Olmaz birsey canim. Benim kizimda arada sut kesigi cikariyoKızlar kızım az önce kustu. Süt kesigi gibi ve burnundan da çıktı çok korktum neden öyle oluyor ki
Yani bir sorun yoktur canım. Ben yan yatiriyorum ama artık kendi donebiliyor sağa sola sırt üstü. Gunduz dikkat ediyorum ama gece kabuslarla uyanıyorumOlmaz birsey canim. Benim kizimda arada sut kesigi cikariyo
Cok kustuysa burnundan cikmistir
Kafadi yan dursun
Benimki de dönüyo canim.yan yatis yastigi koyunca tam donemiyo. Sirtina destek koyabilirsin havluyu rulo yapip ama yatagi genisse havlu da kayarYani bir sorun yoktur canım. Ben yan yatiriyorum ama artık kendi donebiliyor sağa sola sırt üstü. Gunduz dikkat ediyorum ama gece kabuslarla uyanıyorum
Yaa ne güzelmiş insallah benimde karnimdan bakar yoksa bende korkudan kasilmaktan dikis mikis kalmazCanim ben de sezeryan oldum karnimdan bakti
Ben de korkuyodum canım. Ama alttan baksa da kisa surer.karnimdan bile 10 saniye anca bakmistirYaa ne güzelmiş insallah benimde karnimdan bakar yoksa bende korkudan kasilmaktan dikis mikis kalmaz
Canim süt kesigi gibi kusmasi normalmis,fazlasini cikariyormus.cok emmistir.benimki de cikariyor özellikle gaz cikarirken fazla bastirdiysam hemen kusuyorKızlar soruma cevap verin
Onu da denedim canım yüz üstü dönüyor bu sefer de.Benimki de dönüyo canim.yan yatis yastigi koyunca tam donemiyo. Sirtina destek koyabilirsin havluyu rulo yapip ama yatagi genisse havlu da kayar
Burnundan gelmesi korkuttu beniCanim süt kesigi gibi kusmasi normalmis,fazlasini cikariyormus.cok emmistir.benimki de cikariyor özellikle gaz cikarirken fazla bastirdiysam hemen kusuyor
Burnundan geldiği için korktum canım her ağladığında emziriyorum hata mi yapıyorum acaba başka türlü susmuyorKizlar bugun asimiz kalca usg miz vardu cok sukur usg sonucumuz guzel cikti asida oglumu cok aglattilar ama simdi iyi 1.ayimizda 2080 gr bu ay 1620 gr almisiz masaAllah gelisimimiz ilerdeymisAdaisyLove canim benim oglan hep sut kesigi gibi kusar ve her emmesinden 10 dk sonra kesin yapar annem sutunun yaradigi ve fazlasi oldugu icin kusar dedi
Canım bende yarın götürcem de doktor birşey derse paylaşırmısın bizimle sabah altıdan beri uyumuyordu ya düşünün şimdi zor zar uyuttum onuda kucagımda pışpışlayarak :-( emzik vermeyi denesen canım memede o kadar uzun süre kalmaz
Canim bende her agladiginda emziriyorum doktorum kizsada oyle yapiyorum cunku baska turlu susmuyor bu yuzdende kusup duruyor burnundan gelmeside normalmisOnu da denedim canım yüz üstü dönüyor bu sefer de.
Burnundan gelmesi korkuttu beni
Burnundan geldiği için korktum canım her ağladığında emziriyorum hata mi yapıyorum acaba başka türlü susmuyor
Canim sut kesigini benimkide cikariyor sureklisutun yariyor demekmis burnundan gelmesi belki kustugu esnada genzine kacmistirKızlar kızım az önce kustu. Süt kesigi gibi ve burnundan da çıktı çok korktum neden öyle oluyor ki
ne güzel düşünüp araştır mışsınız.ben bebek arabası tek başına yeter sandım.olmadı amaAnakucaklı bir araba almıştık ilk altı ay kullanılıyomuş sonra diğer aparatı takıyosun biz çok memnun kaldık evde de kullanıyoruz bizimkini bıraksan hep onda yatacakda ben bırakmıyorum gece yatağında yatsın diye onda uyutup yatağına alıyorum. Ben de araştırmıştım ilk günler bu çocuk neden hep bunda uyumak istiyo diye ama çok normslmiş sdı üzerinde anakucağı gibi sarıyoya bir de gazını rahat çıkarıyo pozisyonundan dolayı
Çok sağol canım haber verdiğin için...demekki normal boşa endişeleniyoruz ne bileyim bide millet yenidoğan bebek bu cok uyuması lazım deyince insan panikliyor:-(gmzsybg cnm geldim doktordan..ve hiç bişi demedi..normal dedi. .Bazı bebekler böyle oluyomus..Meme de emerken uyumasi onun için yeterli dedi
aynı benim halim...bi kere kendi haline bırakayım belki uyur dedim cocuk ağlamaktan catlıcak sanki 2 dakka dayanabildim.bizimkide al kucagına dolaş bütün evi öyle uyuyo ama yataga koyarken yine uyanıyo malesef.genelde uyuturken ellerini tutuyorum( ellerini cok oynattıgı için uykuya dalamıyo ama ben tutunca gevşiye hiç hareket etmiyo) karnını seviyorum yada emzik veriyorum.emzikle sakinleştiyo ama bi türlü emziği tutamadı emmek istiyo ama bi elim hep emzikte yoksa tutamıyo agzından düşüyo.agzından düşünce yine sinirleniyo.kısacası o uyuyasıya kadar elim kolun dolu hep basındayım hiç bi yere kımıldayamıyorum ha uyudu ha uyucak derekn saatler geçiyo.
benim bir tanıdığım hatay da 650 ye doğum yapmıştı.sezeryan nisan ayındaHatay Antakya'da
Haklisin cnm bi şekilde ayircam 1 ay olacak nerdeyse kesimde kızıl yatır yatağına da geliyim yanınıza diecanım bebekler zaten hemen kafalarını yana ceviriyolar uyurken kusmaz korkma hiç bişey olmaz hatta bi kere uyumadıgı için yben ataga aldım eşim ogün cok sıcak diye salonda yatmıştı sabah odaya gelip ben ve cocugu aynı yatakta görünce kızdı ya cocugu ezersen sakın bidaha yanına alma diye. korkma hiç bişey olmaz beşiğini yatagının yanına yanaştrı yatır beşiğine zaten azıcık ses cıkarse hemen uyanılıyo.
Ayircam artik bır şekilde yanından 1 ay oluyorCanım ben de ilk başlarda oyleydim şimdi yatiriyorum üstelik yan yatirmama rağmen kendi kendine dönüyor artık
Canım benimki de hep geriniyor ne var ki bunda anlamadim
Canım ben mozaik doğum yaptım 650 tl
Aranızda bnm gibi olan varmı bebeğim 27 günlük ben hala beşiğinde yatiramadim çok korkuyorum boğulur diye benimle yatıyor nasıl yerine yatircam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?