2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
biz çok uzun zamandır hep biberon kullandık. ama benim aşkım emmeyi unutmadı. hani derler ya biberona alışınca anneyi emmez diye. bizde öyle olmadı valla. çok şükür oğlum güzelce anne sütünü de alıyor. işin püf noktasını öğrenmek lazım :)

Bi din konusunda herkes çok bilmiş bi de bebek bakımı konusunda ben artık takmıyorum hatta eğleniyorum bile 50 yaş üstü kadınların gününe gidip önlerinde alt açıp giydiriyorum herkesten en az 5 öneri çok eğlenceli oluyo gülümseyip hı hı tamam diyorum hepsine egoları tatmin oluyo sen de öyle yap menapozlarına iyi gelir sevap işlemiş olursun bu mübarek ayda takma kimseyi bebeğinin tadını çıkar

Rezeneyi 30 ml veriyorum. Humana.nınkini. Bi çay kşığı koyuyorum. Bide ılık olsun soğuk olursa o da gaz yaparmış. Uykusu da yüzüstü yatmaya başlayınca deüzene girdi. Kafasını çevirebiliyo diye yatırıyoruz aramızda gece nöbeti eşimde kalkıyo sık sık. Bi de böyle dene istersen kollarını kaldıramıyo ya bu pozisyonda irkilip uyanmıyomuş. Bi de gazı olunca uyanıyo kızım önce kıpırdanıyo ardından pıtlatıyo bazen uykusu açılacak kadar zorlanıyo bazen de uykuya devam.

Canim ilaclar halsizlik yapabilir.dr.unu ara sor canim.
Ahh canım o ilaçlar zaten vermek istemiyorum surupla bogulunca daha bir korktum eşim veriyor artık ben cesaret edemiyorum. Doktor bronşit e dönebilir dedi korkuyorum hâlâ cigerlerden ses geliyor
kıyamam ben ona ya sıcaklardan olabilir hayatım ya
Yok kuzum ya hasta minnosum teyzesi grip başlangıcı olmuş ilaç kullanıyoruz

Maşallah canım aranızda nasıl yatirabiliyorsunuz bu konuda eşime güvenmem ben deli gibi uyuyor

Allah birdaha yaşatmasın çok geçmiş olsun

Merhaba güzel anneler sizlere bir sorum olacak buaralar moralim çok bozuk
Oğlum hem anne sütü hem mama alıyor. Yaşadığım bazı üzüntüler ve sağlik sorunlarından dolayi sütümde azalma oldu mama takviyesine başladık. Başlarda hiç sorun yoktu yavrum hem emiyor hem mama emiyordu biberondan. Son zamanlarda yaklaşik 10-15 gündür zorla emzirmeye yedirmeye çalisiyorum önceden gayet iştahli olan oğlum şimdi memede maximum 5 dakika kaliyor ağliyor emmek istemiyor acaba biberona alişti ondanmi yapiyor dedim ama mamayida ayni sekilde Gazli bir bebek oğlum ama büyük oğlumda çok gazlıydı ve o sürekli emmek ister emdikçe gazlanırdı. Bebeğim dün 2 aylik oldu, böyle yapması çok moralimi bozuyor benzer şeyleri yaşayan varmi aranizda kızlar? Yada önerisi olan?

Canim biz de 2 aylik olduk,eskisi gibi emmiyor 5-10 dakkayi gecmiyor önceden 20 dakka emerdi.cok gazi var ondan yapiyor heralde.mama vermiyorum ben diymuyor diye korkuyordum ama dun doktordaydik bir kilo almis.kendine yetecek kadar emiyor .

ayy 1 hafta sonra 2. ay aşılarımız var. çok korktum şimdi. ağlamasına dayanamıyorum. 2 aylık oldu ağlamamaı için paralanıyorum resmen. ufff
Korkma canim ilk basta agliyorlar o da normal ,tabi anne yuregi dayanmiyor.ben cok abarttim heralde asi isini,dun sabaha kadar basinda bekledim allaha sukur hic ateslenmedi,sorunsuz gecirdik

Selam Anneler maşallah size Rabbim bebişlerinizi sizlere bagışlasın saglık sıhhat versin bahtları kaderleri güzel olsun.
Benim daha dogumuma var ama size bişi danışmak istiyorum Benim 1 haftadır Aşırı derecede vajina agrım var çok şükür enfeksiyon yok.
çatı agrısıdır derseniz catı agrısını çektim ama bu farklı
sanki vajinamın içini kesmişler gibi açıyor hani kolumuzu bir yere vururuz cürür acır ya o misali doktoruma dedim ama pek oralı olmadı sanki sizde ögle bir agrı oldumu yürümenizi engelliyen oturup kalkerken acıyan yatarken yatakta saga sola dönerken acıtan ve kalkmakta zorluk çektiren

Kizlar kizimin bogazlati iltihaplanmis bende grip oldum ayni sekikde benimde bogazlarim iltihaplanmis kizima antibiyotik werdi dr dun saglik ocagina gitmistim ben asele de bakti ondada oldugunu soyledi 5gun bi car kasigi sabah aksam wer dedi largopen surubun adi daha 36 gunluguz cok kararsiz kaldim wersem mi wermesem mi kendi dr una gitmisyik soylemistim bsey yok demisti gecen hafta ama kustugu zaman arada balgam cikiyo kusmugunda off Allahim ewlatlarimizi korusun

saol canm dedğin gibi kafamın rahatlaması gerekyor önce.

Artık çeneleri çok kuvvetli memeyle 5 dk da doyuyor olabilir veya Bebekler 3 ay civarı meme grevine girebiliyorlar. Drumuzda bahsetti ilk oğlumdada yaşamıştım emzirme danışmanı esra ertuğrulun bebeimgeliyor web sitesine bir bakabilirsin geçen bu konudan bahsetmiş ve tavsiyeler vermişti
Doktorum anneyi sebepsiz itebiliyorlar gerekirse yüzünü örtüp emzir demişti :) bizim daha başlamadı bekliyorum korkarak

Son düzenleme:
Bence vermeden önce kendi drunuzu ara sor gerekirse götür viral bir enf da geçiriyor olabilir

Maşallah canım aranızda nasıl yatirabiliyorsunuz bu konuda eşime güvenmem ben deli gibi uyuyor
Biz ikimizde yattığımız gibi kalıp gibi uyanırız :) bi de yataga dikine deil enine yatıyoruz ayaklarımız. Havada kalıyo yataktan sarkıyo. Kızım rahat uyusunda bize rahat yok zaten uzun bi süre.

Ben şurubu demir damlasından çıkan damlalıkla veriyorum kaşıkla falan korktum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…