Mrb canım dün gttik doktora. Sağlık ocagının tartısı fazla tartmış. 4800 çıktı kilosu. 2800 doğmuştu. 1. Ay 3800dü. Hem de kilo verdiği halde. 15 gün önce de 4500dü 15 günde nası 300 gr almış diye taktım kafaya. Gece emzirmedim ondan mı falan diye kafasını şişireim doktorun. Aylık olarak güzel ilerlemiş.istersen 15 gün sonra tekrar getir için rahatlasın diye dedi. Uykusu iyi dedi. Rahat ol dedi. Benim kv şimdi hem oruç tutup hem dedikodumu yapıyodur. Günaha sokuyorum kadını:))canım bana da haber verirsen sevinirim doktorunun dedğini. bizim kontrol de salı günü. 7 mayısta dogdu kızım :) bugün biraz daha sakin emerken. gece yine biberonu almamıştı ama sabahtan beri meme alıyo. az az da olsa bugün en geç 1,5 saatte emdi Allaha şükür. sizin maşallah kilo alımı iyiymiş canım. biz biraz tombik doğduk ama kilo artışı az. sağlıklı olsunlar da tam doyduğundan emin olsam dert etmiycem.
kayınvalidem sık sık geldi kalmadı ama mutfağı falan karıştırıyodu. bu yenmemiş bu şöyle olmuş diye. annemin yaptığı şeyi beğenmiyo falan. başka şeylerle de ilgili laf sokuyodu. depresyona gircektim nerdeyse. neyseki eşim destek oldu. sonunda ramazan da geldi pek gelemiyo. insanı zorla günaha sokuyolar :)
Mrb ben de korktum ateşlenir diye şurup fitil aldık koyduk eve. Ama şükür ateşlenmedi. İnş. Sizinde olur.Bizde haftaya aşiya gidicez, 2 ay 1 haftalik olmuş okucak oğluşum, doktor kontrolumuzde o gün. Ayni anda 3 aşi olucakmış, nasil geçti sizin geceniz? Ateşlenmedi inş korkuyorum açikcası zaten emme sorunu yaşiyoruz buaralar birde ateşlenirse yandım
Kaç kilo doğmuştu sizin bebeğiniz? 1 kilodan fazla almiş aylik gayet iyi gorunuyor maşallah
Canım biz de 2230 doğduk ilk ay güzeldi ikinci ay ayni seNin anlattığım gibi oldu 15 günde nerdeyse 1 kilo aldı sonraki 15 gün 300 gr...gazi çok olduğundan dr 3 saatte bir emzir dedi önceden 2 saatte kesin emziriyordum simdi 2,5 -3 ya da 3,5 oluyor belki ondandır ama bu hafta güzel emmeye başladı inş iyi alırMrb canım dün gttik doktora. Sağlık ocagının tartısı fazla tartmış. 4800 çıktı kilosu. 2800 doğmuştu. 1. Ay 3800dü. Hem de kilo verdiği halde. 15 gün önce de 4500dü 15 günde nası 300 gr almış diye taktım kafaya. Gece emzirmedim ondan mı falan diye kafasını şişireim doktorun. Aylık olarak güzel ilerlemiş.istersen 15 gün sonra tekrar getir için rahatlasın diye dedi. Uykusu iyi dedi. Rahat ol dedi. Benim kv şimdi hem oruç tutup hem dedikodumu yapıyodur. Günaha sokuyorum kadını:))
Mrb ben de korktum ateşlenir diye şurup fitil aldık koyduk eve. Ama şükür ateşlenmedi. İnş. Sizinde olur.
İnş. düzelir. Ben saat bası emziriyodum nerdeyse. Memede uyuyup uyanırdı. Şimdi uzadı aralar.Düzene giriyo derken kilo alımı gitti. Ben de gece hariç gündüzsıklaştıra yım diyorumCanım biz de 2230 doğduk ilk ay güzeldi ikinci ay ayni seNin anlattığım gibi oldu 15 günde nerdeyse 1 kilo aldı sonraki 15 gün 300 gr...gazi çok olduğundan dr 3 saatte bir emzir dedi önceden 2 saatte kesin emziriyordum simdi 2,5 -3 ya da 3,5 oluyor belki ondandır ama bu hafta güzel emmeye başladı inş iyi alır
Giz bebeğine 6 ay süt veya mama hariç bir şey verme. Kendin iç, zaten bebeğe gidiyor. Sindrim sistemleri şu an buna hazır değil.Bende süt arttırıcı rezene kimyon çayı var onu versem olurmu 2 çay kaşığı yoksa ayrı mı alsam
Evet aynen bende daha dinlenmiş oluyorum bebeğime ve aileme daha çok zaman ayırıyorum henüz kendime sıra gelmedi :) zamanla oda olur inşallahSadece gece uykusu düzenli şuanda. 22-23te yatıyoruz sabah 5.30-7.00ye kadar yolu var uyanıyoruz. Yarı uykulu bi emişten sonra extra 1-2 saat daha uyuyo. 9.30 -11 gibi güne başliyom ben. Akşama kadar da bi güzellik uykusu var iki saatlik onu ne ara uyucagı belli deil. Şimdilik düzenimiz bu. Maşallah nazar değmesin 12-13 gündür böyle. Kendimi daha dinlenmiş hissediyorum. Yine de bi iş yapamıyorum. Ya uyanırsa diye başından ayrılamıyorum.
Ah canım yaaaa onun mutlaka bir sıkıntısı var bence . Doymuyor olabilir birde bazı bebekler doğuştan uykusuz olabiliyorKızlar iyi akşamlar. Daha önce de yazmıştım hala dertliyim. .bebegim sabah 7 de uyanıo ve akşam 10 a kadar uyumuyo. .sürekli aglio..gaz sorunu dq yok yani gazını çıkarıo..anca memede susuyo. .Düşünün her dakika memede. .yemeği bile fon makinası sesi ni açıp yiyorum.esim olmasa aç kalacam. .kilo alımı ii..dedim yine de mama verip deneyeyim 120 cc mama verdim 5 dk sustu başladı ağlamaya..artik doktora gitmeye utaniom..neden sizce uyumuo hiç mi yorulmuo. .soothie emzik aldım onu da almadi napcam ben ya acaba başka bişi yi mi var..şuanda 46 günlüğüz 46 gündür hep böyle bi ilk hafta uyuyo du gündüz o kadar..kusura bakmayın kızlar uzattım ama çok kötüyüm ua
Canim çoook teşekkür ederim. Icim rahatladi doktor ne der uyku suresiyle ilgili diye senden cevap bekliyodum. O zaman gece uyandirmiyoruz diye kilo alımları azaldi canım. Bizim de 20 günde 380 gr almıştı. Benim kiz gündüz de sik emse bile çok kısa emiyoMrb canım dün gttik doktora. Sağlık ocagının tartısı fazla tartmış. 4800 çıktı kilosu. 2800 doğmuştu. 1. Ay 3800dü. Hem de kilo verdiği halde. 15 gün önce de 4500dü 15 günde nası 300 gr almış diye taktım kafaya. Gece emzirmedim ondan mı falan diye kafasını şişireim doktorun. Aylık olarak güzel ilerlemiş.istersen 15 gün sonra tekrar getir için rahatlasın diye dedi. Uykusu iyi dedi. Rahat ol dedi. Benim kv şimdi hem oruç tutup hem dedikodumu yapıyodur. Günaha sokuyorum kadını:))
Mrb ben de korktum ateşlenir diye şurup fitil aldık koyduk eve. Ama şükür ateşlenmedi. İnş. Sizinde olur.
Canım şu sling bez olandan mı sipariş ettin ben de düşünüyorum da ne kadara aldın ve memnuniyetini öğrenebilir miyimCanım kanguru önerilmiyor artık hrle erkek bebeklere. Ben tunikodan wrap sipsrişi verdim. Boba nın var bi kanguru benzeri taşıyocısı bi de ona bak istersen
ne kadara nerden aldın canım?Kizlarr kanguru denendi. Momfortbaby tavsiyemdir. 3 saat cok rahat gezdik. Bebegim guzel uyudu
Yooo göbek falan kalmadı ama ben normal doğum yaptım ve su an diyetteyimkızlar benim göbeğim var hala. bebeğimi anneme bırakıp doktora gitmiştim, otobüste ve hastanede hamile sanıp yer verdilerkorse falan kullanmıyorum. göbeği giden var mı?
Müzik dinletmeyi denedin mi? YouTube da Buzuki Orhan'ın kolik bebekler için yaptığı parçaları dinletmeyi bi deneseneKızlar iyi akşamlar. Daha önce de yazmıştım hala dertliyim. .bebegim sabah 7 de uyanıo ve akşam 10 a kadar uyumuyo. .sürekli aglio..gaz sorunu dq yok yani gazını çıkarıo..anca memede susuyo. .Düşünün her dakika memede. .yemeği bile fon makinası sesi ni açıp yiyorum.esim olmasa aç kalacam. .kilo alımı ii..dedim yine de mama verip deneyeyim 120 cc mama verdim 5 dk sustu başladı ağlamaya..artik doktora gitmeye utaniom..neden sizce uyumuo hiç mi yorulmuo. .soothie emzik aldım onu da almadi napcam ben ya acaba başka bişi yi mi var..şuanda 46 günlüğüz 46 gündür hep böyle bi ilk hafta uyuyo du gündüz o kadar..kusura bakmayın kızlar uzattım ama çok kötüyüm ua
ben sezeryan oldum canım. 47 kiloyla hamile kaldım doğuma 72 ile girdim. şuan 62 kiloyum. aslında kilo vermek istemiyorum boyum uzun olduğu için çırpı gibi kalıyorum. diyet yaparken sütün azalmıyo mu? ben az yesem direkt etkileniyoYooo göbek falan kalmadı ama ben normal doğum yaptım ve su an diyetteyim
70 ile hamile kaldım 80 ile doğuma gittim doğum sonrası 75 kiloydum şimdi ise 70 kiloyum benimde boyum uzun ama 5 kilo daha vermek istiyorum. Evet zaten bebeğim olduğundan beri sütüm az mama ile destekliyorum ayriyeten az yeme değil benimki yağlı ve hamur işi yemiyorum bol bol su içiyorum ve süt yapan yiyeceklerden yiyorum böylece sutumun kalitesi artmış oluyor.ben sezeryan oldum canım. 47 kiloyla hamile kaldım doğuma 72 ile girdim. şuan 62 kiloyum. aslında kilo vermek istemiyorum boyum uzun olduğu için çırpı gibi kalıyorum. diyet yaparken sütün azalmıyo mu? ben az yesem direkt etkileniyo
Ben veriyorum canım humananin kimyon rezene çayını. 100 ml yapıyorum birazını ona veriyorum kalanını kendim iciyorum.Kizlar benim kizim 45 gunluk.2 gundur gaz var.oncedende oluyordu biogaia kullaniyorum duzenli.ama 2 gundur yine gaz var.rezene demlemistim kendime bugun ilk defa.kizimada verdim o caydan.nette arastirdim bebeklere verilebiliyormus.deneyen var mi
Ben de normal doğum yaptım 5 kilo doğumla gitti 8 kilo kaldı göbeğim var da fazla kiloları verince gider diye düşünüyorum inşallah...kızlar benim göbeğim var hala. bebeğimi anneme bırakıp doktora gitmiştim, otobüste ve hastanede hamile sanıp yer verdilerkorse falan kullanmıyorum. göbeği giden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?