ben sezeryan oldum canım. 47 kiloyla hamile kaldım doğuma 72 ile girdim. şuan 62 kiloyum. aslında kilo vermek istemiyorum boyum uzun olduğu için çırpı gibi kalıyorum. diyet yaparken sütün azalmıyo mu? ben az yesem direkt etkileniyo
biz immuneks gaz stop kullandık hafifledi ama aynı saatlerde yine huysuzlanıyo. şimdi sab simplexe geçtik. dün başladık
Çok az çıkıyo 10ar ya da 15er ml. Çok yumuşarsa sagmıyorum ben. Yapsak mı ki. Gecen sagdım. Şişenin dibine bulaşmadı hem de ikisini birden sagmıştım. Şişe bulaşık olmuş gibi göründü.Kizlar bebeginizi emzirdikten sonra memenin tam bos oldugu anda makinayla sagim yaptiginzda 15 dk da kac ml sutunuz cikiyor ben bi turlu beceremedim su sagna isini
Bende oluyodu. Emerken bırakıyo memeyi. Tekrar almak istiyo veriyom ağzına geri çekiyo kafayı sinirlenip ağlıyo hiç almıyodu memeyi. Ben ayakta gezdirip sakinleştirip tekrar veriyodum. Dün memeyi almayıp ağlayınca sıktım memeyi biraz süt akıttım ağzına ağlarken susup yumuldu memeye. Sütsüz memyi emzik sanıp reddediyo belki diye düşündüm.Kizlar emzirirken bebegim agliyo emmek istiyo sonra birakiyo tekrar aliyo tekear birakiyo agliyo nedir bu bilen varmi
Çok çok geçmiş olsun. İnşallah güzel geçsin ameliyatı. Kıyamam annesi.Kızlar oğlum yarın kasık fıtığından ameliyat olacak anestezi almışken de sünnetini de yapacaklar.. Aramızda Sünnet yaptıran varsa ameliyat sonrasıyla ilgili bilgi ve tavsiye verebilir mi.. Bi de dua edin kızlar oğluma ameliyat için çok küçük daha..
Bende ayakta denedim ama ayni netice cok agliyor sancilaniyormu acaba bilemedim sut geldigi halde yapiyor benimki canimBende oluyodu. Emerken bırakıyo memeyi. Tekrar almak istiyo veriyom ağzına geri çekiyo kafayı sinirlenip ağlıyo hiç almıyodu memeyi. Ben ayakta gezdirip sakinleştirip tekrar veriyodum. Dün memeyi almayıp ağlayınca sıktım memeyi biraz süt akıttım ağzına ağlarken susup yumuldu memeye. Sütsüz memyi emzik sanıp reddediyo belki diye düşündüm.
Sünnette hiç sıkıntı yok merak etme çok kolay atlatacaksın fıtıkta öyle gerçi onu da ilk oğlumda yaşamıştım geçmiş olsun şimdidenKızlar oğlum yarın kasık fıtığından ameliyat olacak anestezi almışken de sünnetini de yapacaklar.. Aramızda Sünnet yaptıran varsa ameliyat sonrasıyla ilgili bilgi ve tavsiye verebilir mi.. Bi de dua edin kızlar oğluma ameliyat için çok küçük daha..
InsaAllah ameliyat guzel gecer korkma sunnet ameliyattan bile sayilmiyor annem kucuk kardesime yaptrdfnda 1 haftada iyilesmisti insaAllah kazasiz belasiz atlatrsiniz bu sureci bende erken yaptrmak istiyorumKızlar oğlum yarın kasık fıtığından ameliyat olacak anestezi almışken de sünnetini de yapacaklar.. Aramızda Sünnet yaptıran varsa ameliyat sonrasıyla ilgili bilgi ve tavsiye verebilir mi.. Bi de dua edin kızlar oğluma ameliyat için çok küçük daha..
Aynn bnmde oyleÇok az çıkıyo 10ar ya da 15er ml. Çok yumuşarsa sagmıyorum ben. Yapsak mı ki. Gecen sagdım. Şişenin dibine bulaşmadı hem de ikisini birden sagmıştım. Şişe bulaşık olmuş gibi göründü.
Sütun gelmiyo olabilirKizlar emzirirken bebegim agliyo emmek istiyo sonra birakiyo tekrar aliyo tekear birakiyo agliyo nedir bu bilen varmi
Çok çok geçmiş olsun. İnşallah güzel geçsin ameliyatı. Kıyamam annesi.
Sünnette hiç sıkıntı yok merak etme çok kolay atlatacaksın fıtıkta öyle gerçi onu da ilk oğlumda yaşamıştım geçmiş olsun şimdiden
Çok saolun kızlar.. Sahur yaptık ama hiç uykum gelmiyor sanırım uyuyamıycam bugün.. Ameliyattan korkmuyorum da anestezi alacak oluşu beni endişelendiriyor biraz.. Inşallah yarın güzel haberlerle geliriz..InsaAllah ameliyat guzel gecer korkma sunnet ameliyattan bile sayilmiyor annem kucuk kardesime yaptrdfnda 1 haftada iyilesmisti insaAllah kazasiz belasiz atlatrsiniz bu sureci bende erken yaptrmak istiyorum
Benimkide yapıyor öyle canım doktora sordum süt gelmiyordur dedi ama o öyle yapınca bakıyorum baya süt geliyor sonra farkettimki uykuya geçmek isteyince öyle yapıyor emdikçe sinirleniyor süt gelsin istemiyor herhalde diye düşündüm öyle yapınca emzirmeyi bırakıp yalancı emzik veriyorum sakinleşiyor sonrada uykuya dalıyor ama her bebeğin durumu farklı olabilir tabiKizlar emzirirken bebegim agliyo emmek istiyo sonra birakiyo tekrar aliyo tekear birakiyo agliyo nedir bu bilen varmi
eğer mama veriyorsan biberonla emmek için öyle yapıyordur.benim bebegim günde birkaçkez mama biberonla alıyor.son zamanlarda biberon için memeyi emmek istemiyo ağzına alıp ağlayıp bırakıyor.geceleri ise meme emiyor.gündüzleri uykudan uyanır uyanmaz memeyi veriyorum.biraz sorun yaşıyoruz yani.Kizlar emzirirken bebegim agliyo emmek istiyo sonra birakiyo tekrar aliyo tekear birakiyo agliyo nedir bu bilen varmi
Kızlar oğlum yarın kasık fıtığından ameliyat olacak anestezi almışken de sünnetini de yapacaklar.. Aramızda Sünnet yaptıran varsa ameliyat sonrasıyla ilgili bilgi ve tavsiye verebilir mi.. Bi de dua edin kızlar oğluma ameliyat için çok küçük daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?