2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Mrb canım dün gttik doktora. Sağlık ocagının tartısı fazla tartmış. 4800 çıktı kilosu. 2800 doğmuştu. 1. Ay 3800dü. Hem de kilo verdiği halde. 15 gün önce de 4500dü 15 günde nası 300 gr almış diye taktım kafaya. Gece emzirmedim ondan mı falan diye kafasını şişireim doktorun. Aylık olarak güzel ilerlemiş.istersen 15 gün sonra tekrar getir için rahatlasın diye dedi. Uykusu iyi dedi. Rahat ol dedi. Benim kv şimdi hem oruç tutup hem dedikodumu yapıyodur. Günaha sokuyorum kadını:))

Mrb ben de korktum ateşlenir diye şurup fitil aldık koyduk eve. Ama şükür ateşlenmedi. İnş. Sizinde olur.

Canım biz de 2230 doğduk ilk ay güzeldi ikinci ay ayni seNin anlattığım gibi oldu 15 günde nerdeyse 1 kilo aldı sonraki 15 gün 300 gr...gazi çok olduğundan dr 3 saatte bir emzir dedi önceden 2 saatte kesin emziriyordum simdi 2,5 -3 ya da 3,5 oluyor belki ondandır ama bu hafta güzel emmeye başladı inş iyi alır

İnş. düzelir. Ben saat bası emziriyodum nerdeyse. Memede uyuyup uyanırdı. Şimdi uzadı aralar.Düzene giriyo derken kilo alımı gitti. Ben de gece hariç gündüzsıklaştıra yım diyorum

Kızlar iyi akşamlar. Daha önce de yazmıştım hala dertliyim. .bebegim sabah 7 de uyanıo ve akşam 10 a kadar uyumuyo. .sürekli aglio..gaz sorunu dq yok yani gazını çıkarıo..anca memede susuyo. .Düşünün her dakika memede. .yemeği bile fon makinası sesi ni açıp yiyorum.esim olmasa aç kalacam. .kilo alımı ii..dedim yine de mama verip deneyeyim 120 cc mama verdim 5 dk sustu başladı ağlamaya..artik doktora gitmeye utaniom..neden sizce uyumuo hiç mi yorulmuo. .soothie emzik aldım onu da almadi napcam ben ya acaba başka bişi yi mi var..şuanda 46 günlüğüz 46 gündür hep böyle bi ilk hafta uyuyo du gündüz o kadar..kusura bakmayın kızlar uzattım ama çok kötüyüm ua

Evet aynen bende daha dinlenmiş oluyorum bebeğime ve aileme daha çok zaman ayırıyorum henüz kendime sıra gelmedi :) zamanla oda olur inşallah

Ah canım yaaaa onun mutlaka bir sıkıntısı var bence . Doymuyor olabilir birde bazı bebekler doğuştan uykusuz olabiliyor

Canim çoook teşekkür ederim. Icim rahatladi doktor ne der uyku suresiyle ilgili diye senden cevap bekliyodum. O zaman gece uyandirmiyoruz diye kilo alımları azaldi canım. Bizim de 20 günde 380 gr almıştı. Benim kiz gündüz de sik emse bile çok kısa emiyo
Ya uyuyo memede ya birakiyo
Kilo alimlari boyle gitck heralde bundan sonra. Ben de doktoruma sorayim sana yazcam salı günü
Sağlık ocagi icin rahat etmiyosa her hafta gel tartalim demisti.Olmadi oyle yapicam.mamaya gerek kalmaz inşallah. 500gr ustu normal kabul ediliyormus.

Canım kanguru önerilmiyor artık hrle erkek bebeklere. Ben tunikodan wrap sipsrişi verdim. Boba nın var bi kanguru benzeri taşıyocısı bi de ona bak istersen
Canım şu sling bez olandan mı sipariş ettin ben de düşünüyorum da ne kadara aldın ve memnuniyetini öğrenebilir miyim

Kizlarr kanguru denendi. Momfortbaby tavsiyemdir. 3 saat cok rahat gezdij. Bebegim uyudu

kızlar benim göbeğim var hala. bebeğimi anneme bırakıp doktora gitmiştim, otobüste ve hastanede hamile sanıp yer verdiler korse falan kullanmıyorum. göbeği giden var mı?

kızlar benim göbeğim var hala. bebeğimi anneme bırakıp doktora gitmiştim, otobüste ve hastanede hamile sanıp yer verdiler korse falan kullanmıyorum. göbeği giden var mı?
Yooo göbek falan kalmadı ama ben normal doğum yaptım ve su an diyetteyim

Müzik dinletmeyi denedin mi? YouTube da Buzuki Orhan'ın kolik bebekler için yaptığı parçaları dinletmeyi bi denesene

Yooo göbek falan kalmadı ama ben normal doğum yaptım ve su an diyetteyim
ben sezeryan oldum canım. 47 kiloyla hamile kaldım doğuma 72 ile girdim. şuan 62 kiloyum. aslında kilo vermek istemiyorum boyum uzun olduğu için çırpı gibi kalıyorum. diyet yaparken sütün azalmıyo mu? ben az yesem direkt etkileniyo

70 ile hamile kaldım 80 ile doğuma gittim doğum sonrası 75 kiloydum şimdi ise 70 kiloyum benimde boyum uzun ama 5 kilo daha vermek istiyorum. Evet zaten bebeğim olduğundan beri sütüm az mama ile destekliyorum ayriyeten az yeme değil benimki yağlı ve hamur işi yemiyorum bol bol su içiyorum ve süt yapan yiyeceklerden yiyorum böylece sutumun kalitesi artmış oluyor.

Kizlar benim kizim 45 gunluk.2 gundur gaz var.oncedende oluyordu biogaia kullaniyorum duzenli.ama 2 gundur yine gaz var.rezene demlemistim kendime bugun ilk defa.kizimada verdim o caydan.nette arastirdim bebeklere verilebiliyormus.deneyen var mi
Ben veriyorum canım humananin kimyon rezene çayını. 100 ml yapıyorum birazını ona veriyorum kalanını kendim iciyorum.

Ben de normal doğum yaptım 5 kilo doğumla gitti 8 kilo kaldı göbeğim var da fazla kiloları verince gider diye düşünüyorum inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…