2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar emzirirken bebegim agliyo emmek istiyo sonra birakiyo tekrar aliyo tekear birakiyo agliyo nedir bu bilen varmi
Ya benimki de aynısını yapıyor gündüz nerdeyse hiç emmiyor sağıp veriyorum almıyor ama ağzında pamukçuk var karbonat ve ilaç kullandım geçmiyor ayrıca her akşam altıdan dokuza kadar ağlıyor istisnasız delirmek üzereym

Kizlar sut konusunda motilium bende ise yaradi biraz olsun artti surum ama ilac olusu yine de tedirgin etmiyo degil. Simdi bebegim se emiyo emsikce cogalir da daha icmem insallah.

Kizlar havalar cok sicak ama ben uzun kollu citcitli bady altina uzun pijma giysiriyorum, kisa kollu giydiremiyorum usur gibi geliyo. Siz nasil giydiriyorsunuz? 50 gunluk faha bebegim, bi suru kisa kollu ciciler almistim sanki hic giydiremicem gibi geliyor.

Valla bende daha dün kısa kola geçtim yavrum rahatladı bi kaç gün sonra sıfır kol giydirirm adana çok sıcak hatta gece balkonda yatmayı düşünüyorz

Bebek arabasi yuk hakkindan sayilmiyor.. bebekliysen mesela 30 kg gakkin varsa yaninda puset hakkinda oluyor.. sen yine de bileti aldigin sirketi ara sor.. pusetsiz zorlanirsin. Yalnizsan valizleri almak skinti olur. Hele pusetsiz dusunemiyorum.

Merhaba bende sezeryanla dogum yaptim 3 kilom kaldi gobek deligim aynen dediginiz gibi buyuk birde cok yukarda kaldi,birazda gobegim var nasil gidecek bilmiyorum
Mekik cek gider diyorlar yorgunluktan ona halim kalmiyor

Canım kanguru önerilmiyor artık hrle erkek bebeklere. Ben tunikodan wrap sipsrişi verdim. Boba nın var bi kanguru benzeri taşıyocısı bi de ona bak istersen
Sling aldım ama nasıl takacak ayaklar dışarı pozisyonda mı bağlayım canm herkes doğumdan itibaren kullanıyor momfortbaby ve boboyu

Kızlar birşey sormam lazım 2 ay aşısı 3 tane olacaz doktor veremi devlet bize vermiyor aile hekiminde yaptır dedi cumartesi randevu var 2 aşıyı o gün vuracak sonra da veremi yap dedi

Aile hekimi ise cumaları aşı yapıyor yani cumartesi gitsem kendi doktoruna 1 hafta verem için beklicez anlamadım bu işten birşey

Bu 3 aşı Aişe hekiminde olur mu

Canım o pamukçuk nasol gidecek su biLW verdim ağzına neden öle oluyor ilaç ne kullandın bende alayım

Yok canim sadece emziriyorum

Pamukcuk bizdede cikti ilac ve karbonat kullandik buyuk olcude gecti ama var biraz daha ondan olurmu

Biz tüm aşıları aile hekiminde yaptırdık ertesi gün kontrole gittik. 2ayın dolmasına bi gün vardı hatta. Doktor bundan sonrakileri hep ben yapcam dedi. İki kere acı çekmesin bebeğin gitmeden hepsini yaptır bi günde bence. İkisi de aşıları devletten alıp yapıyo bi fark yok.

Gizem olur canm biz aile hekiminde yaptırcz

Kizlar bebeginizi emzirdikten sonra memenin tam bos oldugu anda makinayla sagim yaptiginzda 15 dk da kac ml sutunuz cikiyor ben bi turlu beceremedim su sagna isini
Canm elektirikli benm ki bide 3 saatte meme doluyor sert oluyor 5 dakka da 100 çıkıyor bende saha da boşalıyor

Boşaltıyorum bazende sertleştirilmiş oluyor ucu gidiyor ucu gidince bütün kıyafet ve bebek ıslanıyor emmeden geliyor kızıyor eymen sağıp veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…