2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canim benim bebeğim 48 günlük ve ben hiç adini söylemiyorum annecimm bebeğim falan diyorum eğer şimdi salih dersem bakmaz tabi (adi salih ) seninkide böyle olabilir mi ay ay bebek gelişimi diye bir sayfada okuduğuma göre 3. Ayda nesneleri takip edebilir size yanit verir yüzünüzü tanir diyor daha erken bence etraf daha çok ilgisini çekiyor dolaplara saate bakmayi çok seviyor emerken gözlerime bakiyor ama dakikalarca değil acele etme panik yapma Allah hayirlarla karşilaştirsin hepimizi

Ay cnm sen naaptin daha 2 aylik cocuk internetide cok okuma grip olsan ölcen sanirsin internette...cok kucuk onlar daha tabi 20 sn bakicak sana cok normal yazdiklarin

Maşallah barekAllah kaç günlük canim bu bebiş rabbim nazardan muhafaza etsin bende bebeğimin kollarinin öyle puf puf olacaği günü bekliyorum
Sagol canim benim saglik sihhat olsun puf puf oldugu gu leride gorursun insaAllah 78 gunluguz fotoda 75 gunluk:)

tşk ederim canım umarım önemli bişi yoktur yarın doktora gidiceğiz bakalım

bi de kızlar benim oğlum ilk 1 ayda falan çok usluydu doğru düzgün ağlamazdı şimdi bi kaç gündür özellikle meme ağzından düşnce falan basıyor yaygarayı bi öfkeleniyor bi öfkeleniyor sonra kucağımızda dururdu şimdi gezdirelim falan istiyor hemen ağlıyor bağıra bağıra sizinkilerde böyle değişme oldu mu büyüyor galiba

canım bence bir doktora görün. dikişinde sıkıntı olabilir

hemen hemen butun bebeklerı 40 ı cıktıktan sonra degısır o yuzden ben bebegın ılk 40 gun boyunca aglamasını ısterım sonrasında uslu olsun dıe

Bazen Kafası bi tarafa BAKIYOR Gözlerini aynı yere çevirip kafasını oynatıyor sizdede var mı sanki yüz miniklerini konturolu edemiyor
Canım benim kızda biraz şaşılık da oldugundan dikkat etmiyorum. Yani hangigözü kayıyo onu bile bilmiyorum. Kafama takmak istemiyorum aslında. Doktor olur gecer bunlar demişti. Ben bu ara kaka ve süte taktım kafayı :) beslensin kilosunu alsın. Diğer gelişimler çocuktan cocuga farklıoluyo. Saglıklı olsunlar. En önemlisi o. Biz bura sesli kahkahasını yakalama peşindeyiz. Gözleri bizi pek takip etmiyo. Biz onun baktıgı yere gidiyoz :))

Ne kadarlıksınız canım

Tamam bizde öyle diyoruz ama bazen Aşkım diyip karşısına geçince bir noktaya takılmışsa uzun uzun bakıyorsa elimi kolumu sallıyorum ANCA o zaman BAKIYOR işte

KIZLAR MERAK ETTİĞİM BENDE MAYIS 2015 ANNESİYİM BURADA BİZİM GRUBUMUZDA YAZILANLARI HERGÜN MAİLİMDEMİ GÖRÜCEM ÖYLEMİ OLUYOR ACABA YADA HERGÜN GÖRMEM İÇİN YAZILANLARI NAPMAM LAZIM

Aynen benimki de öyle normal demekki bir de kucağıma slınca etrafı çok dikkatli incelemeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…