2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın hepinize :)
Bebeklerimizin Uyuku saatleri nasıl daha doğrusu düzene girdi mi?

Merhaba kızlar. İki gündür ishal olmuşum çok kötü serum la geziyorum 4 serum takıldı iğne ilaç daha tam olarak geçmedi.
Kızım da 66 günlük olduk ve asimiz hâlâ vurulmadi koskaca sağlık ocağında verem aşısı yok dediler. Bir de ordaki hemşireler kendilerini doktor sanıyorlar biz aricaz onları aşıyı biz hatırlatacaz. Geçen gün 4 defa aradım hep telefonu yüzüme kapattılar en son arayip ağzıma geleni sayıp tartıştık insanı deli ederler

cati degil birtanem bu bildigin vajina ici derine dogru rahim agrisi sanirim
valla tutuna tutuna yuruyorum yatakta donemiorum oturamiorum otursam kalkamiorum off off
canım aynen ben de yaşadım bu durumu hem de 31. haftadan 38. haftaya kadar. hissediyordum bebeğimi. zaten 39+3 de normal doğum yaptım. bana gülüyorlardı ayağımı dahi kendim kaldıramıyordum. hele yatsam hiç dönemiyordum. kio alımı falan da değildi zaten toplam 7 kilo almıştım. ödemim de yoktu. çatı ağrısı çok fena. Allah kolaylık versin canım. inşş sağlıkla kucağına al yavrunu :)

karbonatlı suyu kesinlikle tavsiye ederim

Biz 2 aylık olduk değişti canim önceleri aksam saat 9-10da uyanıp sabah 6 ya kadar gaz sancisiyla uyumuyorduk, gündüZleri uyuyordu... 4 gün önce kendiliğinden değişti çok şükür geceleri ve gündüz öğlene kadar uyuyor ama hergun tam iftar saatinde 7- 10a kadar yoğun sancı çekiyoruz kucakta evi dolanarak atlatmaya çalışıyoruz... inşallah boyle devam eder. Sizin nasıl ?

Geçen ben de kızdım ya kalca cikikligi için 2aylık aşıdan bi hafta sonra gideceksiniz demisti, aşıya gittiğimizde de hala yaptırmadınız mi diyo

Kızlar geçmişi de okudum biraz şimdi. birçoğumuzun bebeğinde emme problemi varmış. Belki bu bir dönemdir, düzelebilir diye düşünmeye başladım. İnşallah bir düzene girer.

InsaAllah canim

Ben momfortbaby aldim yenidogan aparatida var. Biraz acemiyim amakisa mesafede kullandim gayet rahat. Bugun ilk gezmemize cikiyoruz kanguruyla cikarticam. 3 4 saat surer sanirim.Gelince yazarim. Insaallah guzelce durur prensesim

Sabah 6 gibi uyanıyor ve karnını doyuruyorum gazını alıyorum altını degistiriyorum ve 1 saat sonra tekrar uyuyor 11 gibi uyanıyor öğle arası tam uyanık tekrar saat 1 .30 2. 00 gibi yatıyor tekrar akşam yemeği saatine kadar o arada akşam yemeğini yapma fırsatım oluyo :) saat 7 den gece 10 kadar uyanık oluyo sonra uyuduğu zaman gece uykusuna dalmış oluyo gece 1 kere falan uyanıyor acıktığı zaman tekrar Sabaha kadar yatıyor.

Merhaba benim Bebeğim de gaz Sancısı çekiyor 2 haftadır akşam 5 buçuk 9 arası ben de 2 gündür 5 emzirmesinden sonra rezene veriyorum faydasını gördüm 2 3 Çay kaşığı veriyorum

Merhaba.cevap icin tesekkur ederim.ben faydasini gormedim.aksam 8 de vermistim.12 ye kadar agladi gazdan.en son gobegine ve ayak tabanina aci elma yagi ile masaj yaptim 5 dk. Dogdugundan bu gune en rahat geceyi gecirdik diyebilirim.cok huzurlu uyudu.

Canim bende 2. Ay asilarini saglik ocaginda taptiricam.onceden arayip istek talep etmemiz gerekiyormuski onlarda devletten asiyu talep edelim dediler.canli asi oldugu icin saati bile onemliymis asi geldikten sonra hemen vurulmaliymis.fazlafan asi bekletme sanslari yok yani. Ben dogum kontrol vs acibadem de yaptim ordafa asi icin cook uzak bi tarihe gun verdiler dusun yani.bende aile hekimligini aradim ge randevu aldim.normal surec yani sikma canini.benim aldigim tarihtede bebegim 64 gunluk olacak.cok gec degil senin icinde canim

Çok geçmiş olsun.

Sadece gece uykusu düzenli şuanda. 22-23te yatıyoruz sabah 5.30-7.00ye kadar yolu var uyanıyoruz. Yarı uykulu bi emişten sonra extra 1-2 saat daha uyuyo. 9.30 -11 gibi güne başliyom ben. Akşama kadar da bi güzellik uykusu var iki saatlik onu ne ara uyucagı belli deil. Şimdilik düzenimiz bu. Maşallah nazar değmesin 12-13 gündür böyle. Kendimi daha dinlenmiş hissediyorum. Yine de bi iş yapamıyorum. Ya uyanırsa diye başından ayrılamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…