Ya biraktiririz Allahin izniyle bir tutsa daEmzige alıştırmak çok zor alışıca bırakması çok zor.
Ilk gunler verdim almadi ondada agzindan dusuruyor surekli Tutamıyor emzigi ben elimle tutuyorum emecegindeBgin ucuna çok az reçel sürdum verdim cok az ama hoşuna gider alır diye ama yine olmadı bu saatten sonra tutacagini sanmıyorum yeni doğduğu günlerde verseydik olurdu
Aynen elimle tutuyorum yani damak lı emzik aldık normal yuvarlak başlık aldık ilk oğlumda hemen tutmuştu ama kızım tutmadı aynı yöntemleri kızıma denedim olmadı işin kötüsü emerek uyuyor ve emzik olarak göğüsümu kullanıyorIlk gunler verdim almadi ondada agzindan dusuruyor surekli Tutamıyor emzigi ben elimle tutuyorum emeceginde
Benim arkadaşımın kız bebeğinde 1 yaşına kadar kanama gibi oldu her bez açtığında.. Canbebe, molfix marka bezler kullanıyorsan o yapıyormuş.. Şuanda iyi bir sorunu yok 3 yaşında..Merhaba kizlar.. bugun 47. GunumuZ.benim bebegimin bezinde kiremit rengi lekeler oluyor. Sizinkinde de oluyor mu? Anne sütü+ 4 defa da mama veriyorum. Az beslenme dediler su eksikligi dediler ama artik sinirim bozuluyor. .bir turlu gecmedi ...
Benim oğlan doğdu ikinci gün emzik ağzindaydi beni emmeyi bile onun sayesinde öğrendi :-DBazen emzigin ucuna çok az reçel sürdum verdim cok az ama hoşuna gider alır diye ama yine olmadı bu saatten sonra tutacagini sanmıyorum yeni doğduğu günlerde verseydik olurdu
Sağol canım kararsız kaldım bende bugünde tutamadımSütün azalmıyacaksa tut ama doktorlar önermiyor ben de doğru dürüst bişey yemiyorum evde oruç tutanlara ayıp olur diye ama su içiyorum sütüm azalmasın diye bence çok istiyorsan bir gün denersin duruma bakarsın
Canım ben de uzun giydiriyorum bir kaç kere yarım kol giydirdim geçen hafta hastalandı artık korkuyorum. . Biz de 70 günlüğüz. .Kizlar havalar cok sicak ama ben uzun kollu citcitli bady altina uzun pijma giysiriyorum, kisa kollu giydiremiyorum usur gibi geliyo. Siz nasil giydiriyorsunuz? 50 gunluk faha bebegim, bi suru kisa kollu ciciler almistim sanki hic giydiremicem gibi geliyor.
Canım rezene günde 3 bardak iç.fazlasi sütü acı yapıyormuş diyr duydumAnnişler bikaç şey var kafama takılan sizn de fikirlerinizi alayım isterim.
1- çok rezene içiyorum. Süt yapıyo ok ama aşırısı zararlı mıdır?
2- bi ara karpuz ve kiraz yedim çok gaz yaptı. Daha da başka meyve yemedim. Ne yiyim ben?
3-hurma da çok yiyorum. Acaba kilo yapıyo mu ondanmı kilo veremiyorum artık?
4- hiç süt içmedim gaz yapmasından korkuyorum. İçeyim mi?
5- annelik çok güzelmiş di mi :))
Doktora git canım çok yayailmadan ilaçla hemen geçiyor.Kizlar sezaryen dogum yaptim ama dogumdan sonra basur cikti bende bi tane war ama cok canimi yakiyo wc deyken kaniyo bazen nasil gecer bu bilgibiz war mi
Ahh canim bn hep kabizim hergun tuwalete hic cikamam o da cok kotu yapiyo bu yuzden kaniyo ciktigin zmanCanım ben de uzun giydiriyorum bir kaç kere yarım kol giydirdim geçen hafta hastalandı artık korkuyorum. . Biz de 70 günlüğüz. .
Canım rezene günde 3 bardak iç.fazlasi sütü acı yapıyormuş diyr duydum
Ben kavun karpuz kiraz çok tüketiyorum gaz yapmadı hic.
Malesef hurma süt yaptığı kadar kilo da yapıyor ben çok yiyordum. Doğumda verdiğim kiloların hepsini aldım bıraktım şimdi diyetteyim
Ben süt bir kere içtim. Bişey yapmadı bende. Dene istersen canım.
Son soruya gelince annelik mükemmel ötesi :):)
Doktora git canım çok yayailmadan ilaçla hemen geçiyor.
Ama ben sana bir kaç yöntem söyleyim.
Günde 4 5 defa ılık suda otur legene ılık su doldur şu soguyana kadar içinde otur.
Kahve kola baharatlı acılı şeyler yeme
Kabız olmamaya özen göster
Her gün tuvalete düzenli çık
Bir de o bölgeyi hep temiz tut
Canım erteleyince inan daha kötü oluyor. Basur olduğuna emin misin meme var mı.Ahh canim bn hep kabizim hergun tuwalete hic cikamam o da cok kotu yapiyo bu yuzden kaniyo ciktigin zman
canım bende de doğumdan sonra hemoroit olduAhh canim bn hep kabizim hergun tuwalete hic cikamam o da cok kotu yapiyo bu yuzden kaniyo ciktigin zman
Bende ayni durumdaydim kan damliyidu resmen doktora söyledim fitil krem ve şurup verdi tam geçmedi ama daha iyiyim kukkanmaya devam ediyorumAhh canim bn hep kabizim hergun tuwalete hic cikamam o da cok kotu yapiyo bu yuzden kaniyo ciktigin zman
valla benim kız emzik almadı. zorla veriyorum ya atıyor yada midesi bulanıyor gi i oluyor.ama gece uykuya d almakta çok zorlanıyor. 2_3 saat belki ana kucağında sallama zorunda kalıyorum. emzik olsa hemen uyuyacakSanirim benimkide ayni sebepten yapiyomus
ayy cnm dün yaptım karbonatlı suyu..yavrumun dili kıpkırmızı oldu ve çok ağladı..canım soda dediğin karbonat değil mi, pamukçuk olunca o iyi geliyomuş araştırmıştım. bence dene yazık acıyo olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?