Ne kadar doğduki biz 2800 den geldik. Çoook büyüdük bana göre :)) kaka da azaldı kilo olcek onlar.Aynen canım ya
Maşallah canım . Ben haftaya aşı var o zaman ogrenecem kilosunu. Ama sanki buyumuyor ya sütüm de iyi aslında beslemiyor mu acaba
Aaa kilomuz da aynı canım biz de o kilodaydik. Bizim de kaka azalmıştı dün bir yaptı Afedersin kafasına kadar çıktı :):) :) :)Ne kadar doğduki biz 2800 den geldik. Çoook büyüdük bana göre :)) kaka da azaldı kilo olcek onlar.
Ben de benzer sekilde yapıyorum. Arada bir kaynatiyorum bide beyaz sabunlu suyla yıkıyorum ama icime sinmiyo.sanki yetmiyo gibi geliyo. Bir de kakasi arada bir yesil faln olunca korkuyorum.Kettle da su kaynatıp kapta 5-10 dk bekletiyorum. Su sıcakken alıp kagıt havluya bırakıyorum. Orda suyu biraz akınca da bebege agız bezi yaptığımız bezle kurutup dolabıma kaldırıyorum. Emziği kaynatıyorum.biberonu ve diğerlerini mutlaka kullandıktan hmn sonra sıcak sudan geciriyom kaynar suya kadar bekleyip bişi üremesin diye. Zor bu steril işi. Makinasını kulllanan varmı acaba
canım bende de vardı travazol krem işe yaradı kaşıntıya mantar için güzel krem dene istersen yararı olabilirMerhaba,
Ben kısmetse Ağustos annesi olacağım ama bi sorunum var bu aralar sizler deneyimli olduğunuz içn bana yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm. 1 hafta önceki idrar tahlilimde lokosit 15-20 çıktı ve doktor enfeksiyon var diye hiç istememe rağmen 500 mglık antibiyotik kullandım. Bu sefer bitiiğinde de alt tarafımda yanma ve kaşıntı hissediyorum sanırım antibiyotik bende mantar yaptı bu gibi durumla karşılaşan oldu mu acaba ve mantar için krem ya da fitil kullandınız mı ve hangisini önerdi doktorunuz? Lütfen bana yardımcı olunuz iyice bunalıma girmek üzereyim. Doktorum da izinde kendisine ulaşamıyorum.
Teşekkür ederîm bir deneyeyim. Gerçi yatarak emzirmeyi bir beceremedîm bu ikinci bebeğim olmasına rağmen. Google a yazayımda öğreneyim :) kesin bir yerde yanlış yapyorumhafif salla sakinleşsin uyuduğu an kanepeye yatır ve memeni ver.dikkat et uyanmasın..uykuda emerse doyarsa ağlamaz ...
Kendini suçlama sen onun iyiliğini düşünerek ona birşey olmasından korkarak götürdün.Kızlar dun bebegim ne meme ne biberon aliyodu yaklasik 15 saay bekledim agzina sut damlattim 2 kerezorla emzordim
Gece acile gittik kan aldilar. Kan alinca korkudan memeye sarildi bir de beklerken 2 kere kaka yapti.sanrim hazmedememis o yuzden emmiyodu
Cok üzüldüm bosu bosuna 2 kere kan aldilar. Kendimi suçluyorum keşke goturmeseydim diye
Evt canim icim acidi o ağlarken. Anne olmak cok farkli birseymisKendini suçlama sen onun iyiliğini düşünerek ona birşey olmasından korkarak götürdün.
Tabi anne yüreği de kıyamıyor bir yandan seni anlıyorum.
Aynen canım bitmiyor benim de misafirim gelecek birazdan. Aksama da yemeğe davetliyiz sabah da misafirim vardı dün gece de kızım hiç uyumadı. Yorgunum uykusuuzum. .Ev işleri bitmek bilmiyo.sabaktan beri ayaktayim. Supur, sil, yemek yap, çamaşır. ... ayaklarım ağrıdi
suyu çaydanlıkta kaynat ve kaynadıktan sonra bi tencereye dök. sonra içine biberon ve pompayı koy. yarım saat bekle sonra çalkalaKızlar göğüs pompalarinizin ve biberonun temizliğini nasil yapıyorsunuZ? Özellikle her kullanımdan sonra?
o doydu mu bırakır canım. acıktı mı da ağlar. millete bakma. ağzı olan konuşurAnneler siz bebeğinizin duyduğunu nasıl anlıyorsunuz özür dileyerek soruyorum benim kızım hiç kusmuyor herkes sütün yetmiyor diyor kusmasına bakıp mı doyup doymadığını anlıyoruz ben bezine bakıyordum bir de benim dünden beri göğsüm çok yumuşak sıkınca süt geliyor ama yetmiyor mu gerçekten ya
AdaisyLove cnm Merhaba. .maşallah diyerek başlayayım cümleme. .cnm biz 34 günlüğüz bebeğim gündüzleri hiç uyumuo sürekli emmek istio yani sürekli memede hoc bir yere gidemiom korkuma. ..emzik de almıyor. Sizin de ilk ay böyle miydi acaba ben de islerimi yapıp oturmaya gidebilecek miyim
Anneler siz bebeğinizin duyduğunu nasıl anlıyorsunuz özür dileyerek soruyorum benim kızım hiç kusmuyor herkes sütün yetmiyor diyor kusmasına bakıp mı doyup doymadığını anlıyoruz ben bezine bakıyordum bir de benim dünden beri göğsüm çok yumuşak sıkınca süt geliyor ama yetmiyor mu gerçekten ya
canım inanamiyorum bir insan nasıl böyle yapar duyunca sinir oldum senin yerine koydum kendimi korkuyorsun diye birde seni suçluyor kusura bakma canım ama Allah onu bildiği gibi yapsin böyle birşey olur mu ya birde itiraf etmiş utanmadan Allah yardımcin olsun :-(bu zor dönemde eşi yanında olan ve sadık olan bayanlar çok şanslısınız. benim eşim nefsine yenilip 2 kez aldatmış beni. sabah itiraf etti. suçu da bana attı. neymiş ilişki sırasında kokmuşum. suç ben de mi. 20 gün önce doğum yapan kadına ısrar edilir mi birliktelik için( ayrılık kapıda
Oyle dusunme canim Allah korusun kotu birsey olmasindan korkmussundur anne yuregi iste suclama kendini sakin sen o an icin dogru olani yaptinKızlar dun bebegim ne meme ne biberon aliyodu yaklasik 15 saay bekledim agzina sut damlattim 2 kerezorla emzordim
Gece acile gittik kan aldilar. Kan alinca korkudan memeye sarildi bir de beklerken 2 kere kaka yapti.sanrim hazmedememis o yuzden emmiyodu
Cok üzüldüm bosu bosuna 2 kere kan aldilar. Kendimi suçluyorum keşke goturmeseydim diye
Canim ya cok uzuldum bu durumda be denir onuda bilemiyorum sacma ama uzme kendini inanki degmez bebislerini dusun sen olurmubu zor dönemde eşi yanında olan ve sadık olan bayanlar çok şanslısınız. benim eşim nefsine yenilip 2 kez aldatmış beni. sabah itiraf etti. suçu da bana attı. neymiş ilişki sırasında kokmuşum. suç ben de mi. 20 gün önce doğum yapan kadına ısrar edilir mi birliktelik için( ayrılık kapıda
doğumdan 20 gün sonra birliktelik istenir mi? üstelik daha tam iyileşmemişken. neymiş bahane arıyormuşum. sezeryan olmuşum sanki normal doğum mu yaptım ki abartıyormuşumcanım inanamiyorum bir insan nasıl böyle yapar duyunca sinir oldum senin yerine koydum kendimi korkuyorsun diye birde seni suçluyor kusura bakma canım ama Allah onu bildiği gibi yapsin böyle birşey olur mu ya birde itiraf etmiş utanmadan Allah yardımcin olsun :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?