- 21 Ağustos 2013
- 1.107
- 736
- 323
Günde 5-6 kez bezini ıslatıyorsa doyuyordur . Her bebek kusacak diye bişey yokki , sürekli emen kusan gazdan huysuzlanan uyumayan bebrktense yeteri kadar emen sakin bebek daha makbuldür . Sakın sütüm yetmiyor diye düşünme dengeli beslen hergün sıcak duş al fırsat bulunca uyu- dinlen moralini de yüksek tut emin ol en az bebişine yetecek kadar sütün olur. Etrafada kulak tıka bayılırlar zaten emziren anneye bilmişlik taslamaya boşver onlarıAnneler siz bebeğinizin duyduğunu nasıl anlıyorsunuz özür dileyerek soruyorum benim kızım hiç kusmuyor herkes sütün yetmiyor diyor kusmasına bakıp mı doyup doymadığını anlıyoruz ben bezine bakıyordum bir de benim dünden beri göğsüm çok yumuşak sıkınca süt geliyor ama yetmiyor mu gerçekten ya
Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun bizde aldatma yok ama doğumdan beri salonda yatıyorum dün yatağa geçecektim o zaman ben giderim dedi ramazandan sonra ailemin yanına gideceğim bi süre orda kalacağımbu zor dönemde eşi yanında olan ve sadık olan bayanlar çok şanslısınız. benim eşim nefsine yenilip 2 kez aldatmış beni. sabah itiraf etti. suçu da bana attı. neymiş ilişki sırasında kokmuşum. suç ben de mi. 20 gün önce doğum yapan kadına ısrar edilir mi birliktelik için( ayrılık kapıda
Anakucaklı bir araba almıştık ilk altı ay kullanılıyomuş sonra diğer aparatı takıyosun biz çok memnun kaldık evde de kullanıyoruz bizimkini bıraksan hep onda yatacakda ben bırakmıyorum gece yatağında yatsın diye onda uyutup yatağına alıyorum. Ben de araştırmıştım ilk günler bu çocuk neden hep bunda uyumak istiyo diye ama çok normslmiş sdı üzerinde anakucağı gibi sarıyoya bir de gazını rahat çıkarıyo pozisyonundan dolayıarkadaşlar hepinize günaydın.bebeklerimize sağlıklı ve huzurlu bir yaşam dileyerek başlıyorum sorunuma.ben 3 tekerlekli bir bebek arabası aldım.bebeği taşımak için o fermuarlı portbebe mi deniyo onlardan almadım.sevmiyorum onları.bebek doğduktan sonra 4 defa dışarı çıktık.iki defa hastahaneye bir defa düğüne vs.arbayla gidiyorduk bebek kucağımda battaniye de oluyordu.bu da hiç güzel görünmüyor haliyle.bebek arabasına bebeği koyduğum gibi çığlığı basıyor.onu kucağıma alsam arabayı idare etmekte zorlanıyorum.uyurken arabaya koyduğumda uyumaya devam ediyor.çığlığı basacak diye tek başıma dışarı çıkamıyorum sizler ne yapıyorsunuz.
Ya çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun ençok morale desteğe ihtiyaç duyulan dönemde hay Allah ya şu mübarek günler yüzüsuyu hürmetine düzelir inşallah aranız dua edicemÇok üzüldüm Allah yardımcınız olsun bizde aldatma yok ama doğumdan beri salonda yatıyorum dün yatağa geçecektim o zaman ben giderim dedi ramazandan sonra ailemin yanına gideceğim bi süre orda kalacağım
Canım biz de ana kucaklı araba aldık ama ana kucağını kullanamıyoruz.. Oğlum içinde sanki iki büklüm oluyor çok rahatsızmış gibi görünüyor.. Sizde öyle bir sıkıntı olmadı mı?Anakucaklı bir araba almıştık ilk altı ay kullanılıyomuş sonra diğer aparatı takıyosun biz çok memnun kaldık evde de kullanıyoruz bizimkini bıraksan hep onda yatacakda ben bırakmıyorum gece yatağında yatsın diye onda uyutup yatağına alıyorum. Ben de araştırmıştım ilk günler bu çocuk neden hep bunda uyumak istiyo diye ama çok normslmiş sdı üzerinde anakucağı gibi sarıyoya bir de gazını rahat çıkarıyo pozisyonundan dolayı
O Dakika tüm sıkıntılar yok oldu resmen. ha bi de sarılması var. gerçi arada saçımı yoluyor kucaktan inmemek içinAaa ne tesadüf bugün ben de oğlumdan gelen seslerle uyandım koşup baktım kendi kendine oynuyor gülücükler saçıyordu.. Çok güzel bir duygu.. Allah isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın inşallah..
aa niye. aranız mı bozulduÇok üzüldüm Allah yardımcınız olsun bizde aldatma yok ama doğumdan beri salonda yatıyorum dün yatağa geçecektim o zaman ben giderim dedi ramazandan sonra ailemin yanına gideceğim bi süre orda kalacağım
teşekkürler aldım eczaneden inşallah geçer...Korkulacak bir şey yok canım. Bendede oldu travazol mantar kremi kullandım geçti. Krem yüzeyde kalıyor. İçeriye girmiyor. Bebeğe zararı yok yanı.
Canım annem ve babama göre çocuk iki büklüm duruyomuş sırtı ağrırmış:) ancak koyunca susuyodu hele ilk zamanlar bir görsen uyumuyodu ona koymayınca, sen de bebek ağlamıyosa sorun yoktur kullan benceCanım biz de ana kucaklı araba aldık ama ana kucağını kullanamıyoruz.. Oğlum içinde sanki iki büklüm oluyor çok rahatsızmış gibi görünüyor.. Sizde öyle bir sıkıntı olmadı mı?
çok teşekkürlercanım bende de vardı travazol krem işe yaradı kaşıntıya mantar için güzel krem dene istersen yararı olabilir
Çok teşekkürler inşallahYa çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun ençok morale desteğe ihtiyaç duyulan dönemde hay Allah ya şu mübarek günler yüzüsuyu hürmetine düzelir inşallah aranız dua edicem
Canimm biz daha bir ayligiz ama.resmen bizi anlatmissin gunduz en fazla on bes dk uyuyor uyurkende uykusunda surekli sesler cikariyor gazi yok alti temiz karni tok anlamadim bende hatta bugun sabah alti bucuktan dokuzbucuga kadar gozunu kirpmadi gece de dogru durust uyumuyorda gunduz uykulari tamamen bitti bende bittimsevgili mayis anneleri yine bi soruyla karsinizdayim.simdi benim bu bidik kizim 2.ayina merdiven dayadi ve artik eskisi gibi uyumuyo gunduzleri.yani hep uyku hali uyku gozunden akiyo 5-10 dakka uyuyo gozunu aciyo kipirdaniyo tekrar uykuya daliyo sonra yine uyaniyo elini tutuyorum seviyorum yine uyuyo hergun hemen hemen tum gun boyle artik bitkin bi halde sinirlerim bozulmus bi vaziyette ugrasip duruyorum hic yanindan ayrilamiyorum en azindan 1-2saat kesintisiz uyusa bi islerimi yaparim.yada bende dinlenirim.bide boyle uyku hali sinirleimi bozuyo sanki yari baygin yatiyo ben uyusun uyansin agulasin kizimla konusayim istiyorum ama tum gun ha uyudu uyucak diye onu pispislamakla geciriyorum.sizinde boylemi
aslinda asil uzuldugum uyumayip uyku halinde olmasi.yani ben bi bebegi asla zorla sallayarak uyutma taraftari degilim.ama bizimkinin uykusu var ha uyudu ha uyucak diye pispislarken saatler geciyo ama yinede uyumuyo.Canimm biz daha bir ayligiz ama.resmen bizi anlatmissin gunduz en fazla on bes dk uyuyor uyurkende uykusunda surekli sesler cikariyor gazi yok alti temiz karni tok anlamadim bende hatta bugun sabah alti bucuktan dokuzbucuga kadar gozunu kirpmadi gece de dogru durust uyumuyorda gunduz uykulari tamamen bitti bende bittim
Bende kendi haline birakacagimmuyumasi icin derdim hep ne sallama ne kucak ama uykusu geldigi halde bizimkide uyuyamiyo canim en sonunda agliyo sinirinden emzik veriorum bazen onunla uyuyordu ama dunden beri banamisin demiyo dun cok huyzuzlandi aldim kucagima iki salladim uyudu hemenaslinda asil uzuldugum uyumayip uyku halinde olmasi.yani ben bi bebegi asla zorla sallayarak uyutma taraftari degilim.ama bizimkinin uykusu var ha uyudu ha uyucak diye pispislarken saatler geciyo ama yinede uyumuyo.
Canım merhaba. Benimki çok uyumuyor aslında banyo yaptigimiz günler gün boyu yatiyoruz ama diğer günler parca parça. Karnını doyurup altını temizleyip sallanan bir şey var resmini atarım birazdan adını bilmiyorum içine koyuyorum ağzına da emzik 10 15 dk oyalayabiliyorum o arada koşup is yapabiliyorum ama sürekli yanına gelip konustiruyorum yoksa ağlıyor. Misafirlige gittigimizde de genelde kucağımda oluyor o yüzden sakin kalıyor. Canım emzigi tokken uyumaya yakın vermeyi dene birden sokma ağzına yavaş yavaş şok çıkar sonra kendi çeker emer ben wee babynin damakli silikon emzigini kullaniyorumAdaisyLove cnm Merhaba. .maşallah diyerek başlayayım cümleme. .cnm biz 34 günlüğüz bebeğim gündüzleri hiç uyumuo sürekli emmek istio yani sürekli memede hoc bir yere gidemiom korkuma. ..emzik de almıyor. Sizin de ilk ay böyle miydi acaba ben de islerimi yapıp oturmaya gidebilecek miyim
o doydu mu bırakır canım. acıktı mı da ağlar. millete bakma. ağzı olan konuşur
Canim sutum yetmiyor mu diye dusunme sakin.oyle dusunmeye baslayinca gercekten azaliyor.ac kalsa bebek aglar zaten
Ahh kızlar normalde hiç takmam ama üç gündür kim gördüyse bu kız kusmuyor senin sütün yetmiyor dediler bugün sağlık ocağına götürdüm artık şükür kilo alımı gayet iyi dedi ebe ve doyduğunu kusmasına bakarak değil bezine bak dedi millet adama kafayı yedirtir ya çok teşekkür ederim cevaplarınız içinGünde 5-6 kez bezini ıslatıyorsa doyuyordur . Her bebek kusacak diye bişey yokki , sürekli emen kusan gazdan huysuzlanan uyumayan bebrktense yeteri kadar emen sakin bebek daha makbuldür . Sakın sütüm yetmiyor diye düşünme dengeli beslen hergün sıcak duş al fırsat bulunca uyu- dinlen moralini de yüksek tut emin ol en az bebişine yetecek kadar sütün olur. Etrafada kulak tıka bayılırlar zaten emziren anneye bilmişlik taslamaya boşver onları
Benimde birkaç gündür göğsüm çok yumuşak gece bile çok sertleşmiyor ama çok şükür çişi kakası yerinde o yüzden doyduğunu düşünüyorum hem gazlı bebeğinpışpışlayıp sallayıp sakinleştirirsinde doymayan bebeği mümkün değil sakinleştiremezsin morarana kadar ağlar susmaz uyumaz
Canım Allah sana sabır versin eşine de anlayış ne diyeceğimi bilmiyorum inan ki Rabbim yar ve yardımcın olsunbu zor dönemde eşi yanında olan ve sadık olan bayanlar çok şanslısınız. benim eşim nefsine yenilip 2 kez aldatmış beni. sabah itiraf etti. suçu da bana attı. neymiş ilişki sırasında kokmuşum. suç ben de mi. 20 gün önce doğum yapan kadına ısrar edilir mi birliktelik için( ayrılık kapıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?