- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Canım soğutup öyle veriyorsun demiBen veriyorum canım humananin kimyon rezene çayını. 100 ml yapıyorum birazını ona veriyorum kalanını kendim iciyorum.
Evet öyle yapayım ya iki kez acı çekmiş olacak çünkü çok sağol canımBiz tüm aşıları aile hekiminde yaptırdık ertesi gün kontrole gittik. 2ayın dolmasına bi gün vardı hatta. Doktor bundan sonrakileri hep ben yapcam dedi. İki kere acı çekmesin bebeğin gitmeden hepsini yaptır bi günde bence. İkisi de aşıları devletten alıp yapıyo bi fark yok.
Canım Sağol öyle yapayım benGizem olur canm biz aile hekiminde yaptırcz
canı acırmı..kv karbonat yakar dilini diyoo..ama deniyecem inşallah.
Bebeğin erkek mi ve yenidoğan kundağı aldın mı cnmKizlarr kanguru denendi. Momfortbaby tavsiyemdir. 3 saat cok rahat gezdij. Bebegim uyudu
Ben atlet şort yada kısakollu kısa bacaklı tulum gifiriyorum istanbulda bence giydirin gecede sizin gibi giydirip üstünü örtmüyorum erkek bebekler sıcsğı çok sevmez diyeKizlar havalar cok sicak ama ben uzun kollu citcitli bady altina uzun pijma giysiriyorum, kisa kollu giydiremiyorum usur gibi geliyo. Siz nasil giydiriyorsunuz? 50 gunluk faha bebegim, bi suru kisa kollu ciciler almistim sanki hic giydiremicem gibi geliyor.
Ben hepsini sağlık ocsğında yaptırıcam en taze aşı orda oluyor sen de hepsini orda yaptır benceKızlar birşey sormam lazım 2 ay aşısı 3 tane olacaz doktor veremi devlet bize vermiyor aile hekiminde yaptır dedi cumartesi randevu var 2 aşıyı o gün vuracak sonra da veremi yap dedi
Aile hekimi ise cumaları aşı yapıyor yani cumartesi gitsem kendi doktoruna 1 hafta verem için beklicez anlamadım bu işten birşey
Bu 3 aşı Aişe hekiminde olur mu
Çok az çıkıyo 10ar ya da 15er ml. Çok yumuşarsa sagmıyorum ben. Yapsak mı ki. Gecen sagdım. Şişenin dibine bulaşmadı hem de ikisini birden sagmıştım. Şişe bulaşık olmuş gibi göründü.
Ben de senin gibi yapıyorum. Gece de ince ayaklı tulum giydiriyorum. Banyo yapmışsa atlet niyetine bi kolsuz zıbın içine. Odanın camları kapalı ama diger odalrınki açık oluyo. Ev serin yani.Ben atlet şort yada kısakollu kısa bacaklı tulum gifiriyorum istanbulda bence giydirin gecede sizin gibi giydirip üstünü örtmüyorum erkek bebekler sıcsğı çok sevmez diye
Merhaba bende sezeryanla dogum yaptim 3 kilom kaldi gobek deligim aynen dediginiz gibi buyuk birde cok yukarda kaldi,birazda gobegim var nasil gidecek bilmiyorum
Mekik cek gider diyorlar yorgunluktan ona halim kalmiyor
Güzelmiş. Peki gün içinde kaç kere sagıyosun? Ben günde bi kere denk gelirse. Bi türlü düzen oturtamadım. Sagıp buzluğu atarsam şimdiki hakkını yemiş gibi oluyorum. Huysuzlanırsa aha süt bitti aç kaldı diye huzursuzlanıyom. Bi de iki gögüs arası çok fark var bende. Birinden 50 birinden 100 ml çıkıyo hiç emmeden. Büyüklük olarak da farklı. Küçüğü emerse büyükten de biraz vermem gerek. Büyüğü emerse de küçüğe gerek kalmıyo ama onu emzirmessem de hiç büyümez diye korkuyom .off karışık bu sağma işi. Düzenli olmamlı. Mutlaka a. İnş. Yaz. Sonuna olucak düzenimiz.Ben 15 dk hic sagmiyorum. Her emzirmeden sonrada sagmiyorum.tek gogus emiyorsa digerini sagiyorum.2 gunde 200 ml biriktirip buzluga atiyorum. 9 tanecik yaptim simdiye kadar
Evet. Oda sıcaklığında veya 36 derecede. Usenmezsem isitiyorumCanım soğutup öyle veriyorsun demi
Benim de bekliyo günde 3 çeşit toplam 45 memkik çekecem. Yorulursam sütüm gider diye yapamıyorum. Süt olsun diye yemekten de kilo verme durdu zaten. Hep süt yüzünden :))Aynen mekik cwkmeye firsatt kalmiyor zaten
Kızlar birşey sormam lazım 2 ay aşısı 3 tane olacaz doktor veremi devlet bize vermiyor aile hekiminde yaptır dedi cumartesi randevu var 2 aşıyı o gün vuracak sonra da veremi yap dedi
Aile hekimi ise cumaları aşı yapıyor yani cumartesi gitsem kendi doktoruna 1 hafta verem için beklicez anlamadım bu işten birşey
Bu 3 aşı Aişe hekiminde olur mu
Rota Hariç her aşı orada var demiBen hepsini sağlık ocsğında yaptırıcam en taze aşı orda oluyor sen de hepsini orda yaptır bence
Daha kullanmadım bez evet nekp wrap toplam 100e mal oldu kargo+kapıda ödemeCanım şu sling bez olandan mı sipariş ettin ben de düşünüyorum da ne kadara aldın ve memnuniyetini öğrenebilir miyim
Aynı sorun bende de var canım. Birinden az çıkıyor sutum. Aynı senin miktarlarda.sagmiyorum ama ben sürekli. Bir yere gideceksem veya aşırı dolmussa öyle sagiyorum. Sen nasıl yapiyorsunGüzelmiş. Peki gün içinde kaç kere sagıyosun? Ben günde bi kere denk gelirse. Bi türlü düzen oturtamadım. Sagıp buzluğu atarsam şimdiki hakkını yemiş gibi oluyorum. Huysuzlanırsa aha süt bitti aç kaldı diye huzursuzlanıyom. Bi de iki gögüs arası çok fark var bende. Birinden 50 birinden 100 ml çıkıyo hiç emmeden. Büyüklük olarak da farklı. Küçüğü emerse büyükten de biraz vermem gerek. Büyüğü emerse de küçüğe gerek kalmıyo ama onu emzirmessem de hiç büyümez diye korkuyom .off karışık bu sağma işi. Düzenli olmamlı. Mutlaka a. İnş. Yaz. Sonuna olucak düzenimiz.
Ya evet kullanıyorlar da çok sağlıklı olmadığı omırga kalça kemikleriyle yumurtalıklarına zarar verebileceği falan bi sürü şey var. Ergonomik zaten senin dediklerin ergo momfort bi de babybjörn var üç tane ama ben almadım ne bileyim allah korusun bi şey olsa vicdan azabından ölürümSling aldım ama nasıl takacak ayaklar dışarı pozisyonda mı bağlayım canm herkes doğumdan itibaren kullanıyor momfortbaby ve boboyu
Güzelmiş. Peki gün içinde kaç kere sagıyosun? Ben günde bi kere denk gelirse. Bi türlü düzen oturtamadım. Sagıp buzluğu atarsam şimdiki hakkını yemiş gibi oluyorum. Huysuzlanırsa aha süt bitti aç kaldı diye huzursuzlanıyom. Bi de iki gögüs arası çok fark var bende. Birinden 50 birinden 100 ml çıkıyo hiç emmeden. Büyüklük olarak da farklı. Küçüğü emerse büyükten de biraz vermem gerek. Büyüğü emerse de küçüğe gerek kalmıyo ama onu emzirmessem de hiç büyümez diye korkuyom .off karışık bu sağma işi. Düzenli olmamlı. Mutlaka a. İnş. Yaz. Sonuna olucak düzenimiz.
Ben de biyere gidiceksek sağıyorum bigün önceden, o sabah falan. Eger sagınca hemen uyanırsa da doymuyodur diye sagdığımı da veriyom elde kalmıyo bişi :)) sabahları aşırı sertleşmiş oluyo ama kızım uyanınca fark ediyom bunu. Kapıyo sıpa :) gün içinde de hiç sertleşmiyo sık sık emiyo.Aynı sorun bende de var canım. Birinden az çıkıyor sutum. Aynı senin miktarlarda.sagmiyorum ama ben sürekli. Bir yere gideceksem veya aşırı dolmussa öyle sagiyorum. Sen nasıl yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?