- 22 Kasım 2014
- 150
- 150
- 33
- 31
Canım dut kurusunu nasıl yapıyorsun ne kadar su ne kadar dut kurusunu kaynatiyosun bir ölçü varmiKizlar benim sag gogusumden sola gore yari yariya az sut geliyordur. 6 gundur dut kurusunu kaynatip iciyorum masallah fayda etti. Simdi ikiside ayni geliyor.gecen aksam iftara gitmistik.anneme birakmistim. 5 saat sonra emzireyim dedim annem daha once sagdigim sutu verdim karni yok deyince bende sutumu sagdim. Ikisindende 100 luk cikti.dut kurusunu 15 gun icicem sonra incir kurusunu 15 gun ucicem.nette ve burda okumustum.test ettim ise yaradi cok sukur. Siddetle tavsiye ederim. H.sonu iki aylik olucaz sadece anne sutu veriyorum. Artik her emzirmeden sonra 50-80 arasi da sagip kenara atiyorum. Humana cayindan gunde 3 defa iciyordum. Onuda 1 e dusurdum.
Ewer kuzum eczaneden aldi 25tlCanim nerdn aldin eczanede mi satiliyor
canım 9 ayın kanı cıkıyo ben 40 gun boyunca adet oldum sonra 6 ay olmadım sen parca parca oluyosun bı kerede olsaydın geçerdıCanım sana birşey sorcam 40 gün bazı günler kanama oldu bazı günler hiç olmadı 45, günde regl oldum bebeğim 60 günlük olacak ama çamaşırım da hep damla damla kan görüyorum olmadı doktora gidicem bugün ben sezeryan oldum neden böyle oluyor
Maşallah maşallah sadece anne sütüyle mi oldu bu kadar maşallah amann nazar değmesin
evet canim sadece anne sutuMaşallah maşallah sadece anne sütüyle mi oldu bu kadar maşallah amann nazar değmesin
tesekkur ederiz teyzesiMasallah kuzuyaa
Slm anneler bizde 26 günlük olduk çok sükür benimde bi sorunum var sizlere de sormak istedim sağ gösümden sut gelmiyo artık ssağ göğsümden oğlum emmek istemiyo hiç ama ben zorla veriyorum pompayla sağıuorum ama yumuşak olduğundan süt çıkmıyo ne yapıcam bilmiyorum boyutuda degisti bu yuzden sol gögsüm sağdan büyük çok moralim çok bozuk
Benimkide geçen haftaya kadar hergün en az 3 kez yapıyodu gittikçe azaldı dün hiç yapmadı bugün de tık yok ama çiş sayısında değişiklik yok zaten sadece anne sütü alan bebeklerde 1 haftaya kadar normal kabul ediliyor. İşeme sıklığı aynıysa günde 6 kez çiş yapıyorsa doyuyordur zatenKızlar benim bebeğim 3 4 günde kaka yapıyor bir rahatsızlık v belirti yok ıkınıyor gaz çıkarıyo
Kaka katı değil kabız değil sulu kakası
Doktor bir zorlanma acı çekme yoksa onu bekleyin ne zaman isterse yapar dedi en baştan beri beniö oğlum böyle
Burda bakıyorum da maşallah herkesin bebesi hergün kaka yapıyor
ayy maşallah çok tatlı. kıyamam o göbüşe benbenim oğlanın göbek fıtığı varmış o yüzden şişkin hep.dr bir yaşına kadar kendiliğinden geçer dedi.Eki Görüntüle 1579676 Eki Görüntüle 1579677 buda yandan bakışı yakışıklımı ne.maşallah.
Allahim esirgesin masallah.Dogum kilosu 4100 hastane cikisi 3820 olmustu 1.ayin sonunda 5900 gr di 2. Ayda 7500 gr masaAllah subhanAllah
akşama kadar kucağımdan inmiyor oğlum. neymiş temizlik yapmıyormuşum bebeği bahane edip, pia karı olmuşum iyiceCanim lohusalikta olur boyle seyler. Erkekler odun ama biz iyi olmayinca destek olacaklarina iyice kalas oluyorlar. Sen kendi psikolojini iyi tut. Bu gunler gececek... Benim bir de kizim var, bu sene 1. Sinifa baslayacak. Ne zaman gecti yillar inan farketmedim... bir daha bebek olmayacaklar, her aninin tadini cikarmaya bak. Allah kolayligini veriyor. Onların bir gulusuyle dunya bizim oluyor...
Canim bizikininde gobek fitigi var. Arada cok kusuyor. Rahat uyuyamiyor. Ne yapacagimi bilemiyorum.ayy maşallah çok tatlı. kıyamam o göbüşe ben
dr ne dedi pekiCanim bizikininde gobek fitigi var. Arada cok kusuyor. Rahat uyuyamiyor. Ne yapacagimi bilemiyorum.
Iki yasina kadar gecer buyuk bir ihtimalle dedi dr. Gecmezse operasyon olacak. Cok aglatma dedi. Surekli kucagimda. Artik hayirlisi neyse o olsun insallahdr ne dedi peki
Arkadasim bende bebegimin kakasinda mukus ve kan gordum sut alerjimiz cikti takip etmeni oneririmGünaydın kızlar. .
Dün kızımın kakasinda çok az kan vardı görünce çok korktum takip etmemi söyledi hemşire arkadaş. Bugün yaptı çok şükür bişey yok. Ama çok korktum ve hâlâ tedirginim.
74 günlük olduk 2.ay asimiz ı salı günü olacaz ve ben çok korkuyorum
Canım bir daha görmedim kan çok şükür. Ama kızım bugün ishal oldu su gibi kaka yaptıArkadasim bende bebegimin kakasinda mukus ve kan gordum sut alerjimiz cikti takip etmeni oneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?