şok oldum.doğumdan 20 gün sonra birliktelik istenir mi? üstelik daha tam iyileşmemişken. neymiş bahane arıyormuşum. sezeryan olmuşum sanki normal doğum mu yaptım ki abartıyormuşum
Bahane arayan bence eşinmiş. Sezaryen de olsan normal doğum da olsa 40 gün rahim kendini toparlamaya çalışıyor zaten. Ayıbın büyüğünü etmiş.doğumdan 20 gün sonra birliktelik istenir mi? üstelik daha tam iyileşmemişken. neymiş bahane arıyormuşum. sezeryan olmuşum sanki normal doğum mu yaptım ki abartıyormuşum
Canım kendini suçlama, anne olunca evhamlanıyoruz ister istemez. Bilmiyoruz ki hiç bişey. Ben de olsam aynı şeyi yapardım sonuçta bi sağlık sorunu da olabilirdi. Neyseki bir sorun yokmuş.Kızlar dun bebegim ne meme ne biberon aliyodu yaklasik 15 saay bekledim agzina sut damlattim 2 kerezorla emzordim
Gece acile gittik kan aldilar. Kan alinca korkudan memeye sarildi bir de beklerken 2 kere kaka yapti.sanrim hazmedememis o yuzden emmiyodu
Cok üzüldüm bosu bosuna 2 kere kan aldilar. Kendimi suçluyorum keşke goturmeseydim diye
Canim ya bu durumda ne soylenir bilemiyorum. Uzgunum...doğumdan 20 gün sonra birliktelik istenir mi? üstelik daha tam iyileşmemişken. neymiş bahane arıyormuşum. sezeryan olmuşum sanki normal doğum mu yaptım ki abartıyormuşum
9 mayısta doğum yaptım. o günden beri her cts pazar dışardaydı. ama ben anlayamadım bişy olduğunu :)Bahane arayan bence eşinmiş. Sezaryen de olsan normal doğum da olsa 40 gün rahim kendini toparlamaya çalışıyor zaten. Ayıbın büyüğünü etmiş.
ben de 46 günlüğüm ve oldumSlm kizlar bugun 37. Gunumuz ve ben regl oldum. Ayni durumda olan var mi.
9 mayısta doğum yaptım. o günden beri her cts pazar dışardaydı. ama ben anlayamadım bişy olduğunu :)
Canim k.bakmada esinin dinden haberi yokmuda senden 20 gun sonra iliski istiyor kendini uzme canim Allah'a havale et cocuklarini dusundoğumdan 20 gün sonra birliktelik istenir mi? üstelik daha tam iyileşmemişken. neymiş bahane arıyormuşum. sezeryan olmuşum sanki normal doğum mu yaptım ki abartıyormuşum
Canim allah ıslah etsin esini. Cocuklarin ve senin hakkında hayirlisi neyse o olsun.buyuk ayıp ve terbiyesizlik yapmış.bu zor dönemde eşi yanında olan ve sadık olan bayanlar çok şanslısınız. benim eşim nefsine yenilip 2 kez aldatmış beni. sabah itiraf etti. suçu da bana attı. neymiş ilişki sırasında kokmuşum. suç ben de mi. 20 gün önce doğum yapan kadına ısrar edilir mi birliktelik için( ayrılık kapıda
doğumdan 20 gün sonra birliktelik istenir mi? üstelik daha tam iyileşmemişken. neymiş bahane arıyormuşum. sezeryan olmuşum sanki normal doğum mu yaptım ki abartıyormuşum[/QUOTE
ecanım o adam ne desen anlamaz ya dikişler açılsa ne yapacak o zaman tabi kendi canı acımayacak bu kadınların işi de zor ya ne yapsak yaranamayız uçkurlarını düşünüyorlar şimdi ne yapacaksın canım iki çocuğun da var sanırım :-(canım inanamiyorum bir insan nasıl böyle yapar duyunca sinir oldum senin yerine koydum kendimi korkuyorsun diye birde seni suçluyor kusura bakma canım ama Allah onu bildiği gibi yapsin böyle birşey olur mu ya birde itiraf etmiş utanmadan Allah yardımcin olsun :-(
Kizlar afedersinuz ishalim cok kotu karon kramplariyla uyandim ve midem cok kotu surekli lavabodayim yedigim birsey dokunmustur diye emziremedim bebegimi sabah sagdigim sutu verecem sizce ne yapayim emzirsem dokunurmu ki yavrumada
Korkulacak bir şey yok canım. Bendede oldu travazol mantar kremi kullandım geçti. Krem yüzeyde kalıyor. İçeriye girmiyor. Bebeğe zararı yok yanı.Merhaba,
Ben kısmetse Ağustos annesi olacağım ama bi sorunum var bu aralar sizler deneyimli olduğunuz içn bana yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm. 1 hafta önceki idrar tahlilimde lokosit 15-20 çıktı ve doktor enfeksiyon var diye hiç istememe rağmen 500 mglık antibiyotik kullandım. Bu sefer bitiiğinde de alt tarafımda yanma ve kaşıntı hissediyorum sanırım antibiyotik bende mantar yaptı bu gibi durumla karşılaşan oldu mu acaba ve mantar için krem ya da fitil kullandınız mı ve hangisini önerdi doktorunuz? Lütfen bana yardımcı olunuz iyice bunalıma girmek üzereyim. Doktorum da izinde kendisine ulaşamıyorum.
Aaa ne tesadüf bugün ben de oğlumdan gelen seslerle uyandım koşup baktım kendi kendine oynuyor gülücükler saçıyordu.. Çok güzel bir duygu.. Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın inşallah..sabah oğlumun yatağından sesler geldi. ağlıyor sanıp bi koşu gidip baktım. kendi kendine kahkahalar atıyormuş. ödümü kopardı minnak
Canım benim oğlum 50 günlük sanki bir kaç gündür gülmeyi öğrendi onun dışında da bazı sesler çıkarıyor.. O gülünce dünya duruyo resmen..
Kontrolünde 5500 çıktı 5 gün sonrada 3 kullanmaya başladım daha rahat ediyor sanki, doktorumuz 5 dk emsede sütün çoğunu indirir mideye dedi zaten sende anlarsın göğsünün yumuşamasından . Korkma o kendini doyuracak kadar emiyordur.canım bebeğin kaç kg? Kaç kiloyken 3 e geçtin? Buarada 2 gündür hiç biberon vermedim ama 5 dk emiyor sadece onda da çpk hızlı emmiyor iki kere çekip ağlamaya başlıyor . Kıpkırmızı oluyorama biberon vermemek içîn direniyorum . Kiilo alımı duracak zayıflayacak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?