2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Evet öyle yapayım ya iki kez acı çekmiş olacak çünkü çok sağol canım

canı acırmı..kv karbonat yakar dilini diyoo..ama deniyecem inşallah.

Ilacini duzenli kullandin mi.. ben 4 gundur gunde 3 kere veriyorum.. aslinda 4 kere vermem lazim ama cok sevmiyor.. bir de gunde 1 kere karbonatli suyla siliyorum.. sildigimde gecmis gibi gozukuyor ama sonra yeniden cikiyor. Bir de karbonatli suyla silerken sakin bastirma.. kanayabiliyor.. kanarsa da daha cok yayiliyor.. bizimki de gecmedi hala.. insallah gecer hemen.

Ben atlet şort yada kısakollu kısa bacaklı tulum gifiriyorum istanbulda bence giydirin gecede sizin gibi giydirip üstünü örtmüyorum erkek bebekler sıcsğı çok sevmez diye

Ben hepsini sağlık ocsğında yaptırıcam en taze aşı orda oluyor sen de hepsini orda yaptır bence

Ben 15 dk hic sagmiyorum. Her emzirmeden sonrada sagmiyorum.tek gogus emiyorsa digerini sagiyorum.2 gunde 200 ml biriktirip buzluga atiyorum. 9 tanecik yaptim simdiye kadar

Ben atlet şort yada kısakollu kısa bacaklı tulum gifiriyorum istanbulda bence giydirin gecede sizin gibi giydirip üstünü örtmüyorum erkek bebekler sıcsğı çok sevmez diye
Ben de senin gibi yapıyorum. Gece de ince ayaklı tulum giydiriyorum. Banyo yapmışsa atlet niyetine bi kolsuz zıbın içine. Odanın camları kapalı ama diger odalrınki açık oluyo. Ev serin yani.

Merhaba bende sezeryanla dogum yaptim 3 kilom kaldi gobek deligim aynen dediginiz gibi buyuk birde cok yukarda kaldi,birazda gobegim var nasil gidecek bilmiyorum
Mekik cek gider diyorlar yorgunluktan ona halim kalmiyor

Aynen mekik cwkmeye firsatt kalmiyor zaten

Ben 15 dk hic sagmiyorum. Her emzirmeden sonrada sagmiyorum.tek gogus emiyorsa digerini sagiyorum.2 gunde 200 ml biriktirip buzluga atiyorum. 9 tanecik yaptim simdiye kadar
Güzelmiş. Peki gün içinde kaç kere sagıyosun? Ben günde bi kere denk gelirse. Bi türlü düzen oturtamadım. Sagıp buzluğu atarsam şimdiki hakkını yemiş gibi oluyorum. Huysuzlanırsa aha süt bitti aç kaldı diye huzursuzlanıyom. Bi de iki gögüs arası çok fark var bende. Birinden 50 birinden 100 ml çıkıyo hiç emmeden. Büyüklük olarak da farklı. Küçüğü emerse büyükten de biraz vermem gerek. Büyüğü emerse de küçüğe gerek kalmıyo ama onu emzirmessem de hiç büyümez diye korkuyom .off karışık bu sağma işi. Düzenli olmamlı. Mutlaka a. İnş. Yaz. Sonuna olucak düzenimiz.

Olur tabi canim.ben hepsini aike hekiminde yaptiticam

Aynı sorun bende de var canım. Birinden az çıkıyor sutum. Aynı senin miktarlarda.sagmiyorum ama ben sürekli. Bir yere gideceksem veya aşırı dolmussa öyle sagiyorum. Sen nasıl yapiyorsun

Sling aldım ama nasıl takacak ayaklar dışarı pozisyonda mı bağlayım canm herkes doğumdan itibaren kullanıyor momfortbaby ve boboyu
Ya evet kullanıyorlar da çok sağlıklı olmadığı omırga kalça kemikleriyle yumurtalıklarına zarar verebileceği falan bi sürü şey var. Ergonomik zaten senin dediklerin ergo momfort bi de babybjörn var üç tane ama ben almadım ne bileyim allah korusun bi şey olsa vicdan azabından ölürüm

Bende ayni senin gibi dusunuyordum. Gunde bir yada iki kere az emiyor.o zaman 5 er dk sagiyorun.duzen icin erken daha bence.her agladiginda meme veriyorum ben.

Aynı sorun bende de var canım. Birinden az çıkıyor sutum. Aynı senin miktarlarda.sagmiyorum ama ben sürekli. Bir yere gideceksem veya aşırı dolmussa öyle sagiyorum. Sen nasıl yapiyorsun
Ben de biyere gidiceksek sağıyorum bigün önceden, o sabah falan. Eger sagınca hemen uyanırsa da doymuyodur diye sagdığımı da veriyom elde kalmıyo bişi :)) sabahları aşırı sertleşmiş oluyo ama kızım uyanınca fark ediyom bunu. Kapıyo sıpa :) gün içinde de hiç sertleşmiyo sık sık emiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…