2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Annişler bikaç şey var kafama takılan sizn de fikirlerinizi alayım isterim.
1- çok rezene içiyorum. Süt yapıyo ok ama aşırısı zararlı mıdır?
2- bi ara karpuz ve kiraz yedim çok gaz yaptı. Daha da başka meyve yemedim. Ne yiyim ben?
3-hurma da çok yiyorum. Acaba kilo yapıyo mu ondanmı kilo veremiyorum artık?
4- hiç süt içmedim gaz yapmasından korkuyorum. İçeyim mi?
5- annelik çok güzelmiş di mi :))

Kizlar dogum yapali 40 gun oldu bugun kanamamm coktan kesildi normal dogum yaptim ve sadece emziriyorum ama bugun acik pembe renkli kanamam gelmeye basladi normalmi bu emzirirken adet olinmaz diye biliyorum icimi bi korku kapladi birkacgundur afedersiniz alttarafim dusecek gibide agriyor :-(

Canım bizim aşılarımızı hep sağlık odayı daki ebemiz takip ediyor ve yapıyor aile hekimliğinde yaparlar sizinkini de

Valla ben 40 gün öle aşırı kanama görmedim ama son 7 gündür regl gibi kanama gördüm emziriyorum ama regl olabilirim bebişim 50 günlük oldu

Valla ben 40 gün öle aşırı kanama görmedim ama son 7 gündür regl gibi kanama gördüm emziriyorum ama regl olabilirim bebişim 50 günlük oldu
Ozaman normal benimde canim emzirirkende erken regl gorulebiliyor demekki merak etmistim bende cok sagol

Ben gaz yapsın yapmasın herşeyi yiyorum ayırmıyorum yani napıyım ayırmaya kslksan zor iş evde 11 yaşında oğlum var oruç tutuyo ondan gizli elime geçen meyveyi yiyorum yemek yiyecek vaktim olmuyo rezenenin faxlası zarar vermez sütü sütlaç yspsana sütü artırıyo, annelik harika bir duygu cnm artık beni görünce gülücükler saçıyo dünyalara bedel

Merhaba kızlar bişey sorucaktım 2 ay aşısı yaptıran annelere. Bu ay 3 aşı aynı anda olucakmış, çarşamba günü olucaz. Aynı anda 3 aşı gözümü fena korkuttu ateş falan yapıyormu? Sıpam zaten zorla meme tutuyor bırakıcak diye ödüm kopuyor Sütüm az galiba ondan böyle davranıyor, biberonda ağlamıyor çünki

Canım herşeyin aşırısı zarar, bitki çayları özellikle karaciğeri yoruyor, hele bebeklere verirken çok dikkatli olmak lazım. Doktora sormadan verilememeli bence. Bende her meyveyi yiyorum hiç gaz yapar diye düşünmemiştim. Karpuz yiyip yattığım zaman sabah göğüslerim dolu uyanıyorum, süt yaptığı içinde yemeye çalışıyorum sütüm az çünki benim
Ve evet annelik muhteşem, ben şükürler olsunki ikinci kez tatdıyorum bu harika duyguyu. Hep şükrediyorum minik mucizeme baktıkça:) Allah isteyen herkese nasip etsin inş

Ben de coj korkmustum canim ama hic bisey olmadi biz de.hatt ilk gecesi sabaha kadar bekledim ateslenirde fark etmem diye,surekli ölctum hic yükselmedi, huysuzlugu da olmadi.hatta 2 gun surekli uyudu.

Kizlar emzirirken bebegim agliyo emmek istiyo sonra birakiyo tekrar aliyo tekear birakiyo agliyo nedir bu bilen varmi
canim o karnı tok olupta ağzına süt gelince sinirlendikleri için oluyor. aslında emerek uyumak veya öyle göğüste kalmak istiyorlar ama birden ağzına süt gelincede hem agliyor, hem emmek istiyor, hemde reddediyor. benim tespitim bu oldu.aynısı bende de oluyor cunku

Ben atlet şort yada kısakollu kısa bacaklı tulum gifiriyorum istanbulda bence giydirin gecede sizin gibi giydirip üstünü örtmüyorum erkek bebekler sıcsğı çok sevmez diye
Bizimki hic kusmazdi bazen azcik kusuuor, usutuyo diyrmiki? Bide benim ufaklik 4 gunde bir alankakasini uapiyor ve her yaptiginda boyundan asagisi batiyor kiyafetlerinide kendisinide yikaya yikaya zor arindiriyorum. Bazen cikartamiyorum bile.. nasil duzene girecek bilmiyoum dunzeytinyag verdim banamisin demedi.

İyi günler canim bebeğin kaç günlül ne zaman gülmeye başladi sabirsizlaniyorum 45 günlügüz kaç günümüz kaldi

Ben de coj korkmustum canim ama hic bisey olmadi biz de.hatt ilk gecesi sabaha kadar bekledim ateslenirde fark etmem diye,surekli ölctum hic yükselmedi, huysuzlugu da olmadi.hatta 2 gun surekli uyudu.
Nasil yani canim 2.ay asisinda kac tane asi yapiyolar 3tanemi cok aglar yawrum off dayanamam ben bi tanesine zor dayaniyorum cani cok aciyo diye

="dilek2912, post: 41682952, member: 509259"]Canim benim bebegim 40gunlul ama ben ona laf atinca guluyo her degasinda degil tabi ama bana bakip guluyo[/QUOTE]
Anladim canim benimkide gülüyor ama pek bana pas vermiyo

Nasil yani canim 2.ay asisinda kac tane asi yapiyolar 3tanemi cok aglar yawrum off dayanamam ben bi tanesine zor dayaniyorum cani cok aciyo diye
Uc tane canim,evet agliyolar biraZ özellikle veremde.dayanmak zor tabi,ben kizimdan cok agladim:)ama merak etme cabuk atlatiyolar bebekler bizden daha dirayetli.2 dakka sonra guluyodu benim cadi onu görünce ben de sustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…