- 21 Nisan 2015
- 1.982
- 984
- 38
topuk kanı alınırken ondan çok ağladım bi deKorkma canim ilk basta agliyorlar o da normal ,tabi anne yuregi dayanmiyor.ben cok abarttim heralde asi isini,dun sabaha kadar basinda bekledim allaha sukur hic ateslenmedi,sorunsuz gecirdik
Canim zaten bidaha goturmucem o cocuk dr una baska dr ariyorum ayni hastanede bi cocuk dr u daha war onu da cok iyi diyolar olmadi ona goturecem saglik ocagi kafami cok karistirdiBence vermeden önce kendi drunuzu ara sor gerekirse götür viral bir enf da geçiriyor olabilir
Oy benim balım kıyamam ben Eylüle, çok dikkat et canım kızımıza,şimdi nasıl ? Rabbim acil şifalar versin bir daha yaşatmasın inşallah..Ahh canım. Bugün kötü bir gün gecirtti eylül bize.sabahtan beri çok halsiz hırıltılı nefes alıyor eşime hadi doktora gidelim dedik götürdük grip başlangıcı dedi bitkisel surup fitil vs verdi eve geldim şurubu kaşıkla verirken genzine kaçtı 1 dakika nefes alamadı kuzum. O 1 dakikada öldüm bittim ne yapsam geçmedi çıplak ayak kaptigim gibi onu hastaneye kostum eşimi aradım. Çok şükür kendine geldi sonra çok korktum ama
Selam güzel dilekleriniz için teşekkürler :) Şahsen ben yaşadım anlattığınız ağrıyı hele ki 37. hafta bitine kadar çalışmış bir hamile olarak, masa başında çok çektim hihi :):)Selam Anneler maşallah size Rabbim bebişlerinizi sizlere bagışlasın saglık sıhhat versin bahtları kaderleri güzel olsun.
Benim daha dogumuma var ama size bişi danışmak istiyorum Benim 1 haftadır Aşırı derecede vajina agrım var çok şükür enfeksiyon yok.
çatı agrısıdır derseniz catı agrısını çektim ama bu farklı
sanki vajinamın içini kesmişler gibi açıyor hani kolumuzu bir yere vururuz cürür acır ya o misali doktoruma dedim ama pek oralı olmadı sanki sizde ögle bir agrı oldumu yürümenizi engelliyen oturup kalkerken acıyan yatarken yatakta saga sola dönerken acıtan ve kalkmakta zorluk çektiren
Neymis puf noktasibiz çok uzun zamandır hep biberon kullandık. ama benim aşkım emmeyi unutmadı. hani derler ya biberona alışınca anneyi emmez diye. bizde öyle olmadı valla. çok şükür oğlum güzelce anne sütünü de alıyor. işin püf noktasını öğrenmek lazım :)
Merhaba canim nasilsin kuzucuk nasil nekadarlik olduOy benim balım kıyamam ben Eylüle, çok dikkat et canım kızımıza,şimdi nasıl ? Rabbim acil şifalar versin bir daha yaşatmasın inşallah..
Selam güzel dilekleriniz için teşekkürler :) Şahsen ben yaşadım anlattığınız ağrıyı hele ki 37. hafta bitine kadar çalışmış bir hamile olarak, masa başında çok çektim hihi :):)
Oy benim balım kıyamam ben Eylüle, çok dikkat et canım kızımıza,şimdi nasıl ? Rabbim acil şifalar versin bir daha yaşatmasın inşallah..
Selam güzel dilekleriniz için teşekkürler :) Şahsen ben yaşadım anlattığınız ağrıyı hele ki 37. hafta bitine kadar çalışmış bir hamile olarak, masa başında çok çektim hihi :):)
Canım incir kürü denedin mi ben sadece ondan fayda gördümKizlar uzun suredir okuyorum yazmaya firsatim olmasi. Sezeryanla dogum yaptim. Ilk gunler cok fazla sutum vardi sonra herkesde oldugu gibi ben de bazi ailevi sorunlar yasadim kv vs. Ve sutum bir anda cok azaldi bir de doymuyor bu cocuk laflarina dayanamadim ve mama vermeye basladik ki ilk 15 gun sadece anne sutuyle 500 gr almisti. Denemedigim yol kalmadi ama sutum bir turlu artmadi ve su anda bi gogsum de biraz diger gogsumdeyse nerdeyse hic yok denecek kadar az sut oluyor. Cocuga kesinlikle yetmiyor. Mama ve arada sifa niyetine biriktikce kendim emziriyorum. Cok uzuluyorum ama elimden bise gelmez. 48 gunluguz w saatte bir 90 cc mama veriyoruz. Acaba sonradan sutum artar mi ki ? Su saatten sonra zor sanirim, git gide azaliyor... Bebegim saglikli sukurler olsun. Emziremedim diye vicdan azabi da cekiyorum umarim beni affeder... Iliski konusuna gelince biz 40 indan sonra denemeye basladik bir problem de yasamadim korkmaniza gerek yok ama soyle soyleyeyim tamam esiniz anlayisli olmali ama istekli de olmali. O istekli olunca onu kirmamak, istemiyorum izlenimi vermemek icin korkular bi tarafa kaliyor. Bizim icin isteksiz olmak cok dogal yeni dogum yaptik ama anlayisli kocalarimizi da mutlu ettigimizi dusunmek psikolojik olarak rahatlatacaktir sizi. Bebegimiz var diye kocalarimizi ihmal etmeyelim bence. Benim nacizane tavsiyem bu konuda kendinizi degil esinizi dusunerek hareket edin esinizi seviyor ve bebeginiz oldu diye onu da unutmadiginizi hissettirmek icin. Cunku onlar da bizim 2. Tosuncuklarimiz :)
Canım aynı şeyi iki gün önce biz de yaşadık, surekli uyumak istedi gece-gunduz-gece üst-üste uyudu arada uyandırıp zor emzirdim 5dk felan o kadar uğraşmama rağmen, hic öyle şey yapmazdı gazlı bi bebek ama emerdi... bu döngü bitti.dun ve bugün deli gibi emiyor hiç boyle hırsla ve çok emmemişti, 2 ay 5 günlüguz büyüme atagidir diye düşündümMerhaba güzel anneler sizlere bir sorum olacak buaralar moralim çok bozuk
Oğlum hem anne sütü hem mama alıyor. Yaşadığım bazı üzüntüler ve sağlik sorunlarından dolayi sütümde azalma oldu mama takviyesine başladık. Başlarda hiç sorun yoktu yavrum hem emiyor hem mama emiyordu biberondan. Son zamanlarda yaklaşik 10-15 gündür zorla emzirmeye yedirmeye çalisiyorumönceden gayet iştahli olan oğlum şimdi memede maximum 5 dakika kaliyor ağliyor emmek istemiyor acaba biberona alişti ondanmi yapiyor dedim ama mamayida ayni sekilde Gazli bir bebek oğlum ama büyük oğlumda çok gazlıydı ve o sürekli emmek ister emdikçe gazlanırdı. Bebeğim dün 2 aylik oldu, böyle yapması çok moralimi bozuyor benzer şeyleri yaşayan varmi aranizda kızlar? Yada önerisi olan?
İlk seferden itibaren etkisini gördüm. Bana başka bişi fayda etmedi. 5_6 inciri cezvede bir buçuk su bardağı su ile 3 dk kaynat. 5 dk demlensin. İstediğin kadar iç ben günde üç kez ictim şimdi ikiye düşürdüm.@ACEMNUR arkadaşım Merhaba. .anlatabilir misin. .nasıl incir günü. .bir de kaç gün sonra etkisini gördün cnm..sürekli yapmak gerekli mi
Canim ya ilk cocugun mu? Cok tedirginsin guzelim daha nelerrr atlatacagiz. Şırıngayla ver ilacini ysnagina az az sik daha rzhat icer. Allah sifa versin.Ahh canım o ilaçlar zaten vermek istemiyorum surupla bogulunca daha bir korktum eşim veriyor artık ben cesaret edemiyorum. Doktor bronşit e dönebilir dedi korkuyorum hâlâ cigerlerden ses geliyor
Yok kuzum ya hasta minnosum teyzesi grip başlangıcı olmuş ilaç kullanıyoruz
Merhabaaa :) İyiyim her şey yolunda şükür :) 59 günlüğüz :):) Senin yavru kuşun ne yapıyor siz ne kadarlık oldunuz??Merhaba canim nasilsin kuzucuk nasil nekadarlik oldu
Benim doktorum son aya kadar ayda bir kontrol ediyordu son ay 2 haftaya düşürdü :) valla kanala indiği hissediliyormuş arkadaşlardan biliyorum, benim inmedi dolayısıyla bilmiyorum :):) Ama vajinal ağrılarım mevcuttu :):) Valla özlüyorum ya kızımı karnımda hissetmeyi, bu arada sana tavsiyem bol bol uyu, uyku depolaması yap hihi :):)calismiyorum evdeyim ama bu agrinin nedenini cozemedim yani normal gibi gelmio bana baya agriyor cunku doktorum dengesiz 3 hafta sonra ya randevu verdi.
neredeyse dogurdugunda gel diycekti sanirim 3 hafta uzun degilmi ?
birde kanala girerken bebek hissedilirmi?
yorum icin tesekkurler valla bugun hep uyudum hala uykum var :)Merhabaaa :) İyiyim her şey yolunda şükür :) 59 günlüğüz :):) Senin yavru kuşun ne yapıyor siz ne kadarlık oldunuz??
Benim doktorum son aya kadar ayda bir kontrol ediyordu son ay 2 haftaya düşürdü :) valla kanala indiği hissediliyormuş arkadaşlardan biliyorum, benim inmedi dolayısıyla bilmiyorum :):) Ama vajinal ağrılarım mevcuttu :):) Valla özlüyorum ya kızımı karnımda hissetmeyi, bu arada sana tavsiyem bol bol uyu, uyku depolaması yap hihi :):)
Uyku önemli bak çoook önemli. Ben son haftalar iyice uyuyamaz olmuştum hazırlıklar falan derken. İkinciyi doğuracak olsam ilk 4 ay herseyini hazırlar 5 ay yeyip yeyip yatar uyurrdum.yorum icin tesekkurler valla bugun hep uyudum hala uykum var :)
ben doktorumu degistiricem zaten..
nasil hissetmisler acaba hisseden yazabilirmi kizlar
Uyku önemli bak çoook önemli. Ben son haftalar iyice uyuyamaz olmuştum hazırlıklar falan derken. İkinciyi doğuracak olsam ilk 4 ay herseyini hazırlar 5 ay yeyip yeyip yatar uyurrdum.
Sezeryan oldum. Bayaa da sancı çektim. Açılmam olmadı kızım kanala da inmedi. Öncesinde de hiç belirti yoktu38+2 de doğurdum. Altta agrım oluyodu ama dayanılmayacak gibi deildi. Geciciydi sürekli olmadı hiç. Hayırlı doğumlar dilerim. Çok güzel bi duygu :))uyku halim cok oluyor surekli uyuyorum
:) siz normal mi dogum yoksa sezeryan mi oldu vajinada agri hissettiniz mi surekli son zamanlarda?
Sezeryan oldum. Bayaa da sancı çektim. Açılmam olmadı kızım kanala da inmedi. Öncesinde de hiç belirti yoktu38+2 de doğurdum. Altta agrım oluyodu ama dayanılmayacak gibi deildi. Geciciydi sürekli olmadı hiç. Hayırlı doğumlar dilerim. Çok güzel bi duygu :))
Canım simdi bol bol deliksiz uyu sonra bebiş olunca uyuyamayacaksın, uyusan da aklın hep onda olacak, çünkü anne olacaksınuyku halim cok oluyor surekli uyuyorum
:) siz normal mi dogum yoksa sezeryan mi oldu vajinada agri hissettiniz mi surekli son zamanlarda?
İlk seferden itibaren etkisini gördüm. Bana başka bişi fayda etmedi. 5_6 inciri cezvede bir buçuk su bardağı su ile 3 dk kaynat. 5 dk demlensin. İstediğin kadar iç ben günde üç kez ictim şimdi ikiye düşürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?