- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
Cok mu kusuyor canım seninkide yani ağız dolusundan bile fazla oluyor mu :-(canım arada bizde de oluyor
Canım biz olduk Allah'a sukur bir sıkıntı olmadı en yüksek 37.6 oldu ateşi 1 saat sonrada 36 oldu tabi gün boyu atesini olçtum insaAllah sizinki de
Simdiye kadar olmadi insallah olmaz canim bizimde
Benim de ilk oglum kolikti.. hic mama vermeme ragmen beni emmek istemedi ilk gunden.. beni ziyarete gelenler amaan enzik yapma memeni, sakin uzun emzirme demiyor muydu.. oglum beni kabul etmyor, bunlarin verdigi akla bak.. ya da oglumun kolik krizlerinde kucagimda bile sakinlesmiyordu.. yatirsam cocuk catlayacak gibi oluyordu.. tabi ki kucagima alacagim, sakinlestirecegim.. gunduz hafif gaz sancilarinda da kucagimda sakinlesen oglumu gorenler ayy kucaga alistirma hic is yapamazsin demiyor muydu.. ki bu oglumda da ayni seyleri duyuyorum.. kucaginda uyutma, memede uyutma alisi vs.. herkes cok biliyor.. baksan kendi cocuklarinda ne yanlislar yapmislardir.. senin cocugunun huzuru icin yaptigin seyler hakkinda bilmislik taslamalari gercekten sinir bozucu.. evet kucagima da aliyorum, alisirsa alissin.. omur boyu mu alacagim kucagima.. o benim kucagimda, ben de onun kokusuyla huzur buluyorum.. bunu yasamadiklari icin de anlayamiyorlar..
Rezeneyi 30 ml veriyorum. Humana.nınkini. Bi çay kşığı koyuyorum. Bide ılık olsun soğuk olursa o da gaz yaparmış. Uykusu da yüzüstü yatmaya başlayınca deüzene girdi. Kafasını çevirebiliyo diye yatırıyoruz aramızda gece nöbeti eşimde kalkıyo sık sık. Bi de böyle dene istersen kollarını kaldıramıyo ya bu pozisyonda irkilip uyanmıyomuş. Bi de gazı olunca uyanıyo kızım önce kıpırdanıyo ardından pıtlatıyo bazen uykusu açılacak kadar zorlanıyo bazen de uykuya devam.En guZelini yapmissin canim, ne guzel sizin duzeniniz oturmus masaallah darisi bizlere, biz hala cok sik uyaniyoruz, uykusuzluk hat safhada, annemler gidince ne yapacagim diye dusunuyorum:) rezene veriyorum biberonla demissin, bende vermeye basladim da ne kadar vercegimi kestiremiyorum herkes farkli bir sey soyluyor ve oglum tadini pek sevmedigi icin bazen sutumu sagip karistirip veriyorum ama onuda doktoru muz onermedi, miktar sormayi da unuttum:/sen ne kadar veriyorsun acaba?
Ahh canım o ilaçlar zaten vermek istemiyorum surupla bogulunca daha bir korktum eşim veriyor artık ben cesaret edemiyorum. Doktor bronşit e dönebilir dedi korkuyorum hâlâ cigerlerden ses geliyorCanim ilaclar halsizlik yapabilir.dr.unu ara sor canim.
Yok kuzum ya hasta minnosum teyzesi grip başlangıcı olmuş ilaç kullanıyoruzkıyamam ben ona yasıcaklardan olabilir hayatım ya
Maşallah canım aranızda nasıl yatirabiliyorsunuz bu konuda eşime güvenmem ben deli gibi uyuyorRezeneyi 30 ml veriyorum. Humana.nınkini. Bi çay kşığı koyuyorum. Bide ılık olsun soğuk olursa o da gaz yaparmış. Uykusu da yüzüstü yatmaya başlayınca deüzene girdi. Kafasını çevirebiliyo diye yatırıyoruz aramızda gece nöbeti eşimde kalkıyo sık sık. Bi de böyle dene istersen kollarını kaldıramıyo ya bu pozisyonda irkilip uyanmıyomuş. Bi de gazı olunca uyanıyo kızım önce kıpırdanıyo ardından pıtlatıyo bazen uykusu açılacak kadar zorlanıyo bazen de uykuya devam.
Allah birdaha yaşatmasın çok geçmiş olsunAhh canım. Bugün kötü bir gün gecirtti eylül bize.sabahtan beri çok halsiz hırıltılı nefes alıyor eşime hadi doktora gidelim dedik götürdük grip başlangıcı dedi bitkisel surup fitil vs verdi eve geldim şurubu kaşıkla verirken genzine kaçtı 1 dakika nefes alamadı kuzum. O 1 dakikada öldüm bittim ne yapsam geçmedi çıplak ayak kaptigim gibi onu hastaneye kostum eşimi aradım. Çok şükür kendine geldi sonra çok korktum ama
Canim biz de 2 aylik olduk,eskisi gibi emmiyor 5-10 dakkayi gecmiyor önceden 20 dakka emerdi.cok gazi var ondan yapiyor heralde.mama vermiyorum ben diymuyor diye korkuyordum ama dun doktordaydik bir kilo almis.kendine yetecek kadar emiyor .Merhaba güzel anneler sizlere bir sorum olacak buaralar moralim çok bozuk
Oğlum hem anne sütü hem mama alıyor. Yaşadığım bazı üzüntüler ve sağlik sorunlarından dolayi sütümde azalma oldu mama takviyesine başladık. Başlarda hiç sorun yoktu yavrum hem emiyor hem mama emiyordu biberondan. Son zamanlarda yaklaşik 10-15 gündür zorla emzirmeye yedirmeye çalisiyorumönceden gayet iştahli olan oğlum şimdi memede maximum 5 dakika kaliyor ağliyor emmek istemiyor acaba biberona alişti ondanmi yapiyor dedim ama mamayida ayni sekilde Gazli bir bebek oğlum ama büyük oğlumda çok gazlıydı ve o sürekli emmek ister emdikçe gazlanırdı. Bebeğim dün 2 aylik oldu, böyle yapması çok moralimi bozuyor benzer şeyleri yaşayan varmi aranizda kızlar? Yada önerisi olan?
Korkma canim ilk basta agliyorlar o da normal ,tabi anne yuregi dayanmiyor.ben cok abarttim heralde asi isini,dun sabaha kadar basinda bekledim allaha sukur hic ateslenmedi,sorunsuz gecirdikayy 1 hafta sonra 2. ay aşılarımız var. çok korktum şimdi. ağlamasına dayanamıyorum. 2 aylık oldu ağlamamaı için paralanıyorum resmen. ufff
saol canmcanım korkman gayet normal hepimiz korktuk hala da korkan var sen kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman birlikte olun cunku öbür türlü kendini kasıyorsun canın belki çok yanmayacak sen ilk kafanı rahatlat kendini bir dinle öyle çok zorlama yada şartlama kendini tatlım stres yapılacak yada üzülecek birşey değil herşeyın ilacı zaman
Artık çeneleri çok kuvvetli memeyle 5 dk da doyuyor olabilir veya Bebekler 3 ay civarı meme grevine girebiliyorlar. Drumuzda bahsetti ilk oğlumdada yaşamıştım emzirme danışmanı esra ertuğrulun bebeimgeliyor web sitesine bir bakabilirsin geçen bu konudan bahsetmiş ve tavsiyeler vermiştiMerhaba güzel anneler sizlere bir sorum olacak buaralar moralim çok bozuk
Oğlum hem anne sütü hem mama alıyor. Yaşadığım bazı üzüntüler ve sağlik sorunlarından dolayi sütümde azalma oldu mama takviyesine başladık. Başlarda hiç sorun yoktu yavrum hem emiyor hem mama emiyordu biberondan. Son zamanlarda yaklaşik 10-15 gündür zorla emzirmeye yedirmeye çalisiyorumönceden gayet iştahli olan oğlum şimdi memede maximum 5 dakika kaliyor ağliyor emmek istemiyor acaba biberona alişti ondanmi yapiyor dedim ama mamayida ayni sekilde Gazli bir bebek oğlum ama büyük oğlumda çok gazlıydı ve o sürekli emmek ister emdikçe gazlanırdı. Bebeğim dün 2 aylik oldu, böyle yapması çok moralimi bozuyor benzer şeyleri yaşayan varmi aranizda kızlar? Yada önerisi olan?
Bence vermeden önce kendi drunuzu ara sor gerekirse götür viral bir enf da geçiriyor olabilirKizlar kizimin bogazlati iltihaplanmis bende grip oldum ayni sekikde benimde bogazlarim iltihaplanmis kizima antibiyotik werdi dr dun saglik ocagina gitmistim ben asele de bakti ondada oldugunu soyledi 5gun bi car kasigi sabah aksam wer dedi largopen surubun adi daha 36 gunluguz cok kararsiz kaldim wersem mi wermesem mi kendi dr una gitmisyik soylemistim bsey yok demisti gecen hafta ama kustugu zaman arada balgam cikiyo kusmugunda off Allahim ewlatlarimizi korusun
Biz ikimizde yattığımız gibi kalıp gibi uyanırız :) bi de yataga dikine deil enine yatıyoruz ayaklarımız. Havada kalıyo yataktan sarkıyo. Kızım rahat uyusunda bize rahat yok zaten uzun bi süre.Maşallah canım aranızda nasıl yatirabiliyorsunuz bu konuda eşime güvenmem ben deli gibi uyuyor
Ben şurubu demir damlasından çıkan damlalıkla veriyorum kaşıkla falan korktum ben de.Ahh canım o ilaçlar zaten vermek istemiyorum surupla bogulunca daha bir korktum eşim veriyor artık ben cesaret edemiyorum. Doktor bronşit e dönebilir dedi korkuyorum hâlâ cigerlerden ses geliyor
Yok kuzum ya hasta minnosum teyzesi grip başlangıcı olmuş ilaç kullanıyoruz
evet canım.Cok mu kusuyor canım seninkide yani ağız dolusundan bile fazla oluyor mu :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?