Gunde 4 defa 30 cc veriyorum.Mama takviyesi veren anneler günde kaç kez veriyorsunuz..
Ya benimki de aynısını yapıyor gündüz nerdeyse hiç emmiyor sağıp veriyorum almıyor ama ağzında pamukçuk var karbonat ve ilaç kullandım geçmiyor ayrıca her akşam altıdan dokuza kadar ağlıyor istisnasız delirmek üzereymKizlar emzirirken bebegim agliyo emmek istiyo sonra birakiyo tekrar aliyo tekear birakiyo agliyo nedir bu bilen varmi
Valla bende daha dün kısa kola geçtim yavrum rahatladı bi kaç gün sonra sıfır kol giydirirm adana çok sıcak hatta gece balkonda yatmayı düşünüyorzKizlar havalar cok sicak ama ben uzun kollu citcitli bady altina uzun pijma giysiriyorum, kisa kollu giydiremiyorum usur gibi geliyo. Siz nasil giydiriyorsunuz? 50 gunluk faha bebegim, bi suru kisa kollu ciciler almistim sanki hic giydiremicem gibi geliyor.
KIZLAR YARDIM OĞLUMLA UÇAK YOLCULUĞU YAPICAZ BEBEK ARABADINI YÜK ETMEK İSTEMİYORUM ÖÜMKÜ BIZI EŞIM HAVAALSNINDAN KARŞILAYACAK ZATEN BEBEKTE KUCAĞIMIZDA OLACAK IŞ UÇAKTA ANA KUCAĞIDA ALMIYORLAR YANLIŞ SNLAMADIYSAM ARABAYIDA EŞIMLE YOLLSYIP BIR DIRT ÇANTASI BŞRDE OĞLUMLA BINSEM DIYORUM UÇAĞA
OĞLUMU KUCAĞIMA SLACAĞIM BI ŞEY ISTIYORUM NE OLABILIR BU SYAKLARI SARKAN ERKEK BEBEKLERE ZARARLIYMIŞ
Bizde yatan Şekli bar patates çuvalı gibi çocuk duruyor siz ne önerirsiniz
Ben normal dogum yaptim. 60 la hamile kaldim.72 ile dogum yaptim. Ill ay 60 a dustum.sonra sut icin tatliya abandim.63 um simdi.tatliyi kesicem.meuve yiyecegim artik.gobegim yok.eylulde tatile gidicez 57 olmam gerek.
Kizlar bende gobek yok ama hobek deligim cok buyuk ve esnek.kotu gorunuyor.sizinde oylemi.ne kadar surede toparlanir.46 gunluk bebegim
Sling aldım ama nasıl takacak ayaklar dışarı pozisyonda mı bağlayım canm herkes doğumdan itibaren kullanıyor momfortbaby ve boboyuCanım kanguru önerilmiyor artık hrle erkek bebeklere. Ben tunikodan wrap sipsrişi verdim. Boba nın var bi kanguru benzeri taşıyocısı bi de ona bak istersen
canı acırmı..kv karbonat yakar dilini diyoo..ama deniyecem inşallah.karbonatlı suyu kesinlikle tavsiye ederim
Canım o pamukçuk nasol gidecek su biLW verdim ağzına neden öle oluyor ilaç ne kullandın bende alayımYa benimki de aynısını yapıyor gündüz nerdeyse hiç emmiyor sağıp veriyorum almıyor ama ağzında pamukçuk var karbonat ve ilaç kullandım geçmiyor ayrıca her akşam altıdan dokuza kadar ağlıyor istisnasız delirmek üzereym
Sutum geliyor eminim canimSütun gelmiyo olabilir
Yok canim sadece emziriyorumeğer mama veriyorsan biberonla emmek için öyle yapıyordur.benim bebegim günde birkaçkez mama biberonla alıyor.son zamanlarda biberon için memeyi emmek istemiyo ağzına alıp ağlayıp bırakıyor.geceleri ise meme emiyor.gündüzleri uykudan uyanır uyanmaz memeyi veriyorum.biraz sorun yaşıyoruz yani.
Pamukcuk bizdede cikti ilac ve karbonat kullandik buyuk olcude gecti ama var biraz daha ondan olurmuYa benimki de aynısını yapıyor gündüz nerdeyse hiç emmiyor sağıp veriyorum almıyor ama ağzında pamukçuk var karbonat ve ilaç kullandım geçmiyor ayrıca her akşam altıdan dokuza kadar ağlıyor istisnasız delirmek üzereym
Biz tüm aşıları aile hekiminde yaptırdık ertesi gün kontrole gittik. 2ayın dolmasına bi gün vardı hatta. Doktor bundan sonrakileri hep ben yapcam dedi. İki kere acı çekmesin bebeğin gitmeden hepsini yaptır bi günde bence. İkisi de aşıları devletten alıp yapıyo bi fark yok.Kızlar birşey sormam lazım 2 ay aşısı 3 tane olacaz doktor veremi devlet bize vermiyor aile hekiminde yaptır dedi cumartesi randevu var 2 aşıyı o gün vuracak sonra da veremi yap dedi
Aile hekimi ise cumaları aşı yapıyor yani cumartesi gitsem kendi doktoruna 1 hafta verem için beklicez anlamadım bu işten birşey
Bu 3 aşı Aişe hekiminde olur mu
Gizem olur canm biz aile hekiminde yaptırczKızlar birşey sormam lazım 2 ay aşısı 3 tane olacaz doktor veremi devlet bize vermiyor aile hekiminde yaptır dedi cumartesi randevu var 2 aşıyı o gün vuracak sonra da veremi yap dedi
Aile hekimi ise cumaları aşı yapıyor yani cumartesi gitsem kendi doktoruna 1 hafta verem için beklicez anlamadım bu işten birşey
Bu 3 aşı Aişe hekiminde olur mu
Oluyormus doktor söyledi geçmiyor ya boğazına inmiş olablr yarın bakalım dedi doktorPamukcuk bizdede cikti ilac ve karbonat kullandik buyuk olcude gecti ama var biraz daha ondan olurmu
Canm elektirikli benm ki bide 3 saatte meme doluyor sert oluyor 5 dakka da 100 çıkıyor bende saha da boşalıyorKizlar bebeginizi emzirdikten sonra memenin tam bos oldugu anda makinayla sagim yaptiginzda 15 dk da kac ml sutunuz cikiyor ben bi turlu beceremedim su sagna isini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?