2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim benim en dogrusu aslinda...yani biraz arastirinca bende uyku egitimi icin erken oldugunu ogrendim en dogrusunu yapiyorsun huzursuzlandigi her an kucagima aliyorum bende yuzunu ya omzuma kokuyor ya fogsume aninda sakinkesiyor dedigin gibi gece yatirirken uyuyamadi biraz kucagimda salladim uyudu bazen omzumda uyuyor bazende besiginde salliyorum bende cogu zaman kendiliginden uyuyor zaten uykuya dalmasi gecikirse yapiyorum bublari kim ne derse desin bebegini en iyi anne tanir anne bilir ve nasil isterse oyle uyutur yetistirir

canım 1. ay 1 kilo aldı. bu ay uyandırmamaya başlayınca inşallah kilo alımında azalma olmaz

Canım eğer icerisi 27 drece ise yarım kol giydiriyorum.
26 25 civarında çıt çıtli atlet üstüne yarım kol.
Dışarıya ince uzun kol giydiriyorum canım
üşür diye cesaret edem,yorum canım. içeride de uzun kol duruyo. çıkarınca soğuyo vücudu sanki

gündüzleri birşekilde uyanıyo da geceleri uzun uyuyo canım. aç olmadığından emin olsam içim rahat etcek :)

canım benimki de 1 kilo almıştı, hem sağlık ocağı hem de doktorumuz normal dedi. her doktor farklı mı referans alıyo anlamadım. benim de eskisi gibi sert degil ama bezini takip ediyorum azalma yok sanki ıslatmasında falan. bakalım 2. ay kontrolünde belli olucak.

kızlar pilli sallanan salıncak ya da ana kucağı almayı düşünüyorum. kullanan var mı?? bir de tutumlu anne diye bir site var hiç alışveriş yaptınız mı ordan. gerçi anakucağında kargo ücreti çok tutarsa sıfır almak daha mantıklı. bilen varsa cevaplarsanız sevinirim.

Bende anlamadım ki neyi baz alıyorlar canım mesela bugün sağlık ocağına gittik aşısı vardı 1 kg almış çok çok iyi bakmışsın tebrik ederim aynen devam dedi tartılarda farklı demekki moralim yerine geldi açıkcası sütümde iyiçok şükür artık

maşallah canım sevindim. kaç günlük oldunuz?

Slm arkadaşlar :) kalça çıkığı ultrasonu ve ve rota virüsü aşısı yaptırdınıznmı ? Veya yaptıracakmısınız? Fikriniz nedir? Ben ilk oğluma yaptırmamıştım o zaman haberim yoktu bunlardan.

Duyguya katılıyorum 800 gr fena değil bence de.
Gaz konusunda biz de kuru dutu kaynatıp suyunu veriyoruz Faydası oluyordur inşallah gene de gazı oluyor

Kizlar 40im cikti gobek duruyo uzun zamandir bir gerileme olmadi.sezeryanoldum. Dogumdan cikinca kilom neyse simdide aynigram degismedi. Yiyorum emzirdigim icinde hareket ediyorum cok emxirdikce gider derler gram farketmedi. Sizde durumlar nasil?
Canım ben yürüyüş yapıyorum. Yürüyüş bandında.

canım 1. ay 1 kilo aldı. bu ay uyandırmamaya başlayınca inşallah kilo alımında azalma olmaz
Dr lar kontrolde korkutup anlaşmalı firmalarının mamasını yazıyo hemen 500 gr artış varsa aylık emzirmeyi bırakma sakın mama başlayınca çok emmiyolar süt azalıyor 1 Kilo çok iyi maşallah bak dikkat et bu dediğime dr mama yazmak için bahaneye bakacak yani Kilo artışı az gibi falan da filan Kilo artışını sen takip et annelik hissiyatına güven arkadaşıma hemen mama önermişlerdi güvendiğim bir dr à gittik minyon bu bebek annesi gibi dedi Kilo artışı çok normal dedi genetik yapınızı da dikkate al

Ultrason zorunlu zaten Rota virüsü ishal ve kusma yapabilir bebeği yorma bence

Kızlar yardım istiyorum.. Oğlum bazı günler hiç uyumuyor 10- 15 saat uyanık kaldığı oluyor tam uyutuyorum yerine koyduktan bir dakika sonra uyanıyor.. Bazı günler de çok uyuyor beslemek için bile uyandıramıyorum.. Başka böyle olan var mı?

@hukukcu cnm Merhaba. .benim kızım da her gün sabah 7 de kalkar...akşam 10 a kadar uyumaz sadece memede uyur..koyarim yatağına uyanır. .Tüm. gün hiç ji is yapamıyorum bazen akşam 10 u iple çekiyorum. Doktora gittim uyumuyo sürekli aglio diye..Bazı bebekler böyle olabilir. Dedi. .tabi ben bitap dusuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…