2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Yemek tarifi bulmak uğraşmak güzel bisey ben de yapıyorum
Canım yaz geldi çok şükür yavaş yavaş çıkarabilirsin bebeği hem sana çok uyu gelir emin ol, uykusuz ken bile çıkıyorum ben uyuyup dinlenmekten daha iyi geliyor ferahliyorum, ben ara ara balkona çıkardım, en sıcak esmeyen vakitlerde ciktik yavaş yavaş alıştırdım. Bu sene bahar uzadı yaz gecikti

Canim bende yalnizim esimde gec geliyor bunaliyorum bende ama yapcak bisey yok bebegini arabasina koyup cikarabilirsin disari biz cikiyoruz biraz

Kizlar merhaba. Bizim kirkimiz bugun cikti. Bende yalnizim bu sehirde. Ilk zamanlar dikkkat ettim ama artik evi silip supurme temizleme ben yapiyorum mecburen vede dogal olarak surekli egilip dogruluyorum evde bide 5 yasinda cocuk olunca pesjnj toplamak gerekiyor. Bugun markete gittim onu al bunu al 3-4 kilo tasidim merdivenden cikarttim. Dikislerim biraz aciyo. Evde is yapincada agriyo biraz. Sizdede oylemi? Siz nelere dikkat ediyosunuz?

Oluyo canim emzirirken karnindan gurul gurul sesler geliyo senin bebegininde geliyo mu

Kizlar acil yardiminiza ihtiyacim war kizimin burnunda hirilti war okyanus suyu nazal asprator kullaniyorum sumuk gozukmuyo genizinde heralde war cikmiyo agladiginda falan hiril hiril tikaniyo bile bazen oksuruyo hemen ne yapicam onu nasil geciricem icim gidiyo hastanmi ettim 1aylik cocugu ya off canim cok skildi bu duruma aspratorle de gelmiyo cekilmiyo hapsirinca falanda cikmiyo ama bi hirilti war zorluyo yawrumu 3gun once dr a goturdum hasta degil iyi durumu dedi gecer burnu dedi baska ocean diye sprey werdi daha kullanmadim siz kullandiniz mi ho hu spreyi tonimer diye damla kullaniyodum onu devam ettirdim sprey beynine gider falan demisti saglik ocagi korkuttu resmen beni ama cocuk dr umda sprey werdi off izlar kafam allak bullak nasil gecirecem bunu ben yawrum rahat edemiyo genizine akinti yapiyo sanirim geniz akintisimi war anlamiyorum ama oksa dr soylerdi muayne etti bsey yok demisti

Öksürük beslendikten sonramı oluyor ? Bebeklerde emdikleri geri ağzına gelip boğazına kaçabiliyor. Bu da öksürtüyor .Öksürüğü beslenmeden bağımsız ve hırltılı balgamlıysa doktora götür bence , sprey beynine kaçmaz ama bizimki kadar küçük bebişlerde okyanus suyu gibi hipertonik spreylerdensw izotonik serum fizyolojik damlalar tercih edilir

Aynisi bizdede var cnm. Dr balgam var demsti bslgam sokturucu arti burun spreyu kullandim 15 gun gecmedi. Dr. Soyledim akciger filmi cekelim dedi bende Baska dr giturdum bisey yok ilaci kes cok kucuk dedi. Burjundan geliyo ses dddi serum fizy kullan aspiratorle temizle dedj ama hucbusey cikniyor burnjndan. Hiril hiril ses geliyo sinirim bozuluyo. Genizden geliyo gjbj bizkmkide bide srada horluyo dr . Burun yapusuylada alakali dedi. Buyudukce gecer dedu ama ben korkuyorum yjnede.

Merhaba
Bende momfortbaby aldım ama yenidoğan aparatı yok ve bebeğim içinde rahat edemedi. Ayakları içerde sıkışıyor ve bacakları açık olmadığı için. Bacakları nasıl açık duruyor sizde o aparat nasıl bunu sağlıyor rica etsem cevaplar mısınız? Teşekkürler.

Canım hasta değildir inş, dr bakmış hem, benim kızım da 2 haftalıkken burnu akıyordu hirliyordu arada öksürüyordu, ayni senin gibi korktum üzüldüm zor nefes aliyor kesin hasta diye hırıltı ciğerlerinde değil burundaydı çok küçük olduğundan enfeksiyondan korkup hastaneye götürmedim sonra kendiliğinden geçti deniz suyu felan kullanmadim annem sütünden bir iki damla akıt burnuna dedi ara ara bi kaç kez yaptim, hasta olsa hic durmaz emmez bile seni

Son düzenleme:
Yenidoğan aparatında poposuna gelecek şekilde bir yastık var bebeği alttan destekliyor ve bacakların poponun altında sıkışmasını önlüyor . Bacaklar yatarkenki pozisyondaki gibi duruyor bacaklar açık diZler bükük ayaklar popoya yakın (kurbağa gibi) bebeği saran destekli kumaş da bebeğin içerde dik ve sabit durmasını sağlıyor. Dün misafirim vardı bebeğimi yatağına koyunca uyandığı için momfortbabyye koyum birçok işimi yaptım oda uyudu içnde . Sizde poposunun altına batttaniye katlayıp koyup bi deneyin

Oluyo canim emzirirken karnindan gurul gurul sesler geliyo senin bebegininde geliyo mu
Geliyo canım benimkininde hem hemen her emzirmede zaten gazı şiddetliyse memeye öyle bi asılıyo ki kıpkırmızı hırsla emiyo bazen çok kolay çıkarıyo bazen saatler sürüyo :-(

Bende sipariş ettim dün momfortbaby yenidoğan aparatıyla sizin memnuniyetiniz bana cesaret verdi bol bol gezecez inş

Çok teşekkür ederim bende alayım o aparattan böyle hiç rahat değil ve satıcının söylediği gibi battaniye koymakla olmuyor.

Canım bebek neden üşüsün havaya ihtiyacı var onunda yağmurlu havada bile çıkardım.. 7 günlükten beri dışarda benim ki..
Canim bir türlü nasil giydircem çıkarken bilmiyorum. Bursadayiz biz bu aralar serin hava. Evde uzun Kollu tulum giyiyo. Sen disari cikarkn nasil giydiriyosun? Bir defa hastaneye ince giysiyle goturmusum hasta ettim cocugu

Biz iki aylık olduk canım her ısı yapıyorum ben.
11 kilo kadar taşıdığım da oluyor 15.gunden itibaren her işi yaptım ağır da kaldırdım eğilip dogruldum da hiç bişey olmadı çok şükür doğru mu yaptım Hayır. .
Ama sen 40 çıktı ağırlıkları kaldirirken karnını zorlamicak şekilde dikkat et canım.
Acicak benimki de ara ara acıyor normal sonuçta ameliyat canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…