- 3 Temmuz 2015
- 3.460
- 5.684
- 158
canım aynen ben de yaşadım bu durumu hem de 31. haftadan 38. haftaya kadar. hissediyordum bebeğimi. zaten 39+3 de normal doğum yaptım. bana gülüyorlardı ayağımı dahi kendim kaldıramıyordum. hele yatsam hiç dönemiyordum. kio alımı falan da değildi zaten toplam 7 kilo almıştım. ödemim de yoktu. çatı ağrısı çok fena. Allah kolaylık versin canım. inşş sağlıkla kucağına al yavrunu :)cati degil birtanem bu bildigin vajina ici derine dogru rahim agrisi sanirim
valla tutuna tutuna yuruyorum yatakta donemiorum oturamiorum otursam kalkamiorum off off
mama verirken emzirme pozisyonunda tutuyorsun. kendine olabildiğince yakın tut. kokunu iyice alsın ki emzirince zorluk çekmeyesin. kokundan tanır seniNeymis puf noktasi
karbonatlı suyu kesinlikle tavsiye ederimkızlar benim oğlumda 2. ayına girecek haftaya salı günü..
ama ağız pamukcuğu hiç geçmedi..ilaç var damla şeklinde damlatıyorum..onu damlatınca tadı kötü diye yüzünü ekşitiyo ıkınıyo kusuyo..aç karnına damlasını versem bu kezde meme emmiyo..yokmu bildiğiniz bi yöntem..yemek sodası ile dilini sil dedi dr.hiç yapmadım eşim aktardan yemek sodası alırken aktar demiş yapmayın bebeğin canı yanar..soda yakar
Canım kanguru önerilmiyor artık hrle erkek bebeklere. Ben tunikodan wrap sipsrişi verdim. Boba nın var bi kanguru benzeri taşıyocısı bi de ona bak istersenKanguru momfortbaby alacam yada bobo marka momfortbahy de 3 ay d olmamış bebekler için yenidoğan aparstı da mevcut
Biz 2 aylık olduk değişti canim önceleri aksam saat 9-10da uyanıp sabah 6 ya kadar gaz sancisiyla uyumuyorduk, gündüZleri uyuyordu... 4 gün önce kendiliğinden değişti çok şükür geceleri ve gündüz öğlene kadar uyuyor ama hergun tam iftar saatinde 7- 10a kadar yoğun sancı çekiyoruz kucakta evi dolanarak atlatmaya çalışıyoruz... inşallah boyle devam eder. Sizin nasıl ?Günaydın hepinize :)
Bebeklerimizin Uyuku saatleri nasıl daha doğrusu düzene girdi mi?
Geçen ben de kızdım ya kalca cikikligi için 2aylık aşıdan bi hafta sonra gideceksiniz demisti, aşıya gittiğimizde de hala yaptırmadınız mi diyoMerhaba kızlar. İki gündür ishal olmuşum çok kötü serum la geziyorum 4 serum takıldı iğne ilaç daha tam olarak geçmedi.
Kızım da 66 günlük olduk ve asimiz hâlâ vurulmadi koskaca sağlık ocağında verem aşısı yok dediler. Bir de ordaki hemşireler kendilerini doktor sanıyorlar biz aricaz onları aşıyı biz hatırlatacaz. Geçen gün 4 defa aradım hep telefonu yüzüme kapattılar en son arayip ağzıma geleni sayıp tartıştık insanı deli ederler
Kızlar geçmişi de okudum biraz şimdi. birçoğumuzun bebeğinde emme problemi varmış. Belki bu bir dönemdir, düzelebilir diye düşünmeye başladım. İnşallah bir düzene girer.
Canim 15 20 dk dan snra emzik nuyetine kullnmak icb emer buda goguslerini yara yaparbazılarınızın bbekleri 5 10 dk emiyor. benim oğlum en az 1 saat emiyor. canım çıkıyor artık
Kızlar geçmişi de okudum biraz şimdi. birçoğumuzun bebeğinde emme problemi varmış. Belki bu bir dönemdir, düzelebilir diye düşünmeye başladım. İnşallah bir düzene girer.
Günaydın herkese:) yine bir sorum var arkadaşlar :) otokoltuğu ve kanguru markası önerecek olan varmı acaba? Otokoltuğumuz var aslında abisinden kalma ama pek rahat edemiyor sanki. Değiştirsem mi diyorum. Kanguru ilk oğluma almamıştım. Hiç kullanmadım. Sizler aldınız mı? Sanki kullanırsam markete falan gidince rahat olur diye düşündüm.
Sabah 6 gibi uyanıyor ve karnını doyuruyorum gazını alıyorum altını degistiriyorum ve 1 saat sonra tekrar uyuyor 11 gibi uyanıyor öğle arası tam uyanık tekrar saat 1 .30 2. 00 gibi yatıyor tekrar akşam yemeği saatine kadar o arada akşam yemeğini yapma fırsatım oluyo :) saat 7 den gece 10 kadar uyanık oluyo sonra uyuduğu zaman gece uykusuna dalmış oluyo gece 1 kere falan uyanıyor acıktığı zaman tekrar Sabaha kadar yatıyor.Biz 2 aylık olduk değişti canim önceleri aksam saat 9-10da uyanıp sabah 6 ya kadar gaz sancisiyla uyumuyorduk, gündüZleri uyuyordu... 4 gün önce kendiliğinden değişti çok şükür geceleri ve gündüz öğlene kadar uyuyor ama hergun tam iftar saatinde 7- 10a kadar yoğun sancı çekiyoruz kucakta evi dolanarak atlatmaya çalışıyoruz... inşallah boyle devam eder. Sizin nasıl ?
Zaten sütun tamamını 20 dk içerisinde emmiş oluyo geri kalan zaman emzik niyetine :)Canim 15 20 dk dan snra emzik nuyetine kullnmak icb emer buda goguslerini yara yapar
Merhaba benim Bebeğim de gaz Sancısı çekiyor 2 haftadır akşam 5 buçuk 9 arası ben de 2 gündür 5 emzirmesinden sonra rezene veriyorum faydasını gördüm 2 3 Çay kaşığı veriyorum
Merhaba kızlar. İki gündür ishal olmuşum çok kötü serum la geziyorum 4 serum takıldı iğne ilaç daha tam olarak geçmedi.
Kızım da 66 günlük olduk ve asimiz hâlâ vurulmadi koskaca sağlık ocağında verem aşısı yok dediler. Bir de ordaki hemşireler kendilerini doktor sanıyorlar biz aricaz onları aşıyı biz hatırlatacaz. Geçen gün 4 defa aradım hep telefonu yüzüme kapattılar en son arayip ağzıma geleni sayıp tartıştık insanı deli ederler
canım her çekişinde yada 2 çekişte yutkunuyyor mu? eğer süt az geliyorsa uzun emiyo olabilir. ben yutkunmasını takip ediyorumbazılarınızın bbekleri 5 10 dk emiyor. benim oğlum en az 1 saat emiyor. canım çıkıyor artık
Çok geçmiş olsun.Merhaba kızlar. İki gündür ishal olmuşum çok kötü serum la geziyorum 4 serum takıldı iğne ilaç daha tam olarak geçmedi.
Sadece gece uykusu düzenli şuanda. 22-23te yatıyoruz sabah 5.30-7.00ye kadar yolu var uyanıyoruz. Yarı uykulu bi emişten sonra extra 1-2 saat daha uyuyo. 9.30 -11 gibi güne başliyom ben. Akşama kadar da bi güzellik uykusu var iki saatlik onu ne ara uyucagı belli deil. Şimdilik düzenimiz bu. Maşallah nazar değmesin 12-13 gündür böyle. Kendimi daha dinlenmiş hissediyorum. Yine de bi iş yapamıyorum. Ya uyanırsa diye başından ayrılamıyorum.Günaydın hepinize :)
Bebeklerimizin Uyuku saatleri nasıl daha doğrusu düzene girdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?