2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen canım ya

Maşallah canım . Ben haftaya aşı var o zaman ogrenecem kilosunu. Ama sanki buyumuyor ya sütüm de iyi aslında beslemiyor mu acaba
Ne kadar doğduki biz 2800 den geldik. Çoook büyüdük bana göre :)) kaka da azaldı kilo olcek onlar.

Ben de benzer sekilde yapıyorum. Arada bir kaynatiyorum bide beyaz sabunlu suyla yıkıyorum ama icime sinmiyo.sanki yetmiyo gibi geliyo. Bir de kakasi arada bir yesil faln olunca korkuyorum.

canım bende de vardı travazol krem işe yaradı kaşıntıya mantar için güzel krem dene istersen yararı olabilir

hafif salla sakinleşsin uyuduğu an kanepeye yatır ve memeni ver.dikkat et uyanmasın..uykuda emerse doyarsa ağlamaz ...
Teşekkür ederîm bir deneyeyim. Gerçi yatarak emzirmeyi bir beceremedîm bu ikinci bebeğim olmasına rağmen. Google a yazayımda öğreneyim :) kesin bir yerde yanlış yapyorum

Kendini suçlama sen onun iyiliğini düşünerek ona birşey olmasından korkarak götürdün.
Tabi anne yüreği de kıyamıyor bir yandan seni anlıyorum.

Ev işleri bitmek bilmiyo.sabaktan beri ayaktayim. Supur, sil, yemek yap, çamaşır. ... ayaklarım ağrıdi

Ev işleri bitmek bilmiyo.sabaktan beri ayaktayim. Supur, sil, yemek yap, çamaşır. ... ayaklarım ağrıdi
Aynen canım bitmiyor benim de misafirim gelecek birazdan. Aksama da yemeğe davetliyiz sabah da misafirim vardı dün gece de kızım hiç uyumadı. Yorgunum uykusuuzum. .

AdaisyLove cnm Merhaba. .maşallah diyerek başlayayım cümleme. .cnm biz 34 günlüğüz bebeğim gündüzleri hiç uyumuo sürekli emmek istio yani sürekli memede hoc bir yere gidemiom korkuma. ..emzik de almıyor. Sizin de ilk ay böyle miydi acaba ben de islerimi yapıp oturmaya gidebilecek miyim

Anneler siz bebeğinizin duyduğunu nasıl anlıyorsunuz özür dileyerek soruyorum benim kızım hiç kusmuyor herkes sütün yetmiyor diyor kusmasına bakıp mı doyup doymadığını anlıyoruz ben bezine bakıyordum bir de benim dünden beri göğsüm çok yumuşak sıkınca süt geliyor ama yetmiyor mu gerçekten ya

o doydu mu bırakır canım. acıktı mı da ağlar. millete bakma. ağzı olan konuşur

Beni anlatmissin resmen

bu zor dönemde eşi yanında olan ve sadık olan bayanlar çok şanslısınız. benim eşim nefsine yenilip 2 kez aldatmış beni. sabah itiraf etti. suçu da bana attı. neymiş ilişki sırasında kokmuşum. suç ben de mi. 20 gün önce doğum yapan kadına ısrar edilir mi birliktelik için ( ayrılık kapıda

Canim sutum yetmiyor mu diye dusunme sakin.oyle dusunmeye baslayinca gercekten azaliyor.ac kalsa bebek aglar zaten

canım inanamiyorum bir insan nasıl böyle yapar duyunca sinir oldum senin yerine koydum kendimi korkuyorsun diye birde seni suçluyor kusura bakma canım ama Allah onu bildiği gibi yapsin böyle birşey olur mu ya birde itiraf etmiş utanmadan Allah yardımcin olsun :-(

Oyle dusunme canim Allah korusun kotu birsey olmasindan korkmussundur anne yuregi iste suclama kendini sakin sen o an icin dogru olani yaptin

Canim ya cok uzuldum bu durumda be denir onuda bilemiyorum sacma ama uzme kendini inanki degmez bebislerini dusun sen olurmu

doğumdan 20 gün sonra birliktelik istenir mi? üstelik daha tam iyileşmemişken. neymiş bahane arıyormuşum. sezeryan olmuşum sanki normal doğum mu yaptım ki abartıyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…