Canim bu dediklerin bizde de var 65 gunluk kizimmerhabalar ben yeni üyeyim benim kızımda dün tam iki aylık oldu emerken iki aydır cık cık sesleri çıkarıyor bazen objelere takılıyor ne kadar seslensemde bana bakmıyor normalde gün içerisinde onunla ilgilendiğim zaman bana gülüyor yüzüme bakıyor ama lambaya siyaha uzun süre bakıyor sizin bebeklerde böylemi elleriyle oynamaya başlamadı henüz ve elleri genelde yumruk halinde arada ağzına götürüyor avizeye uzun uzun çok dikkatli bakıyor sizin bebeklerde böylemi yoksa sadece benimki mi böyle ????
Tesekkur ederim sekerim cumlemizinkine masaAllahAyy canım maşallah. Dogumdaki fotoğrafı ni da gormustum. Nazar degmedin maşallah cok büyümüş :)
Canım sana birşey sorcam 40 gün bazı günler kanama oldu bazı günler hiç olmadı 45, günde regl oldum bebeğim 60 günlük olacak ama çamaşırım da hep damla damla kan görüyorum olmadı doktora gidicem bugün ben sezeryan oldum neden böyle oluyordaha ıcın ıyılesmemıs canım demekkı bıraz daha bekle vucudun bı toparlansın ıkıncı dogumumdan sonra banada olmustu bıde hıjyene cok dıkkat et bırlıkte olcaksan bıle enfeksıyon kapma ıhtımalın daha yuksek suanda
MAŞALLAHAyy canım maşallah. Dogumdaki fotoğrafı ni da gormustum. Nazar degmedin maşallah cok büyümüş :)
Cnm Çocuk doktoru Prof.Dr.Ahmet Aydın'ı araştırır mısın internette.Senin sorunun cevabını en iyi o verebilir.Yakın zamanda bu çok değerli doktorumuz vefat etti ancak çocuk beslenmesi,Otizm başta olmak üzere makaleleri ve Kitapları var onları okuyabilirsin.www.beslenmebulteni.com'da sitesi.Özellikle aşılardaki koruyucu maddeler,ağır metaller ve Otizm bağlantısı ile ilgili tespitleri var.Çok az göz teması kuruyor bizimle bide emerken çok az BAKIYOR gözlerime en fazla 20 Sn bi de Kafası bi tarafa bakarken Gözlerini deviriyor bir kaç kez tekrarlıyo bu hareketi yan bakış atarsınızya Gözleriniz bir noktaya takılır aynı öyle bazen bağırıyorum duymuyor bile boş bol etrafı izliyor sanki Ufacık bi sesten korkuyor uykuda çok tedirgin ufak bi seste sıçrıyor çok zor ağlıyor doktora sor diyenler için söylüyorum normal dedi
Merhaba canım ben devlet hastanesinde normal doğum yaptim ona göre yazicam bebek için iki tane takim yeterli oldu kendim için üç tane pijama altli üstlü iç çamaşiri hasta bezi en önemlisi normal doğum yaparsan hasta bezi iyi iş görüyor pet sütün gelmemesi ihtimalini düşünürsek mama çay kaşiğiyla yedirdik süt gelene kadar bebek için bez doğum yaparken giyebileceğin bol bir elbise pijama tarzi bunlar benim işimi gördü benim sütüm iki gün sonra geldi Allahtan mamayi almişim doğumdan önce sarilik riski olduğu için bebeğin aç kalmamasi lazim o yüzden iki saate bir mama yedirdikk çokk şükür sarik olmadi bebeğim ve hastanede doğum yapip sütü gelmeyen herkese mama dağittikk bebekleri ağliyordu açliktan çogu annenin sütü sonra geliyorMerhabalagören de Ağustos'un ilk haftasi doğum yapacağım kısmetse, siz deneyimli anneler olarak hastane çantası hazırlamamda yardımcı olabilir misniz? Nelere ihtiyaç duydunuz, neler götürmeliyim? Daha normal mi sezaryen mi belli değil.
Allahim esirgesin kac kilo aldi tosuncuk dogumdan sonra. Benimki sanki hiccc buyumuyor gibi gorunuyor gozume.Tesekkur ederim sekerim cumlemizinkine masaAllah
Benimkide canim yaa kollarina bileklerine bakio duruyorum ne zaman sişcek diye :-DAllahim esirgesin kac kilo aldi tosuncuk dogumdan sonra. Benimki sanki hiccc buyumuyor gibi gorunuyor gozume.
Cıtcıtlı uzun kollu zibin altinada ayakli don :-DArkadaslar cocuklarinizi nasil giydiriyorsunuz.
Dogum kilosu 4100 hastane cikisi 3820 olmustu 1.ayin sonunda 5900 gr di 2. Ayda 7500 gr masaAllah subhanAllahAllahim esirgesin kac kilo aldi tosuncuk dogumdan sonra. Benimki sanki hiccc buyumuyor gibi gorunuyor gozume.
Maşallah maşallah sadece anne sütüyle mi oldu bu kadar maşallah amann nazar değmesinDogum kilosu 4100 hastane cikisi 3820 olmustu 1.ayin sonunda 5900 gr di 2. Ayda 7500 gr masaAllah subhanAllah
Canim bizim defalarca oldu. Sumuksu deyince doktor bi tahlil yapalim dedi.tahlil temiz ciktiKızlar Merhaba. ..kızımın kakasi 2 gündür yeşil ve sümuksu ..suan şehir disindayiz. .pzts istanbul da olcam.beklesem mi yoksa burda herhangi bir doktora götursem mi..neden acaba ya..önceden dolu dolu sarı yapardı .m şimdi 2 gündür az ve yeşil sümuksu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?