ama 5 dk emiyor sadece onda da çpk hızlı emmiyor iki kere çekip ağlamaya başlıyor . Kıpkırmızı oluyor ama biberon vermemek içîn direniyorum . Kiilo alımı duracak zayıflayacak diye korkuyorum

Bazen bende istemiyor değilim ne yalan söyleyeyim son günlerde çok sinirli emiyor mememi koparacak kücük kerata

Kızlar emzirirken emzirdiğim göğsüm değilde diğeri çok sızlıyor ucu değilde sanki damarlarımın içi...yine durduk yerde yani emzirmiyorken iki göğsüm aynı anda sızlıyor dayanılmayacak şekilde çok uzun sürmüyor ama ara ara oluyor neden böyleki acaba sıcak da uyguluyorum ama hiç faydası yok

didolin canim bebeklerimiz ayni gun dogmus. Senin kizin ne kadar dogdu kac kilo aldi? Benim 3960 dogdu 3770e dustu. Ilk 1. Ay kontrolde 4770 cikti. Suan evde tartinca yaklasik 5 kg cikiyor. Kilo alimi az mi bilemedim
benim kızım 3600 doğdu 1. ay kontrolunde 4750 gr olmus kalca cıkıgı kontrolune gittigimizde tam 42 günlüktü 5400 e cıkmış.doktor biraz hızlı gidiyo dedi. ama napiyim meme isteyince vermesem olmaz. evde tartıya bakma canım doktorlardaki hassas tartı onlar daha iyi tartar.

benimde emzirmiyiken bi anda bi sızlama giriyo 1 dakka sonra geçiyo bence memeye süt iniyo diye düşünüyorum cünkü ondan sonra memeler sertlesiyo.bide emzirirken emzirdiğim değilde öteki gögüsümden süt akıyo.

Hımm olabilir canım...yaa aynen emzirirken diğer göğsümden daha çok süt akıyo

Merhaba,
Ben kısmetse Ağustos annesi olacağım ama bi sorunum var bu aralar sizler deneyimli olduğunuz içn bana yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm. 1 hafta önceki idrar tahlilimde lokosit 15-20 çıktı ve doktor enfeksiyon var diye hiç istememe rağmen 500 mglık antibiyotik kullandım. Bu sefer bitiiğinde de alt tarafımda yanma ve kaşıntı hissediyorum sanırım antibiyotik bende mantar yaptı bu gibi durumla karşılaşan oldu mu acaba ve mantar için krem ya da fitil kullandınız mı ve hangisini önerdi doktorunuz? Lütfen bana yardımcı olunuz iyice bunalıma girmek üzereyim. Doktorum da izinde kendisine ulaşamıyorum.

Maşallah kızlar bebislerinizin kilosu çok iyi. Biz iki aylık olucaz 5 gün sonra ama benim kiz 5 kilo bile olmamıştır. 35 günlükken 3660 grdi

hafif salla sakinleşsin uyuduğu an kanepeye yatır ve memeni ver.dikkat et uyanmasın..uykuda emerse doyarsa ağlamaz ...

Kızlar dun bebegim ne meme ne biberon aliyodu yaklasik 15 saay bekledim agzina sut damlattim 2 kerezorla emzordim
Gece acile gittik kan aldilar. Kan alinca korkudan memeye sarildi bir de beklerken 2 kere kaka yapti.sanrim hazmedememis o yuzden emmiyodu
Cok üzüldüm bosu bosuna 2 kere kan aldilar. Kendimi suçluyorum keşke goturmeseydim diye

Kızlar göğüs pompalarinizin ve biberonun temizliğini nasil yapıyorsunuZ? Özellikle her kullanımdan sonra?

Maşallah kızlar bebislerinizin kilosu çok iyi. Biz iki aylık olucaz 5 gün sonra ama benim kiz 5 kilo bile olmamıştır. 35 günlükken 3660 grdi
Biz aynıyız bu Eylüller hep mi minnak olurmuş :)) bi hafta önce 4500 idi haftaya iki ay olicak bakalım ama kollarımı şimdiden zorluyo :)) tombikli anneler napıyo acaba :)

Sorma canım ya bir aydır ilk günler yaraydı sadece sonra geçmişti son günlerde tekrar yara oldunduramıyorum acısından büyüsün hepsini anlatcam prensese
Aynen canım ya
Biz aynıyız bu Eylüller hep mi minnak olurmuş :)) bi hafta önce 4500 idi haftaya iki ay olicak bakalım ama kollarımı şimdiden zorluyo :)) tombikli anneler napıyo acaba :)
Maşallah canım . Ben haftaya aşı var o zaman ogrenecem kilosunu. Ama sanki buyumuyor ya sütüm de iyi aslında beslemiyor mu acaba

Kızlar göğüs pompalarinizin ve biberonun temizliğini nasil yapıyorsunuZ? Özellikle her kullanımdan sonra?
Kettle da su kaynatıp kapta 5-10 dk bekletiyorum. Su sıcakken alıp kagıt havluya bırakıyorum. Orda suyu biraz akınca da bebege agız bezi yaptığımız bezle kurutup dolabıma kaldırıyorum. Emziği kaynatıyorum.biberonu ve diğerlerini mutlaka kullandıktan hmn sonra sıcak sudan geciriyom kaynar suya kadar bekleyip bişi üremesin diye. Zor bu steril işi. Makinasını kulllanan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…