Cok sagol canim insallah benimkide gecer hemen agri yapiyor bende cok anlamadim doktor bi suru sey saydi acilan dikisin yaninda dokularin da kaynamamis sinirler iyilesmemis falan dedi garip bi durum :-(Ayy bu mesaji gordugumr cok sevindim, bende de oyle et beni gibi seyler elime geliyor. Ibternetten baktim, doktor yakiyor yaziyordu ama bu nasil bir islem, aci cekiyor musun, hemen muayenede mi yakiyor, bi de sonrasinda hemen kalkabiliyor musun, akinti oluyor muydu?
gmzsybg gecmis olsun canim, benim arkadaşımın da dikisleri tutmamisti ama o 1 yil sonra farketti bunum doktor dikmeye gerek yok demis, bi sikayeti yoktu.
Gecmis olsun canimCok sagol canim insallah benimkide gecer hemen agri yapiyor bende cok anlamadim doktor bi suru sey saydi acilan dikisin yaninda dokularin da kaynamamis sinirler iyilesmemis falan dedi garip bi durum :-(
Canım çok teşekkür ederimGecmis olsun canim
Kasikla verdim canim cok ağladı. Ama senin dedigin gibi yapmadim aklımda bulunsun.tesekkurlerben gerektiğinde mama kaşığıyla veriyorum canım. hastanede öğrettiler. bebeğin başı dikkenkaşığı bebeğin üst damağına dayayınca kendisi çekiyor
1.ayin sonunda 4860 toplam 1 kilo almisti. 2.ayin sonunda 5400 çıktı ama farklı yerlerde tartildigi icin doktor tartı farki olabileceğini soyledi yani en fazla 600 gr almis oluyo. Tartı farki 200 gr bile olabiliyomus yani 400gr ile 600gr arasi aldi.daha fazlasi degil cunku bir hafta oncesi saglik ocaginda 5140 gr cikti.Canim kesin yazmissindir ama aklimda kalamadi, ne kadar kilo aliyor su an
Bazen Kafası bi tarafa BAKIYOR Gözlerini aynı yere çevirip kafasını oynatıyor sizdede var mı sanki yüz miniklerini konturolu edemiyor2ay 8nlük olduk canım.
İnşallah canım çok sağol acıdan bebeğim
Bile zor emziriyorum gecer inş bian önce
Ayy bu mesaji gordugumr cok sevindim, bende de oyle et beni gibi seyler elime geliyor. Ibternetten baktim, doktor yakiyor yaziyordu ama bu nasil bir islem, aci cekiyor musun, hemen muayenede mi yakiyor, bi de sonrasinda hemen kalkabiliyor musun, akinti oluyor muydu?
gmzsybg gecmis olsun canim, benim arkadaşımın da dikisleri tutmamisti ama o 1 yil sonra farketti bunum doktor dikmeye gerek yok demis, bi sikayeti yoktu.
Kizlar lütfen yardım.2.5 ay önce normal dogum yaptım distaki dikislerimde sivilce gibi şişlik var. Dra gitmek kabus benim için.nspmaliyim ne olur yardım.hafifte acı var
2 gun surekli uyuyorlar cnm,merak ettme ,sen de islerini halledersin..ben iki gun boyunca bayram temizligi yaptimMrb kizlar dun 2 ay asilarimizi olduk bebegim cok bitkin dustu surekli uyukluyor sizinde oyle oldumu calpol vermemek icin cok direndim ama 37.4 oldu atesi ozaman bi cay kkasigi vrdim.nesesi kacti kizimin nyse gelmis gecmis olsun ne diyelim
Verme cnm mama fln bence kilo alımı gzl bizim bir aylık kilo alimi 700 du Dr 500 un altındaysa sıkıntı dediKızlar ben mama vermiyorum başlarda verdim beni emmeyi tamamen bıraktı zorla verdim göğsümü doktor mama verme dedi kızım 50 günlük geçen ay bir kilo alms bu ay yirmi günde 800 gr almış doktor gayet iyi dedi sizce nasıl mama vermeli miyim
Canim merak etme bizimki 74 gunluk ,2 aylikken seninki gibiydi .o kadar hizli gelisiyorlar ki her sabah farkli bisey kesfediyor.simdi kendi ayinin gelisim özelliklerinin hepsini yapiyor.bi anda oluyor hepsi,telaslanma bence .bir de elini emmese cok iyi olucak,gece onun cok cuk seslerine uyaniyoruzaciktigini haber veriyor cadiBazen Kafası bi tarafa BAKIYOR Gözlerini aynı yere çevirip kafasını oynatıyor sizdede var mı sanki yüz miniklerini konturolu edemiyor
daha ıcın ıyılesmemıs canım demekkı bıraz daha bekle vucudun bı toparlansın ıkıncı dogumumdan sonra banada olmustu bıde hıjyene cok dıkkat et bırlıkte olcaksan bıle enfeksıyon kapma ıhtımalın daha yuksek suandamerhaba kızlar sizden bir knuda yardım istiyorum 19 mayısta kesili normal doğum yaptım yaklaşık 30. günde kanamalarım kesildi 39. günde adet oldum 8 gün falan sürdü 48. günde eşimle cinsel ilişkiye girdik il başta birazcık acıdı ama sonrasında acıma ya da ağrı olmadı sabahında sızma şeklinde kanama oldu ve hala devam ediyor böyle bişi yaşayan var mı ağrı ya da sancı yok aşırı da değil ama her tualete gittiğimde bir kaç damla afedersiniz temizlenirken elime geliyor çok korkuyorum sizce ne olabilir
maşşallah yerım onun o ellerını cogu bebekte var sanırım bu eldıven takamıyodum ben kucuk ogluma eme eme cıkarıyodu eldıvenını koklları hep tukuruk oluyoduCanim merak etme bizimki 74 gunluk ,2 aylikken seninki gibiydi .o kadar hizli gelisiyorlar ki her sabah farkli bisey kesfediyor.simdi kendi ayinin gelisim özelliklerinin hepsini yapiyor.bi anda oluyor hepsi,telaslanma bence .bir de elini emmese cok iyi olucak,gece onun cok cuk seslerine uyaniyoruzaciktigini haber veriyor cadi
Bütün bunları anlattım bi dorun yok dedi internetten otizmli bebek belirtilerini okudum bi Kısım uyuyor ama hepsi değil çocuk nöroloğuna bile git demedi ama ben randevu aldım Çarşamba günü gidilen yoksa içim içimi yiyecek bu gidişle psikolojim iyice bozulduÇok az göz teması kuruyor bizimle bide emerken çok az BAKIYOR gözlerime en fazla 20 Sn bi de Kafası bi tarafa bakarken Gözlerini deviriyor bir kaç kez tekrarlıyo bu hareketi yan bakış atarsınızya Gözleriniz bir noktaya takılır aynı öyle bazen bağırıyorum duymuyor bile boş bol etrafı izliyor sanki Ufacık bi sesten korkuyor uykuda çok tedirgin ufak bi seste sıçrıyor çok zor ağlıyor doktora sor diyenler için söylüyorum normal dedi
Allah'in izniyle bisey yoktur canim uzme kendiniBütün bunları anlattım bi dorun yok dedi internetten otizmli bebek belirtilerini okudum bi Kısım uyuyor ama hepsi değil çocuk nöroloğuna bile git demedi ama ben randevu aldım Çarşamba günü gidilen yoksa içim içimi yiyecek bu gidişle psikolojim iyice bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?