2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım yaninda yatmasi cok daha tehlikeli.ebebekten ya da baska magazadan yan yatış yastigi alabilirsin. Bebegin kafasi yan durdugu surece allahin izniyle birsey olmaz.kafa yanken kussada akar agzindan.
Yan yatıyor ztn cnmda iste bnd korku var bi atsam ustumden

Ay yazamiyorum ya usg bakilacak benim de kontrole gitmem lazim dr tam olarak nasil muayene ediyo giden var mi sezaryenle doğum yaptim

bi kere kendi haline bırakayım belki uyur dedim cocuk ağlamaktan catlıcak sanki 2 dakka dayanabildim.bizimkide al kucagına dolaş bütün evi öyle uyuyo ama yataga koyarken yine uyanıyo malesef.genelde uyuturken ellerini tutuyorum( ellerini cok oynattıgı için uykuya dalamıyo ama ben tutunca gevşiye hiç hareket etmiyo) karnını seviyorum yada emzik veriyorum.emzikle sakinleştiyo ama bi türlü emziği tutamadı emmek istiyo ama bi elim hep emzikte yoksa tutamıyo agzından düşüyo.agzından düşünce yine sinirleniyo.kısacası o uyuyasıya kadar elim kolun dolu hep basındayım hiç bi yere kımıldayamıyorum ha uyudu ha uyucak derekn saatler geçiyo.

Benimkide geriniyor cogu zaman. Bence normal sonucta o da insan. Bu doktorlar insani diri diri mezara sokar
Canim bir aylikken dr kontrolune gittigimizde muayeneye baslamadan once kizim gerinmeye basladi. Uzun uzun dra o anda hocam bunu cok yapiyor dedim. Normal dedi hem gazi var hemde kaslarini dinlendiriyor dedi. O yuzden sikinti yapacak bisey yoktur. Sikma canini. Bizim kizdada hafif bir gobek fitigi var drumuz kendiliginden gecer dedi. Hadi hayirlisi.

senin bahsettiğin gerilme tam olarak nasıl bilmiyorum ama benim kızımda gerinir özellikle uykudan uyanırken ve bebeklerin o halleri cok tatlı oluyo.

Neden boyleler acaba cumertesi kontrol var bi sorayim.doktora canim bir sikintilarimi var acaba ama sanmiyorum sadece uykuya gecis problem hep anlattigin seyleri yasiyoruz canim uyuyana kadar kac kere kalkip emzigini veriyorum bekliyorum uyumuyoo en son kucak yada sallama alisir da hep oyle uyur diye de cok korkuyorum

Aranızda bnm gibi olan varmı bebeğim 27 günlük ben hala beşiğinde yatiramadim çok korkuyorum boğulur diye benimle yatıyor nasıl yerine yatircam bilemiyorum
canım bebekler zaten hemen kafalarını yana ceviriyolar uyurken kusmaz korkma hiç bişey olmaz hatta bi kere uyumadıgı için yben ataga aldım eşim ogün cok sıcak diye salonda yatmıştı sabah odaya gelip ben ve cocugu aynı yatakta görünce kızdı ya cocugu ezersen sakın bidaha yanına alma diye. korkma hiç bişey olmaz beşiğini yatagının yanına yanaştrı yatır beşiğine zaten azıcık ses cıkarse hemen uyanılıyo.

Benimkide dedigin gibi yapiyor ama keyfi yerinde belli yani gerinirken.ne fibi bi sorun olabilirmiski

Aranızda bnm gibi olan varmı bebeğim 27 günlük ben hala beşiğinde yatiramadim çok korkuyorum boğulur diye benimle yatıyor nasıl yerine yatircam bilemiyorum
Canım ben de ilk başlarda oyleydim şimdi yatiriyorum üstelik yan yatirmama rağmen kendi kendine dönüyor artık
Canım benimki de hep geriniyor ne var ki bunda anlamadim
Hatay Antakya'da
Canım ben mozaik doğum yaptım 650 tl

Kızlar kızım az önce kustu. Süt kesigi gibi ve burnundan da çıktı çok korktum neden öyle oluyor ki

Doktorun bahsettiği moro refleksi olabilirmi ani ve yüksek seste bebekler kollarını ve bacaklarını geriyor ya bunun belli bir aydan sonra kaybolması lazım. Uykudan uyanırken poposunu devirerek yaptıkları gerinmeden bahsediyorsa 30 yaşımda hala öyle geriniyorum ben

gmzsybg didolin kızlarr Merhaba...aynı sorunu ben de yaşıyorum. Gündüz uyku yok. .sürekli memede..kilosu da ii..gaz ilacı da kullaniom. .Bugün sırf bunun için doktora goturcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…