Bende artikuandirmiyorum ne zaman uyanirsaemziriyoeum. Uyku duzeni yok malesef. Heniuz duzene hirecek gibide degil. Gazi var sik sik uyaniuozatenKızlar beslenme konusunda çok kafam karışık. Benim kızım tek meme ve 5dk emiyo.dogdugundan beri ben en gec 3-4 saatte uyandirip emzirdim. Pek kendisi uyanamiyo ozellikle geceleri.doktora sordum artık sen uyandırma onun duzenine sen uy dedi. Deneyeyim dedim gece 8 saat uyudu. cok fazla uyuyo. Napcam bilmiyorum. Bir de siz uyku duzenine basladiniz mi? Hergun ayni saatte uyutabiliyo msnz?
Cildi nemlendirmek icin kullandigin urunun adini ogrenebilirmiyim canimBenim banyo urunlerinin hepsi mustela. Masaj icin yagindan cok memnunum
Rezene sen.ic cocugada gecsin birde humananin cay var onu alin rezene kimyon cayi.biz agulin gaz damlasi kullaniyotuz bitkisel iyi bir damlaKizlar bebegim cok gazli,bir aydir ne yapacagimizi sasirdik.kendi de cok yoruluyor biz dearanizda bebegine zeytinyagi veren var mi?bir kac kere verdim ise yaradi fakat icindeki asit beni tedirgin etti.bende de cok gaz var sutümden bebege geciyor.gazi gidermek icin ya da olmasini engellemek icin ne yapabilirim?
Ooyy 8 saatmii çok ilginç maşallah mi desem ne desem bilemedim benim oluşum 34 günlük iki saate bir saat kurmuş gibi uyanip emiyo bazen her saat emiyo hiç uyumadi sekiz saatKızlar beslenme konusunda çok kafam karışık. Benim kızım tek meme ve 5dk emiyo.dogdugundan beri ben en gec 3-4 saatte uyandirip emzirdim. Pek kendisi uyanamiyo ozellikle geceleri.doktora sordum artık sen uyandırma onun duzenine sen uy dedi. Deneyeyim dedim gece 8 saat uyudu. cok fazla uyuyo. Napcam bilmiyorum. Bir de siz uyku duzenine basladiniz mi? Hergun ayni saatte uyutabiliyo msnz?
Canım eğer icerisi 27 drece ise yarım kol giydiriyorum.Evde derece var aslinda genelde 26-27 derece gosteriyo. Senin kac derece canim bir de nasıl giydiyosun evde ve disarida.
Kimi alışır yapma uyku düzeni oluşturamazsın sonra kendi uyumaz diyor kimi anne kokusuna ihtiyacı var diyor kafam çok karışıkBizimkide bir aylık kucakta uyuyor yatağa koyunca 10 dk sonra uyanıyor
Cildi nemlendirmek icin kullandigin urunun adini ogrenebilirmiyim canim
asosyalmedya cnm tsk ederim. Çok soru soruyorum ama peki kakasi nasıldı. .benimki ishal gibi 3 gündür. Çok sulu..Bugün de yesilimsi idi..emerken aglio sürekli. .ağzı da süt dolu sütum yok desem.. ogleden sonra doktora goturcem bakalım. .acaba laktoz inteloransi mi var
Kimyon vana fayda etmedi yaaa... Ama cogu kisi fayda gormus kimyondan.. Bende BIOGAIA dan fayda gordum 40 tl falan canm. Her gun ayni saate 5 yada 6 damla ver benmki gece azdigi icn 23.30 da veriorum cok fayda gordum sende dene yaz ona gore merak edermnacizanem cnm teşekkür ederim ....o zaman sab simpleks ile nurse Harvey i bırakayim dimi..kimyon demişsin ..Bugün başladım içmeye. .inşallah faydası olur
Ruya gormus olabilir mi acaba canm benm bebegmde bi kez olmustu nazardegms olabilit belki bi okuyun.Kızlar bebeğiniz hiç uykusundan çığlık çığlığa ağlayarak uyandımı dört gündür hergün bebeğim farklı saatlerde derin uykusundan ağlayarak uyanıyor ama öyle böyle ağlamak değil sadece bir dk suruyor kucağıma alıyorum hemen susuyor yatırır yatırmaz da uyuyor dün ben mutfaktaykende oldu babası kucağıma almadım hemen sakinleşip uyudu diyor gaz değil eminim nedenİ ne olabilir :-(
Biogaia damla kullaniyorum cok ise yariyor canm. Saf zeytinyagida verbeilirsn ben hergun veriyorum doktorum önerdi gunde 3 kere 1 cay kasigi verebilirsn dedi bende zarari olur diye vermiyordum dedm yok hayir tam tersi beyin gelisimine etkili dedi verebilirsn yaniKizlar bebegim cok gazli,bir aydir ne yapacagimizi sasirdik.kendi de cok yoruluyor biz dearanizda bebegine zeytinyagi veren var mi?bir kac kere verdim ise yaradi fakat icindeki asit beni tedirgin etti.bende de cok gaz var sutümden bebege geciyor.gazi gidermek icin ya da olmasini engellemek icin ne yapabilirim?
Canim.benimde aklima birtek o geliyo kirkimiz cikmadi daha korkuturlatmis demi :-( okuyorum hergun canim ama yine de korkuyo sanirimRuya gorm
Ruya gormus olabilir mi acaba canm benm bebegmde bi kez olmustu nazardegms olabilit belki bi okuyun.
Canim bende hatay abtakya mozaik hastanesinde dogum yaptim 700 tl odedim.Canım ben de ilk başlarda oyleydim şimdi yatiriyorum üstelik yan yatirmama rağmen kendi kendine dönüyor artık
Canım benimki de hep geriniyor ne var ki bunda anlamadim
Canım ben mozaik doğum yaptım 650 tl
Ahhhh canim ben oglumda yasadim bu durumu resmen nefesini tutmustu. Gozleri kaymisti. Ablama bagiriyordum abla oglum oglum... sonra krndine gekdi rengi acildu ve az onceki durumu yasatan kendisi degilmis gibj dindh kaldi kisa bir sure. 3-4 d3fa yasadik bu durumu.arkadaşlar hazır netteyken benim bebeğim 30 günlük olunca aşıya götürdük.hemşire aşıyı yapınca çocuk bir çığlık attı.ağlamaya başladı sonra tek nefes aldı ağlamaya devam edeceğine resmen soluğunu tüketip mosmor bildiğiniz patlıcan moru oldu.sesi gitti.hemşire normal dedi ben pijamasını bile çekmeden kucağıma aldım yanağımı yanağına koyup tamam yavrum geçti diye teselli ettim de rengi düzeldi ama donuk donuk bir noktaya baktı ve hiç bişey olmamış gibi sakinleşti.daha sonra da mama hazırlarken ağlıyordu.ana kucağına bıraktım mamyı soğutuyordum ufak ufak ağlamaya başladı ha geldim gelecem derken yine aynı şoku bana yaşattı.bu normal mi?iki kez başıma geldi çok korkunçtu.
Dun denedim uykusu vardı emzik verdim her zaman uyurken dinlediğimiz müziği açtım ama uyumadı öyle bana baktı sonra da ağladı, kucağıma aldım 5 dk ya kalmadan uyudu :) ilerde biraz daha büyüyünce kendi kendine uyumaya alışırlar inş, hala bize ihtiyaçları var sanırımKimi alışır yapma uyku düzeni oluşturamazsın sonra kendi uyumaz diyor kimi anne kokusuna ihtiyacı var diyor kafam çok karışık
Canm hayirli olsun bebeğin ibrahim saracoglu hergün mercimek tanesi buyuklugunde muskat yutun bebek ve sizdeki gazi alir demisti istersen bir dene insallah gecer.Kizlar bebegim cok gazli,bir aydir ne yapacagimizi sasirdik.kendi de cok yoruluyor biz dearanizda bebegine zeytinyagi veren var mi?bir kac kere verdim ise yaradi fakat icindeki asit beni tedirgin etti.bende de cok gaz var sutümden bebege geciyor.gazi gidermek icin ya da olmasini engellemek icin ne yapabilirim?
Tamam canim tesekkurlerMustela massage oil cnm seffaf sisesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?