2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

bundan normal bişey olamaz.benim bebeğim uyandığın da yada uzun süre kucakta kalıpta yatağa bıraktığım da yetişkin bir insan gibi kollarını geriyor.poposunu sağa yada sola çeviriyor.bacaklarını karnına topluyor yüzünü şekilden şekile sokuyor:)az önce yine yaptı.çok sevimli oluyor.bunlar bebek ama insan sonuçta.tabiki gerinecekler endişelenme

Bio gaia kullanan arkadaşlar damla ne kadr surede etkili oldu?
Biz 2 haftadır kullanıyoruz eskisi gibi çok ağlamıyor ama hala gazi var ve sabaha kadar hic uyumuyor, sabah 6 ya da 8 de yatarsak 12 de kalkıyor ve yine gazi var iki kere acile gittik çok ağladığı için film çektiler gaz dedi dr ve en iyi ilaç bu kullanmaya devam et sancı gelince oyala bebeği dikkatini dağıt dedi, eşim netten müzik indirmiş iki gündür daha sakin geceleri yuksek sesle müzik dinliyoruz

Bende 2 haftadir kullaniyorum.hergece gece olmuyor ama gunduz gaz sancisi oliyor hala. Fayda etti bizde biraz. Hergun saat 20:00 de veriyorum ben.buzdolabinda sakliyorum ilaci

arkadaşlar hazır netteyken benim bebeğim 30 günlük olunca aşıya götürdük.hemşire aşıyı yapınca çocuk bir çığlık attı.ağlamaya başladı sonra tek nefes aldı ağlamaya devam edeceğine resmen soluğunu tüketip mosmor bildiğiniz patlıcan moru oldu.sesi gitti.hemşire normal dedi ben pijamasını bile çekmeden kucağıma aldım yanağımı yanağına koyup tamam yavrum geçti diye teselli ettim de rengi düzeldi ama donuk donuk bir noktaya baktı ve hiç bişey olmamış gibi sakinleşti.daha sonra da mama hazırlarken ağlıyordu.ana kucağına bıraktım mamyı soğutuyordum ufak ufak ağlamaya başladı ha geldim gelecem derken yine aynı şoku bana yaşattı.bu normal mi?iki kez başıma geldi çok korkunçtu.

Canim benim oglan dogdugu gunden 2 gun sonra boyle aglanaya basladi nefessiz mosmor oluyordu doktor boyle olunca poposunu sıkn dedi sıknca kendine geliyor

Aynen zaman geçtikçe bende kopamiyorim bende ayrı oda yaptım sonra beşiği yatak odasına aldirdim başka odada yatiramma diye şimdide yatağına koyamiyorum eşim bebek bnmle yattığı surece yatmam sizinle ezeriz diyor koy beşiğine geliyim odaya diyorum ama ben dayanamıyorum da bi şekilde güç bulup ayircam hem bebek için hem bizim için sart

Canim bende her agladiginda emziriyorum doktorum kizsada oyle yapiyorum cunku baska turlu susmuyor bu yuzdende kusup duruyor burnundan gelmeside normalmis

Canim sut kesigini benimkide cikariyor sureklisutun yariyor demekmis burnundan gelmesi belki kustugu esnada genzine kacmistir

Canim sut kesigi gibi doktor muayenesunde kustu bizimki.dojtor nor3660mal demisti.15 gunluktu o zaman
Teşekkür ederim kızlar. Kızım ayda 700 gr almış az mı.

Canim bize de doktor verdi dün. Ben alınca dolaba koymayı unutmusum daha acmadim.butun gece disarda kalmis. Bozulur mu acaba sen nerde tutuyosun

arkadaşlar özellikle yalnız bebeği ile başbaşa olanlar neler yapıyorsunuz.ben ailemden uzakta bu şehire geçen yıl taşındım.bina da kapıcıdan başka tanıdığım insan yok.eşim sabah gidiyor akşam geliyor.çalışırken tanıştığım insanlar var ama diyaloğumuz tam gelişmedi daha doğrusu resmi.onlar bizi davet eder biz onları ederiz sanki sırayla.ama benim istediğim rahatça birbirimize gidip gelebileceğimiz laflayacağımız birlikte bir kahve içebileceğim bir kişi olsa yeter.ama yok.öğretmenim okullar kapandı resmi olan arkadaşlar da gitti kaldım böyle:)sizleri takip ediyorum bıdı bıdı bebeğimle konuşuyorum.ona benim arkadaşımsın diyorum.memelekete gidecem ama bayramda eşimin izni yok o zaman beni bırakıp dönecek.çok yalnızım bazen aşırı derece de üzülüyorum tıpkı şu an olduğu gibi.

Üzülme canim.ben ailemle ayni sehirdeyim ama ramazan olunca bebegimle butun gun basbasayim. Kendine oyalancak birseler bul. Dizilerin eski bolumlerini izle.ard arda izlersin. Iftar icin degisik yemek tarifleri bul. Belli saatleri çay saati kahve saati vs belirle. Ben cay icerken balkona ckiyorum bebek uyurken o bile iyi geliyo. Pek disari da cikmiyorum bebek usur diye.

Ca
canım üzülme bende tekim kimse yok yanımda oğlum var 8 yaşında hergün ikisini alıyorum parka gidiyorum 2-3 saat dolaştırıyorum.. Park'ta mutlaka birkaç kişi yanıma geliyor bebeğe bakmaya oturuyor konuşuyoruz :) bol bol arabasına at gezin dışarda.. Avm'ye falan git ama kendini hep dışarı at evde oturmaktan bunalırsın..

Canim bize de doktor verdi dün. Ben alınca dolaba koymayı unutmusum daha acmadim.butun gece disarda kalmis. Bozulur mu acaba sen nerde tutuyosun
Canım eczaneye sor istersen daha iyi bilirler, kapak açıldıktan sonra oda sıcaklığında saklanabilir diyor ben öyle yapıyorum sıkıntı olmaz sanırım

Bende 2 haftadir kullaniyorum.hergece gece olmuyor ama gunduz gaz sancisi oliyor hala. Fayda etti bizde biraz. Hergun saat 20:00 de veriyorum ben.buzdolabinda sakliyorum ilaci
Canım sana dr mu dedi dolapta sakla diye, soğuk bi şekilde mi damlatiyorsun ? Bebek için soğuk iyi değil derler ama

Canım bebek neden üşüsün havaya ihtiyacı var onunda yağmurlu havada bile çıkardım.. 7 günlükten beri dışarda benim ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…