Ya bi kaç gündür biz de öyleyiz hem emmek istiyor hem ağlıyor başını sağa sola sallıyor 5 dk mücadele ediyoruz ayakta zor veriyorum sütüm de var akıyor ucundan ama neden boyle yapıyorBende ayakta denedim ama ayni netice cok agliyor sancilaniyormu acaba bilemedim sut geldigi halde yapiyor benimki canim
Bizimki hergün bi kere yapıyo beline kadar çıkıyo. Kokusu da fena. Batırıyoz her yerini.Sütümü sindirmiyo mu diye üzülüyorm. Keşke bikaç günde yapsa.
@denizkaanozlem28 bizim hergün yapıyo ama 2 günde bir falan koyu yeşil yapıyo ve kokusu kötü oluyo. geçen hafta bi yaptı kıyafetinden üstüne yattığı battaniyeye geçmiş. bizim yediklerimizle mi ilgili acaba
ya dün benden baya koyu bir leke geldi. normalde uzun zamandır sarı leke geliyodu açık renkti çok. bi kere geldi gitti adet sancısı gibide ağrım var çok hafif tabi. bidahada leke gelmedi o neyin lekesiydi acaba? sizdede oldumu hiçKızlar bende de oldu. Dikişlerim agrıyo sandım. Eşime dedim kızım ağırlaştı dikişlerimi agrıtıyo. Ertesi gün yine agrıyınca anladım. Naası bi agrı oldugunu unutmuşum :))
Canim bende kabizim aynen sizin anlattiginz gibi tuvalete zor cikiyrm bide kaniyor doktora gitmedm gecer diye bekliyrmBende ayni durumdaydim kan damliyidu resmen doktora söyledim fitil krem ve şurup verdi tam geçmedi ama daha iyiyim kukkanmaya devam ediyorum
Bende gitmiyodum bebeğim için gittiğim aile hekimine söyleyverdim geçermi ilaç kullanmak istemiyorum dedim geçmez daha kötü olur dedi fitil ve kremi kullandiktan sonra biraz iyi oldu şurubu içmedim bebeğe zarar olur diye ama şurubu içmedende geçmiycej onu anladim dün bir ölçek içtim hemen etki etti bugün daha rahattimCanim bende kabizim aynen sizin anlattiginz gibi tuvalete zor cikiyrm bide kaniyor doktora gitmedm gecer diye bekliyrm
Benim kızım 65 günlük bir seferde iki göğsümu veriyorum 20 dk birini 20 birini emiyor sonra diliyle itiyor zaten normal sürede 15 dk da sütün tamamını almış oluyormuş bebekler bir yerde okumustumKızlar size bişey soracak. Benim kızım 20 gün boyunca sol gogsu mu hiç tutamadı. bende 3 saatte bir sağ göğsümde emzirip, sol gogsu mu sagdim ve böylece sutu mu arttirdim. 20 sonra emmeye başlayınca aman yeterki alissin diye sagmayi biraktim.şimdi sağ gogsumu emiyor, 3 saat sonra sol gogsumu emiyor,3 saat sonra tekrar sağa geçiyor. yani bir göğüs 6 saate bir emiliyor. 6 saat çok değil mi azalmaz mi acaba bu şekilde. sagmakta istemiyorum artik.Sizinkiler bir kerede iki gogusu de emiyor mu
Önce bizde öyleydik ama büyüdükçe uyku süresi azaldı. Haklısın emerek uyumayi çok seviyorlar. Benim kızım emzik te almadı göğsümü emerek uyuyorbenimkide 53 günlük ama tek göğüste uyuyakaliyor. ikincisini veremiyorum
http://www.e-bebek.com/tiny-love-gym-maymun-adasi-jimnastik-halisi_TLO-80952Kizlar oyun halisi istiyorum almak uygun nerden alirim
Kundak yapmayı denesene.Kundak bebeği çok rahatlatıyor onu keşfettim benim bebeğimde çok işe yaradı.Saatler boyunca bebeği göğsünde olan var mı acaba benim gibi. .napacam hiç bir emzik almio..perisanim. hala bi care bulamadım. Gündüz de hoc uyumuyo
Ben cozdum canim uyumak istiyor emerek ama sut gelmesini istemiyor sinirleniyor.emzik veriyorum kucagimda pispisliyorum uyuyotYa bi kaç gündür biz de öyleyiz hem emmek istiyor hem ağlıyor başını sağa sola sallıyor 5 dk mücadele ediyoruz ayakta zor veriyorum sütüm de var akıyor ucundan ama neden boyle yapıyor
Bendede ayni durum mahvoldum bugun dr a gittim hemoroid degil catlak var dedi ilac verdi ins iyi gelirCanim bende kabizim aynen sizin anlattiginz gibi tuvalete zor cikiyrm bide kaniyor doktora gitmedm gecer diye bekliyrm
Mikotakdil damlayi iciyor degilmiayy cnm dün yaptım karbonatlı suyu..yavrumun dili kıpkırmızı oldu ve çok ağladı..
mikotakdil diye bi ilaç var onu damlatıyom..tadı çok pis ama en azından acı yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?