2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayni durumdayim mahvoldum

Evet o yuzden gogsumun basi agriyor emzirirken artik

Ne zaman sesli gulmeye baslayacaklar bebeklerimiz suan 56 gunluguz.sesli gulmesini cok istiyorum.
Kızım uykuda sesli gülüyo ve normalden değişik sesle ağlıyo. Uyanıkken görüntü var ses yok :)) ben de sabırsızlanıyorum.

Canim bizimki gunde masaAllah ya 3 yada 4 kere kakasini yapar kilo alimida cok guzel sutumu sindrmiyor diye dusunme:)
Bizim kilo alımı düştü de ondan aklıma takılıyo. Galiba bi emmede fazla emiyo. İki gögsü birden vermicem artık. Arada oyaliyim bi saat kadar.

Ay__Prensesi
sevimli anne
B buket16
A asi mavi benim kızıma da çok emzik denedik. Memede uyuyodu aldığım anda uyanıyodu. En son avent-soothie var anne gögsü gibi onu aldı hemen. Baktım memede uyuyo cekiyorum. Mızmızlarsa emziği veriyodum. Şimdi kendi doyunca memeyi almıyo ağlıyo emziği veriyorum uykuya geciyo. Çok tavsiye ederim

Bizim oglan hemen emzige alisti ancak
Artik o da fayda etmiyor hep atiyor oyun gibi
Gunduz uykularimiz cok kisa bu saatten sonra duzene girer mi
Hic is yapamiyorum ev dandini
51 gunluguz bugun
Dışarda gezerken verirsek atıyo emziği hanfendi ama uykuya dalınca da agzından çıkartamıyom. Basında bekliyom emzik düşecek de alicam diye.

Benimki gunde 3 kere yapiyor.ben az yaptiginda uzuluyordum.hergun yapmasi iyi degil mi

Yesil kaka usudugunun belirtisiymis canim.corap giydiriyor musun
Kilo alımı eskiye göre düşmeseydi kafama takmicaktım. Çorap giydiriyom mutlaka ama bileklerine iz yapıyo diye soket çorap giydiriyom artık.ince mi gelliyo acaba. Dışarı çıkarken de havlu çorap giydiryom ayakkabı niyetine.

Bende sadece agrı oldu iki gün. Baya canımı yaktı ama leke falan olmadı akıntım da yok 40ımdan beri. Doktora sormuştum adetlerim nası olacak kanamam falan diye. Ne tam kanama olur ne de düzenli olur en az bi sene demişti.

bebekler elini sürekli Ağzına götürür.Elindeki parazitte doğrudan bağırsağına.Ve sonucunda kilo alımının durması dedi doktorum.O Yüzden ellerini kimseye elletmiyorum.Elleyen olursada hemen dezenfekte.Cunku nedense tanıdık tanımadık herkes bebeklerin ellerine dokunuyor hemen ya da öpüyor.

D denizkaan cnm ben onu çoktan aldım ama malesef o emzige de almio..ağzından ativerio. .pekmez şekerli su ile bile denedim malesef
Ben ilk verdiğimde uykuluyducanım. Gözü kapalı aldı. Ertesi günde gözü kapalıyken verdim. Emzirir pozisyonda. Gözünü acınca meme verdim.Yoksa almazdı diğerleri gibi.

aslında çok az emiyo canım ama dediğini internetten araştırdım göğüsteki önsütü içip son sütü içmeyince olabiliyomuş. kızım tek göğüs emdiği için mi oluyo anlamadım

benim 2 ay doldu ama arada sarı lekelenme oluyo koyu renk hiç olmadı canım

kızlar bebeğim biberon almıyo, meme az emdiği için sağdığım sütü vermek için kırk takla attım. saç kurutma makinası eşliğinde 60 ml zor içti. siz sağdığınız sütleri bir kerede kaç ml veriyosunuz?? bebeğim 2 aylık oldu.

Tamda bu yazıyı okurken babası geldi ellerini öpmeye başladı hemen uyardım. Doğru bencede hiç aklıma gelmedi eller mikroplu

Sütümu hiç sagmadim ama anne sütü + 100 cc mama verdiğim için verdiğim mamayi 15 dk gibi sürede iciyor kızım 2 aylik

KızLar pamukçuklarınız ne kadar sürede geçti... Uzun süredir kızımın ağzındalar:-( karbonatla temizliyorum ardından damlayı yapıyorum ama hiç azalmıyo aksine dünden beri yayılmaya başladı göğsümüde temizliyorum :-( neyi yanlış yapıyorum acaba ne kadar sürede geçer ki bu

Saatler boyunca bebeği göğsünde olan var mı acaba benim gibi. .napacam hiç bir emzik almio..perisanim. hala bi care bulamadım. Gündüz de hoc uyumuyo
Cnm yatağında müzikli dönencesi var mı bizimki ona bakarak duruyo hatta uykuya da dalıyo ya da oyun halısı denedin mi? Doyduğunu düşündüğün an memeni yavsş yavsş sen çeksen gerçi bunları denemişsindir değil mi Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…