2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
doğumdan 20 gün sonra birliktelik istenir mi? üstelik daha tam iyileşmemişken. neymiş bahane arıyormuşum. sezeryan olmuşum sanki normal doğum mu yaptım ki abartıyormuşum
Bahane arayan bence eşinmiş. Sezaryen de olsan normal doğum da olsa 40 gün rahim kendini toparlamaya çalışıyor zaten. Ayıbın büyüğünü etmiş.

Canım kendini suçlama, anne olunca evhamlanıyoruz ister istemez. Bilmiyoruz ki hiç bişey. Ben de olsam aynı şeyi yapardım sonuçta bi sağlık sorunu da olabilirdi. Neyseki bir sorun yokmuş.

Bahane arayan bence eşinmiş. Sezaryen de olsan normal doğum da olsa 40 gün rahim kendini toparlamaya çalışıyor zaten. Ayıbın büyüğünü etmiş.
9 mayısta doğum yaptım. o günden beri her cts pazar dışardaydı. ama ben anlayamadım bişy olduğunu :)

doğumdan 20 gün sonra birliktelik istenir mi? üstelik daha tam iyileşmemişken. neymiş bahane arıyormuşum. sezeryan olmuşum sanki normal doğum mu yaptım ki abartıyormuşum
Canim k.bakmada esinin dinden haberi yokmuda senden 20 gun sonra iliski istiyor kendini uzme canim Allah'a havale et cocuklarini dusun

Canim allah ıslah etsin esini. Cocuklarin ve senin hakkında hayirlisi neyse o olsun.buyuk ayıp ve terbiyesizlik yapmış.

Kizlar afedersinuz ishalim cok kotu karon kramplariyla uyandim ve midem cok kotu surekli lavabodayim yedigim birsey dokunmustur diye emziremedim bebegimi sabah sagdigim sutu verecem sizce ne yapayim emzirsem dokunurmu ki yavrumada

Korkulacak bir şey yok canım. Bendede oldu travazol mantar kremi kullandım geçti. Krem yüzeyde kalıyor. İçeriye girmiyor. Bebeğe zararı yok yanı.

sabah oğlumun yatağından sesler geldi. ağlıyor sanıp bi koşu gidip baktım. kendi kendine kahkahalar atıyormuş. ödümü kopardı minnak
Aaa ne tesadüf bugün ben de oğlumdan gelen seslerle uyandım koşup baktım kendi kendine oynuyor gülücükler saçıyordu.. Çok güzel bir duygu.. Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın inşallah..

Kontrolünde 5500 çıktı 5 gün sonrada 3 kullanmaya başladım daha rahat ediyor sanki, doktorumuz 5 dk emsede sütün çoğunu indirir mideye dedi zaten sende anlarsın göğsünün yumuşamasından . Korkma o kendini doyuracak kadar emiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…