2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim kızım doğduğundan beri kısa emiyodu şimdi hem kısa emiyo hem kafasını sağ sol sallıyo elleriyle itiyo. zorla ağzına tıkıyorum nerdeyse biberon da almıyor
Ayni durumdayiz desene inş geçici bir durumdur benim oğlum çok iştahliydi son zamanlarda böyle yamaya başladı ama ben pes etmiyorum sinirlerim iyice yıpransada zorlada olsa emzirmeye çalisiyorum hic basaramazsam zorla biberondan icirmeye calisiyorum. Bakalim ne zaman sona erecek bu savaş, haftaya bizimde kontrolumuz var doktorla konusucam gidince

Bizde haftaya aşiya gidicez, 2 ay 1 haftalik olmuş okucak oğluşum, doktor kontrolumuzde o gün. Ayni anda 3 aşi olucakmış, nasil geçti sizin geceniz? Ateşlenmedi inş korkuyorum açikcası zaten emme sorunu yaşiyoruz buaralar birde ateşlenirse yandım
Kaç kilo doğmuştu sizin bebeğiniz? 1 kilodan fazla almiş aylik gayet iyi gorunuyor maşallah

Slm kızlar. Ben çok bunaldım bu sıralar yaa evde canım sıkılıyor. Bebekle pek biryerede gidesim gelmiyor ev gezmeleri dışında. Çünkü emme problemimiz var. 5 dk dan fazla emmiyor. Onda da eliyle itelkeye itekleye zar zor karnını iyi doyuramadığı için sık acıkıyor sütümü sağıp biberonla verirsem 2 saat idare ediyor. E dışarda napcam? Offf çok bunaldım.

Off hepimiz ayni durumdayiz(

Bizde doktor disinda hic cikmadik
Bu hafta bebek arabamizi alip bol bol cikarmak istiyorum insallah
Oglum gunduzleri cok kisa uyuyor uyanikken meme ve bez disinda hep aglamakli gaz problemi yasadigini dusunuyorum
Aguline bitkisel surup vermisti doktor bir faydasi olmuyor
Zinco gaz damlasi cok iyiymis esim alicak gelirken kullanan var mi?

bugün daha sakin benim kız canım. inşallah seninki de düzelir. normalde ben geceleri süt sağıp içiriyodum 2 gündür denedim onu da almadı. senin bebeğin gibi 5 dk emiyo zaten onu da ite kaka emzirdim kaç gündür. bi dün sütüm az geldi herlde 40 dk emmeye çalıştı

bilemedim canım sen bi doktora danış olmadı. doğumuna az kalmış son haftalar baya zorlu geçiyo ztn, ağrılar falan . allah yardımcın olsun

başka doktora gidicem canım aynen zorlu geçio baya sağol allah razı olsun tatlım

Benim denemedigim gaz ilacı kalmadı, zincoyu kustu benim oğlum Nurse Harvey's veriyorum fena değil

biz immuneks gaz stop kullandık hafifledi ama aynı saatlerde yine huysuzlanıyo. şimdi sab simplexe geçtik. dün başladık

Kizlar benim kizim 45 gunluk.2 gundur gaz var.oncedende oluyordu biogaia kullaniyorum duzenli.ama 2 gundur yine gaz var.rezene demlemistim kendime bugun ilk defa.kizimada verdim o caydan.nette arastirdim bebeklere verilebiliyormus.deneyen var mi

Masallah canim .bizde 68 gunluguz canim iyiz sukur gayet iyi gidiyoruz

Benim kizimda son 1 haftadir ayni sekikde 5 dakika emiyor kafasini sallaya sallaya ve beni itekleye itekleye. Cok uzuluyorum. Neden boyle yapiyorlar ki

Selam bende aranıza yeni katıldım . benimde Gökçe bebeğim 64 günlük oldu peki aranızda oruç tutan var mi ?

Kizlar benim kizim 45 gunluk.2 gundur gaz var.oncedende oluyordu biogaia kullaniyorum duzenli.ama 2 gundur yine gaz var.rezene demlemistim kendime bugun ilk defa.kizimada verdim o caydan.nette arastirdim bebeklere verilebiliyormus.deneyen var mi
Merhaba benim Bebeğim de gaz Sancısı çekiyor 2 haftadır akşam 5 buçuk 9 arası ben de 2 gündür 5 emzirmesinden sonra rezene veriyorum faydasını gördüm 2 3 Çay kaşığı veriyorum

Off hepimiz ayni durumdayiz(
Benim kizimda son 1 haftadir ayni sekikde 5 dakika emiyor kafasini sallaya sallaya ve beni itekleye itekleye. Cok uzuluyorum. Neden boyle yapiyorlar ki
Kızlar geçmişi de okudum biraz şimdi. birçoğumuzun bebeğinde emme problemi varmış. Belki bu bir dönemdir, düzelebilir diye düşünmeye başladım. İnşallah bir düzene girer.

Günaydın herkese:) yine bir sorum var arkadaşlar :) otokoltuğu ve kanguru markası önerecek olan varmı acaba? Otokoltuğumuz var aslında abisinden kalma ama pek rahat edemiyor sanki. Değiştirsem mi diyorum. Kanguru ilk oğluma almamıştım. Hiç kullanmadım. Sizler aldınız mı? Sanki kullanırsam markete falan gidince rahat olur diye düşündüm.

Kanguru momfortbaby alacam yada bobo marka momfortbahy de 3 ay d olmamış bebekler için yenidoğan aparstı da mevcut

Merhaba benim Bebeğim de gaz Sancısı çekiyor 2 haftadır akşam 5 buçuk 9 arası ben de 2 gündür 5 emzirmesinden sonra rezene veriyorum faydasını gördüm 2 3 Çay kaşığı veriyorum
Bende süt arttırıcı rezene kimyon çayı var onu versem olurmu 2 çay kaşığı yoksa ayrı mı alsam

Ben momfortbaby aldım canım daha yeni iki kere kullandım yenidoğan aparatıyla alışverişmerkeine gittim kızım hemen uyudu içinde çokda rahat geldi bana güzel bir ürün tavaiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…