Sizinki me kadarlık iki aylıkken böylemizi ismiyle seslenince bakarmıydıAllah'in izniyle bisey yoktur canim uzme kendini
cok tesekkurler canimCok gecmis olsun canim.
Canim benim bebeğim 48 günlük ve ben hiç adini söylemiyorum annecimm bebeğim falan diyorum eğer şimdi salih dersem bakmaz tabi (adi salih ) seninkide böyle olabilir mi ay ay bebek gelişimi diye bir sayfada okuduğuma göre 3. Ayda nesneleri takip edebilir size yanit verir yüzünüzü tanir diyor daha erken bence etraf daha çok ilgisini çekiyor dolaplara saate bakmayi çok seviyor emerken gözlerime bakiyor ama dakikalarca değil acele etme panik yapma Allah hayirlarla karşilaştirsin hepimiziÇok az göz teması kuruyor bizimle bide emerken çok az BAKIYOR gözlerime en fazla 20 Sn bi de Kafası bi tarafa bakarken Gözlerini deviriyor bir kaç kez tekrarlıyo bu hareketi yan bakış atartakiya Gözleriniz bir noktaya takılır aynı öyle bazen bağırıyorum duymuyor bile boş bol etrafı izliyor sanki Ufacık bi sesten korkuyor uykuda çok tedirgin ufak bi seste sıçrıyor çok zor ağlıyor doktora sor diyenler için söylüyorum normal dedi
Maşallah barekAllah kaç günlük canim bu bebiş rabbim nazardan muhafaza etsin bende bebeğimin kollarinin öyle puf puf olacaği günü bekliyorumEki Görüntüle 1581195 Buda benim tosuncuk masaAllah diyin teyzeleri
Ay cnm sen naaptin daha 2 aylik cocuk internetide cok okuma grip olsan ölcen sanirsin internette...cok kucuk onlar daha tabi 20 sn bakicak sana cok normal yazdiklarinBütün bunları anlattım bi dorun yok dedi internetten otizmli bebek belirtilerini okudum bi Kısım uyuyor ama hepsi değil çocuk nöroloğuna bile git demedi ama ben randevu aldım Çarşamba günü gidilen yoksa içim içimi yiyecek bu gidişle psikolojim iyice bozuldu
Sagol canim benim saglik sihhat olsun puf puf oldugu gu leride gorursun insaAllah 78 gunluguz fotoda 75 gunluk:)Maşallah barekAllah kaç günlük canim bu bebiş rabbim nazardan muhafaza etsin bende bebeğimin kollarinin öyle puf puf olacaği günü bekliyorum
tşk ederim canım umarım önemli bişi yoktur yarın doktora gidiceğiz bakalımdaha ıcın ıyılesmemıs canım demekkı bıraz daha bekle vucudun bı toparlansın ıkıncı dogumumdan sonra banada olmustu bıde hıjyene cok dıkkat et bırlıkte olcaksan bıle enfeksıyon kapma ıhtımalın daha yuksek suanda
merhaba kızlar sizden bir knuda yardım istiyorum 19 mayısta kesili normal doğum yaptım yaklaşık 30. günde kanamalarım kesildi 39. günde adet oldum 8 gün falan sürdü 48. günde eşimle cinsel ilişkiye girdik il başta birazcık acıdı ama sonrasında acıma ya da ağrı olmadı sabahında sızma şeklinde kanama oldu ve hala devam ediyor böyle bişi yaşayan var mı ağrı ya da sancı yok aşırı da değil ama her tualete gittiğimde bir kaç damla afedersiniz temizlenirken elime geliyor çok korkuyorum sizce ne olabilir
Eki Görüntüle 1581195 Buda benim tosuncuk masaAllah diyin teyzeleri
hemen hemen butun bebeklerı 40 ı cıktıktan sonra degısır o yuzden ben bebegın ılk 40 gun boyunca aglamasını ısterımtşk ederim canım umarım önemli bişi yoktur yarın doktora gidiceğiz bakalım
bi de kızlar benim oğlum ilk 1 ayda falan çok usluydu doğru düzgün ağlamazdı şimdi bi kaç gündür özellikle meme ağzından düşnce falan basıyor yaygarayı bi öfkeleniyor bi öfkeleniyor sonra kucağımızda dururdu şimdi gezdirelim falan istiyor hemen ağlıyor bağıra bağıra sizinkilerde böyle değişme oldu mu büyüyor galiba
Canım benim kızda biraz şaşılık da oldugundan dikkat etmiyorum. Yani hangigözü kayıyo onu bile bilmiyorum. Kafama takmak istemiyorum aslında. Doktor olur gecer bunlar demişti. Ben bu ara kaka ve süte taktım kafayı :) beslensin kilosunu alsın. Diğer gelişimler çocuktan cocuga farklıoluyo. Saglıklı olsunlar. En önemlisi o. Biz bura sesli kahkahasını yakalama peşindeyiz. Gözleri bizi pek takip etmiyo. Biz onun baktıgı yere gidiyoz :))Bazen Kafası bi tarafa BAKIYOR Gözlerini aynı yere çevirip kafasını oynatıyor sizdede var mı sanki yüz miniklerini konturolu edemiyor
İsmiyle çok seslenmiyoz biz. Aşkım tatlım canım yavrum hergün bişey buluyoz :)) sanmıyorum bakacagınıSizinki me kadarlık iki aylıkken böylemizi ismiyle seslenince bakarmıydı
Ne kadarlıksınız canımCanım benim kızda biraz şaşılık da oldugundan dikkat etmiyorum. Yani hangigözü kayıyo onu bile bilmiyorum. Kafama takmak istemiyorum aslında. Doktor olur gecer bunlar demişti. Ben bu ara kaka ve süte taktım kafayı :) beslensin kilosunu alsın. Diğer gelişimler çocuktan cocuga farklıoluyo. Saglıklı olsunlar. En önemlisi o. Biz bura sesli kahkahasını yakalama peşindeyiz. Gözleri bizi pek takip etmiyo. Biz onun baktıgı yere gidiyoz :))
68 günlüğüz canm söylemiştim :)Ne kadarlıksınız canım
Tamam bizde öyle diyoruz ama bazen Aşkım diyip karşısına geçince bir noktaya takılmışsa uzun uzun bakıyorsa elimi kolumu sallıyorum ANCA o zaman BAKIYOR işteCanım benim kızda biraz şaşılık da oldugundan dikkat etmiyorum. Yani hangigözü kayıyo onu bile bilmiyorum. Kafama takmak istemiyorum aslında. Doktor olur gecer bunlar demişti. Ben bu ara kaka ve süte taktım kafayı :) beslensin kilosunu alsın. Diğer gelişimler çocuktan cocuga farklıoluyo. Saglıklı olsunlar. En önemlisi o. Biz bura sesli kahkahasını yakalama peşindeyiz. Gözleri bizi pek takip etmiyo. Biz onun baktıgı yere gidiyoz :))
Amin inş canim biz 48 günlügüz dahaSagol canim benim saglik sihhat olsun puf puf oldugu gu leride gorursun insaAllah 78 gunluguz fotoda 75 gunluk:)
Aynen benimki de öyle normal demekki bir de kucağıma slınca etrafı çok dikkatli incelemeye başladımerhabalar ben yeni üyeyim benim kızımda dün tam iki aylık oldu emerken iki aydır cık cık sesleri çıkarıyor bazen objelere takılıyor ne kadar seslensemde bana bakmıyor normalde gün içerisinde onunla ilgilendiğim zaman bana gülüyor yüzüme bakıyor ama lambaya siyaha uzun süre bakıyor sizin bebeklerde böylemi elleriyle oynamaya başlamadı henüz ve elleri genelde yumruk halinde arada ağzına götürüyor avizeye uzun uzun çok dikkatli bakıyor sizin bebeklerde böylemi yoksa sadece benimki mi böyle ????
Ayy canım maşallah. Dogumdaki fotoğrafı ni da gormustum. Nazar degmedin maşallah cok büyümüş :)Eki Görüntüle 1581195 Buda benim tosuncuk masaAllah diyin teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?