Canim gazi cikaramiyorum demistin ya doktor bugun dediki emdikten sonra dik tutup cikariyosunuz ya sivazliyosunuz yada cok nazik vuruyosunuz ondan cikmiyo dedi hafif kuvvetli pat pat vurun aradada sirtina bastirip tekrar vurmaya devam edin dediOluyo canim emzirirken karnindan gurul gurul sesler geliyo senin bebegininde geliyo mu
Kızlar mustela nin hangi ürünlerin i kullaniyorsunuz cildi nemlendirmek icin oneribiz varmi bebek icin
Sagol canim ya senin isinde zor surekli memede olunca hemen moralimi bozdu doktor oysa devam et emzir diyebilirdi hemen mamaya baslariz diyo dedim mamaya gelene kadar sagilip buzlukta bekleyen sutlerim vargmzsybg cnm benim bebeğim 700 gr almıştı 1. Ayda. Bana az gelmişti ama doktorum normal dedi. .üzülme bence emzirmeye devam et.. benim bebeğim sürekli memede..kendi hoc bırakmaz ben bıraktırinca da ağlar. .Çünkü bir süre sonra emzik niyetine kullaniyo ve emzik De almio..biliosun gazı ds çok.
Repucann senmisin :) sendemi derken ?? Sendemi mayısta doğurdun yoksa nasılsınız bebiş iyidir umarım akif napıyo bizim akif depresyonda şu anda :)) ay ne sevindim seni görünceKiz sen de mi mayis annesi oldun :)
Tesekkurler canim yabzaten lohusalik var bide adam oyle konusuncavinsan ister istemez geriliyor hic anne psikolojisini dusunmeden konusuyorlar :-(Kizlar 700 800 hic az degil ki, buna az diyen doktor mama meraklisidir diye dusunuyorum, en az sinir 500 ki her bebek cok kilo alcak cok yiycek diye bir sey de yok. Kendinizi bos yere uzmeyin lutfen. Sutum yetiyor mu falan bunlari da hic dusunmeyin, sadece emzirin, her sey yokuna gircek. Anormal bi sey olsa farkedersiniz zaten.
Moralim cok bozuk kizlar bugun bebisi 1. Ay kontrole goturduk 800 gr almis dogdugundan beri....doktora az geldi...gunduzleri pek uyumuyo cok zorlaniyo dedim sutunde azalma varmi dedi sanki iki gundur goguslerim eskisi gibi sertlesmiyo ama emdikten sonra birakiyo tekrar istemiyo aglamiyo dedim olsun demekki yetersiz sutun boyle giderse mamaya baslariz dedi ya 800 gr azmi ki cok uzgunum:-(
Haftsda en az 200 gram alirsa mamaya gerek yok dedi dr. Senjnki tam olarak oyle sakjn mama verme. Sutunu artirmaya bak.Moralim cok bozuk kizlar bugun bebisi 1. Ay kontrole goturduk 800 gr almis dogdugundan beri....doktora az geldi...gunduzleri pek uyumuyo cok zorlaniyo dedim sutunde azalma varmi dedi sanki iki gundur goguslerim eskisi gibi sertlesmiyo ama emdikten sonra birakiyo tekrar istemiyo aglamiyo dedim olsun demekki yetersiz sutun boyle giderse mamaya baslariz dedi ya 800 gr azmi ki cok uzgunum:-(
:)) nisan annesi olacaktim 1 mayista geldi kizim :)Repucann senmisin :) sendemi derken ?? Sendemi mayısta doğurdun yoksa nasılsınız bebiş iyidir umarım akif napıyo bizim akif depresyonda şu anda :)) ay ne sevindim seni görünce
Bizimkide öperken dişini sıkıyo :) geçen kayınvalidem bebişin altını açarken elini ısırmış gerçi arada bizide ısırıyo o yüzden bende anlamlandıramadım :) repu isim ne koydun kızmıydı senin minik:)) nisan annesi olacaktim 1 mayista geldi kizim :)
Bizim akif de bi seviyo bi dovuyo, hala konusmadigindan tam anlamiyorum ne hissettigini :)
Kizlar bebegim cok gazli,bir aydir ne yapacagimizi sasirdik.kendi de cok yoruluyor biz dearanizda bebegine zeytinyagi veren var mi?bir kac kere verdim ise yaradi fakat icindeki asit beni tedirgin etti.bende de cok gaz var sutümden bebege geciyor.gazi gidermek icin ya da olmasini engellemek icin ne yapabilirim?
canım bende bebeğe zeytinyagi veriyorum çok ta faydasını gördüm ilk vereceğin zeytinyaginı ısıt ufak birşey koy ısıtınca asidi gidiyormuş sonra bir daha ısıtmana gerek yok günde iki kere altını da yağlıyorum pişikde olmuyor Allaha şükür ben gaz için eczaneden humananın rezene kimyon karışımı çayından alıp içiyorum istersen bir dene faydasinı görürsün inşallahKizlar bebegim cok gazli,bir aydir ne yapacagimizi sasirdik.kendi de cok yoruluyor biz dearanizda bebegine zeytinyagi veren var mi?bir kac kere verdim ise yaradi fakat icindeki asit beni tedirgin etti.bende de cok gaz var sutümden bebege geciyor.gazi gidermek icin ya da olmasini engellemek icin ne yapabilirim?
Tamam canim cok cok sagolHaftsda en az 200 gram alirsa mamaya gerek yok dedi dr. Senjnki tam olarak oyle sakjn mama verme. Sutunu artirmaya bak.
Eşine ne diyeceğimi bilmiyorum bahane mi yani kokmuşmuşbu zor dönemde eşi yanında olan ve sadık olan bayanlar çok şanslısınız. benim eşim nefsine yenilip 2 kez aldatmış beni. sabah itiraf etti. suçu da bana attı. neymiş ilişki sırasında kokmuşum. suç ben de mi. 20 gün önce doğum yapan kadına ısrar edilir mi birliktelik için( ayrılık kapıda
Bizimkide bir aylık kucakta uyuyor yatağa koyunca 10 dk sonra uyanıyorBende kendi haline birakacagimmuyumasi icin derdim hep ne sallama ne kucak ama uykusu geldigi halde bizimkide uyuyamiyo canim en sonunda agliyo sinirinden emzik veriorum bazen onunla uyuyordu ama dunden beri banamisin demiyo dun cok huyzuzlandi aldim kucagima iki salladim uyudu hemensabah ta uyumayinca yine huzursuzlaninca kucagima aldim.yok yine kucakta butun evi dolastik oyle uyudu kaldi daha once bunlari hic yapmamisken nasil alisti buna anlamiyorum..uyumayinca sen ne yapiyorsun canim bekliyormusun kendi uyusun diye
1200 + doğum sonrası ağrı kesici verdiler 200 tl de o istanbul güneşli medicinearanızda sezeryan doğum yapan varsa hastane masrafları ne kadar tuttu öğrenebilir miyim? şimdiden teşekkür ederim...
Bu yüzden diyorlar annelik doğurmakla olmuyor diyeBu haber sizi de ağlattı mı
Kayseri’de dün sağlık ekiplerinin ihbar üzerine gittiği evde baygın halde bulup hastaneye kaldırdığı 2 yaşındaki Adem Avşar yaşamını yitirdi. Polis, çocuğun annesi ve sevgilisini ölüme sebebiyet verdikleri iddiasıyla gözaltına alındı.
Olay, dün gece merkez Kocasinan İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Makbule A., 112 Acil Yardım hattını arayıp, 2 yaşındaki oğlu Adem’in düşerek bayıldığını söyleyip yardım istedi. Eve gelen sağlık ekibi, vücudunda dayak izleri bulunan çocuğu ilk müdahalenin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım servisine kaldırıldı. Solunumunun durduğu belirlenen minik çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Adli tabiplikte yapılan otopside minik Adem Avşar’ın ince bağırsağının koptuğu ve iç kanama geçirdiği, vücudunda morluklar olduğu, 15’e yakında dayak izi bulunduğu saptandı. Bunun üzerine Cumhuriyet Savcılığı olaya el koydu. İlk bulgulara göre işkence sonucu öldüğü şüphesi üzerinde durulan minik Adem’in cesedini teşhis etmeye gelen annesi M.A. ile onun 3 aydan bu yana birlikte olduğu ileri sürülen inşaatçı K.D. cinayet suçlamasıyla gözaltına alındı.
Anne sütü emdiği için dövmüş
Üç yıldır inşaat işçisi H.A. ile evli olduğu belirtilen M.A.’nın, 3 ay önce tanıştığı inşaat ustası K.D. ile birlitke olduğu ileri sürüldü. Sevgilisinden çocuk sahibi olmak isteyen M.A.’nın, halen kendisini emmeye devam eden oğlu Adem’i vazgeçirmek için sık sık dövdüğü iddiası ortaya atıldı.
Sorguya alınan M.A.’nın, ölen oğlu Adem’in vücudundaki morluk ve dayak izleri için "Onu severken ısırdığım için o izler oldu" dediği öğrenildi. M.AA. ve sevgilisi K.D., sorgularının tamamlanmasının ardından ’işkenceyle ölüme neden olmak’ suçlamasıyla adliyeye sevk edilecek.
KAYSERİ/DHA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?