- 11 Eylül 2014
- 915
- 1.280
- 158
Kizlar bebeklerinizi nasil tasiyorsunuz? Sling kanguru vs kullaniyor musunuz? Babasling diye bisi var o aklimda. Birde momfortbaby kanguru. Bu tur bi tasiyici kullanan var mi?
Ben momfortbaby aldım yenidoğan aparatıyla bugün ilk kez dışarı çıktım 3 km kadar yürüdüm yolun yarısında etrafa bakındı diğer yarısındada uyudu :) memnun kaldım büyüdükçede aynı performansı sergileriz umarımKizlar bebeklerinizi nasil tasiyorsunuz? Sling kanguru vs kullaniyor musunuz? Babasling diye bisi var o aklimda. Birde momfortbaby kanguru. Bu tur bi tasiyici kullanan var mi?
merhaba canım. hayırlı doğumlar. nerde hastane arıyorsunaranızda sezeryan doğum yapan varsa hastane masrafları ne kadar tuttu öğrenebilir miyim? şimdiden teşekkür ederim...
Aa çok şaşırdım canım o nasıl doktormuş benim bebeğim de hep geriniyor ben hiç sormadım sıkıntı olacağını da hiç düşünmemiştim.. Konuyla ilgili bir şey öğrenirsen bana da yaz ama ben sorun olacağını sanmıyorum merak etme..Arkadaşlar çok önemli lütfen bişiler yazın.. Sizinde bebeğiniz doğduğundan beri geriniyor mu? Söyle kollarını açıp poposunu bir sağ bir sol yapıp Yada bacaklarını gererek? Bu normal mi? Bu doktorlar kafayı yemiş çok devam ederse bu durum nöroloğa git dedi off ya bebek bu gerinir yani uzayacak
Hatay Antakya'damerhaba canım. hayırlı doğumlar. nerde hastane arıyorsun
Canim gazdan geriniyordur bizimkide cogu zaman oyleArkadaşlar çok önemli lütfen bişiler yazın.. Sizinde bebeğiniz doğduğundan beri geriniyor mu? Söyle kollarını açıp poposunu bir sağ bir sol yapıp Yada bacaklarını gererek? Bu normal mi? Bu doktorlar kafayı yemiş çok devam ederse bu durum nöroloğa git dedi off ya bebek bu gerinir yani uzayacak
Hayirli olsun. InsaAllah iyidir. Yenidogan aparatinda bebek rahat mi yanii ayaklari nasil duuruyor? Sizin bebegniz kac gunluk?Ben momfortbaby aldım yenidoğan aparatıyla bugün ilk kez dışarı çıktım 3 km kadar yürüdüm yolun yarısında etrafa bakındı diğer yarısındada uyudu :) memnun kaldım büyüdükçede aynı performansı sergileriz umarım
Arkadaşlar çok önemli lütfen bişiler yazın.. Sizinde bebeğiniz doğduğundan beri geriniyor mu? Söyle kollarını açıp poposunu bir sağ bir sol yapıp Yada bacaklarını gererek? Bu normal mi? Bu doktorlar kafayı yemiş çok devam ederse bu durum nöroloğa git dedi off ya bebek bu gerinir yani uzayacak
Benim bebeğimde çok geriniyor canım hatta uykusunda eller havada ayaklar uzun yada ayaklarını topluyor dediğin gibi popo sağa sola hiç sorun olabileceği aklıma gelmedi ki yaa acaba varmı öyle birşey gerçekten ama sanmıyorum bebek bu podffArkadaşlar çok önemli lütfen bişiler yazın.. Sizinde bebeğiniz doğduğundan beri geriniyor mu? Söyle kollarını açıp poposunu bir sağ bir sol yapıp Yada bacaklarını gererek? Bu normal mi? Bu doktorlar kafayı yemiş çok devam ederse bu durum nöroloğa git dedi off ya bebek bu gerinir yani uzayacak
Aranızda bnm gibi olan varmı bebeğim 27 günlük ben hala beşiğinde yatiramadim çok korkuyorum boğulur diye benimle yatıyor nasıl yerine yatircam bilemiyorum
Teşekkr ederim , kucağımızda nssıl tutuyorsak kangurudada öyle duruyor kolumuzla poposunu destekliyoruz ya kangurudada poposunun altında yastık var bacakları da açık dizler bükük şekilde duruyor rahat olmasa ağlardı diye düşünüyorum bence rahattıki uyudu , momfortbabynin web sitesinde videosu da var ben de çok tereddütlüydüm ama kullanışlı gerçekten markete çarşıya gitmeye uygun bu arada 47 günlüğüzHayirli olsun. InsaAllah iyidir. Yenidogan aparatinda bebek rahat mi yanii ayaklari nasil duuruyor? Sizin bebegniz kac gunluk?
Canim benim kizim da ayni sekilde grriniyo hatta keçi gibi ses cokariyoArkadaşlar çok önemli lütfen bişiler yazın.. Sizinde bebeğiniz doğduğundan beri geriniyor mu? Söyle kollarını açıp poposunu bir sağ bir sol yapıp Yada bacaklarını gererek? Bu normal mi? Bu doktorlar kafayı yemiş çok devam ederse bu durum nöroloğa git dedi off ya bebek bu gerinir yani uzayacak
Canım yaninda yatmasi cok daha tehlikeli.ebebekten ya da baska magazadan yan yatış yastigi alabilirsin. Bebegin kafasi yan durdugu surece allahin izniyle birsey olmaz.kafa yanken kussada akar agzindan.Aranızda bnm gibi olan varmı bebeğim 27 günlük ben hala beşiğinde yatiramadim çok korkuyorum boğulur diye benimle yatıyor nasıl yerine yatircam bilemiyorum
Canim ben sezeryan oldum. Tasiyamam diye korkuyorum. Senin normal doğum muyduBen momfortbaby aldım yenidoğan aparatıyla bugün ilk kez dışarı çıktım 3 km kadar yürüdüm yolun yarısında etrafa bakındı diğer yarısındada uyudu :) memnun kaldım büyüdükçede aynı performansı sergileriz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?