2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim bir türlü nasil giydircem çıkarken bilmiyorum. Bursadayiz biz bu aralar serin hava. Evde uzun Kollu tulum giyiyo. Sen disari cikarkn nasil giydiriyosun? Bir defa hastaneye ince giysiyle goturmusum hasta ettim cocugu
Tatlım sıcağa çok alıştırma bebişi hemen hasta olur Allah korusun.
Mesela eve derece al canım oda isisina göre hareket et.

Canım sana dr mu dedi dolapta sakla diye, soğuk bi şekilde mi damlatiyorsun ? Bebek için soğuk iyi değil derler ama

Prospektusunde okudum canim buzdolabinda muhsfaza ediniz diye.ilk gun bebege vermefen ben dilimi degdirdim soguk degildi.2 haftadir hep ayni veriyorum

Bende disarda tuttum d vitamininide gaz damlasi aguline kullaniyoruz onuda bozuldularmi acaba

Gaz icin biogaia damlayi buzdolabinda muhafaza etmek gerekiyor. Iceriginde probiyotik dugun icin.Diger gaz damlalarinin saklama kosullarini bilmiyorum.D vitamini icin tetrazinc damla kullaniyorum.o odada duruyor.

Canim damlalari dolabami koymak gerekiyor bunu eczane dememisti bize
Canim diger gaz damlasi benim hep dışarıda duruyo ama biogaia eczaci nedense buzdolabinda sakla dedi
Ben de unuttum koymayi
Sonra ilacin kutusunu okudum 4 hafta disarida kalabiliyor yaziyo. Ben de disarida bıraktım

Tatlım sıcağa çok alıştırma bebişi hemen hasta olur Allah korusun.
Mesela eve derece al canım oda isisina göre hareket et.
Evde derece var aslinda genelde 26-27 derece gosteriyo. Senin kac derece canim bir de nasıl giydiyosun evde ve disarida.

ben de ev islerini yalniz yapıyorum canim.cok yorulunca hafif sızı oluyo

Canim bir türlü nasil giydircem çıkarken bilmiyorum. Bursadayiz biz bu aralar serin hava. Evde uzun Kollu tulum giyiyo. Sen disari cikarkn nasil giydiriyosun? Bir defa hastaneye ince giysiyle goturmusum hasta ettim cocugu
Tatlım bende senin gibi endişeliyim hep ince mi kalın mı diye.. Ama evdeyken hep yarım kollu badi üstüne ya alt üst pijama takımı Yada tulum giydiriyorum.. Daha hiç tek badiyle bırakmadım evde de dışarda da.. Dışarı çıkarken de aynı şekilde giydiriyorum.. İstanbul'da da hava soğuk..Pusetli bebek arabam var içine otutturup üzerine penye battaniye örtüyorum şapka ve eldiven kullanmıyorum ama hava esiyorsa şapka takıyorum.. Yıkarken ev soğuk gibi geliyor mesela yaz olsa bile hala ısıtıcı açıyorum:)

Anladim canim sagol cevapladigin icin.Ben de bugün ısıtıcı kullandım. Kullanmama ragmen elleri mosmor oldu. Insan emin olamiyo usur mu diye :)

Canim bizim de 3 haftadır burnu tikali. Doktor burun damlasi kullanmami ve gerekirse burnunu temizlememi soylemisti. Temizledigim halde acilmoyo
Geçen gün doktora gittik
Burnunun hala tikali olduğunu soyledim. Sen damlayi kullan bir de odasini sabah aksam mutlaka havalandir hava kuru olmasin dedi
Eger doktorun göğsünü dinlediyse muayene ederken cigerlerinden hirilti geldigini farkederdi.

Kızlar Merhaba. .Nasılsıniz. .ben perisanim psikolojim git gide kotulesio. ..bebegim biliyorsunuz gündüz hoc uyumuyo aksamlari dq 7 ile 10 arası çığlık çığlığa aglio..Bunun adı kolik Mis. .en az 3.ay sürermis ..1.yila kadar uzarmis. .sab simpleks ve nurse Harvey gaz ilacı kullanıyorum ama fayda yok..ne yapacağımı şaşırdım. Yaa.((

Malesef bende de aynı altıdan oniki ye kadar ağlıyor hergün deli olacağım yakinda yazık gaz sancısi var evet doktor şanslıysan üç ay en az dedi canım orhan Osman kolik müzik yaz onu dinlet biraz iyi geldi bize bide ben her akşam iftardann sonra banyo yaptırıyorm oda rahatlatıyor ama bunun çaresi yok çekeceğiz

Kızlar mustela nin hangi ürünlerin i kullaniyorsunuz cildi nemlendirmek icin oneribiz varmi bebek icin

Canim geçmiş olsun benim bebeğimde ayniydi damla kullaniyorum gazini atsada arada yine oluyor ağlamalari ama en çok kimyondan fayds gördüm sabah bir çay kaşiği kimyonu bir çay bardaği suya koyup içiyorum ise yariyor Allahin izniyle

Canim bio gaia alll benimkide 8 bucuktan snra basliodu saat 12 1 e kadar aliskanlik etmisti aglamayi artik ciglik cigliga bagiriyodu bu damla cok cokk iyi grldi allahn iznyle gaznida cikario kakada yapio ..benm bebegm poposunu uyarnadan kaka yapmiyordu belki okumusundur birayada yazmsdm. Ha birde gunde 3 kez birer cay kasigi saf zeytin yagi ver oda fayda ediyo.

Kizlar, 5 kat merdiven var asansor yok. bebegimi mersivenden cikrtmak sizce zarar verirmi sezeryan dikislerime? Komsular ameliyatlisin cikartma diyolar kirkimiz cikti. Birde korse ldim giymek istiyorum ama korkumdan giyemedimde. GEnelde dr.lar izin veriyo bazilari giyme diyomus.Forumda dikisleri acilanlari okuyunca cok oimpiriklendim ben

arkadaşlar ne kadar ilaca ve kimyasala meraklısınız..Gaz için kimyon,anason vs. kullanın eğe geçmiyorsa ilaca geçin,mesela bebek bakım ürüün yerine saf zeytinyağı kullanın kullanmadan önce azıcık ılıtıp bebeeğe sürün özellikle alt açınca yapın nasıl rahatladığını ve kakayı kolayca nasıl yaptığını göreceksiniz.Islak mendil yerine ılık su ve pamuk kullanın...Pişik olmayan bebeğe pişik önleyici krem sürmeyin yerine zytinyağı sürrün zaten anne sütü alan bebek pek pişik olmaz.Bazı anneler bebeğim beni emmiyor demiş arkdaş sen mama verir emzirmezsen(sürekli ) tabi ki mama yer emmez.Her bebek aynı değildir bazı bebekler minyon bazıları gürbüz olur illa kilo alsın diye mama vermeyin.Hiçbir iş yapamayaıp sürekli emzire anneleri tebrik ediyorum..Kimseye kişisel bir şey yazmadım kimse üstüne alınmasın..

nacizanem cnm teşekkür ederim ....o zaman sab simpleks ile nurse Harvey i bırakayim dimi..kimyon demişsin ..Bugün başladım içmeye. .inşallah faydası olur

Bende sezeryanlıyım ama ameliyat yerimi hiç rahatsız etmedi. Drum da 40 kontrolümde artık eski yaşantına dönebilir hoplayıp zıplayabilirsin demişti :) iyileştik çok şükür
Kiz sen de mi mayis annesi oldun :)

Moralim cok bozuk kizlar bugun bebisi 1. Ay kontrole goturduk 800 gr almis dogdugundan beri....doktora az geldi...gunduzleri pek uyumuyo cok zorlaniyo dedim sutunde azalma varmi dedi sanki iki gundur goguslerim eskisi gibi sertlesmiyo ama emdikten sonra birakiyo tekrar istemiyo aglamiyo dedim olsun demekki yetersiz sutun boyle giderse mamaya baslariz dedi ya 800 gr azmi ki cok uzgunum:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…