- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
Tatlım sıcağa çok alıştırma bebişi hemen hasta olur Allah korusun.Canim bir türlü nasil giydircem çıkarken bilmiyorum. Bursadayiz biz bu aralar serin hava. Evde uzun Kollu tulum giyiyo. Sen disari cikarkn nasil giydiriyosun? Bir defa hastaneye ince giysiyle goturmusum hasta ettim cocugu
Canım sana dr mu dedi dolapta sakla diye, soğuk bi şekilde mi damlatiyorsun ? Bebek için soğuk iyi değil derler ama
Bende disarda tuttum d vitamininide gaz damlasi aguline kullaniyoruz onuda bozuldularmi acaba
Biogay oda sıcaklığında 1 ay kadar dayanabiliyor
Canim diger gaz damlasi benim hep dışarıda duruyo ama biogaia eczaci nedense buzdolabinda sakla dediCanim damlalari dolabami koymak gerekiyor bunu eczane dememisti bize
Evde derece var aslinda genelde 26-27 derece gosteriyo. Senin kac derece canim bir de nasıl giydiyosun evde ve disarida.Tatlım sıcağa çok alıştırma bebişi hemen hasta olur Allah korusun.
Mesela eve derece al canım oda isisina göre hareket et.
ben de ev islerini yalniz yapıyorum canim.cok yorulunca hafif sızı oluyoKizlar merhaba. Bizim kirkimiz bugun cikti. Bende yalnizim bu sehirde. Ilk zamanlar dikkkat ettim ama artik evi silip supurme temizleme ben yapiyorum mecburen vede dogal olarak surekli egilip dogruluyorum evde bide 5 yasinda cocuk olunca pesjnj toplamak gerekiyor. Bugun markete gittim onu al bunu al 3-4 kilo tasidim merdivenden cikarttim. Dikislerim biraz aciyo. Evde is yapincada agriyo biraz. Sizdede oylemi? Siz nelere dikkat ediyosunuz?
Tatlım bende senin gibi endişeliyim hep ince mi kalın mı diye.. Ama evdeyken hep yarım kollu badi üstüne ya alt üst pijama takımı Yada tulum giydiriyorum.. Daha hiç tek badiyle bırakmadım evde de dışarda da.. Dışarı çıkarken de aynı şekilde giydiriyorum.. İstanbul'da da hava soğuk..Pusetli bebek arabam var içine otutturup üzerine penye battaniye örtüyorum şapka ve eldiven kullanmıyorum ama hava esiyorsa şapka takıyorum.. Yıkarken ev soğuk gibi geliyor mesela yaz olsa bile hala ısıtıcı açıyorum:)Canim bir türlü nasil giydircem çıkarken bilmiyorum. Bursadayiz biz bu aralar serin hava. Evde uzun Kollu tulum giyiyo. Sen disari cikarkn nasil giydiriyosun? Bir defa hastaneye ince giysiyle goturmusum hasta ettim cocugu
Anladim canim sagol cevapladigin icin.Ben de bugün ısıtıcı kullandım. Kullanmama ragmen elleri mosmor oldu. Insan emin olamiyo usur mu diye :)Tatlım bende senin gibi endişeliyim hep ince mi kalın mı diye.. Ama evdeyken hep yarım kollu badi üstüne ya alt üst pijama takımı Yada tulum giydiriyorum.. Daha hiç tek badiyle bırakmadım evde de dışarda da.. Dışarı çıkarken de aynı şekilde giydiriyorum.. İstanbul'da da hava soğuk..Pusetli bebek arabam var içine otutturup üzerine penye battaniye örtüyorum şapka ve eldiven kullanmıyorum ama hava esiyorsa şapka takıyorum.. Yıkarken ev soğuk gibi geliyor mesela yaz olsa bile hala ısıtıcı açıyorum:)
Canim bizim de 3 haftadır burnu tikali. Doktor burun damlasi kullanmami ve gerekirse burnunu temizlememi soylemisti. Temizledigim halde acilmoyoKizlar acil yardiminiza ihtiyacim war kizimin burnunda hirilti war okyanus suyu nazal asprator kullaniyorum sumuk gozukmuyo genizinde heralde war cikmiyo agladiginda falan hiril hiril tikaniyo bile bazen oksuruyo hemen ne yapicam onu nasil geciricem icim gidiyo hastanmi ettim 1aylik cocugu ya off canim cok skildi bu duruma aspratorle de gelmiyo cekilmiyo hapsirinca falanda cikmiyo ama bi hirilti war zorluyo yawrumu 3gun once dr a goturdum hasta degil iyi durumu dedi gecer burnu dedi baska ocean diye sprey werdi daha kullanmadim siz kullandiniz mi ho hu spreyi tonimer diye damla kullaniyodum onu devam ettirdim sprey beynine gider falan demisti saglik ocagi korkuttu resmen beni ama cocuk dr umda sprey werdi off izlar kafam allak bullak nasil gecirecem bunu ben yawrum rahat edemiyo genizine akinti yapiyo sanirim geniz akintisimi war anlamiyorum ama oksa dr soylerdi muayne etti bsey yok demisti
Malesef bende de aynı altıdan oniki ye kadar ağlıyor hergün deli olacağım yakinda yazık gaz sancısi var evet doktor şanslıysan üç ay en az dedi canım orhan Osman kolik müzik yaz onu dinlet biraz iyi geldi bize bide ben her akşam iftardann sonra banyo yaptırıyorm oda rahatlatıyor ama bunun çaresi yok çekeceğizKızlar Merhaba. .Nasılsıniz. .ben perisanim psikolojim git gide kotulesio. ..bebegim biliyorsunuz gündüz hoc uyumuyo aksamlari dq 7 ile 10 arası çığlık çığlığa aglio..Bunun adı kolik Mis. .en az 3.ay sürermis ..1.yila kadar uzarmis. .sab simpleks ve nurse Harvey gaz ilacı kullanıyorum ama fayda yok..ne yapacağımı şaşırdım. Yaa.((
Canim geçmiş olsun benim bebeğimde ayniydi damla kullaniyorum gazini atsada arada yine oluyor ağlamalari ama en çok kimyondan fayds gördüm sabah bir çay kaşiği kimyonu bir çay bardaği suya koyup içiyorum ise yariyor Allahin izniyleKızlar Merhaba. .Nasılsıniz. .ben perisanim psikolojim git gide kotulesio. ..bebegim biliyorsunuz gündüz hoc uyumuyo aksamlari dq 7 ile 10 arası çığlık çığlığa aglio..Bunun adı kolik Mis. .en az 3.ay sürermis ..1.yila kadar uzarmis. .sab simpleks ve nurse Harvey gaz ilacı kullanıyorum ama fayda yok..ne yapacağımı şaşırdım. Yaa.((
Canim bio gaia alll benimkide 8 bucuktan snra basliodu saat 12 1 e kadar aliskanlik etmisti aglamayi artik ciglik cigliga bagiriyodu bu damla cok cokk iyi grldi allahn iznyle gaznida cikario kakada yapio ..benm bebegm poposunu uyarnadan kaka yapmiyordu belki okumusundur birayada yazmsdm. Ha birde gunde 3 kez birer cay kasigi saf zeytin yagi ver oda fayda ediyo.Kızlar Merhaba. .Nasılsıniz. .ben perisanim psikolojim git gide kotulesio. ..bebegim biliyorsunuz gündüz hoc uyumuyo aksamlari dq 7 ile 10 arası çığlık çığlığa aglio..Bunun adı kolik Mis. .en az 3.ay sürermis ..1.yila kadar uzarmis. .sab simpleks ve nurse Harvey gaz ilacı kullanıyorum ama fayda yok..ne yapacağımı şaşırdım. Yaa.((
Kiz sen de mi mayis annesi oldun :)Bende sezeryanlıyım ama ameliyat yerimi hiç rahatsız etmedi. Drum da 40 kontrolümde artık eski yaşantına dönebilir hoplayıp zıplayabilirsin demişti :) iyileştik çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?