2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba kizlar.. bugun 47. GunumuZ.benim bebegimin bezinde kiremit rengi lekeler oluyor. Sizinkinde de oluyor mu? Anne sütü+ 4 defa da mama veriyorum. Az beslenme dediler su eksikligi dediler ama artik sinirim bozuluyor. .bir turlu gecmedi ...

ne kadara nerden aldın canım?
Momfortbaby sitesinden aldim. 155tl yenidogan aparatiyla beraber 195tl canim

Bebeğin erkek mi ve yenidoğan kundağı aldın mı cnm
bebegim kiz. Yenidogan kundaginida aldim yoksa kullanamam diye dusundum. Bazilari battaniye pelus oyuncak falan kullaniyorrmus onun yerine ama ben beceremem diye aldim

1 ay önce bende ayni heyecanlari yaşadım. 2.ay asilarindan okadar korktum ki.. ama şükür bebegim hemen sustu,ardindan emzirdim bir guzel uyudu. Gun icinde aklina geldikce agladi ama ateşi cok yükselemedi. Düzeni bozulmadı. 3.asida çığlığı basıyorlar, canı acidigindan değilde o asida yakıcı bi madde varmış ondan agliyormus,dr oyle söylemişti. Kolundada 6 haftadan once iz oluşmaz dedi.

Gülmeye gelince... :) 40mız dolunca kızımın beni dinlediğini anlamlı baktığını farkettim. Konuşmaya devam ettim, 2.ayi dolmaya yakın agu yapmaya iyice gülmeye başladı. Şimdi 3.ayı bitecek,her sabah çığlık atiyo, kahkaha atmaya calisiyo ama olmuyor :) bi 10 gününüz daha var,sabah uyansada kıkır gulse diyeceksiniz :))

Kusma olayı da 2.ayı dolmaya yakın basliyor. İlk iki ay hiç kusmayan bebeğim şimdi arada 1,2 yemek kaşığı kadar kusuyor. Bazen süt bazen tortulu oluyor, bazi gunler daha fazla oluyor. Kusarlarsa korkmayin,büyüdükçe oluyor.

Bu sorun bendede var, acaba süt mü gelmiyor diyorum ama aglarken agzi süt dolu oluyor. O haldeyken emzik verdim,tuttu rahatladı ve uyudu.
Arkadaşın dediği gibi, uyku sıkıştırıyor, emmek istiyor ama tok. Dolayısıyla sinirleniyor. O durumda emzik ver bakalim sakinlesecek mi

aslında ilacını hiçde düzenli kullanmadım..günde bi kere verdim.dr dedi ilaç değil yemek sodası kullan diye sodyıda aldım ama hiç denemedim..dün kontrol için gittik yine dedi ilaç değil yemek sodası olacak..halende denemedim..
yavrumun ağzı öylece duruyo pamukcukla..bide sarılıgı geçmemiş..kan tahlili yaptılar önümüzdeki ay tekrar gel dedi..
of offf ..senin oğlan nasıl..

ne güzelmiş canım, benim göbeğim de bir gitse. göbek deliğim benim de öyle. bir de hamilelikten kalan göbek çizgisi hala var ve çok belirgin. neyseki deniz havuz tatiline gitmiyoruz :)))

Ben de normal doğum yaptım 5 kilo doğumla gitti 8 kilo kaldı göbeğim var da fazla kiloları verince gider diye düşünüyorum inşallah...
acaba kiloylamı ilgili sarkmamı onu çözemedim canım. sanki deri sarkığı gibi geliyo bana. benim karnım çok büyüktü plates topu gibi duruyodu ondan mı ne karnım çok kaldı :)

D denizkaan canım bugün gittik doktora.
8 saat uyuduğunu söyledim bırak uyusun dedi. acıksa o seni uyandırır merak etme dedi. kilo konusunda da bu ay düşüş var o kesinleşti. gündüz sık emzir dedi. geçen ay sağlık ocağında 4760 gr çıkmıştı bu ay doktorun tartısında 5400 çıktı. doktor tartı farkı da olabilir dedi. yani en fazla 600 gr almış oluyo. bir çizelge verdi grafik var. şuan kilosu alt sınırın üstünde ama takip edicez dedi.
memeyi reddettiğini söyledim idrar tahlili istedi. enfeksyon olunca reddedebiliyolarmış. bizde durumlar böyle :)

canım soda dediğin karbonat değil mi, pamukçuk olunca o iyi geliyomuş araştırmıştım. bence dene yazık acıyo olabilir

Kızlar 2.ayımızdayız geçen ay bebeğim 4.700 çıktı sağlık ocağında bu ay 5.630 olmuş. İlk ay 2 kg almıştı. Bu ay az kilo almış gibi geldi bana. Sizce nasıl? Sağlık memuru tam sınırda dedi

Normal kilo alimi olmus saglik memurunun kafasndan sorunu var galiba ayda 600 ile 1000 gr arasi almasi normal merak etme

Bencede gayet güzel büy7yolar işte yavaş yavaş

Herkese selamlar kızlar. Çok uzun zamandır giremedim çünkü zor zamanlar geçirdim. Bebeğim 20 mayısta doğdu sağlıklı bir şekilde. Ama benim bacağımda hebelik öncesinde başlayan ağrı, doğum sonrası şisdetlenerek arttı ve yürüyemez duruma geldim. Geçici kalça kemiği ödemi olmuşum. Yeni düzeldim.

Geçmişe bakamadım tabi ama umarım herkes iyidir. Oğlum çok gazlı ama sağlığı iyi çok şükür. Dün kontrole gittik. 45 günlük 58 cm 5,5 kilo çıktı. 50 cm 3,5 doğmuştu.

Kilolara gelince 68 ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim. Doğumdan 2 hafta sonra 69 idim. Ama şuan kaçım bilmiyorum. Göbeğim benimde hafif sarkık. Sezeryandan sanırım.

Gaz ilacı nurse harvey ve sap simplex arada veriyorum. Ama pekte bir faydası olmadı. O yüzden nadir veriyorum. Ama gazdan çok kabızlık dert. Dün ve bu saate kadar kakasını yapmadı. Sancısı oluyo.

Anne sütü günde max 400 cc çıkıyodur. Mama takviye ediyorum doğduğundan neri.

Hızlı bir giriş oldu

Demin aklima geldn bayadr girmiyor diye toist ve mytwin ide merak ediyorum Cok gecmis olsun canim benim sol bacagimin ust kismnda sezeryandan sonra hissizlik olustu hala oyle hic doktora sormadm bile insaAllah gecicidr bebegin masaAllah guzel buyumus

Merhaba kizlar.. bugun 47. GunumuZ.benim bebegimin bezinde kiremit rengi lekeler oluyor. Sizinkinde de oluyor mu? Anne sütü+ 4 defa da mama veriyorum. Az beslenme dediler su eksikligi dediler ama artik sinirim bozuluyor. .bir turlu gecmedi ...
Ilk fogdugu hafta olmustu bizdede dr. Gostrrdim yetersiz beslenmde nolbilecegini soylemisti.. Bizde anne sutu+mama vriyoruz..

kızlar regl olmadım ama birkaç gündür regl agrısı gibi bir ağrı var. tedirgin oldum

Demin aklima geldn bayadr girmiyor diye toist ve mytwin ide merak ediyorum Cok gecmis olsun canim benim sol bacagimin ust kismnda sezeryandan sonra hissizlik olustu hala oyle hic doktora sormadm bile insaAllah gecicidr bebegin masaAllah guzel buyumus
Canım saol. Bende safakmeley, mytwin ve 2 bilinmeyene baktım ama nisandan beri yoklar. Umarım iyidirler.

Uc tane canim,evet agliyolar biraZ özellikle veremde.dayanmak zor tabi,ben kizimdan cok agladim:)ama merak etme cabuk atlatiyolar bebekler bizden daha dirayetli.2 dakka sonra guluyodu benim cadi onu görünce ben de sustum
Off ya inanmiyorum ben bi tane saniyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…