2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar kızım çok halsiz baygın gibi uyuyor çok üzülüyorum uyandiriyorum bana bakıp geri uyuyor

En guZelini yapmissin canim, ne guzel sizin duzeniniz oturmus masaallah darisi bizlere, biz hala cok sik uyaniyoruz, uykusuzluk hat safhada, annemler gidince ne yapacagim diye dusunuyorum:) rezene veriyorum biberonla demissin, bende vermeye basladim da ne kadar vercegimi kestiremiyorum herkes farkli bir sey soyluyor ve oglum tadini pek sevmedigi icin bazen sutumu sagip karistirip veriyorum ama onuda doktoru muz onermedi, miktar sormayi da unuttum:/sen ne kadar veriyorsun acaba?

Kizlar cok kotuyum bir haftadir bebegim kusmaya basladi ama oyle sizinti seklinde degil fiskirir tarzda kusuyordu ve fazla cikariyordu bugunde kustu kisarken hem cok zorlandi hemde afedersiniz bir yetiskin kadar cok cikardi normal bi durummu bu kadar kusmasi:-(

Gaz ilacı kullanıyormusunuz ? Yada şöyle diyim büyük oğlumda ben sab simplex kullanıyordum gazını çıkarırken baya fışkırarak kusuyordu kusmalar aşırı beslenme ve gazdan bağımsız ve fışkırır tarzda ise korkutmak istemem ama enfeksiyon belirtisi olabilir? Genel hali nasıl peki genelden farklı huysuzluğu ağlamasıvarmı

Gaz ilacı kullanmıyorum canım gündüzleri çok huysuz uyuyamıyor bir türlü sadece kusmadan bes on dk önce çok durgunlaşıyor hiç kıpırdamadan yatıyor sonrada çıkarıyor işte :-(

Kizlar bugun 2.ay asilarini olduk,cok agladi kuzum,icim gitti 3 tane asiyi ayni anda yaptilar.hemsire ates yapabilir dedi.aranizda asi olan var mi,sizde ates yaptimi?kucagimda uyuyor saatlerdir icini cekiyo,kiyamiyorum birakmaya.gece ateslenir diye korkuyorum.saati kurdum saat basi kalkip atesine bakacagim

Canım biz olduk Allah'a sukur bir sıkıntı olmadı en yüksek 37.6 oldu ateşi 1 saat sonrada 36 oldu tabi gün boyu atesini olçtum insaAllah sizinki de ateslenmez

Gayet normal canim masaAllah de oglusuna kiz nazar edecen cocugu :) bizimkini goren 6 aylik zannediyor masaAllah subhanAllah
ayy aşkım sorma ya. taşımakta zorlanıyorum valla. aman maşallah da kilosu fazla geldi bana. ama çok güzel bi bebek. görenler aşık oluyor valla. 41.5 kere maşallah

hergün yıkıyorum bitanem.
ha bu arada dünden beri bu kelimeyi düşünüyordum aklıma getirdin. ha sen çok yaşa. gıdısı çıktı diyecem gıdı kelimesi aklıma gelmiyor :))

benim de sütüm kesildi. eşimle büyük sorunlar yaşadığım için. hep çözüm aradım. boş memeden sürekli emzirdiğim için göğüsüm mahfolmuştu. derdimi anlattıyordum insanlar emzir emzir diyip durdular. bu iyice mahfetti psikolojimi. ama bildiğimi yaptım ve göğüslerimi tamamen iyileştirdim ve hemen emzirmeye başladım. o emdikçe az da olsa sütüm gelmeye devam etti. hurma yiyorum hergün. yoğurt çorbası icat ettim kendi tarifim :)) şuan günde 2 kez mama veriyorum sadece. onun dışında hep emziriyorum. süt yapan en iyi şey moral. mutlu olmaya çalış, bebişle hep konuş oyna ve onu da benim yerime ısırrrr :)

Ne guzel vermissin canim,ben 60 kiloyum Dogumdan beri bir gram veremedim,kendimi gordukce sinirlerim bozuluyo hic bir kiyafetim olmuyoalisveris yapasim da gelmiyo hic bisey yakistiramiyorum ,nasil gitcek bu kilolar bilmiyorum
aşkım 60 kg fazla değil ki. zayıflık da iyi bişey değil. bacaklar kollar sopa gibi. ama bende de göbek var :) keşke ben de 60 olsam :)

biz çok uzun zamandır hep biberon kullandık. ama benim aşkım emmeyi unutmadı. hani derler ya biberona alışınca anneyi emmez diye. bizde öyle olmadı valla. çok şükür oğlum güzelce anne sütünü de alıyor. işin püf noktasını öğrenmek lazım :)

moralini bozma sakın. günlük yürüyüşler yap spor olarak

canım arada bizde de oluyor

ayy 1 hafta sonra 2. ay aşılarımız var. çok korktum şimdi. ağlamasına dayanamıyorum. 2 aylık oldu ağlamamaı için paralanıyorum resmen. ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…