2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bence vermeden önce kendi drunuzu ara sor gerekirse götür viral bir enf da geçiriyor olabilir
Canim zaten bidaha goturmucem o cocuk dr una baska dr ariyorum ayni hastanede bi cocuk dr u daha war onu da cok iyi diyolar olmadi ona goturecem saglik ocagi kafami cok karistirdi

Kizlar bide sezaryen dogm yapan arkadaslar ozel bolgye nasil agda yaptirabildiniz mi ben yaptirmak istiyorum ama bi yabdanda korkuyorum acirsa bsey olursa diye

Oy benim balım kıyamam ben Eylüle, çok dikkat et canım kızımıza,şimdi nasıl ? Rabbim acil şifalar versin bir daha yaşatmasın inşallah..

Selam güzel dilekleriniz için teşekkürler :) Şahsen ben yaşadım anlattığınız ağrıyı hele ki 37. hafta bitine kadar çalışmış bir hamile olarak, masa başında çok çektim hihi :):)

Neymis puf noktasi

Merhaba canim nasilsin kuzucuk nasil nekadarlik oldu

calismiyorum evdeyim ama bu agrinin nedenini cozemedim yani normal gibi gelmio bana baya agriyor cunku doktorum dengesiz 3 hafta sonra ya randevu verdi.
neredeyse dogurdugunda gel diycekti sanirim 3 hafta uzun degilmi ?
birde kanala girerken bebek hissedilirmi?

Canım incir kürü denedin mi ben sadece ondan fayda gördüm

@ACEMNUR arkadaşım Merhaba. .anlatabilir misin. .nasıl incir günü. .bir de kaç gün sonra etkisini gördün cnm..sürekli yapmak gerekli mi

Canım aynı şeyi iki gün önce biz de yaşadık, surekli uyumak istedi gece-gunduz-gece üst-üste uyudu arada uyandırıp zor emzirdim 5dk felan o kadar uğraşmama rağmen, hic öyle şey yapmazdı gazlı bi bebek ama emerdi... bu döngü bitti.dun ve bugün deli gibi emiyor hiç boyle hırsla ve çok emmemişti, 2 ay 5 günlüguz büyüme atagidir diye düşündüm

@ACEMNUR arkadaşım Merhaba. .anlatabilir misin. .nasıl incir günü. .bir de kaç gün sonra etkisini gördün cnm..sürekli yapmak gerekli mi
İlk seferden itibaren etkisini gördüm. Bana başka bişi fayda etmedi. 5_6 inciri cezvede bir buçuk su bardağı su ile 3 dk kaynat. 5 dk demlensin. İstediğin kadar iç ben günde üç kez ictim şimdi ikiye düşürdüm.

Canim ya ilk cocugun mu? Cok tedirginsin guzelim daha nelerrr atlatacagiz. Şırıngayla ver ilacini ysnagina az az sik daha rzhat icer. Allah sifa versin.

Merhaba canim nasilsin kuzucuk nasil nekadarlik oldu
Merhabaaa :) İyiyim her şey yolunda şükür :) 59 günlüğüz :):) Senin yavru kuşun ne yapıyor siz ne kadarlık oldunuz??

Benim doktorum son aya kadar ayda bir kontrol ediyordu son ay 2 haftaya düşürdü :) valla kanala indiği hissediliyormuş arkadaşlardan biliyorum, benim inmedi dolayısıyla bilmiyorum :):) Ama vajinal ağrılarım mevcuttu :):) Valla özlüyorum ya kızımı karnımda hissetmeyi, bu arada sana tavsiyem bol bol uyu, uyku depolaması yap hihi :):)

yorum icin tesekkurler valla bugun hep uyudum hala uykum var :)
ben doktorumu degistiricem zaten..
nasil hissetmisler acaba hisseden yazabilirmi kizlar

yorum icin tesekkurler valla bugun hep uyudum hala uykum var :)
ben doktorumu degistiricem zaten..
nasil hissetmisler acaba hisseden yazabilirmi kizlar
Uyku önemli bak çoook önemli. Ben son haftalar iyice uyuyamaz olmuştum hazırlıklar falan derken. İkinciyi doğuracak olsam ilk 4 ay herseyini hazırlar 5 ay yeyip yeyip yatar uyurrdum.

Uyku önemli bak çoook önemli. Ben son haftalar iyice uyuyamaz olmuştum hazırlıklar falan derken. İkinciyi doğuracak olsam ilk 4 ay herseyini hazırlar 5 ay yeyip yeyip yatar uyurrdum.

uyku halim cok oluyor surekli uyuyorum
:) siz normal mi dogum yoksa sezeryan mi oldu vajinada agri hissettiniz mi surekli son zamanlarda?

:) siz normal mi dogum yoksa sezeryan mi oldu vajinada agri hissettiniz mi surekli son zamanlarda?
Sezeryan oldum. Bayaa da sancı çektim. Açılmam olmadı kızım kanala da inmedi. Öncesinde de hiç belirti yoktu38+2 de doğurdum. Altta agrım oluyodu ama dayanılmayacak gibi deildi. Geciciydi sürekli olmadı hiç. Hayırlı doğumlar dilerim. Çok güzel bi duygu :))

Sagol canim allah razi insallah bende kavusurum sag salim yavruma

Canım simdi bol bol deliksiz uyu sonra bebiş olunca uyuyamayacaksın, uyusan da aklın hep onda olacak, çünkü anne olacaksın inş. Allah kolay bi doğum nasip etsin

Benim artik icmedigim sey kalmadi bunu da denerim. Bi de motilium diye bi hap varmis yan etkisi sutu artiriyomus onu da aldim bi kac gun denicem. Hap diye cekiniyorum ama arttigini gorup inanmak istiyorum yoksa tamamen kesilecek sutum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…