2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim bu dediklerin bizde de var 65 gunluk kizim
Bence normal kafana takma

Canım sana birşey sorcam 40 gün bazı günler kanama oldu bazı günler hiç olmadı 45, günde regl oldum bebeğim 60 günlük olacak ama çamaşırım da hep damla damla kan görüyorum olmadı doktora gidicem bugün ben sezeryan oldum neden böyle oluyor

Kızlar benim bebeğim 3 4 günde kaka yapıyor bir rahatsızlık v belirti yok ıkınıyor gaz çıkarıyo

Kaka katı değil kabız değil sulu kakası

Doktor bir zorlanma acı çekme yoksa onu bekleyin ne zaman isterse yapar dedi en baştan beri beniö oğlum böyle

Burda bakıyorum da maşallah herkesin bebesi hergün kaka yapıyor

Kızlar Merhaba. ..kızımın kakasi 2 gündür yeşil ve sümuksu ..suan şehir disindayiz. .pzts istanbul da olcam.beklesem mi yoksa burda herhangi bir doktora götursem mi..neden acaba ya..önceden dolu dolu sarı yapardı .m şimdi 2 gündür az ve yeşil sümuksu

Cnm Çocuk doktoru Prof.Dr.Ahmet Aydın'ı araştırır mısın internette.Senin sorunun cevabını en iyi o verebilir.Yakın zamanda bu çok değerli doktorumuz vefat etti ancak çocuk beslenmesi,Otizm başta olmak üzere makaleleri ve Kitapları var onları okuyabilirsin.www.beslenmebulteni.com'da sitesi.Özellikle aşılardaki koruyucu maddeler,ağır metaller ve Otizm bağlantısı ile ilgili tespitleri var.

Merhabalar,
Ben de Ağustos'un ilk haftasi doğum yapacağım kısmetse, siz deneyimli anneler olarak hastane çantası hazırlamamda yardımcı olabilir misniz? Nelere ihtiyaç duydunuz, neler götürmeliyim? Daha normal mi sezaryen mi belli değil.

Merhaba canım ben devlet hastanesinde normal doğum yaptim ona göre yazicam bebek için iki tane takim yeterli oldu kendim için üç tane pijama altli üstlü iç çamaşiri hasta bezi en önemlisi normal doğum yaparsan hasta bezi iyi iş görüyor pet sütün gelmemesi ihtimalini düşünürsek mama çay kaşiğiyla yedirdik süt gelene kadar bebek için bez doğum yaparken giyebileceğin bol bir elbise pijama tarzi bunlar benim işimi gördü benim sütüm iki gün sonra geldi Allahtan mamayi almişim doğumdan önce sarilik riski olduğu için bebeğin aç kalmamasi lazim o yüzden iki saate bir mama yedirdikk çokk şükür sarik olmadi bebeğim ve hastanede doğum yapip sütü gelmeyen herkese mama dağittikk bebekleri ağliyordu açliktan çogu annenin sütü sonra geliyor

Slm anneler bizde 26 günlük olduk çok sükür benimde bi sorunum var sizlere de sormak istedim sağ gösümden sut gelmiyo artık ssağ göğsümden oğlum emmek istemiyo hiç ama ben zorla veriyorum pompayla sağıuorum ama yumuşak olduğundan süt çıkmıyo ne yapıcam bilmiyorum boyutuda degisti bu yuzden sol gögsüm sağdan büyük çok moralim çok bozuk

Dogum kilosu 4100 hastane cikisi 3820 olmustu 1.ayin sonunda 5900 gr di 2. Ayda 7500 gr masaAllah subhanAllah
Maşallah maşallah sadece anne sütüyle mi oldu bu kadar maşallah amann nazar değmesin

Canim bizim defalarca oldu. Sumuksu deyince doktor bi tahlil yapalim dedi.tahlil temiz cikti

Kizlar benim sag gogusumden sola gore yari yariya az sut geliyordur. 6 gundur dut kurusunu kaynatip iciyorum masallah fayda etti. Simdi ikiside ayni geliyor.gecen aksam iftara gitmistik.anneme birakmistim. 5 saat sonra emzireyim dedim annem daha once sagdigim sutu verdim karni yok deyince bende sutumu sagdim. Ikisindende 100 luk cikti.dut kurusunu 15 gun icicem sonra incir kurusunu 15 gun ucicem.nette ve burda okumustum.test ettim ise yaradi cok sukur. Siddetle tavsiye ederim. H.sonu iki aylik olucaz sadece anne sutu veriyorum. Artik her emzirmeden sonra 50-80 arasi da sagip kenara atiyorum. Humana cayindan gunde 3 defa iciyordum. Onuda 1 e dusurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…