2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar sezaryen dogum yaptim ama dogumdan sonra basur cikti bende bi tane war ama cok canimi yakiyo wc deyken kaniyo bazen nasil gecer bu bilgibiz war mi

Dr unla konus ve maflor damlayi dene bagirsak sistemini duzenliyo canim

Mrb, inşallah tahlil sonucu da temiz çıkar. Kilosu iyiymiş maşallah. Bu ay boyuna uzadı belki :). Tartı farkı olur mutlaka. Doktorlar aynı şeyi söylüyosa öyledir demekki. Ozaman kafaya takmıyoruz :)) uyusun sık emsin ee bi zahmet kiloyu da alsınlar:) bi de doktor elini emer bu ay demişti. Aç olduğundan deil oral dönemde dedi. Aklında bulunsun. Ben de artık memeyi sık verir oldum. Yara oldu iyice. Garmastan aldım bakalım. Takipleşelim. Öbür ay daha iyi haberler alırız inş.

Bizimki hergün bi kere yapıyo beline kadar çıkıyo. Kokusu da fena. Batırıyoz her yerini.Sütümü sindirmiyo mu diye üzülüyorm. Keşke bikaç günde yapsa.

İyi günler canim bebeğin kaç günlül ne zaman gülmeye başladi sabirsizlaniyorum 45 günlügüz kaç günümüz kaldi
Merhaba cnm şuan 56 günlüğüz gülmeye ilk haftasında yanağına çenesine dokunarak başladı son 15 gündür sesime gülmeye başladı bu hafta da uykudan uyandığında beni görünce gülüyo

kızlar regl olmadım ama birkaç gündür regl agrısı gibi bir ağrı var. tedirgin oldum

Bendede oluyo o cok hafif bi agri reglolcakmisim gibi hissesiyorum ama olmadida

Kızlar bende de oldu. Dikişlerim agrıyo sandım. Eşime dedim kızım ağırlaştı dikişlerimi agrıtıyo. Ertesi gün yine agrıyınca anladım. Naası bi agrı oldugunu unutmuşum :))

Kızlar kırkım dün çıktı oruç tutsam mı acaba diyorum ? Ne dersiniz
Sütün azalmıyacaksa tut ama doktorlar önermiyor ben de doğru dürüst bişey yemiyorum evde oruç tutanlara ayıp olur diye ama su içiyorum sütüm azalmasın diye bence çok istiyorsan bir gün denersin duruma bakarsın

inşallah canım. evet elini sık sık yakalamaya çalışıyo, tutunca fena emiyo, bir de dilini çıkarıyo tükürük falan :) ben de açlıktan sanıp üzülüyodum.
doktorlar uyusun diyo yapcak bişey yok. benim kız gündüz de hep uyumak istiyo. az önce uyandırdım emsin diye yine uykusu gelip ağladı. uyuyo şuan :) akşamları sütüm azalıyo yine. ben de çözüm üretmeye çalışıyorum. gece 12-5 arası daha çok süt üretimi oluyo sanki ya da kızım uyuyo diye bana öyle geliyo. ben de dün gece tek göğsümü sağdım sütü dolaba koydum. akşamları sütüm azalınca vercem kısmetse. haberleşelim mutlaka canım.

Bizimki hergün bi kere yapıyo beline kadar çıkıyo. Kokusu da fena. Batırıyoz her yerini.Sütümü sindirmiyo mu diye üzülüyorm. Keşke bikaç günde yapsa.
D denizkaan ozlem28 bizim hergün yapıyo ama 2 günde bir falan koyu yeşil yapıyo ve kokusu kötü oluyo. geçen hafta bi yaptı kıyafetinden üstüne yattığı battaniyeye geçmiş. bizim yediklerimizle mi ilgili acaba

Merhabalar
Oglum gunduzleri cok az uyuyor devamli huysuz agliyor
Her gun bu sekilde gunde 1 kez kaka yapiyo 3-4 yapmasi lazimmis onun sıkıntısi mi acaba ikinmakta cok zorlaniyor

Merhaba güzel anneler ve onların tatlı bebekleri :)
Uzun zamandır giremiyorum. Prensesim bugün tam 2 aylık oldu

agu larımız gülüceklerimiz başladı bile maşallah. Hayat onlarla çok güzel, Rabbim hepsine sağlık versinn

Ben oruç tutmuyorum ciddi su kaybım oluyor sıcaktan. sütün azalmaması için günde 4 lt sıvı diyor dr um. zaten 6 aydan küçük sadece anne sütüyle beslenen bebeği olan kadınlara dinimizce müsade var boşuna kendinizi zorlamayın.. Tabi daha sonra kaza etmek gerekecek..

Canım yeşil olmasının sebebi içtiği sütü bağırsakta işlememesiymiş. gereğinden fazla içtiğinin göstergesiymiş.. ama bir sıkıntı değil yani..
normal emilimde sarı ve pütürcüklü olurmuş..

Merhaba cnm şuan 56 günlüğüz gülmeye ilk haftasında yanağına çenesine dokunarak başladı son 15 gündür sesime gülmeye başladı bu hafta da uykudan uyandığında beni görünce gülüyo
Bende bu mji yazdiktan sonra oğlum uykudan uyandi ve beni görünce ağzini kocaman açip güldü uzun uzun sırıttı inş bana gülmüştir yaa

Canim bizimki gunde masaAllah ya 3 yada 4 kere kakasini yapar kilo alimida cok guzel sutumu sindrmiyor diye dusunme:)

Evet canim dikkat ettim benimkide oyle yapiyomus emzikmi versek

Sanirim benimkide ayni sebepten yapiyomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…