- 22 Kasım 2014
- 150
- 150
- 33
- 31
canım o çayı nasıl yapiyorsun tarifini verir mısın birde ben hazır rezene çayı içiyordum sen aktardan mı aldınArkadaslar ben nisan annesiyim 27 nisanda dogum yaptim mayisa yakin oldugum icin girip bi bakayim dedim. Gaz sancisindan cok sikayet edilmis bizde cok cektik aksam 6da baslar 22:30 a kadar aglardi oglum. Nurse harveys kullandik ise yaramadi sab simplexe gectik ayni zamanda kimyon ve rezene cayina basladim ve bebegim artik aksamlari huzurlu bir bebek oldu simdi sab simplexi biraktim kimyon ve rezeneyi iciyorum. Yanliz cayi yapmanin iki puf noktasi var birincisi tohumlari ezeceksiniz ikincisi agzi kapali demlenecek. Icinde ucucu yaglar varmis agzi acik demlenirse onlar ucuyormus.IBen gunde 3 kupa iciyodum simdi tek kupaya dusurdum Umarim sifa olir bebeklerinizd
Dün eşim elektrikli Salıncak almış iyi oldu canım en azından bir iş yapacağımda koyuyorm sallanıyor yanımda sevdi bence bide benimki akşam çok ağlıyordü iyi geldi birde bebeği emzik almayan arkadaşlar soothie emzik aldık hemen alıştı kaç tane denedik almamışti tavsiye ederimkızlar pilli sallanan salıncak ya da ana kucağı almayı düşünüyorum. kullanan var mı?? bir de tutumlu anne diye bir site var hiç alışveriş yaptınız mı ordan. gerçi anakucağında kargo ücreti çok tutarsa sıfır almak daha mantıklı. bilen varsa cevaplarsanız sevinirim.
Markasi ne canim salincagin bir de biliyirsan fiyatiDün eşim elektrikli Salıncak almış iyi oldu canım en azından bir iş yapacağımda koyuyorm sallanıyor yanımda sevdi bence bide benimki akşam çok ağlıyordü iyi geldi birde bebeği emzik almayan arkadaşlar soothie emzik aldık hemen alıştı kaç tane denedik almamışti tavsiye ederim
Evet rezeneyide kimyon tohumunuda aktardan aldim hergun bir kupaya 1er tatli kasigi ezip kaynak suya koyup agzi kapali olarak demliyorum ilininca iciyorum ilk baslarda 3 kupaya kadar ictim ama artik 1 tane yeterli oluyo sabahlari kuzucum sutunu emerken pit pit pit cikariyo gazlari...canım o çayı nasıl yapiyorsun tarifini verir mısın birde ben hazır rezene çayı içiyordum sen aktardan mı aldın
Sunny Baby canım iki yüze almış çok kaliteli değil ama iş görüyorMarkasi ne canim salincagin bir de biliyirsan fiyati
Canim bende ayni durumu dun bende yasadim pembemsi bi akinti oldu ama devami gelmedi hemn gecti. Bende anlam veremedim kiz gibi olduk sanirsam ondandirKızlar affınıza sığınarak soruyorum cinsel ilişki sonrası ertesi gün akıntıyla karışık gibi hafif pembe kanama oldu ama az normal mi 47 günlük olduk bugün ve 3 cude böyle oldu adet falan başlangıcı mı acaba kafamda deli sorular bilgisi olan varsa beni bilgilendirsın lütfen :-(
Normal doğum oldu sanırım canım değilmi normal daha çok etki bırakıyor sanki insanın üzerinde...suni sancıyla doğum yaptım sabah yattım aksama kadar gelip açıklığı kontrol etmeyen kalmadıbu konunun açılması çok isabet olmuş ben nasıl sorsam diye düşünüyordum. biz de 53 günlük olduk ama ben çok korkuyorm ilişkiye girmekten. hamilelikte bana hep yasaktı. uzun bir ara verdik acaba ondan mı diye düşünüyorum. gayet sağlıklı birlikteliğimz vardı evlendiğimizden beri. eşim de kesinlikle zorlamıyor kendini hep bana uyduruyor. ama yapamadım işte. dikişler açılacak diye korkuyorum. oysaki dikişler de kapandı artık. ama canım yanıyor. ben hiç acı çekmezdm ki off. karnıma tüm vücuduma kramplar girdi. ben böyle değildim. aklım hep bebekte kalıyor ama bu da mani değil ben o an doğum anını hatrlıyorum anlatamasm da lütfen bana güzel bişeyler söyleyin napacağım ben. erken de diyebilirsiniz ama bndeki bu korku ertelemekle geçer mi ki
Fazla derken ne kdr aldi canimbebeği fazla kilo alan var mı ya? benim oğluş biraz fazla kg aldı
evet canım hay ağzına sağlık korkumun sebebi tam olarak bu. ya açılmaya bakmak için gelen ebe geliyor aklıma. hasta bakıcı gözümün önüne geliyor ya biri gelip karnıma bastıracakmış gibi hissediyorum. biliyorum belki komik geliyor ama. ben kolay bi doğum yaptım 1,5 gün bekledm ama olsundu dayanılmaz değildi. doğumdan gülerek çıktım hatta. ama ben de hep şok sonra ortaya çıkar zaten. ama eşim de senn dediğin gibi diyor. yavaş yavaş deneriz stres yapma sen diyor ama başarısız olmak beni incitiyor. eski ben yok ortada. ben hep daha istekliydim. dua et bana olur muNormal doğum oldu sanırım canım değilmi normal daha çok etki bırakıyor sanki insanın üzerinde...suni sancıyla doğum yaptım sabah yattım aksama kadar gelip açıklığı kontrol etmeyen kalmadıdoğum anı tam bir faciaydı zaten üstüne birde kontroller dikişlerim enfeksiyon kaptı falan filan :-( bende şimdiden kar kara düşünüyorum nasıl olacak diye ki hamileyken ben isterdim eşim yanaşmazdı düşün ama sana tavsiyem yavaş yavaş dene yani direkt ilişki değilde kendini hazır hissedene kadar çok ileri gitme böyle demekte biraz komik oldu ama aklıma gelen şey bu bende bir anda ilişkiye girmektense yavaş ilerleöeyi tercih edeceğim sanırım
bebeği fazla kilo alan var mı ya? benim oğluş biraz fazla kg aldı
Hiçte komik değil canım çok zor şeyler bunlar bak ne mutlu ki eşin anlayışlı zaten o telaşla insan pek birşey anlamıyor ama düşündükçe o anları tekrar yaşıyorsun sanki ve ne kadarda kötüymüş aslında diyorsun bol bol ederim canım dua canını sıkma herşey yavaş yavaş düzene girecekevet canım hay ağzına sağlık korkumun sebebi tam olarak bu. ya açılmaya bakmak için gelen ebe geliyor aklıma. hasta bakıcı gözümün önüne geliyor ya biri gelip karnıma bastıracakmış gibi hissediyorum. biliyorum belki komik geliyor ama. ben kolay bi doğum yaptım 1,5 gün bekledm ama olsundu dayanılmaz değildi. doğumdan gülerek çıktım hatta. ama ben de hep şok sonra ortaya çıkar zaten. ama eşim de senn dediğin gibi diyor. yavaş yavaş deneriz stres yapma sen diyor ama başarısız olmak beni incitiyor. eski ben yok ortada. ben hep daha istekliydim. dua et bana olur mu
3250 doğdu. şuan 5i geçmiştir aşkım. resmen boğazında ikinci çene çıktı. boğazına baktım da en diplere kir birikmiş resmen. nasıl anlatılır onu da bilmiyorum ki. kısaca tosun oldu çıktı yaFazla derken ne kdr aldi canim
Canim sezeryansan icteki taralar henuz iylesmedi zaten acimasi cok normalbu konunun açılması çok isabet olmuş ben nasıl sorsam diye düşünüyordum. biz de 53 günlük olduk ama ben çok korkuyorm ilişkiye girmekten. hamilelikte bana hep yasaktı. uzun bir ara verdik acaba ondan mı diye düşünüyorum. gayet sağlıklı birlikteliğimz vardı evlendiğimizden beri. eşim de kesinlikle zorlamıyor kendini hep bana uyduruyor. ama yapamadım işte. dikişler açılacak diye korkuyorum. oysaki dikişler de kapandı artık. ama canım yanıyor. ben hiç acı çekmezdm ki off. karnıma tüm vücuduma kramplar girdi. ben böyle değildim. aklım hep bebekte kalıyor ama bu da mani değil ben o an doğum anını hatrlıyorum anlatamasm da lütfen bana güzel bişeyler söyleyin napacağım ben. erken de diyebilirsiniz ama bndeki bu korku ertelemekle geçer mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?