Ayni durumdayiz desenebenim kızım doğduğundan beri kısa emiyodu şimdi hem kısa emiyo hem kafasını sağ sol sallıyo elleriyle itiyo. zorla ağzına tıkıyorum nerdeysebiberon da almıyor
Ben de sana dönecektim bugun. Dün aşı olduk tartıldık. Bi hafdır gece uyanmadan yatıyo demiştim ya. Kilo alımı azalmış . 5-6 haftadır 15 günebir doktora gittik her 15 günde 650 gr almıştı. Son 15 günde ise 500 gr almış. Öğlen sonu doktor kontrolü var konuşcam bakalım belki de saglık ocagndaki tartı bozuktur. Aşıya gelen başka bi anne daha vardı ikimizn. De 5 kg bebişler ama onun 3600 falan doğmuş. Hemşire normal dedi ona da. Kızım 4 mayıs doğumlu.kafa sallama uykudan.n benimki de yapıyodu. Aha süt bitti ondan derken şimdi şimdi çözdüm olayı.süt yeter uyuyim diyo.ağlatma bence ver sündürsün agzında. Ben biraz emziriyorum baktım erkenden uyucak kalkıp altını acıyom dönence acıyom egzersiz yaptırıyom akşamdan giydiklerini değiştiryom kendine geliyo tekrar emziriyom.bizimki de uykuda emiyo gibi yapıyo. Diyomki hheralde rüyasında kocaman süt akan şelaler görüyo :)seni de biberonu da emmiyosa pamukçuk vardır belki agzında başka bişi gelmiyo aklımasen nası 40 günn stres yaptın yaa( benimki ilk bi hafta kaldı annem de vardı eşimde evdeydi bi sesi çıkmadı sonra gitti 40 a yakın geldi ilk gün basladı ikinci gün yolcu :))
Off hepimiz ayni durumdayizSlm kızlar. Ben çok bunaldım bu sıralar yaaevde canım sıkılıyor. Bebekle pek biryerede gidesim gelmiyor ev gezmeleri dışında. Çünkü emme problemimiz var. 5 dk dan fazla emmiyor. Onda da eliyle itelkeye itekleye zar zor karnını iyi doyuramadığı için sık acıkıyor sütümü sağıp biberonla verirsem 2 saat idare ediyor. E dışarda napcam? Offf çok bunaldım.
bugün daha sakin benim kız canım. inşallah seninki de düzelir. normalde ben geceleri süt sağıp içiriyodum 2 gündür denedim onu da almadı. senin bebeğin gibi 5 dk emiyo zaten onu da ite kaka emzirdim kaç gündür. bi dün sütüm az geldi herlde 40 dk emmeye çalıştıAyni durumdayiz deseneinş geçici bir durumdur benim oğlum çok iştahliydi son zamanlarda böyle yamaya başladı ama ben pes etmiyorum sinirlerim iyice yıpransada zorlada olsa emzirmeye çalisiyorum hic basaramazsam zorla biberondan icirmeye calisiyorum. Bakalim ne zaman sona erecek bu savaş, haftaya bizimde kontrolumuz var doktorla konusucam gidince
bilemedim canım sen bi doktora danış olmadı. doğumuna az kalmış son haftalar baya zorlu geçiyo ztn, ağrılar falan . allah yardımcın olsunüşütme yok idrar tahlili yaptırdım 1 temmuzda temiz çıktı
bilemedim canım sen bi doktora danış olmadı. doğumuna az kalmış son haftalar baya zorlu geçiyo ztn, ağrılar falan . allah yardımcın olsun
Benim denemedigim gaz ilacı kalmadı, zincoyu kustu benim oğlum Nurse Harvey's veriyorum fena değilBizde doktor disinda hic cikmadik
Bu hafta bebek arabamizi alip bol bol cikarmak istiyorum insallah
Oglum gunduzleri cok kisa uyuyor uyanikken meme ve bez disinda hep aglamakli gaz problemi yasadigini dusunuyorum
Aguline bitkisel surup vermisti doktor bir faydasi olmuyor
Zinco gaz damlasi cok iyiymis esim alicak gelirken kullanan var mi?
biz immuneks gaz stop kullandık hafifledi ama aynı saatlerde yine huysuzlanıyo. şimdi sab simplexe geçtik. dün başladıkBizde doktor disinda hic cikmadik
Bu hafta bebek arabamizi alip bol bol cikarmak istiyorum insallah
Oglum gunduzleri cok kisa uyuyor uyanikken meme ve bez disinda hep aglamakli gaz problemi yasadigini dusunuyorum
Aguline bitkisel surup vermisti doktor bir faydasi olmuyor
Zinco gaz damlasi cok iyiymis esim alicak gelirken kullanan var mi?
Masallah canim .bizde 68 gunluguz canim iyiz sukur gayet iyi gidiyoruzMerhabaaa :) İyiyim her şey yolunda şükür :) 59 günlüğüz :):) Senin yavru kuşun ne yapıyor siz ne kadarlık oldunuz??
Benim doktorum son aya kadar ayda bir kontrol ediyordu son ay 2 haftaya düşürdü :) valla kanala indiği hissediliyormuş arkadaşlardan biliyorum, benim inmedi dolayısıyla bilmiyorum :):) Ama vajinal ağrılarım mevcuttu :):) Valla özlüyorum ya kızımı karnımda hissetmeyi, bu arada sana tavsiyem bol bol uyu, uyku depolaması yap hihi :):)
Slm kızlar. Ben çok bunaldım bu sıralar yaaevde canım sıkılıyor. Bebekle pek biryerede gidesim gelmiyor ev gezmeleri dışında. Çünkü emme problemimiz var. 5 dk dan fazla emmiyor. Onda da eliyle itelkeye itekleye zar zor karnını iyi doyuramadığı için sık acıkıyor sütümü sağıp biberonla verirsem 2 saat idare ediyor. E dışarda napcam? Offf çok bunaldım.
Merhaba benim Bebeğim de gaz Sancısı çekiyor 2 haftadır akşam 5 buçuk 9 arası ben de 2 gündür 5 emzirmesinden sonra rezene veriyorum faydasını gördüm 2 3 Çay kaşığı veriyorumKizlar benim kizim 45 gunluk.2 gundur gaz var.oncedende oluyordu biogaia kullaniyorum duzenli.ama 2 gundur yine gaz var.rezene demlemistim kendime bugun ilk defa.kizimada verdim o caydan.nette arastirdim bebeklere verilebiliyormus.deneyen var mi
Off hepimiz ayni durumdayiz(
Kızlar geçmişi de okudum biraz şimdi. birçoğumuzun bebeğinde emme problemi varmış. Belki bu bir dönemdir, düzelebilir diye düşünmeye başladım. İnşallah bir düzene girer.Benim kizimda son 1 haftadir ayni sekikde 5 dakika emiyor kafasini sallaya sallaya ve beni itekleye itekleye. Cok uzuluyorum. Neden boyle yapiyorlar ki
Kanguru momfortbaby alacam yada bobo marka momfortbahy de 3 ay d olmamış bebekler için yenidoğan aparstı da mevcutGünaydın herkese:) yine bir sorum var arkadaşlar :) otokoltuğu ve kanguru markası önerecek olan varmı acaba? Otokoltuğumuz var aslında abisinden kalma ama pek rahat edemiyor sanki. Değiştirsem mi diyorum. Kanguru ilk oğluma almamıştım. Hiç kullanmadım. Sizler aldınız mı? Sanki kullanırsam markete falan gidince rahat olur diye düşündüm.
Bende süt arttırıcı rezene kimyon çayı var onu versem olurmu 2 çay kaşığı yoksa ayrı mı alsamMerhaba benim Bebeğim de gaz Sancısı çekiyor 2 haftadır akşam 5 buçuk 9 arası ben de 2 gündür 5 emzirmesinden sonra rezene veriyorum faydasını gördüm 2 3 Çay kaşığı veriyorum
Ben momfortbaby aldım canım daha yeni iki kere kullandım yenidoğan aparatıyla alışverişmerkeine gittim kızım hemen uyudu içindeGünaydın herkese:) yine bir sorum var arkadaşlar :) otokoltuğu ve kanguru markası önerecek olan varmı acaba? Otokoltuğumuz var aslında abisinden kalma ama pek rahat edemiyor sanki. Değiştirsem mi diyorum. Kanguru ilk oğluma almamıştım. Hiç kullanmadım. Sizler aldınız mı? Sanki kullanırsam markete falan gidince rahat olur diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?