2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
UOTE="pnr88dd, post: 41769603, member: 626462"]Kizlar benim sag gogusumden sola gore yari yariya az sut geliyordur. 6 gundur dut kurusunu kaynatip iciyorum masallah fayda etti. Simdi ikiside ayni geliyor.gecen aksam iftara gitmistik.anneme birakmistim. 5 saat sonra emzireyim dedim annem daha once sagdigim sutu verdim karni yok deyince bende sutumu sagdim. Ikisindende 100 luk cikti.dut kurusunu 15 gun icicem sonra incir kurusunu 15 gun ucicem.nette ve burda okumustum.test ettim ise yaradi cok sukur. Siddetle tavsiye ederim. H.sonu iki aylik olucaz sadece anne sutu veriyorum. Artik her emzirmeden sonra 50-80 arasi da sagip kenara atiyorum. Humana cayindan gunde 3 defa iciyordum. Onuda 1 e dusurdum.[/QUOTE]
Ne kadar suya ne kadar dut koyuyorsun canim bende yapiyim inş

Canım dut kurusunu nasıl yapıyorsun ne kadar su ne kadar dut kurusunu kaynatiyosun bir ölçü varmi

canım 9 ayın kanı cıkıyo ben 40 gun boyunca adet oldum sonra 6 ay olmadım sen parca parca oluyosun bı kerede olsaydın geçerdı

shine-15 peki cnm kan da var mı Siz de. .Bugün doktora gittik..inek sütü alerjisi olabilir 2 hafta diyet yap dedi moral sıfır ya (

Öncelikle üzülmeyin bu sıklıkla görülen bir durum bende ilk oğlumda yaşamıştım. Pes etmeden sağ göğsünüzü 3 saatte bir sağın ki süt gelmeye devam etsin bebeğinizede uykuluyken sağ göğsünüzü verin anlamadan emer birde yatarak sağ göğsünüzü sanki solu emziriyor pozisyonda gibi vermeye çalışın siz pes etmeyin bu durum 1-2 aya düzelicektir

Benimkide geçen haftaya kadar hergün en az 3 kez yapıyodu gittikçe azaldı dün hiç yapmadı bugün de tık yok ama çiş sayısında değişiklik yok zaten sadece anne sütü alan bebeklerde 1 haftaya kadar normal kabul ediliyor. İşeme sıklığı aynıysa günde 6 kez çiş yapıyorsa doyuyordur zaten

akşama kadar kucağımdan inmiyor oğlum. neymiş temizlik yapmıyormuşum bebeği bahane edip, pia karı olmuşum iyice

Arkadasim bende bebegimin kakasinda mukus ve kan gordum sut alerjimiz cikti takip etmeni oneririm

G gldnozdmr Ohhh ya sonunda beni anlayan biri çıktı. .cnm nasıl teşhis konuldu..yani ne testi yapıldı. Ve doktorun tedavi hakkında ne dedi..bnm doktorum 2 hafta süt ürünleri yeme bi dene dedi..peki bişi daha sorcam. Bebeğin huzursuz mu..bnm ki sürekli aglio gündüz hiç uyumuyo. .doktir bu yüzdendir dedi de..inş cvp yazarsın cnm gorupte

Arkadasim bende bebegimin kakasinda mukus ve kan gordum sut alerjimiz cikti takip etmeni oneririm
Canım bir daha görmedim kan çok şükür. Ama kızım bugün ishal oldu su gibi kaka yaptı
Doktor gaita tahlili istedi bekle bekle kaka yapmadı yarın kaka yapınca goturecem doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…