Yemek tarifi bulmak uğraşmak güzel bisey ben de yapıyorumÜzülme canim.ben ailemle ayni sehirdeyim ama ramazan olunca bebegimle butun gun basbasayim. Kendine oyalancak birseler bul. Dizilerin eski bolumlerini izle.ard arda izlersin. Iftar icin degisik yemek tarifleri bul. Belli saatleri çay saati kahve saati vs belirle. Ben cay icerken balkona ckiyorum bebek uyurken o bile iyi geliyo. Pek disari da cikmiyorum bebek usur diye.
Canim damlalari dolabami koymak gerekiyor bunu eczane dememisti bizeCanim bize de doktor verdi dün. Ben alınca dolaba koymayı unutmusum daha acmadim.butun gece disarda kalmis. Bozulur mu acaba sen nerde tutuyosun
Canim bende yalnizim esimde gec geliyor bunaliyorum bende ama yapcak bisey yok bebegini arabasina koyup cikarabilirsin disari biz cikiyoruz birazarkadaşlar özellikle yalnız bebeği ile başbaşa olanlar neler yapıyorsunuz.ben ailemden uzakta bu şehire geçen yıl taşındım.bina da kapıcıdan başka tanıdığım insan yok.eşim sabah gidiyor akşam geliyor.çalışırken tanıştığım insanlar var ama diyaloğumuz tam gelişmedi daha doğrusu resmi.onlar bizi davet eder biz onları ederiz sanki sırayla.ama benim istediğim rahatça birbirimize gidip gelebileceğimiz laflayacağımız birlikte bir kahve içebileceğim bir kişi olsa yeter.ama yok.öğretmenim okullar kapandı resmi olan arkadaşlar da gitti kaldım böyle:)sizleri takip ediyorum bıdı bıdı bebeğimle konuşuyorum.ona benim arkadaşımsın diyorum.memelekete gidecem ama bayramda eşimin izni yok o zaman beni bırakıp dönecek.çok yalnızım bazen aşırı derece de üzülüyorum tıpkı şu an olduğu gibi.
Bende disarda tuttum d vitamininide gaz damlasi aguline kullaniyoruz onuda bozuldularmi acabaCanim damlalari dolabami koymak gerekiyor bunu eczane dememisti bize
Oluyo canim emzirirken karnindan gurul gurul sesler geliyo senin bebegininde geliyo muİyi hadi cok svindim canım ya büyüsün bizim minnaklar hemencik sağlıkla
Canım eğer çok emmiyorsa yani uzun süre emmiyorsa çok gaz oluşmuyormuş o yüzden de ağızdan çıkaramıyormus çok yutmadığı için...bağırsaklarında oluyormu çok gaZı
Öksürük beslendikten sonramı oluyor ? Bebeklerde emdikleri geri ağzına gelip boğazına kaçabiliyor. Bu da öksürtüyor .Öksürüğü beslenmeden bağımsız ve hırltılı balgamlıysa doktora götür bence , sprey beynine kaçmaz ama bizimki kadar küçük bebişlerde okyanus suyu gibi hipertonik spreylerdensw izotonik serum fizyolojik damlalar tercih edilirKizlar acil yardiminiza ihtiyacim war kizimin burnunda hirilti war okyanus suyu nazal asprator kullaniyorum sumuk gozukmuyo genizinde heralde war cikmiyo agladiginda falan hiril hiril tikaniyo bile bazen oksuruyo hemen ne yapicam onu nasil geciricem icim gidiyo hastanmi ettim 1aylik cocugu ya off canim cok skildi bu duruma aspratorle de gelmiyo cekilmiyo hapsirinca falanda cikmiyo ama bi hirilti war zorluyo yawrumu 3gun once dr a goturdum hasta degil iyi durumu dedi gecer burnu dedi baska ocean diye sprey werdi daha kullanmadim siz kullandiniz mi ho hu spreyi tonimer diye damla kullaniyodum onu devam ettirdim sprey beynine gider falan demisti saglik ocagi korkuttu resmen beni ama cocuk dr umda sprey werdi off izlar kafam allak bullak nasil gecirecem bunu ben yawrum rahat edemiyo genizine akinti yapiyo sanirim geniz akintisimi war anlamiyorum ama oksa dr soylerdi muayne etti bsey yok demisti
Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim war kizimin burnunda hirilti war okyanus suyu nazal asprator kullaniyorum sumuk gozukmuyo genizinde heralde war cikmiyo agladiginda falan hiril hiril tikaniyo bile bazen oksuruyo hemen ne yapicam onu nasil geciricem icim gidiyo hastanmi ettim 1aylik cocugu ya off canim cok skildi bu duruma aspratorle de gelmiyo cekilmiyo hapsirinca falanda cikmiyo ama bi hirilti war zorluyo yawrumu 3gun once dr a goturdum hasta degil iyi durumu dedi gecer burnu dedi baska ocean diye sprey werdi daha kullanmadim siz kullandiniz mi ho hu spreyi tonimer diye damla kullaniyodum onu devam ettirdim sprey beynine gider falan demisti saglik ocagi korkuttu resmen beni ama cocuk dr umda sprey werdi off izlar kafam allak bullak nasil gecirecem bunu ben yawrum rahat edemiyo genizine akinti yapiyo sanirim geniz akintisimi war anlamiyorum ama oksa dr soylerdi muayne etti bsey yok demisti
O sesler bizjmkindende cok geliyo sabaha kadar gurul gurul..Oluyo canim emzirirken karnindan gurul gurul sesler geliyo senin bebegininde geliyo mu
Teşekkr ederim , kucağımızda nssıl tutuyorsak kangurudada öyle duruyor kolumuzla poposunu destekliyoruz ya kangurudada poposunun altında yastık var bacakları da açık dizler bükük şekilde duruyor rahat olmasa ağlardı diye düşünüyorum bence rahattıki uyudu , momfortbabynin web sitesinde videosu da var ben de çok tereddütlüydüm ama kullanışlı gerçekten markete çarşıya gitmeye uygun bu arada 47 günlüğüz
Canım hasta değildir inş, dr bakmış hem, benim kızım da 2 haftalıkken burnu akıyordu hirliyordu arada öksürüyordu, ayni senin gibi korktum üzüldüm zor nefes aliyor kesin hasta diye hırıltı ciğerlerinde değil burundaydı çok küçük olduğundan enfeksiyondan korkup hastaneye götürmedim sonra kendiliğinden geçti deniz suyu felan kullanmadim annem sütünden bir iki damla akıt burnuna dedi ara ara bi kaç kez yaptim, hasta olsa hic durmaz emmez bile seniKizlar acil yardiminiza ihtiyacim war kizimin burnunda hirilti war okyanus suyu nazal asprator kullaniyorum sumuk gozukmuyo genizinde heralde war cikmiyo agladiginda falan hiril hiril tikaniyo bile bazen oksuruyo hemen ne yapicam onu nasil geciricem icim gidiyo hastanmi ettim 1aylik cocugu ya off canim cok skildi bu duruma aspratorle de gelmiyo cekilmiyo hapsirinca falanda cikmiyo ama bi hirilti war zorluyo yawrumu 3gun once dr a goturdum hasta degil iyi durumu dedi gecer burnu dedi baska ocean diye sprey werdi daha kullanmadim siz kullandiniz mi ho hu spreyi tonimer diye damla kullaniyodum onu devam ettirdim sprey beynine gider falan demisti saglik ocagi korkuttu resmen beni ama cocuk dr umda sprey werdi off izlar kafam allak bullak nasil gecirecem bunu ben yawrum rahat edemiyo genizine akinti yapiyo sanirim geniz akintisimi war anlamiyorum ama oksa dr soylerdi muayne etti bsey yok demisti
Yenidoğan aparatında poposuna gelecek şekilde bir yastık var bebeği alttan destekliyor ve bacakların poponun altında sıkışmasını önlüyor . Bacaklar yatarkenki pozisyondaki gibi duruyor bacaklar açık diZler bükük ayaklar popoya yakın (kurbağa gibi) bebeği saran destekli kumaş da bebeğin içerde dik ve sabit durmasını sağlıyor. Dün misafirim vardı bebeğimi yatağına koyunca uyandığı için momfortbabyye koyum birçok işimi yaptım oda uyudu içnde . Sizde poposunun altına batttaniye katlayıp koyup bi deneyinMerhaba
Bende momfortbaby aldım ama yenidoğan aparatı yok ve bebeğim içinde rahat edemedi. Ayakları içerde sıkışıyor ve bacakları açık olmadığı için. Bacakları nasıl açık duruyor sizde o aparat nasıl bunu sağlıyor rica etsem cevaplar mısınız? Teşekkürler.
Geliyo canım benimkininde hem hemen her emzirmede zaten gazı şiddetliyse memeye öyle bi asılıyo ki kıpkırmızı hırsla emiyo bazen çok kolay çıkarıyo bazen saatler sürüyo :-(Oluyo canim emzirirken karnindan gurul gurul sesler geliyo senin bebegininde geliyo mu
Bende sipariş ettim dün momfortbaby yenidoğan aparatıyla sizin memnuniyetiniz bana cesaret verdiYenidoğan aparatında poposuna gelecek şekilde bir yastık var bebeği alttan destekliyor ve bacakların poponun altında sıkışmasını önlüyor . Bacaklar yatarkenki pozisyondaki gibi duruyor bacaklar açık diZler bükük ayaklar popoya yakın (kurbağa gibi) bebeği saran destekli kumaş da bebeğin içerde dik ve sabit durmasını sağlıyor. Dün misafirim vardı bebeğimi yatağına koyunca uyandığı için momfortbabyye koyum birçok işimi yaptım oda uyudu içnde . Sizde poposunun altına batttaniye katlayıp koyup bi deneyin
Ca
canım üzülme bende tekim kimse yok yanımda oğlum var 8 yaşında hergün ikisini alıyorum parka gidiyorum 2-3 saat dolaştırıyorum.. Park'ta mutlaka birkaç kişi yanıma geliyor bebeğe bakmaya oturuyor konuşuyoruz :) bol bol arabasına at gezin dışarda.. Avm'ye falan git ama kendini hep dışarı at evde oturmaktan bunalırsın..
Yenidoğan aparatında poposuna gelecek şekilde bir yastık var bebeği alttan destekliyor ve bacakların poponun altında sıkışmasını önlüyor . Bacaklar yatarkenki pozisyondaki gibi duruyor bacaklar açık diZler bükük ayaklar popoya yakın (kurbağa gibi) bebeği saran destekli kumaş da bebeğin içerde dik ve sabit durmasını sağlıyor. Dün misafirim vardı bebeğimi yatağına koyunca uyandığı için momfortbabyye koyum birçok işimi yaptım oda uyudu içnde . Sizde poposunun altına batttaniye katlayıp koyup bi deneyin
Canim bir türlü nasil giydircem çıkarken bilmiyorum. Bursadayiz biz bu aralar serin hava. Evde uzun Kollu tulum giyiyo. Sen disari cikarkn nasil giydiriyosun? Bir defa hastaneye ince giysiyle goturmusum hasta ettim cocuguCanım bebek neden üşüsün havaya ihtiyacı var onunda yağmurlu havada bile çıkardım.. 7 günlükten beri dışarda benim ki..
Biz iki aylık olduk canım her ısı yapıyorum ben.Kizlar merhaba. Bizim kirkimiz bugun cikti. Bende yalnizim bu sehirde. Ilk zamanlar dikkkat ettim ama artik evi silip supurme temizleme ben yapiyorum mecburen vede dogal olarak surekli egilip dogruluyorum evde bide 5 yasinda cocuk olunca pesjnj toplamak gerekiyor. Bugun markete gittim onu al bunu al 3-4 kilo tasidim merdivenden cikarttim. Dikislerim biraz aciyo. Evde is yapincada agriyo biraz. Sizdede oylemi? Siz nelere dikkat ediyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?